45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#37092 Nálam is hibátlan. El sem tudnám képzelni hazánkat nélküle. -
Matth3w #37091 Koszi szepen meglesem de most megveszem azt amit korabban irtam AirTrack nevut kivancsi vagyok milyen lesz, eleg jokat irnak rola! -
nyulzoltan #37090 Most levettem, az alábbiak voltak fent mikor megpróbáltam:
A Bp scenery 2003 és Pécs Sármellék debrecen Szolnok őcsény ezek az lhsimulations oldalról.
Újratelepítettem mindent, most teszem vissza ezeket és nem tudom meg merjem e újra próbáln Laci bácsi félét -
#37089 A scenery libraryban a többi cucc alatt van? Mert valóban komoly a cucc, és jó néhányan, köztük én is minden gond nélkül használjuk, Balatonnal Dunával és minden más kiegészítővel egyetemben. -
nyulzoltan #37088 Csábító egy ílyen alap scenery, láttam róla videót nagyon komoly, sajnálom hogy nem lehet használni.
-
carlosfly #37087 ITT ha nem jelent meg a video. Nekem amugy látszódik itt van. -
fs9pilot #37086 Valóban, gyorsan én is kipróbáltam a scenery-t de nálam is hasonló a helyzet: KÉP
Még jó hogy megvannak az original fájlok. -
#37085 azok ameyekkel lehet fmc-t azok altalaban az addontol is fuggnek, amit en probaltam eddig az a vasfmc-t tamogatta. Amugy moving maphez es chartokhoz perfect a kicsike.
-
Matth3w #37084 Koszi szepen, de sajnos nem kelenik meg a video.
Most ezt az AirTrack pad nevezetu progin gondolkodom, csak ebben nem lattam olyan funkciot amivel az fmc-t lehetne allitani! -
nyulzoltan #37083 Igaz nem én kértem, de én is letöltöttem a Varju László féle scenery t de nekem fák nőttek a sármelléki kifutóra és eltünt a Balaton meg a Duna.
A letöltési útmutató szerint csináltam.
Ha valaki tud ebben segíteni előre is köszönöm!
Még egy kérdés, ha ez a scenery fent van lehet rá telepíteni reptér scenery ket?
Boldog új évet! -
carlosfly #37082 Ipad Fs2004
-
Matth3w #37081 Tud valaki olyan programot ipadra amiben tudom allitani az fmc-t ill sebesseg magassagot is?! -
fs9pilot #37080 Egye fene, fent van itt is aztán kész, ha kell valakinek innen leszedheti.
Amúgy szívesen! :) -
tzotyu #37079 Köszönöm szépen a gyors segítséget!
Közben rátaláltam az Avsim-en! :S -
fs9pilot #37078 Parancsolj: http://www.sendspace.com/file/f1a4j0
"Click here to start download from sendspace" -re kattints, és tölti is! :) -
fs9pilot #37077 Mindjárt feldobom neked valahová. ;) :) -
tzotyu #37076 Sziasztok!
Valaki tudja, hogy honnan lehet letölteni a Varjú László "Lacibácsi"-féle Hungary VFR Scenry-t?
Már használtam egy ideje, de sajnos eltűnt a gépemről egy újratelepíytést követően.
Köszönöm szépen! -
#37075 nekem is surun volt OOM de amiota beallitottam kezzel minden particiora 20-30 giga swap file-t azota nem volt OOM. ifly nekem is viragboltos es tokeletesen mukodik. -
fs9pilot #37074 Tegnap lerepültem egy Vienna-Lisztferihegy útvonalat, hiba nélkül. 1-2 Beállítás módosítás után. :) Remélem így is marad. Leírom, hátha jár majd itt még így valaki.
Letöltöttem egy 4GB Patch nevű programot, amit rengetegen ajánlottak erre a problémára, mivel alapból az FS2004 csak 2GB -ot tud megcímezni. Ezt feltoltam rá, kikapcsoltam a 3rdparty "Dynamic scenery" <- (ilyen néven van a beállításoknál) opciót hogy ha itt valami gáz van, véletlenül se akadjon össze semmivel, valamint 1fokkal a felbontást is lejjebb vettem (Bár ez utóbbi nem olyan lényeges). Persze csak olyan mértékben vettem lejjebb hogy ne legyen atomkockás, meg "szemcsés" a táj stb.
Asszem' ennyi. -
#37073 hali, szar erzes tudom, de sok minden okozhatja, lehet epp a repteren valami lehet AI textura lehet ifly es ezek osszesege is.
az OOM nem fugg ossze a gepedben levo memoria mennyisegevel -
#37072 -
fs9pilot #37071 Valóban van már hibátlanul működő verzió, ismerősöm a virágboltit használja és semmi baja vele. Az első töréshez még nekem is volt szerencsém, mielőtt megvettem volna, és valóban tetszett amikor FL250-nél magától kipakolta a 40fokos féklapot, valamint elkezdett 9800fpm sebességgel felfelé mászni. Jó volt. -
#37070 Itt vannak. -
#37069 Köszi pont ezt kerestem. -
#37068 Tessék :) -
#37067 Elvileg már van jól működő verzió a virágboltban. Nem próbáltam, de azt írták teljesen jó.
Mondjuk az első törés produkált vicces dolgokat. :D -
fs9pilot #37066 Tuják mellől szedtem ki, kora ősszel. :D A programmal van (remélem most már csak volt) valami, mert az egész program beszaggatott néha-néha, és nem csak a 737-essel.
Amúgy, variáltam jó pár dolgon kínomba. Majd estére kipróbálom egy útvonal röppenéssel. -
#37065 És az iFly virágbolti vagy jogtiszta? Valamelyik fórumban olvastam hogy az is tud érdekes dolgokat művelni ha a cserepes tulipán mellett volt a polcon... -
fs9pilot #37064 Na jól van, nálam elszakadt a cérna.. Nem szoktam ideges lenni, de most a földig szétrág az ideg.... Fordulok az iFly 737-essel az Aerosoft kiadású Frankfurt repülőtér kifutójára, VC nézetben felnézek az overhead panel-re és látom hogy nincsenek feszültség értékek (magyarul üres a kijelző), minden visszajelző pilács háttere matt fekete lesz. Na mondom itt valami megint lesz, szinte abban a percben ahogy ezt kigondoltam FS kivág a szokásos hibaüzenettel: KÉP Ez már több mint sok..
Van 8GB memóriám, direkt párba válogatva hogy még ezzel is gyorsabb legyen hogy Dual-Channel (több mint 2GHZ). Azon a meghajtón több mint 200GB szabad hely van, pontosan 292GB ahol az FS9 van, nincs töredezve. Semmi extra nem fut a háttérben, mindössze a tűzfal és a vírusírtó ami ilyenkor át van rakva "Game Mode" -ra, szal nem csinál semmit. Fent van a 9.1-es patch (én már azon is gondolkoztam hogy ez okozza), fent van az ultimate terrain usa-europe, a REX + overdrive, és összesen 9db Aerosoft release repülőtér. Meg egy FlyTampa Vienna, oszt' ennyi. Nincs agyon addonolva' a program, ennyi van amit leírtam, még egyéb AI traffic pack sincs fent. Nem régen raktam újra, kb. 1hónapja sem az egész programot.
Tud nekem valaki valami tanácsot adni, hogy mi a rákot csináljak, vagy mit szedjek le, vagy valami? Mert már komolyan megőrülök...
Kb. már itt tartok: .... -
#37063 Kép róla ITT -
#37062 Sziasztok !
Hogyan lehet megoldani, hogy ne csak alattam legyen éles a kép ?
Teljesen friss FS nél is ezt csinálja, bármit állítgatok ez nem változik, szakaszokra osztja az élességet. Bármi kiegészítőt felrakok ez akkor sem változik.
-
#37061 Azt nem tudom kiírta csak arra emlékszem hogy volt ilyen. -
fs9pilot #37060 Én csak a PMDG 747 -hez tudok magyar nyelvűt, azt hiszem Klátyik István fordította. Jó magam nem tudok róla hogy az MD-11 készült volna ilyen. :/ -
#37059 Valakinek nincsen meg véletlenül pmdg md-11 magyar nyelvű segédlete? Mert nagyon régen valaki írt egy ilyet csak sajnos nem találom.
Segítséget előre is köszönöm. -
fs9pilot #37058 Köszönöm, akkor jól gondoltam. =) -
#37057 valos routeok sid star hasznalatahoz FELEJSD EL A BUILT IN ATC-t!!!!!!
az csak vektoral es kesz eleve szar na jo add legalabb egy kis feelinget.
Kell egy gep aminek frissitheted az eljarasait pl ifly. pmdg be az utvonal groundon kersz engedelyt towertol is aztan csak miutan kileptel utana kapcsolodsz a kovetkezohoz igy nagy valoszinuseg szerint nem fog csezstetni, leszallasnal detto. -
tzotyu #37056 Köszönöm, zavarnálak privátban! :) -
fs9pilot #37055 Csak én vagyok sötét, és lehetetlen kérdést teszek fel, de nincs esetleg UPDATE az FS2004 -es beépített SID/STAR -hoz? Vagy mivel érdemes IFR-t repülni, mert hiába tervezem meg az útvonalat, hiába akarok én GILEP1D -nél kilépni, ha az fs2004 ATC kanyarba nem arra irányít, sőt, olyan kilépő pontot adott nekem, ami szerintem nem is létezik, vagy létezett vagy ha igen 980222-5 évvel ezelőtt. Magyarul, hiába állítok be az FMC-n egy valós kilépőpontot és a hozzá tartozó útvonalat, mert az ATC nem irányít arra. -
#37054 C:\Users\S\AppData\Roaming\Microsoft\FS9
Azon a meghajtódon keresd, ahol a OP van!
(rejtett) -
tzotyu #37053 Üdv mindenkinek!
Olyan gondom van, hogy nem érem el az FS9.cfg config fájlt. Eredetileg ugye a C:\Documents and Setting\"felhasználónév"\Application Data\ Microsoft\FS9\ mappában van (XP-nél).
Most gondolom azért nem találom, mert az FS9-et külön partícióra telepítettem, nem oda, ahonnan a windows xp fut. Esetleg van valakinek ötlete, hogy hol keressem ezt a fájlt? A windows kereső nem talál sehol semmit, egyik partíciómon se. (Ennek ellenére egyelőre hibátlanul fut a szim.) Köszönöm!