MS Flight Simulator 2004
Oldal 1 / 905Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Valaki játszik már az új fsx2020-al? Üdv.
Javítottam a futópálya kinézetén és eltüntettem (nem töröltem) a taxiutakat.
Patch letölthető
Talán az LHER Egernél is meg kellene csinálni? 😊
Utoljára szerkesztette: winglet, 2019.02.19. 22:00:57
Patch letölthető
Talán az LHER Egernél is meg kellene csinálni? 😊
Utoljára szerkesztette: winglet, 2019.02.19. 22:00:57
Útban lakóhelyünk felé.
Alattunk Sárisáp
Utoljára szerkesztette: winglet, 2019.02.18. 20:40:25
Alattunk Sárisáp
Utoljára szerkesztette: winglet, 2019.02.18. 20:40:25
Duna mellékág Tát mellett
A Dunakanyar felől, jobbra a Garam torkolata
Dorog a másik irányból
Budapest felől, alattunk Dorog
LHEM Esztergom 2.0
kollar.atw.hu
Az FS2004 menüpont alatt
Utoljára szerkesztette: winglet, 2019.02.18. 20:32:50
kollar.atw.hu
Az FS2004 menüpont alatt
Utoljára szerkesztette: winglet, 2019.02.18. 20:32:50
Gondoltam, hogy a reptéri házról van szó, én meg nem csak a ház, hanem a város, a környéke, egyben az egésznek a valós környezethez való hasonlóságot kérdeztem 😊
Én a reptéri házra gondolok 😊. De igen a többi is jó 😊.
Szerencsés vagy ;-) . Nagyon sok másik nincs rajta :-)
(Nemsokszor jártam Egerben, valamennyire hasonlít a valósághoz?
(Nemsokszor jártam Egerben, valamennyire hasonlít a valósághoz?
Jéé de jóó 😄. Ott kis házam a reptéren 😄 <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
És végül a Nagy-Eged hegy irányából
Észak felől
Eger déli irányból
köszönöm láttam.
e-mail ment
iertam privit.olyan viszont nem jött.
Azt írtam le, ahogy csináltam. Ahhoz kicsit hosszú lett, hogy ide tegyem, ezért elküldtem neked privát üzenet csatolmányaként. Megkaptad a privát üzenet csatolmányát? Ha adsz e-mailt elküldhetem úgy is.
A leírásból láthatod, hogy több szakaszból áll a folyamat. Melyik részénél akadtál el? Pl. Object Placer - szimulátor kapcsolat rendben?
BGL fájl létrejön?
A leírásból láthatod, hogy több szakaszból áll a folyamat. Melyik részénél akadtál el? Pl. Object Placer - szimulátor kapcsolat rendben?
BGL fájl létrejön?
csak valami rövid leirást,ahogy te csináltad.
hali. köszi megkaptam.hadilábon állok az angollal,de tudtam értelmezni.csak valamiért nem működik.
Időközben megírtam és próbáltam privátban elküldeni.
Nem vagyok járatos a fórum használatában, ha nem kaptad meg, jelezd.
Nem vagyok járatos a fórum használatában, ha nem kaptad meg, jelezd.
Ne haragudj, kérdem, hogy állsz az angollal? Csak azért, mert akkor nem kell mindent leírnom.
Hello.hát,a txt szerint bemásolgattam azt ami kell.de ha annyit meg teszel,hogy leirod azt ahogy te csináltad,azt megköszönném.
Szia,
Amikor elkezdtem használni az Object Placert, nem volt szükségem tutorialra, most egy gyors keresés után nem találtam semmi érdemlegeset.
Úgy gondolom amúgy hogy nem túl bonyolult a feladat, talán írd itt le hol akadtál el, mit csináltál, hátha kiokoskodunk valamit.
Amikor elkezdtem használni az Object Placert, nem volt szükségem tutorialra, most egy gyors keresés után nem találtam semmi érdemlegeset.
Úgy gondolom amúgy hogy nem túl bonyolult a feladat, talán írd itt le hol akadtál el, mit csináltál, hátha kiokoskodunk valamit.
szia.annyi segitséget had kérjek,mert elméletileg ugy csináltam mindent de nem jo.nem tudsz valami értelems tutorialt?
Köszi szépen a választ,ill a linket.
Szia,
A win10-hez nem értek.
Objektum elhelyezésben nem vagyok profi, ezért én a legegyszerűbb módszert használom. Israel Roth és Seev Kahn "Rwy12 Object Placer V1.2" programját és a hozzá tartozó "Library Collection 1, 2, 3" állományokat. Az avsim.com-ról letölthető: ezen a linken találod. Mind a négy fájl kell!
Valahová telepíted, (úgy emlékszem van telepítési leírás) és a szimulátorral együtt futtatod.Válaszd a legkisebb gépet, sőt vannak kimondottan erre a célra pozicionáló kereszt alakzatok. A pozíciót a szimben beállítod YAW módban, az RWY12-ben elhelyezed az objektumot. Majd újabb pozíció, és elhelyezés. Ha kész, fájl mentés és BGL-be fordítás. Végül a kész bgl állományt a reptér scenery mappájába. Szim újra indítás.
Ha nem hibáztál, az objektumok ott vannak.
Ha saját objektumokat akarok elhelyezni, kicsit bonyolultabb, most nem részletezem.
Utoljára szerkesztette: winglet, 2018.09.21. 11:18:46
A win10-hez nem értek.
Objektum elhelyezésben nem vagyok profi, ezért én a legegyszerűbb módszert használom. Israel Roth és Seev Kahn "Rwy12 Object Placer V1.2" programját és a hozzá tartozó "Library Collection 1, 2, 3" állományokat. Az avsim.com-ról letölthető: ezen a linken találod. Mind a négy fájl kell!
Valahová telepíted, (úgy emlékszem van telepítési leírás) és a szimulátorral együtt futtatod.Válaszd a legkisebb gépet, sőt vannak kimondottan erre a célra pozicionáló kereszt alakzatok. A pozíciót a szimben beállítod YAW módban, az RWY12-ben elhelyezed az objektumot. Majd újabb pozíció, és elhelyezés. Ha kész, fájl mentés és BGL-be fordítás. Végül a kész bgl állományt a reptér scenery mappájába. Szim újra indítás.
Ha nem hibáztál, az objektumok ott vannak.
Ha saját objektumokat akarok elhelyezni, kicsit bonyolultabb, most nem részletezem.
Utoljára szerkesztette: winglet, 2018.09.21. 11:18:46
sziasztok,bocs megint a kérdésekért.az 1.kérdés. win10 alatt,miért nem villognak a repülőknél a fények? 2.tud valaki olyan scenery készitőt,amivel obijektumokat tudok el helyezni a reptereimen? nagyon szépen meg köszönném a segítséget!
Nem csak a 9-est, de az FSX-et sem nagyon használják. Az FSX fórumán is a P3D meg a XP-11 a téma😞
Szabó Tamás AFCAD-jai jó kiindulási alapot jelentenek.
A 9-essel kapcsolatban igazad lehet, de én már csak maradok ennél. Nemrégen, egy alaplap-processzor csere után volt egy kísérletem az FSX-el. Annak ellenére, hogy az már támogatja a többmagos processzorokat (8), egy normálisabb repülőtér betöltésekor az FPS a béka popsija alá zuhant. Rövid úton töröltem.
Mostanában az Eger (LHER) kifutóját övező szőlőültetvények ingerelnek, kezdeni kéne velük valamit.
A 9-essel kapcsolatban igazad lehet, de én már csak maradok ennél. Nemrégen, egy alaplap-processzor csere után volt egy kísérletem az FSX-el. Annak ellenére, hogy az már támogatja a többmagos processzorokat (8), egy normálisabb repülőtér betöltésekor az FPS a béka popsija alá zuhant. Rövid úton töröltem.
Mostanában az Eger (LHER) kifutóját övező szőlőültetvények ingerelnek, kezdeni kéne velük valamit.
Akkor már csak mi vén csatalovak használjuk a 9-est, egyébként köszi a munkádat tényleg nagyon jó!
Vén fejjel ennyi telik tőlem :-)
És az oroszlányi víztorony
Mellette Majk kamalduli remeteség
Sziasztok ! Lehet hogy megszűnt ez a fórum, vagy ennyire érdektelen ?? Az utolsó bejegyzést is én tettem ! Köszönöm a válasz !
Sziasztok! Tud valaki segíteni benne, hogy mi történhetett az AES -ben (FS 2004 ), ha semmilyen hang nem működik? ( minden egyéb funkció OK ! ) Korábban minden tökéletesen működött !? Hol keressem a hibát ? Köszönöm a segítségeteket !<#help>#help>
Nálam Windows 10 64 bit van a notebook-on és gond nélkül ment fel az FS9 ugyanúgy, mint bármelyik korábbi rendszerre.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Oldal 1 / 905Következő →