45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
winglet #45175 Szabó Tamás AFCAD-jai jó kiindulási alapot jelentenek.
A 9-essel kapcsolatban igazad lehet, de én már csak maradok ennél. Nemrégen, egy alaplap-processzor csere után volt egy kísérletem az FSX-el. Annak ellenére, hogy az már támogatja a többmagos processzorokat (8), egy normálisabb repülőtér betöltésekor az FPS a béka popsija alá zuhant. Rövid úton töröltem.
Mostanában az Eger (LHER) kifutóját övező szőlőültetvények ingerelnek, kezdeni kéne velük valamit. -
#45174 Akkor már csak mi vén csatalovak használjuk a 9-est, egyébként köszi a munkádat tényleg nagyon jó!
-
winglet #45173 Vén fejjel ennyi telik tőlem :-) -
#45172 Felpakoltam őket, nagyon klassz lett! -
winglet #45171 És az oroszlányi víztorony
-
winglet #45170 Mellette Majk kamalduli remeteség
-
winglet #45169 Régen voltam már itt!
LHKD Kecskéd
kollar.atw.hu
FS2004 menüpont alatt
-
BB5207 #45168 Sziasztok ! Lehet hogy megszűnt ez a fórum, vagy ennyire érdektelen ?? Az utolsó bejegyzést is én tettem ! Köszönöm a válasz ! -
BB5207 #45167 Sziasztok! Tud valaki segíteni benne, hogy mi történhetett az AES -ben (FS 2004 ), ha semmilyen hang nem működik? ( minden egyéb funkció OK ! ) Korábban minden tökéletesen működött !? Hol keressem a hibát ? Köszönöm a segítségeteket !
-
litlebubu #45166 Nálam Windows 10 64 bit van a notebook-on és gond nélkül ment fel az FS9 ugyanúgy, mint bármelyik korábbi rendszerre. -
videoton #45165 sziasztok.köszönöm az eddigi válaszokat,a következő az lenne,windows 10-en hogyan lehet használni az fs2004-et? ki probáltam már a no cd filet,adig el megy hogy be jön a kezdőképernyő,aztán a scenery aktiválása,és ott megáll.
-
#45164 Szívesen! Nálam FSGlobal 2010 van fenn és az LHSim-es Magyarország cuccok és összeférnek, egyébként egy külön mappába telepítsd a MAIW-ot és akkor onnan át tudod másolni a megfelelő helyekre az fs-ben, a másik LHPA-t meg úgy is úgy kell bemásolni és ha nem jó könnyű törölni. A hívójelhez kell az EditVoicepack is. (a C-17-esek a BARTOCK hívójelre hallgatnak) Az aktiválást és újraindítást ne felejtsd el! Ha valami nem jönne össze írj és elküldöm az én fájljaimat. -
litlebubu #45163 Győző! Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ez az LHPA scenery kompatibilis a Hungary alap Scenery-vel?
Vagy kell törölni, átnevezni valami bgl. fájlokat? Nem szeretnék fákat a gurulóutakra. :-) -
#45162 GMailen küldöm azokat a pápai scenerykett amiket én használok, telepítsd és aktiváld az addon sceneryben a megfelelő sorrendben. -
litlebubu #45161 Nagyon szépen köszönöm a Cessna átfestéseket! Írtam még neked, mert keresek egy Pápa scenery-t is, volt régebben valami csomag amiben benne volt, de azt sem találtam meg sehol.
-
litlebubu #45160 Nagyon szépen köszönöm a választ, én sem találtam semmit. "Zsoltifireman" szerintem készített egyébként, bár csak a Vári Gyula gépét láttam a S.O.H. fórumán. Az biztos, hogy az Alphasim/Virtavia féle volt, és azokhoz pedig szokott lenni paintkit. A Steam-es verziók (DLC) pl más festéseket is tartalmaz, mint a sima FSX-es verzió. Sajnálom, pedig nagyon szép magyar festéseket lehetne készíteni hozzá, de sajnos én nem értek hozzá.
Nézegettem pedig tutorialokat de .......... ez az átfestés készítés nem egy-két óra alatt megtanulható dolog. A photoshop-hoz sem értek.
:-( Próbálkoztam az Abacus féle progival, de :-))))))))))))))))))) jókat röhögtem magamon. Nekem csak a PhotoFiltreStudioX féle progi van meg azzal sem boldogultam. Egy normális tutorialt nem találtam ahol nulláról elmesélik hogyan kell ezt csinálni. -
#45159 Hali! Lehet az AI Jak-52-re emlékszel, amihez pingáltam festést, és valamikor a képet meg is osztottam, de amikor még FS9-et használtam, nem találtam paintkitet sem a VAP sem az Alphasim/Virtavia cucchoz. Utólag lett, de azóta felhagytam a pingálgatással, meg úgy általában mindennel egy jó időre. Summa summárum, nincs sajnos hozzájuk, mert se SOH se más fórumon én sem találtam. -
#45158 Yak-hoz nem tudok, Carenado 152 és 172-höz tudok adni, címet adj privibe ! -
litlebubu #45157 Sziasztok! Abban esetleg tudnátok segíteni, hogy YAK-52-höz magyar katonai festést hol találok, mert végigtúrtam a netet de nem találtam, a készítéséhez pedig nincs meg a tudás. Régebben láttam itt a fórumon, hogy valaki készített de nem találom azt a bejegyzést. Keresnék még Cessna 152,172 magyar vonatkozású festést. -
litlebubu #45156 Szép napot, sziasztok! Érdeklődnék, hogy megvannak-e valakinek az IRIS MIG-29-hez Yago9 átfestései? Sajnos a sim-outhouse.-on már nem megtalálhatóak, még a képek sem, pedig nagyszerű repaintek. Sehol a neten nem leltem rá ezekre az átfestésekre, így gondoltam megpróbálom itt, hátha szerencsém lesz és valaki tud segíteni. Előre is köszönöm! -
#45155 Szia Gábor !
Tekintettel az oldal nem túl sűrű forgalmára most láttam meg a kérésedet, találtam valamit a régi cuccok között, elküldtem az adott címre, talán valamire jó lesz. Üdv. -
Huszek #45154 Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem! Az FSPassengers-hez elküldené valaki a Malév Crewpack-ot? Sajnos sehol nem találok, és az itteni linkek amik lentebb vannak, halottak! Köszönöm!!!!
Email: [email protected] -
#45153 Ha illegál cucc érdekel, akkor rossz helyen keresgélsz. Nézz szét valami varez oldalon. -
videoton #45152 szia. köszi,de ez is csak demó. sajna. -
#45151 Tessék -
videoton #45150 sziasztok. egy segítséget szeretnék kérni. tudtok nekem adni olyan oldalt,amiröl letudok egy normális működő isntant scenery progit? Régen meg volt ami nem demo volt. amit mostanában töltöttem le,összekeveredett úgy a gépem,hogy 3 szor kellett rendszervisszaálitást csinálnom. kérlek segitsetek. az sem baj,ha 1.04-es verzió. köszönöm -
#45149 Küldtem pü-t...! -
litlebubu #45148 Sziasztok! Nem tudnátok segíteni, honnan tudnám letölteni az oroszok által készített FS2004 ORBX remake valami frisebb változatát? V5.1-et találtam, de annál már sokkal újabbak,szebbek is vannak. Sajnos most anyagi nehézségeim miatt csak olyan számítógép áll rendelkezésemre, amin szépen csak az FS2004 fut. Segítségeteket előre is köszönöm! -
BB5207 #45147 Boldog új évet kívánok minden kedves fórumlakónak ! -
#45146 Csak nálad.
-
#45145 Tibi Bátyó! Itt sincs háttér!!!!
(Vagy csak nálam nincs?)
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.12.29. 09:33:49 -
#45144 Kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag boldog újévet kívánok minden itteni fórumlakónak, olvasónak! Győző -
geri1900 #45143 Sziasztok!
Eladó Saitek Pro Flight Yoke System és Rudder Pedals.
Érdeklődni privátba. -
winglet #45142 Tanácsot kérnék:
Milyen úton induljak el, ha a SketchUp -> ModelConverterX -> LibraryCreator útján készült modelhez világítást szeretnék adni, mint pl. torony, vagy magas kémény vörös jelzőfényei.
Ezek sötétedésre automatikusan bekapcsolnak, vagy folyamatosan világítanak?
Előre is köszönöm! -
papa10000 #45141 AF2_EDDF_Gap-Team_Full_with_Custom_AI.bgl
AF2_EDDF_Gap-Team_Full_with_Default_AI.bgl
AF2_EDDF_Gap-Team_Static_with_Custom_AI.bgl
AF2_EDDF_Gap-Team_Static_with_Default_AI.bgl
Ez a 4 fájl. -
#45140 Ott a hiba hogy a texture mappába raktad. Az EDDF_2008 scenery mappába tedd,de csak a négyből egyet. Gondolom a különbség a fájlok közt a static aircraft_on/off vagy airlines code on/off,lehet vagy ilyesmi. Ja és természetesen csak az új egyszem AF vagy AFX kezdetű fájl legyen aktív. Az összes többi ilyen, kiterjesztését rakd át (.bak) ra. -
papa10000 #45139 Úgy látszik ez az EDDF kifog rajtam.
Egy régi külső winchesteremen keresgélve, találtam egy "Aerosoft Mega Airport Frankfurt X Boxed Edition v 1.05 FSX" sceneryt. De ebben van fs9-hez való is. Elindítottam és csinált az FS9 gyökérben egy Aerosoft könyvtárat, benne 3 könyvtárat:
AESliteforGAP-EDDF08
EDDF_2008
EDDF_2008_LC
AF2_EDDF_MAP2008_AFCAD nevű programot szedtem e az Avsimről, mert egy német fórumonolvastam, hogy ez már a javítás és a 4 bgl fájlt az EDDF 2008 könyvtár Texture alkönyvtárába kell másolni. Mindezt végigcsináltam. Semmi változás.
Akineki működik az EDDF ILS-PMDG747 kapcsolat, írja le pontosan, mit hogyan csináljam.
Még csoda, hogy működik az FS9-em:))
-
Nyiri #45138 Sziasztok.
Eladó egy Saitek Cessna Trim Wheel. Dobozában. Soha nem használt. 10.000
-
#45137 http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/26511-new-ils-freq-in-eddf/
AFCAD progival megtudod itt is errol van szo
és itt is http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/20875-eddf-rwy-07l-ils-frequency/
-
Szkokan #45136 Na mégegyszer akkor :)
115.15 a helyes freki (ezert azt állítja be pmdg nagyon helyesen)
Viszont a scenery-ben gyárilag még a 110.7 van ( ezért látod a mapban ezt)
Az hogy ez nem jött elő máshol az egy dolog. Eddf pont az a reptér ahol rengeteg változtatás volt a frekiket meg a pályákat illetően.
A megoldást pedig leírtam,miszerint a scenery-t kell updatelni nem a pmdg-t állítgatni.