MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spmd
Holnaptól letölthetõ a FLIGHTSIM és az AVSIM oldalakról az STDesign és általam készített "LHGY VFR Scenery". Használjátok egészséggel.

spyy55
Te honnan szedted le akkor a paintKitet? Mert pl. az i737_FuselageA_T.psd PSben egy layer-es. stb...

eyecandy
Sziasztok!

Elkezdtem ismerkedni az Ifly 737-el és van egy problémám.- Ha FSC-vel készítek egy flightplant, hogyan tudom beimportálni az ifly fmc-jébe?

gfarkas
Priviben küldtem egy 21UM festést, de csak magamnak festettem a szerzõk engedélye nélkül így közforgalomba nem hozható!

Üdv: FGY

Clidey
Nem tudom mirõl beszélsz, annyi léjeren vannak a cuccok hogy totál bele is lehet kavarodni ha az ember egy picit nem figyel oda!
Konkrétan van 7 léjercsoport azokon belül meg egy tonna léjer...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
17PF-et tudok küldeni, meg 15 UTI és Bis-t. 21UM-et ha jól emlékszem Szabó Kornél festett, avsim.com-on van fennt. Alphasim MiG-23ML-hez Michael Pearson festett. Szintén avsim, flightsim. Régi terepfestés nincs az IRIS MiG-29-hez. Jan Moravecz Szu-22-ét egyszer megkíséreltem megpingálni, de az egy agyrém mappingolásilag. Egyszer dumcsiztam Jannal, aki elképzelhetõnek tartotta egy M3 és UM3 verzió elkészítését, de aztán nem lett belõle semmi. Igaz Jan Moravecrõl nem is hallani. Lehet befejezte az FS-es ténykedést. A Mehlin Rainer féle MF-hez meg publikálás után tudok majd adni festést.
97th Vampire
A HUE scenery cuccot sikerült kissé gatyába ráznom de így se százas VFR Hungary-n. 😞

Véresre kerestem a szemgolyóimat, de nem jutottam sikerre. Hátha ti tudnátok segíteni:
-SCS Tu-134(😎-hez tud-e valaki magyar vagy angol manual-t? Csak orosz van hozzá. Csak a kapcsolók leírását találtam meg angolul.
-Nagyon régóta szeretnék már összegyûjteni egy Magyar Légierõ pack-ot (1950-2000) így keresek magyar festéseket : Bear Studio MiG-17PF (M.Néphadsereges), CaptainSim MiG-21UM (trikolor-háromszög, terepfestésû), Jan Moravec IL-28 (M.Néphadsereges), Alphasim MiG-23 (trikolor-háromszög, terepfestésû), Alphasim MiG-29 (a régi terepfestésû), Szu-22 (AVSIMRU-n lévõ modelhez, vagy ha van más akkor arra).

Köszönet a segítenitudóknak!

spyy55
iFly PaintKitben miért nincsenek külön layer-en a cuccok??? Csak az alap PSD-ben van, de tudtommal ha csak azt festegetem, akkor nem mûkszik. Engine, Fuselage, Tail, Wing?

Köszönöm, sikerült!

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

m814
Igaz nem nekem szólt.
Panel menü (shift+1-2 stb. itt van egy config lista.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Clidey!

Az általad készített C150 festéseknél (HA-TUN, HA-PPL, HA-CPL) hogy lehet megoldani, hogy a kerekeken ne legyen rajta az a fehér "védõ"? Rajta is van, hogy REMOVE ME, meg a csomagban lévõ képekeiden is védõ nélkül vannak, mert így is van a valóságban, de nekem mégis rajta vannak. A csomagban lévõ readme-bõl másoltam be a cfg-jébe, de sajnos nem jó.
Tudsz esetleg valami megoldást?

Elõre is köszi,
Balázs

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Igen, FPS szinten nem nagyon veszem észre a változást ezzel az erõmûvel 😄

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

[HUN]FaTaL
Az fpsre is hatással lehet, mivel attól, hogy feljebb van még betölti mindkét repteret és meg is jeleníti csak esetleg nem látod. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Értem.
Én nem igazán találtam ilyesféle hibát, esetleg az a kisebb baki, hogy a reptér körül a domborzaton van egy kis víz textúra, de semmi egyéb.

[HUN]FaTaL
Ettõl még nem lesz feltétlenül jó, ha pontatlan valamelyik akkor duplán lesznek az épületek meg ilyesmi. Ki kell törölgetni a reptér bgljeit a vfr scenerybõl.

bocsi a dupláért.
az a trükköm, hogy a tropicalt feljebb teszem a scenery listán, így elvileg annak magasabb a priorítása.
ha rosszul tudom, javítsatok ki.

nekem nem roblémázik

[HUN]FaTaL
Ki kell törölgetni belõle a repteret és akkor jó lesz szerintem.

eyecandy
És a TropicalSim-es reptérrel használható együtt?

<#taps><#eljen>
[HUN]FaTaL
<#eljen><#eljen>

Clidey
Bassza meg az ImageShack!
Szóval:

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Coming soon...

[IMG}http://img88.imageshack.us/img88/6774/previewifly8001.jpg[/img]

<#wave>

Megsúgom, hogy jelenleg én is ezt használom XD
Csak kíváncsi voltam, hogy esetleg tudtok-e jobbat 😊
Kár, hogy a karneváli úton nincsenek felvonulók 😄

Köszi, de ez nem CSAK a reptér?
Mert nekem konkrétan a város kéne.

Gegi86
Rio de Janeiro ez talán a legjobb.
Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül Rio de Janeiro-hoz valami jól kidolgozott sceneryt?
Egyet-kettõt találtam, de egyik sem volt az igazi.

A válaszokat elõre köszönöm

spmd
A Varjú László féle "FS2004 Hungary Base Scenery" (www.flightsim.com -on megtalálod) részeként az autogen "magyarosabb" fa textúrái is megtalálhatók a csomag "texture" mappájában.
Tiszteletem! Egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom megoldani hogy éjszaka ne látszanak a fák, ugyanis alap autogéneim vannak nincs extra kiegem,max GE pro, nem tudom hogy az autogen szinten változtat e vmit és az a bajom hogy éjszaka is zöld fák virítanak a tájon, holott általában éjszaka csak az ablakok, utcai lámpák és egyéb világító dolgok fényét látjuk, olyan helyeken ahol nincs mesterséges világítás ott korom fekete a táj. Esetleg olyan cucc ami az éjszakai autogén fákon változtat...ha valaki tudna segíteni

üdv

CptSAB
😄 Ez velem is sokszor megesik.
gfarkas
Felvettelek, csak még most kóstolgatom ezt a facebook-ot és nem mindig az lesz az eredmény amit én elgondoltam.

CptSAB
Okés.. megkereslek. 😊
gfarkas
Tomi !
Hogy õszinte legyek én se tudom, hogy hányadán vagyok a magyar scenerykkel.Nekem mindkét csomag a VFR-ekkel mûkszik, de valóban vannak benne hibák (nem durvák) és sokat kellett sakkozni a sorrendjükkel mire használható lett.
A facebookra tettem fel néhány képet Pápáról.

CptSAB
Gyõzõ bá! 😊 Más a gond.. nekem is megvolt a HUE csomag. Mielõtt elkészült volna a Kecskemét VFR Mini, asszem már kész volt a HUE Pack. Az viszont szerintem a Hungary ex Military 2004-hez lett pozicionálva. A HUE csomagot leszedtem utóbb, mert Taszárt teleszórtam a majdani modellekkel, Pápa az frankó, mert ott a HUE csomag a régi 1.0-ás Pápa VFR-re épült. Szolnok meg ugyebár most lesz hamarosan publikálva. Csak a vízrajz kell bele. Szentkirályszabadja meg amúgy is régi darab.
gfarkas
Próbáld meg innen letölteni a 2 magyar csomagot, nálam tökéletesen mûködnek.A pápai C-17-esek és a kecsoi grippenek vannak feltöltve.

CptSAB
A 27 repülõteres csomag azt nem rakja helyre. Az az én mûvem. Ezek igazából csak AFCAD és VTPP állományok. Semmi másra nem szolgál, mint a hazai kisrepülõterek megjelenítésére.
97th Vampire
Sajnos nincs.
Letöltöttem még az oldalukon lévõ "Hungary VFR Scenery (27 airport)" alatt lévõ file-t is. Hátha az helyrerakja, de nem. Ebben volt readme. Az utasításainak eleget tettem:
" HU_VFR_airports: contains the 27 bgl file copy into the addon scenery folder
FSHUNBGL: correction patch, copy them to the right folders."

Újrarakom az FS-t. Hátha valami olyan zavar be amire nem gondolok.

polluxware
EZ egy régebbi teszt, de sztem nagyon jó alapot ad.. mármint filózásra<#rolleyes>

readme nincs hozzá?

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

97th Vampire
Üdvözlet ismét az Uraknak!
A Hungarian Eagles Virtual Airforce honlapjáról ( http://www.hungarianeagles.hu/ ) letöltöttem a " SO Military Pack v5.0 Beta (2010.09)" cím alatt szereplõ scenery file-t, mely tartalmazza a katonai reptereket, és azokon lévõ extra object-eket.
A problémám az lenne, hogy az object-ek (apa kocsik, irányadók stb.) el vannak csúszva a katonai reptereken. Pl Kecskeméten a felszálló közepén van a közeli irányadó modellje, az apakocsik az állóhelyek mögötti mezõn sorakoznak stb...
Mivel sajnos a HUE srácoktól nem tudom megkérdezni (mert a fórumuk az IVAO fórumon van), így itt szeretnék segítséget kérni a fent említett probléma megoldásában.
A következõ scenery-k vannak a gépemen:
-Hungary base scenery 100522
-Hungarian landmarks

Segítségeteket köszönöm!

lehet valamivel melegíteni kéne😊
spmd
Javítottam az R44 festését, illetve bekerült a pack-ba a Mitsubishi Motors matricás változat is, továbbá a belsõ teret is "kifestettem".
Letölthetõ: www.freeweb.hu/spmodell/R44_BHSheli.zip
Hypo
az mar rettentet fs9 hez😊)) 560gtx ed ki fog hulni mikozben jatszol😊

Én örülnék egy normális FS9 konfignak is

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

chicco
8 giga ramom van 2500k 4,7ghz és 560gtx ti lesz alá.Majd csinálok videot.

De lehet 1x megfûzöm alertet löje be nekem az fsx-et.Bár fs9 párti vok még mindig.

<#taps><#taps><#eljen><#wow1>

spmd
Sajnos ahhoz nem értek. Nekem pl. tetszik, bár egy kicsit talán túlzás.
L Viper
<#eljen>
A rázkódás effektet lehet mérsékelni valahogy?