MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valószínû csak este leszek otthon, ha érdekel akkor dobj egy pm-et
"Deaktiváltad a scenery/eure,eurw-ben a bgl-eket?"
Igen.
http://goo.gl/gd6Zi5
Próbáltad, hogy egyenként kikapcsolod a sceneryket? kideríteni, hogy melyik fagy. Deaktiváltad a scenery/eure,eurw-ben a bgl-eket?
Üres FS csak FSUIPC van rajta, LHSM sceneryk, aerosoft bp és a mas (õ van legalul, felette as lhbp, felette az lhsm sceneryk). 😞
bpmesh és a dna_* fájlok tiltva.
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Egyszóval hatalmas gratula srácok, szép munka!!!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Lehet tudni hogy mikor lesz publikálva a Mehlin Rainer MiG-21MF?
Esetleg ha kell valami fotó egy magyar MF fülkéjébõl valamirõl (mûszer, kapcsolók, adat-tabló, texturához, referenciához stb.) akkor lehet hogy tudok segíteni.
Küldj PM-et ha kell.
Azon kívül, hogy van pár olyan pont pl LHGY, ami talán picit magasabban van mint kellene, szerintem nagyon sokat dob a dolgokon!Ami az autogen-t illeti én nem vettem észre, hogy bár mit is rontott volna...
Legalább is ami Mo-t illeti.
Így a helyes: www.freeweb.hu/spmodell/lhgy_update_1.1.zip
LHGY update 1.1 letöltés
Csak felül kell írni az eredetieket.
Konkrétan emlékszek, hogy Balatonkenesén pl a mostani Marina Port épülete, valamint pl a Nitrokémia balatonfûzfõi gyárépületei is meg voltak jelenítve. Simán körbe lehetett repülni a Veszprémi 8 út körgyûrûjét is.
Egyszerûen nem emlékszek milyen mesh volt ez...:S
Esetleg van ötlet?
Nálam pl LHSM elég nagy forgalmat csinál az UA Traffic, de LHGY re még nem sikerült össze hozni...😞
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Regota olvasom a forumot de eddig nem volt lehetosegem szolni! A kerdesem a kovetkezo ill keresem, tudnatok e abban segiteni, hogy lehetne megoldani hogy ne akadjon az fs ?mivel nemvagyok egy nagy IT szakember ezert lovesem sincs hova kellene nyulnom! Sok forumot olvastam mar de nem jutottam egyrol a kettore! Tudom szerencsetlennek neztek de hat nem tudhat mindent az ember
Konfig: intel quad core q6600 nvidiagtx 570 250gb hattertar 2gb memoria! Ezzel a konfiggal lattam mar olyat aki fsxet hasznalt ! Ezert gondoltam h nem foghat ki rajta az fs9 de tevedtem! Ifr repulesre hasznalnam es nagyobb reptereket fsdt kjfk, zurich, amsterdam. Ifly737ill pmdg masinak
Elore is koszonom, es elnezest az ekezetek miatt
Gratulálok és nagyon köszönöm én is!
Nekem egy kis megjegyzésem lenne csak.
A manuálba is van rá utaló mondat...
Az elemelkedés. A Fasor vonalba 1400láb alatt crash-l!
Ezzel nem lehet valamit ügyezni?
Sok default gép képtelen elemelkedni...(pl Mooney)
Gratulálok Uraim, ez nagyon szép lett, külön köszönet a bõvített területért, vízrajzért.
A Sástó környéke a kilátóval, különösen sokat dob a realitáson <#eljen>#eljen>
Készítettem egy repaint csomagot az R44 kedvelõinek:
Letöltés
#35083: Köszönjük 😊
#35084: Ma délután lehet letölteni a flightsim.com-ról, de valószínûleg Tamás is felrakja az oldalára, majd linklni fogja. AVSIM-en nem igen lesz, mert mindig visszadobják a feltöltéseimet különféle okok miatt 😞
A nyáron még lesz egy nagy frissítés, ami még nagyobb fotórealisztikus területet tartalmaz és az atkári repteret is, illetve remélhetõleg addig elõkerülnek Kókai Tibi gyönyörû statikus gépei is, ami nagyon feldobná a sceneryt.
Esetleg linkelje már be valaki a gyengébbek kedvére LHGY VFR-t!(Mind a két oldalon rákerestem, de semmi...)
Köszönöm szépen!
És ismételten mondom: ezernyi léjerre van bontva az összes fájl, szóval nálad a hiba.