MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy kell törölni, átnevezni valami bgl. fájlokat? Nem szeretnék fákat a gurulóutakra. :-)
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Nézegettem pedig tutorialokat de .......... ez az átfestés készítés nem egy-két óra alatt megtanulható dolog. A photoshop-hoz sem értek.
:-( Próbálkoztam az Abacus féle progival, de :-))))))))))))))))))) jókat röhögtem magamon. Nekem csak a PhotoFiltreStudioX féle progi van meg azzal sem boldogultam. Egy normális tutorialt nem találtam ahol nulláról elmesélik hogyan kell ezt csinálni.
Tekintettel az oldal nem túl sűrű forgalmára most láttam meg a kérésedet, találtam valamit a régi cuccok között, elküldtem az adott címre, talán valamire jó lesz. Üdv.
Lenne egy nagy kérésem! Az FSPassengers-hez elküldené valaki a Malév Crewpack-ot? Sajnos sehol nem találok, és az itteni linkek amik lentebb vannak, halottak! Köszönöm!!!!
Email: [email protected]
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

(Vagy csak nálam nincs?)
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.12.29. 09:33:49
Eladó Saitek Pro Flight Yoke System és Rudder Pedals.
Érdeklődni privátba.
Milyen úton induljak el, ha a SketchUp -> ModelConverterX -> LibraryCreator útján készült modelhez világítást szeretnék adni, mint pl. torony, vagy magas kémény vörös jelzőfényei.
Ezek sötétedésre automatikusan bekapcsolnak, vagy folyamatosan világítanak?
Előre is köszönöm!
AF2_EDDF_Gap-Team_Full_with_Default_AI.bgl
AF2_EDDF_Gap-Team_Static_with_Custom_AI.bgl
AF2_EDDF_Gap-Team_Static_with_Default_AI.bgl
Ez a 4 fájl.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Egy régi külső winchesteremen keresgélve, találtam egy "Aerosoft Mega Airport Frankfurt X Boxed Edition v 1.05 FSX" sceneryt. De ebben van fs9-hez való is. Elindítottam és csinált az FS9 gyökérben egy Aerosoft könyvtárat, benne 3 könyvtárat:
AESliteforGAP-EDDF08
EDDF_2008
EDDF_2008_LC
AF2_EDDF_MAP2008_AFCAD nevű programot szedtem e az Avsimről, mert egy német fórumonolvastam, hogy ez már a javítás és a 4 bgl fájlt az EDDF 2008 könyvtár Texture alkönyvtárába kell másolni. Mindezt végigcsináltam. Semmi változás.
Akineki működik az EDDF ILS-PMDG747 kapcsolat, írja le pontosan, mit hogyan csináljam.
Még csoda, hogy működik az FS9-em😊)
Eladó egy Saitek Cessna Trim Wheel. Dobozában. Soha nem használt. 10.000
AFCAD progival megtudod itt is errol van szo
és itt is http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/20875-eddf-rwy-07l-ils-frequency/
115.15 a helyes freki (ezert azt állítja be pmdg nagyon helyesen)
Viszont a scenery-ben gyárilag még a 110.7 van ( ezért látod a mapban ezt)
Az hogy ez nem jött elő máshol az egy dolog. Eddf pont az a reptér ahol rengeteg változtatás volt a frekiket meg a pályákat illetően.
A megoldást pedig leírtam,miszerint a scenery-t kell updatelni nem a pmdg-t állítgatni.
Amióta elővettem az fs9-t, kb. 2 hete, legalább 40 utat repűltem és ilyen még nem fordult elő. Igaz, nem Európában.
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2016.09.22. 11:00:29
http://www.vacc-sag.org/airport/EDDF
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Délután csinálok egy utat EDDF-be és meglátom, hogy mit ad meg ILS-nek.
Kösz, hogy foglalkoztok velem. A válltörésem miatt /jobb váll/ nem tudok komolyabb dolgokkal foglalkozni😊 Miért nem születtem bal kezesnek, vagy kanyarodtam volna a kerékpárral balra😊
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2016.09.21. 10:37:00
De végül is eddig csak ennél az airportnál tapasztaltam.
Legalább is az én FS9-emben.
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2016.09.13. 13:39:56
Gamebooster nem kell felejsd el.
Ha működik az fs9 alatt az ASE, akkor az időjárásnál melyik karikát kell a 4-ből választani?? /fs9 indításakor/