MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

chicco
Urak összeállt a gépem.Mivel idestova nem volt 5 éve nvidia vgá-m beálllítási helpet kérek,mert nem hiszem el,hogy 120 fps az normális.

ha gondolod akkor átküldöm neked az én mas-omat, ami elvileg a legfrissebb csak nem az installos hanem már a kicsomagolt file-ok.
valószínû csak este leszek otthon, ha érdekel akkor dobj egy pm-et
[HUN]FaTaL
Igen már mindent próbáltam, azt is hogy csak a mas van fent és akkor is. Itt már valami nem FS-sel kapcsolatos probléma lesz szerintem.

"Deaktiváltad a scenery/eure,eurw-ben a bgl-eket?"

Igen.

http://goo.gl/gd6Zi5

Nálam annyi a különbség, hogy a HuLandmarks legfelül van, bár nem hiszem, hogy ez a ludas.
Próbáltad, hogy egyenként kikapcsolod a sceneryket? kideríteni, hogy melyik fagy. Deaktiváltad a scenery/eure,eurw-ben a bgl-eket?
[HUN]FaTaL
Pontatlan voltam: A HuLandmarks is lhbp alatt van (mas felett)

[HUN]FaTaL
Valaki nem tudja mitõl okozhat CTD-t a MAS Pesten GILEP3D-t repülve?

Üres FS csak FSUIPC van rajta, LHSM sceneryk, aerosoft bp és a mas (õ van legalul, felette as lhbp, felette az lhsm sceneryk). 😞

bpmesh és a dna_* fájlok tiltva.

köszi

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Clidey
WOAI

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Te melyik Ai Trafficot használod?

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Nem halt be csak nem akart bejönni!

Behalt a flightsim?

[HUN]FaTaL
A MASból az a legújabb ami a flightsimen van? Mert megint CTD van Tökölnél nekem 😞

Clidey
Ma volt pár percem megsasolni a legfrissebb Gyöngyös szinörit...és hát nagyon tetszik! Megvan a hangulata, pláne most, hogy már sok részlet belekerült (földkupacok, hordók, stb.), de még lehetne azért fokozni - én például 3D-ben csináltam volna a sorompót is.
Egyszóval hatalmas gratula srácok, szép munka!!!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Semmi gond.. 😄 Mindjárt összecsomagolom Atkárt. 😄
L Viper
<#eljen>
spmd
Hoppá. Ez privát akart lenni.
spmd
Ha tudod, akkor küld már el légyszives az LHAT 😊 landclass-t, nem baj ha még nincs autogen sem rajta.
CptSAB
Ha jól tudom, Mehlin mester valami repmûszaki volt 21-en. Mostanában én sem érem el, nem tudom hol tart. De képeket szívesen rakok majd fel holnap. A végleges textúrákról (kabinról) még nem tudok nyilatkozni.
[HUN]FaTaL
Mert amikor beszúrta a linket nem tette elé a http-t, itt a helyes link:

LHGY 1.1

97th Vampire
Nagyon köszönöm!

Lehet tudni hogy mikor lesz publikálva a Mehlin Rainer MiG-21MF?
Esetleg ha kell valami fotó egy magyar MF fülkéjébõl valamirõl (mûszer, kapcsolók, adat-tabló, texturához, referenciához stb.) akkor lehet hogy tudok segíteni.
Küldj PM-et ha kell.

Hont
Megint lehet hogy megköveztek, de én feltettem a UTEE-t.
Azon kívül, hogy van pár olyan pont pl LHGY, ami talán picit magasabban van mint kellene, szerintem nagyon sokat dob a dolgokon!Ami az autogen-t illeti én nem vettem észre, hogy bár mit is rontott volna...
Legalább is ami Mo-t illeti.
köszi
spmd
Miért rakja a beszúrt link elé a www.sg.hu címet?
Így a helyes: www.freeweb.hu/spmodell/lhgy_update_1.1.zip
spmd
Módosítottam a kifutó végein található erdõkön, így már nincs törés (kivéve a reptér épületei melletti fák felett), illetve kicseréltem egy kisebb autogen épületre a sástói kilátó melletti házat.
LHGY update 1.1 letöltés
Csak felül kell írni az eredetieket.
Hont
Lehet hogy páran hülyének néztek most, de emlékszek rá, hogy egy 3-4 évvel ez elõtt én használtam egy kiegészítõt, ami a "Balaton Észak-Keleti" részét fedte le.
Konkrétan emlékszek, hogy Balatonkenesén pl a mostani Marina Port épülete, valamint pl a Nitrokémia balatonfûzfõi gyárépületei is meg voltak jelenítve. Simán körbe lehetett repülni a Veszprémi 8 út körgyûrûjét is.
Egyszerûen nem emlékszek milyen mesh volt ez...:S
Esetleg van ötlet?
Sziasztok! Nincs véletlen valakinek X52 höz egy konfigja?

CptSAB
A vegetlib fái. Nincsenek meg az eredeti forrásfájlok.
Hont
Van valami megoldás IA forgalmat csinálni ilyen kis repterekre mint LHGY?
Nálam pl LHSM elég nagy forgalmat csinál az UA Traffic, de LHGY re még nem sikerült össze hozni...😞
Papirzacsi
Vagy ki kell venni a crashboxot a fa objektumokból.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

CptSAB
A building crash dologhoz annyit, hogy sajnos a fa objektumok virtuálisan magasabbak, szélesebbek, mint kellene lenniük. Nem muszáj kikapcsolni a crasht, mindössze arra kell figyelni, hogy a fákat lehetõleg ne alacsonyan próbáljuk meg átrepülni. Érdemes pár gyakorló iskolakört repülni, és belõni a biztonságos magasságot. Aki meg nem akar veszõdni ezzel, az meg repüljön kikapcsolt crashel..
CptSAB
A korábbi változat még nem tartalmazta a tavakat, mindössze kép formájában. Az autogen szerkezetében is több helyen történt módosítás. Péter pedig folyamatosan szépítgette a repülõteret, hogy a valóságnak megfelelõ helyen legyenek az apróságok. Sokat számít, ha valaki helybéli és bejárása van a repülõtérre. A további tervek, ahogy Péter már írta, hogy hozzácsapjuk Atkárt is. Ez még 141 km2-el növeli meg déli irányban a sceneryt. Gyöngyöshalász, Atkár, Vámosgyörk, Adács és Karácsond települések és környezetük.
Sziasztok
Regota olvasom a forumot de eddig nem volt lehetosegem szolni! A kerdesem a kovetkezo ill keresem, tudnatok e abban segiteni, hogy lehetne megoldani hogy ne akadjon az fs ?mivel nemvagyok egy nagy IT szakember ezert lovesem sincs hova kellene nyulnom! Sok forumot olvastam mar de nem jutottam egyrol a kettore! Tudom szerencsetlennek neztek de hat nem tudhat mindent az ember
Konfig: intel quad core q6600 nvidiagtx 570 250gb hattertar 2gb memoria! Ezzel a konfiggal lattam mar olyat aki fsxet hasznalt ! Ezert gondoltam h nem foghat ki rajta az fs9 de tevedtem! Ifr repulesre hasznalnam es nagyobb reptereket fsdt kjfk, zurich, amsterdam. Ifly737ill pmdg masinak
Elore is koszonom, es elnezest az ekezetek miatt
Hont
Egyébként amikor egy ilyen szép kieg felett repülünk, akkor lehet látni, hogy a default milyen kopár és egysíkú!
Gratulálok és nagyon köszönöm én is!
[HUN]FaTaL
Pl. kapcsold ki a crasht 😊

Teljesen felesleges egyébként is.

spmd
Sajnos jelenleg még nem megoldott a probléma, de a következõ update-nél igyekszünk kijavítani. Addig is ki kell kapcsolni a "törést" 😉
Hont
Nagyon jó lett! Én is kipróbáltam...😄
Nekem egy kis megjegyzésem lenne csak.
A manuálba is van rá utaló mondat...
Az elemelkedés. A Fasor vonalba 1400láb alatt crash-l!
Ezzel nem lehet valamit ügyezni?
Sok default gép képtelen elemelkedni...(pl Mooney)
[HUN]FaTaL
Nagyon jó lett, köszönjük. 😊 <#eljen>

L Viper
Sikerült is kipróbálnom.
Gratulálok Uraim, ez nagyon szép lett, külön köszönet a bõvített területért, vízrajzért.
A Sástó környéke a kilátóval, különösen sokat dob a realitáson <#eljen>
spmd
Nagyon sokban 😊
Jut eszembe: a bétát törölni kell mielõtt felrakjuk az újat.
miben különbözik a beta verzió az újtól?

spmd
Már tölthetõ az LHGY VFR Scenery a flightsim-rõl 😉
Készítettem egy repaint csomagot az R44 kedvelõinek:

Letöltés
L Viper
<#taps>
Hypo
<#eljen>

spmd
#35080: Igen, ami eddig kijött az erõsen BETA volt 😊
#35083: Köszönjük 😊
#35084: Ma délután lehet letölteni a flightsim.com-ról, de valószínûleg Tamás is felrakja az oldalára, majd linklni fogja. AVSIM-en nem igen lesz, mert mindig visszadobják a feltöltéseimet különféle okok miatt 😞

A nyáron még lesz egy nagy frissítés, ami még nagyobb fotórealisztikus területet tartalmaz és az atkári repteret is, illetve remélhetõleg addig elõkerülnek Kókai Tibi gyönyörû statikus gépei is, ami nagyon feldobná a sceneryt.
spyy55
Egy totál más helyre irányítottak (2x akkora ráadásul)... Köszi, megvan <#worship>

Hont
Sajnos én nem találom...😞
Esetleg linkelje már be valaki a gyengébbek kedvére LHGY VFR-t!(Mind a két oldalon rákerestem, de semmi...)
Köszönöm szépen!
Clidey
<#eljen><#finom>

Clidey
Tudtommal egy helyrõl lehet leszedni, a hivatalos topikjukról.
És ismételten mondom: ezernyi léjerre van bontva az összes fájl, szóval nálad a hiba.

jaszy76
Imádom ezt a scenery-t.
Gratulálok hozzá és köszönjük!

ami eddig kijött az beta volt?