45215
  • winglet
    Szabó Tamás AFCAD-jai jó kiindulási alapot jelentenek.
    A 9-essel kapcsolatban igazad lehet, de én már csak maradok ennél. Nemrégen, egy alaplap-processzor csere után volt egy kísérletem az FSX-el. Annak ellenére, hogy az már támogatja a többmagos processzorokat (8), egy normálisabb repülőtér betöltésekor az FPS a béka popsija alá zuhant. Rövid úton töröltem.
    Mostanában az Eger (LHER) kifutóját övező szőlőültetvények ingerelnek, kezdeni kéne velük valamit.
  • gfarkas
    Akkor már csak mi vén csatalovak használjuk a 9-est, egyébként köszi a munkádat tényleg nagyon jó!
  • winglet
    Vén fejjel ennyi telik tőlem :-)
  • gfarkas
    Felpakoltam őket, nagyon klassz lett!
  • winglet
    És az oroszlányi víztorony

• winglet
    Mellette Majk kamalduli remeteség

• winglet
    Régen voltam már itt!
    LHKD Kecskéd
    kollar.atw.hu
    FS2004 menüpont alatt

• BB5207
    Sziasztok ! Lehet hogy megszűnt ez a fórum, vagy ennyire érdektelen ?? Az utolsó bejegyzést is én tettem ! Köszönöm a válasz !
  • BB5207
    Sziasztok! Tud valaki segíteni benne, hogy mi történhetett az AES -ben (FS 2004 ), ha semmilyen hang nem működik? ( minden egyéb funkció OK ! ) Korábban minden tökéletesen működött !? Hol keressem a hibát ? Köszönöm a segítségeteket !

• litlebubu
    Nálam Windows 10 64 bit van a notebook-on és gond nélkül ment fel az FS9 ugyanúgy, mint bármelyik korábbi rendszerre.
  • videoton
    sziasztok.köszönöm az eddigi válaszokat,a következő az lenne,windows 10-en hogyan lehet használni az fs2004-et? ki probáltam már a no cd filet,adig el megy hogy be jön a kezdőképernyő,aztán a scenery aktiválása,és ott megáll.
  • gfarkas
    Szívesen! Nálam FSGlobal 2010 van fenn és az LHSim-es Magyarország cuccok és összeférnek, egyébként egy külön mappába telepítsd a MAIW-ot és akkor onnan át tudod másolni a megfelelő helyekre az fs-ben, a másik LHPA-t meg úgy is úgy kell bemásolni és ha nem jó könnyű törölni. A hívójelhez kell az EditVoicepack is. (a C-17-esek a BARTOCK hívójelre hallgatnak) Az aktiválást és újraindítást ne felejtsd el! Ha valami nem jönne össze írj és elküldöm az én fájljaimat.
  • litlebubu
    Győző! Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ez az LHPA scenery kompatibilis a Hungary alap Scenery-vel?
    Vagy kell törölni, átnevezni valami bgl. fájlokat? Nem szeretnék fákat a gurulóutakra. :-)
  • gfarkas
    GMailen küldöm azokat a pápai scenerykett amiket én használok, telepítsd és aktiváld az addon sceneryben a megfelelő sorrendben.
  • litlebubu
    Nagyon szépen köszönöm a Cessna átfestéseket! Írtam még neked, mert keresek egy Pápa scenery-t is, volt régebben valami csomag amiben benne volt, de azt sem találtam meg sehol.

• litlebubu
    Nagyon szépen köszönöm a választ, én sem találtam semmit. "Zsoltifireman" szerintem készített egyébként, bár csak a Vári Gyula gépét láttam a S.O.H. fórumán. Az biztos, hogy az Alphasim/Virtavia féle volt, és azokhoz pedig szokott lenni paintkit. A Steam-es verziók (DLC) pl más festéseket is tartalmaz, mint a sima FSX-es verzió. Sajnálom, pedig nagyon szép magyar festéseket lehetne készíteni hozzá, de sajnos én nem értek hozzá.
    Nézegettem pedig tutorialokat de .......... ez az átfestés készítés nem egy-két óra alatt megtanulható dolog. A photoshop-hoz sem értek.
    :-( Próbálkoztam az Abacus féle progival, de :-))))))))))))))))))) jókat röhögtem magamon. Nekem csak a PhotoFiltreStudioX féle progi van meg azzal sem boldogultam. Egy normális tutorialt nem találtam ahol nulláról elmesélik hogyan kell ezt csinálni.
  • CptSAB
    Hali! Lehet az AI Jak-52-re emlékszel, amihez pingáltam festést, és valamikor a képet meg is osztottam, de amikor még FS9-et használtam, nem találtam paintkitet sem a VAP sem az Alphasim/Virtavia cucchoz. Utólag lett, de azóta felhagytam a pingálgatással, meg úgy általában mindennel egy jó időre. Summa summárum, nincs sajnos hozzájuk, mert se SOH se más fórumon én sem találtam.
  • gfarkas
    Yak-hoz nem tudok, Carenado 152 és 172-höz tudok adni, címet adj privibe !
  • litlebubu
    Sziasztok! Abban esetleg tudnátok segíteni, hogy YAK-52-höz magyar katonai festést hol találok, mert végigtúrtam a netet de nem találtam, a készítéséhez pedig nincs meg a tudás. Régebben láttam itt a fórumon, hogy valaki készített de nem találom azt a bejegyzést. Keresnék még Cessna 152,172 magyar vonatkozású festést.
  • litlebubu
    Szép napot, sziasztok! Érdeklődnék, hogy megvannak-e valakinek az IRIS MIG-29-hez Yago9 átfestései? Sajnos a sim-outhouse.-on már nem megtalálhatóak, még a képek sem, pedig nagyszerű repaintek. Sehol a neten nem leltem rá ezekre az átfestésekre, így gondoltam megpróbálom itt, hátha szerencsém lesz és valaki tud segíteni. Előre is köszönöm!
  • gfarkas
    Szia Gábor !
    Tekintettel az oldal nem túl sűrű forgalmára most láttam meg a kérésedet, találtam valamit a régi cuccok között, elküldtem az adott címre, talán valamire jó lesz. Üdv.
  • Huszek
    Sziasztok!
    Lenne egy nagy kérésem! Az FSPassengers-hez elküldené valaki a Malév Crewpack-ot? Sajnos sehol nem találok, és az itteni linkek amik lentebb vannak, halottak! Köszönöm!!!!
    Email: [email protected]
  • Clidey
    Ha illegál cucc érdekel, akkor rossz helyen keresgélsz. Nézz szét valami varez oldalon.
  • videoton
    szia. köszi,de ez is csak demó. sajna.
  • Clidey
    Tessék
  • videoton
    sziasztok. egy segítséget szeretnék kérni. tudtok nekem adni olyan oldalt,amiröl letudok egy normális működő isntant scenery progit? Régen meg volt ami nem demo volt. amit mostanában töltöttem le,összekeveredett úgy a gépem,hogy 3 szor kellett rendszervisszaálitást csinálnom. kérlek segitsetek. az sem baj,ha 1.04-es verzió. köszönöm
  • Hont
    Küldtem pü-t...!
  • litlebubu
    Sziasztok! Nem tudnátok segíteni, honnan tudnám letölteni az oroszok által készített FS2004 ORBX remake valami frisebb változatát? V5.1-et találtam, de annál már sokkal újabbak,szebbek is vannak. Sajnos most anyagi nehézségeim miatt csak olyan számítógép áll rendelkezésemre, amin szépen csak az FS2004 fut. Segítségeteket előre is köszönöm!
  • BB5207
    Boldog új évet kívánok minden kedves fórumlakónak !
  • Clidey
    Csak nálad.

• Hont
    Tibi Bátyó! Itt sincs háttér!!!!
    (Vagy csak nálam nincs?)
    Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.12.29. 09:33:49
  • gfarkas
    Kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag boldog újévet kívánok minden itteni fórumlakónak, olvasónak! Győző
  • geri1900
    Sziasztok!
    Eladó Saitek Pro Flight Yoke System és Rudder Pedals.
    Érdeklődni privátba.
  • winglet
    Tanácsot kérnék:
    Milyen úton induljak el, ha a SketchUp -> ModelConverterX -> LibraryCreator útján készült modelhez világítást szeretnék adni, mint pl. torony, vagy magas kémény vörös jelzőfényei.
    Ezek sötétedésre automatikusan bekapcsolnak, vagy folyamatosan világítanak?
    Előre is köszönöm!
  • papa10000
    AF2_EDDF_Gap-Team_Full_with_Custom_AI.bgl
    AF2_EDDF_Gap-Team_Full_with_Default_AI.bgl
    AF2_EDDF_Gap-Team_Static_with_Custom_AI.bgl
    AF2_EDDF_Gap-Team_Static_with_Default_AI.bgl

Ez a 4 fájl.
  • m814
    Ott a hiba hogy a texture mappába raktad. Az EDDF_2008 scenery mappába tedd,de csak a négyből egyet. Gondolom a különbség a fájlok közt a static aircraft_on/off vagy airlines code on/off,lehet vagy ilyesmi. Ja és természetesen csak az új egyszem AF vagy AFX kezdetű fájl legyen aktív. Az összes többi ilyen, kiterjesztését rakd át (.bak) ra.
  • papa10000
    Úgy látszik ez az EDDF kifog rajtam.
    Egy régi külső winchesteremen keresgélve, találtam egy "Aerosoft Mega Airport Frankfurt X Boxed Edition v 1.05 FSX" sceneryt. De ebben van fs9-hez való is. Elindítottam és csinált az FS9 gyökérben egy Aerosoft könyvtárat, benne 3 könyvtárat:
    AESliteforGAP-EDDF08
    EDDF_2008
    EDDF_2008_LC

AF2_EDDF_MAP2008_AFCAD nevű programot szedtem e az Avsimről, mert egy német fórumonolvastam, hogy ez már a javítás és a 4 bgl fájlt az EDDF 2008 könyvtár Texture alkönyvtárába kell másolni. Mindezt végigcsináltam. Semmi változás.

Akineki működik az EDDF ILS-PMDG747 kapcsolat, írja le pontosan, mit hogyan csináljam.
    Még csoda, hogy működik az FS9-em:))
  • Nyiri
    Sziasztok.
    Eladó egy Saitek Cessna Trim Wheel. Dobozában. Soha nem használt. 10.000

• Hypo #45137
    http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/26511-new-ils-freq-in-eddf/

AFCAD progival megtudod itt is errol van szo

és itt is http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/20875-eddf-rwy-07l-ils-frequency/

• Szkokan
    Na mégegyszer akkor :)
    115.15 a helyes freki (ezert azt állítja be pmdg nagyon helyesen)
    Viszont a scenery-ben gyárilag még a 110.7 van ( ezért látod a mapban ezt)

Az hogy ez nem jött elő máshol az egy dolog. Eddf pont az a reptér ahol rengeteg változtatás volt a frekiket meg a pályákat illetően.

A megoldást pedig leírtam,miszerint a scenery-t kell updatelni nem a pmdg-t állítgatni.