45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#37132 nem is kell, azok olyan mese szeru kepi világgal rendelkeznek.
-
fs9pilot #37131 Pedig az FSRecorder is fent van, és be is van állítva. :D Valamiért most ehhez volt kedvem, de nem is lett olyan jó. :( Mindegy, most már ezzel csinálom. :)
Amúgy én ilyen "effekt" szegény videókat fogok csinálni, én nem látom annak értelmét hogy agyon effekteljem (HDR,Blur és társai) mert szerintem hülyeség. Egyszer csináltam, és nagyon nem jött be. -
#37130 na volt egy ilyen gyanúm:)) Ja ahogy MAestro mondja hasznalj FSRECORDERT, egszeru nagyszeru.
varjuk a kovetkezo művet. -
#37129 Nálam 100-on van, de most gyorsan megnéztem, és sorry, valóban még úgy is olyan lapos az egész. Biztos a tegnap délutáni-esti Mecsek-rally ártott meg nekem. :D Ott is dombot sejtek, ahol nincs is.. :P -
fs9pilot #37128 Jah, legközelebb már azt használok. :)
A Mesh Complexity 91 azt hiszem, szerintem a fényviszonyok miatt láttad pizzának. :D -
#37127 FS-ben a replay funkció elég hiányos, elég sok framet el is dob, és akkor ezek még csak a legkisebb dolgok, ai traficot úgy kihagyja, mint tudathasadásos az esti gyógyszert. Állóhelyre ha beállsz, minden cucc off, akkor visszajátszásnál nincs hang meg más egyebek. De a legjobb, amikor szimplán csak megszakítja a visszajátszást. Mesh complexity mennyire van felhúzva? Valahogy nekem nagyon laposnak tűnt a táj. Mint egy nagy pizza :D -
#37126 Használj FSrecordert. Zongorázni lehet a különbséget. -
fs9pilot #37125 Nem veszem rossz néven, de amiket felsoroltál, az mint az FS replay hibája, a kameraállást kivéve. :DD Ugyanis, az autobrake is be volt állítva, valamint a 30-as fékszárny is később lett kipakolva. :DD Valamiért összezavarodik az FS ha replayt csinálok, nem tudom miért.
Amúgy, köszönöm a pozitív hozzászólást. :DDD -
3 apró megjegyzés, de remélem nem veszed rossz néven.
1. én jobban örültem volna ha a captain helyerol mutattad volna mert hát ebbena nezetben nem tudom ki latja a cockpitben max a blowjobos stuvi:)
2. autobrake lemaradt
3. mintha kicsit elobb lenne 30 flaps mint kene
de szupi és végre NEM TECHNO van alatta meg a TOP GUN zeneje
cool csak igy tovabb -
fs9pilot #37123 Link
Egy teljesen egyszerű, cockpitos felvétel, egy iskolakör megtétele után, landolás Ferihegyen. Semmi effekt, semmi extra. Letöltéshez katt a linkre, majd középen erre a szövegre: "Click here to start download from sendspace"
-
Matth3w #37122 Most neztem meg de ablak modban sincs valtozas ugyan olyan pocsek, amugy ez a reality xp teljesen konvertalhato akar az ifly muszerei helyere?! Vagy meg van szabva milyen gep?! -
#37121 :)))))) 2d:)
-
Matth3w #37120 este megpróbálom csak még nem jutottam el odáig.
2D panel meg olyan illúzió romboló "bár az egész fs az néha" -
#37119 fs9ben én eddig a relity xp gauk-nál láttam csak olyat hogy VC-ben is 25fps a frissítés..
minden más repülő esetén max 15fps
:)
2D panel -
#37118 probald mar ki hogy ha ablakban futtatod akkor is akadnak a gaugek? -
Matth3w #37117 Koszonom meglesem hatha megoldhato -
#37116 érdekes -
Matth3w #37115 Inkabb csak az ifly masinaval (nem viragbolti) meg vegulis mondhatom h a jobb texturaval biro gepek -
#37114 minden gépen? -
Matth3w #37113 Nem tudtok arra megoldast, hogy VC-ban miert lehet az, mikor elkezdek gyorsulni vagy a sebesseg mero muszer meg ugy amblokk az osszes akadozva megy felfele mintha keves lenne az fps pedig az stagnal 25on
-
fs9pilot #37112 Igazság szerint, nagyon régen használtam utoljára ezt a scenery-t. Így nem tudok biztosat mondani hogy olyan -e, avagy hiba. Viper kolléga, vagy valaki aki most is használja, okosabbat tud mondani. :) -
nyulzoltan #37111 Kösz a segítséget, minden rendben működik.
A Bp 2004 scenery is fent van és ahol véget ér a szentendrei szigetnél csúnyán el van csúszva a Duna vonala.
Ez valami hiba vagy így kell lennie? -
#37110 A MAS tartalmaz egy elég ronda poligon hibát a Becsei és Károly-kúti erdők területén. Ez javítva lett. A fix bgl állományt a Pápa VFR scenery mappájába kell bemásolni.
MAS Pápa hibajavítás -
#37109 Leszallasokban gazdag uj èvet!!!!!! -
fs9pilot #37108 Igen ez a prioritási sorrendet jelenti. -
nyulzoltan #37107 Ez a scenery library ban a prioritási sorrendet jelenti?
Vagyis ha van 5 másik Magyar cucc akkor a 6. nak kell lennie?
Mivel társalgásunk jövőre fog folytatódni,
Boldog új évet kívánok, köszönettel, z -
fs9pilot #37106 Tessék! Jennifer Lopez - Precision Approach Path Indicator (PAPI) számával kívánok Boldog Új Évet mindenkinek!
LINK -
#37105 Nem tudom mondták-e már, de a HunBase Scenerynek mindíg legalul kell lennie a scenery listában, az összes többi magyar scenerynek az felett kell lennie, így a Ajerosoft Feri Hegynek és az összes LHSim-es cuccnak is! -
nyulzoltan #37104 Én a magyar manual szerint kitörölni ajánlott fájlokat kiszedtem ementettem, ezért is tudtam visszatenni.
A leírásban nincs szó a 2004Bp scenery esetén mit kell tenni így ehhez nem nyúltam.
Ezek szerint meg próbálhatom, majd beszámolok mi lett.
-
fs9pilot #37103 Elvileg ha az eredeti fájlokat nem törlöd ki, csak átnevezed akkor igen. Akkor csak elég a scenery library-ból kitörölni a cuccot ha mégsem jó, meg az eredeti fájlokat visszaállítani és kész. :) -
nyulzoltan #37102 Köszi, értem, csak nem jövök rá mit nem csináltam jól.
Szerinted ha megint megpróbálom, és nem sikerül le tudom úgy szedni egyszerűen?
-
nyulzoltan #37101 Az se baj ha hideg pezsgőt is készítenek a fa alá -
fs9pilot #37100 Elvileg annak is hibátlannak kellene lennie amit én töltöttem fel, mert a flightsim.com -fórumán találtam, és ott nem panaszkodott rá senki. :)
-
nyulzoltan #37099 Igen de úgy hogy most minden rendben menjen -
fs9pilot #37098 Mármint még egyszer le akarod tölteni a HUN scenery-t? -
nyulzoltan #37097 Bocs már nyílik mekem van szilvszteri hangulatom.
Szóval csak mgpróbálom mégegyszer szerinted honnan próbáljam meg a letöltést?
-
fs9pilot #37096 Vagy lehet hogy a Sármelléki reptér dolgozóinak van szilveszteri hangulata, és megtréfáltak néhány fával a kifutón. -
nyulzoltan #37095 Lehet de ez nem nyílik, lehet szilveszteri hangulata van!
-
Ez lenne a jó link, az előzőt elrontottam. -
#37093 Kb így kéne kinéznie, ha jól telepíted és jok a prioritások is.