MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok.köszönöm az eddigi válaszokat,a következő az lenne,windows 10-en hogyan lehet használni az fs2004-et? ki probáltam már a no cd filet,adig el megy hogy be jön a kezdőképernyő,aztán a scenery aktiválása,és ott megáll.
gfarkas
Szívesen! Nálam FSGlobal 2010 van fenn és az LHSim-es Magyarország cuccok és összeférnek, egyébként egy külön mappába telepítsd a MAIW-ot és akkor onnan át tudod másolni a megfelelő helyekre az fs-ben, a másik LHPA-t meg úgy is úgy kell bemásolni és ha nem jó könnyű törölni. A hívójelhez kell az EditVoicepack is. (a C-17-esek a BARTOCK hívójelre hallgatnak) Az aktiválást és újraindítást ne felejtsd el! Ha valami nem jönne össze írj és elküldöm az én fájljaimat.

Győző! Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Annyit szeretnék még kérdezni, hogy ez az LHPA scenery kompatibilis a Hungary alap Scenery-vel?
Vagy kell törölni, átnevezni valami bgl. fájlokat? Nem szeretnék fákat a gurulóutakra. :-)

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

gfarkas
GMailen küldöm azokat a pápai scenerykett amiket én használok, telepítsd és aktiváld az addon sceneryben a megfelelő sorrendben.

Nagyon szépen köszönöm a Cessna átfestéseket! Írtam még neked, mert keresek egy Pápa scenery-t is, volt régebben valami csomag amiben benne volt, de azt sem találtam meg sehol.

Nagyon szépen köszönöm a választ, én sem találtam semmit. "Zsoltifireman" szerintem készített egyébként, bár csak a Vári Gyula gépét láttam a S.O.H. fórumán. Az biztos, hogy az Alphasim/Virtavia féle volt, és azokhoz pedig szokott lenni paintkit. A Steam-es verziók (DLC) pl más festéseket is tartalmaz, mint a sima FSX-es verzió. Sajnálom, pedig nagyon szép magyar festéseket lehetne készíteni hozzá, de sajnos én nem értek hozzá.
Nézegettem pedig tutorialokat de .......... ez az átfestés készítés nem egy-két óra alatt megtanulható dolog. A photoshop-hoz sem értek.
:-( Próbálkoztam az Abacus féle progival, de :-))))))))))))))))))) jókat röhögtem magamon. Nekem csak a PhotoFiltreStudioX féle progi van meg azzal sem boldogultam. Egy normális tutorialt nem találtam ahol nulláról elmesélik hogyan kell ezt csinálni.

CptSAB
Hali! Lehet az AI Jak-52-re emlékszel, amihez pingáltam festést, és valamikor a képet meg is osztottam, de amikor még FS9-et használtam, nem találtam paintkitet sem a VAP sem az Alphasim/Virtavia cucchoz. Utólag lett, de azóta felhagytam a pingálgatással, meg úgy általában mindennel egy jó időre. Summa summárum, nincs sajnos hozzájuk, mert se SOH se más fórumon én sem találtam.
gfarkas
Yak-hoz nem tudok, Carenado 152 és 172-höz tudok adni, címet adj privibe !

Sziasztok! Abban esetleg tudnátok segíteni, hogy YAK-52-höz magyar katonai festést hol találok, mert végigtúrtam a netet de nem találtam, a készítéséhez pedig nincs meg a tudás. Régebben láttam itt a fórumon, hogy valaki készített de nem találom azt a bejegyzést. Keresnék még Cessna 152,172 magyar vonatkozású festést.

Szép napot, sziasztok! Érdeklődnék, hogy megvannak-e valakinek az IRIS MIG-29-hez Yago9 átfestései? Sajnos a sim-outhouse.-on már nem megtalálhatóak, még a képek sem, pedig nagyszerű repaintek. Sehol a neten nem leltem rá ezekre az átfestésekre, így gondoltam megpróbálom itt, hátha szerencsém lesz és valaki tud segíteni. Előre is köszönöm!

gfarkas
Szia Gábor !
Tekintettel az oldal nem túl sűrű forgalmára most láttam meg a kérésedet, találtam valamit a régi cuccok között, elküldtem az adott címre, talán valamire jó lesz. Üdv.

Sziasztok!
Lenne egy nagy kérésem! Az FSPassengers-hez elküldené valaki a Malév Crewpack-ot? Sajnos sehol nem találok, és az itteni linkek amik lentebb vannak, halottak! Köszönöm!!!!
Email: [email protected]
Clidey
Ha illegál cucc érdekel, akkor rossz helyen keresgélsz. Nézz szét valami varez oldalon.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

szia. köszi,de ez is csak demó. sajna.
Clidey

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

sziasztok. egy segítséget szeretnék kérni. tudtok nekem adni olyan oldalt,amiröl letudok egy normális működő isntant scenery progit? Régen meg volt ami nem demo volt. amit mostanában töltöttem le,összekeveredett úgy a gépem,hogy 3 szor kellett rendszervisszaálitást csinálnom. kérlek segitsetek. az sem baj,ha 1.04-es verzió. köszönöm
Hont
Küldtem pü-t...!
Sziasztok! Nem tudnátok segíteni, honnan tudnám letölteni az oroszok által készített FS2004 ORBX remake valami frisebb változatát? V5.1-et találtam, de annál már sokkal újabbak,szebbek is vannak. Sajnos most anyagi nehézségeim miatt csak olyan számítógép áll rendelkezésemre, amin szépen csak az FS2004 fut. Segítségeteket előre is köszönöm!

Boldog új évet kívánok minden kedves fórumlakónak ! <#wave>

Clidey
Csak nálad. <#wink>

Hont
Tibi Bátyó! Itt sincs háttér!!!!
(Vagy csak nálam nincs?)
Utoljára szerkesztette: Hont, 2016.12.29. 09:33:49
gfarkas
Kellemes karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag boldog újévet kívánok minden itteni fórumlakónak, olvasónak! Győző

Sziasztok!
Eladó Saitek Pro Flight Yoke System és Rudder Pedals.
Érdeklődni privátba.

Tanácsot kérnék:
Milyen úton induljak el, ha a SketchUp -> ModelConverterX -> LibraryCreator útján készült modelhez világítást szeretnék adni, mint pl. torony, vagy magas kémény vörös jelzőfényei.
Ezek sötétedésre automatikusan bekapcsolnak, vagy folyamatosan világítanak?
Előre is köszönöm!
AF2_EDDF_Gap-Team_Full_with_Custom_AI.bgl
AF2_EDDF_Gap-Team_Full_with_Default_AI.bgl
AF2_EDDF_Gap-Team_Static_with_Custom_AI.bgl
AF2_EDDF_Gap-Team_Static_with_Default_AI.bgl

Ez a 4 fájl.
m814
Ott a hiba hogy a texture mappába raktad. Az EDDF_2008 scenery mappába tedd,de csak a négyből egyet. Gondolom a különbség a fájlok közt a static aircraft_on/off vagy airlines code on/off,lehet vagy ilyesmi. Ja és természetesen csak az új egyszem AF vagy AFX kezdetű fájl legyen aktív. Az összes többi ilyen, kiterjesztését rakd át (.bak) ra.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Úgy látszik ez az EDDF kifog rajtam.
Egy régi külső winchesteremen keresgélve, találtam egy "Aerosoft Mega Airport Frankfurt X Boxed Edition v 1.05 FSX" sceneryt. De ebben van fs9-hez való is. Elindítottam és csinált az FS9 gyökérben egy Aerosoft könyvtárat, benne 3 könyvtárat:
AESliteforGAP-EDDF08
EDDF_2008
EDDF_2008_LC

AF2_EDDF_MAP2008_AFCAD nevű programot szedtem e az Avsimről, mert egy német fórumonolvastam, hogy ez már a javítás és a 4 bgl fájlt az EDDF 2008 könyvtár Texture alkönyvtárába kell másolni. Mindezt végigcsináltam. Semmi változás.

Akineki működik az EDDF ILS-PMDG747 kapcsolat, írja le pontosan, mit hogyan csináljam.
Még csoda, hogy működik az FS9-em😊)
Sziasztok.
Eladó egy Saitek Cessna Trim Wheel. Dobozában. Soha nem használt. 10.000

Hypo
http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/26511-new-ils-freq-in-eddf/

AFCAD progival megtudod itt is errol van szo

és itt is http://forum.aerosoft.com/index.php?/topic/20875-eddf-rwy-07l-ils-frequency/

Na mégegyszer akkor 😊
115.15 a helyes freki (ezert azt állítja be pmdg nagyon helyesen)
Viszont a scenery-ben gyárilag még a 110.7 van ( ezért látod a mapban ezt)

Az hogy ez nem jött elő máshol az egy dolog. Eddf pont az a reptér ahol rengeteg változtatás volt a frekiket meg a pályákat illetően.

A megoldást pedig leírtam,miszerint a scenery-t kell updatelni nem a pmdg-t állítgatni.
Hypo
csak egy ötlet lehet eleve szar, de az airacban az adott reptér file-jaban biztos van referencia a frekire esetleg ott at lehet irni

Nem akarom feladni. De nem tudom, hogyan változtassam meg a 747-nél megjelenő 111,15 frekit 110,7-re. Mert a Map-ban és az FSC-ben is 110.7-van, csak a gépben van rossz érték.
Amióta elővettem az fs9-t, kb. 2 hete, legalább 40 utat repűltem és ilyen még nem fordult elő. Igaz, nem Európában.
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2016.09.22. 11:00:29
Ne add már fel. Én is megoldottam.Meg lehet csinálni.Eddf az egyik kedvenc repterem.

http://www.vacc-sag.org/airport/EDDF
A PMDG737-et lehet manuálisan hangolni, vagy inkább, ott nincs automatikus frekvencia. De a pmdg 747-nél nincs manuális lehetőség. de ha Te tudod, hol kell, akkor írd meg. A panelon nem látok rá lehetőséget.
Papirzacsi
Rémlik, hogy csak egy opció az, hogy a PMDG 747 magától beállítja a frekit. Ha manuálisan behangolod, akkor működnie kellene.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Az átírás nem jött be. Úgy hogy EDDF felejtős a részemről.
Hypo
egy dolog fs9 nav adatai 2004 körüliek FSX e talan 2006-2008 nem tudom biztosan, airacot frissitesz szep es jo de fs default repterei es default naqvigacios pontjai teljesen masok, aztan az addon repterek se mind up to datek. Persze van egy par modszer hogy lehet picit updatelni ezeket de egyik se tokeletes. Ergo azert mert az FMC ben ils nel freki es course lehet total nem match-el a repterével ami fs ben van aztan a palya melle szallsz le 😊 nem is szoktam annyira frissiteni ezeket max ha a repterek amikre repulok frissitve vannak

Hát igen. Éppen 150nm-re vagyok EDDF-től. Megnéztem az NAV/RAD-ban, ILS111,15/248 van.Hát így nem is csoda, ha nem találkoznak.De átírtam a NAV/RAD-ban110.7/248-ra. Kíváncsi vagyok😊, mi lesz.
Amúgy 26L pálya már nincs eddf-en. 25L - re változott 😊 Na szerintem innentől fogva megállapíthatjuk , hogy régi a scenery ami nem passzol a legfrissebb airac-hoz.
Ja nekem is ez volt régebben.Ha megnézed az eddf chartokat, már rég nem ugyanazok a frekik mint az fs2004-ben. Ráadásul új pálya is van.Én ahogy emlékszem aerosoft eddf-et raktam fel, de még kellett hozza valami ils javító patch. A vatsim germany oldalán nézz szét , ott vannak javítások.
At AIRAC 1610-esből a pmdg.exe és a fsc exe-t tettem fel. mást nem szoktam. Van más is amit frissíteni kellene?? Most megnéztem, és a Map-ban is és a FSC-ben is 26L-re 110.7 van megadva. De a PMDG747 automatikusan adja a FMC- NAV/RAD-ban a frekvenciát.
Délután csinálok egy utat EDDF-be és meglátom, hogy mit ad meg ILS-nek.
Kösz, hogy foglalkoztok velem. A válltörésem miatt /jobb váll/ nem tudok komolyabb dolgokkal foglalkozni😊 Miért nem születtem bal kezesnek, vagy kanyarodtam volna a kerékpárral balra😊
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2016.09.21. 10:37:00
Papirzacsi
Könnyen kiderítheted, mert a MAP menüben meg tudod nézni, hogy milyen frekik tartoznak a reptérhez, és ezt összevetheted a 1609-es AIRAC tartalmával.

Én nem tettem fel külön sceneryt az EDDF-re, tehát az alap FS9 EDDF-je van. Akkor elképzelhető az, hogy a friss AIRAC és az alap frekvencia nem egyezik? Kellene keresnem egy friss EDDF sceneryt, ha egyáltalán található még hozzá.
De végül is eddig csak ennél az airportnál tapasztaltam.
Papirzacsi
Ez scenery függő is. Előfordulhat hogy ez -az változott, főleg, hogy azóta új pályát is építettek, de legfrisebb adatbázis szerint a 25L ILS frekije 110.70, és már 10 évvel ezelőtt is ez volt. :-D

Az EDDF-nél egyik pályára sem műkodik az ILS. PMDG747-el repülök.Mindíg a legfrissebb Airac ot használom. De ez csak most jelentkezik, mert kb. 5évvel ezelőtt, amikor átálltam az FSX-re, az akkori jegyzeteim alapján, működött. Új frekvencia van??
Igen, ezt jelölöm be.
Hypo
user defined

Kösz! Igazad van. Bármelyik lehetőség is van kijelölve, az ASE felülírja. Megjelenik a zöld csik. De custum weather nincs a 4 választható lehetőség között<#kacsint>
Legalább is az én FS9-emben.
Utoljára szerkesztette: papa10000, 2016.09.13. 13:39:56
Hypo
custom weather, de mindegy Active sky betolti miutan betoltodott a scenery felul lesz egy zold uzenet csik.
Gamebooster nem kell felejsd el.

Az egyik lényeges dolgot el is felejtettem megkérdezni.
Ha működik az fs9 alatt az ASE, akkor az időjárásnál melyik karikát kell a 4-ből választani?? /fs9 indításakor/