MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
extrem ezt még találtam:
"Mindenkinek ajánlom win7 alá a P17x support pack-ot,..... A support soundblaster oldalról leszeditek a win7 dirvert, de abból hiányzik az a panel amivel be lehet kapcsolni a basszust! A support pack tartalmazza, és jóval szebben szól mint az eredeti xp driverrel!! Meg is lepõdtem! Jah s mivel ez nem hivatalos driver, így az x-fi-s panel csomag van összeépítve hozzá...."
Nem hallottál még normális kártyát.
""NE, ismétlen NE vegyetek ilyen kártyát. Csak akkor, és abban az esetben költsetek erre a ra, ha szükségetek van az idegre, az idegességre, arra, hogy a végén gyomorideggel gondolj a Creative cégre. A kártya nagyon jó, csak éppen ha nem XP-t használsz, hanem Vistát, vagy ne adj isten Windows 7-t, akkor akár már most el is felejtheted azt, hogy használni, és szeretni fogod a zenehallgatást/játékot. Sistereg, serceg, akadozik a hang Windows7-ben, és még basszus sincsen, mert a BASS REDIRECTION-t nem rakják bele a driverbe alapból!""
Nekem is SB van, nincs ilyen problémám. És van basszus csak be kéne állítani a vezérlõpultban az 5.1et, meg az audio control panelben is.
"NE, ismétlen NE vegyetek ilyen kártyát. Csak akkor, és abban az esetben költsetek erre a ra, ha szükségetek van az idegre, az idegességre, arra, hogy a végén gyomorideggel gondolj a Creative cégre. A kártya nagyon jó, csak éppen ha nem XP-t használsz, hanem Vistát, vagy ne adj isten Windows 7-t, akkor akár már most el is felejtheted azt, hogy használni, és szeretni fogod a zenehallgatást/játékot. Sistereg, serceg, akadozik a hang Windows7-ben, és még basszus sincsen, mert a BASS REDIRECTION-t nem rakják bele a driverbe alapból!"
Én más fórumokon azt olvastam, hogy az X-Fi hangkarikkal szokott gond lenni win7-nél a többcsatornás hangoknál. Szóval igencsak elképzelhetõ, hogy drivergondod van...
De itt biztosan kapásból ajánlanák a REX-et, Ground Environmentet, az UT Europe-ot viszont nem igazán. Az új kiegészítõkkel, scenery-kkel nem kompatibilis, sok helyen lesz tõle problémád, esetleg csúnya hiányok, vagy rejtélyes fagyások.
Amúgy nem leszólni akartam a konfigod. Vannak, akik gyengébb géppel FS-eznek itt, viszont tudják azt is, hogy úgy nem lehet a maximális látványt kihozni belõle. Mivel te a szépségre vágytál, ezért írtam, hogy ahhoz bizony nem árt több ram, s erõsebb proci. Meg nem baj, ha 64 bit-es oprendszer van a vason...
😊
FranceVFR cuccokkal az a baj hogy csak nyári textúra, nincs még éjszakai is. De az autogenbõl van éjszakai, ez is érdekes 😄
Újratelepítést tervezem a gépemen, windows7-tel s +2gb memóriával. Az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlatok az fs mellé felrakni?
Sok helyen látok olyan képeket az FS2004-bõl, hogy leesik az állam, s nekem valahogy nem néz ki olyan jól, most ami fent van: active sky, GE pro, UT europe és rengeteg reptér.
Valamiért megszûnt a kapcsolat az FS és az Active Sky között. AS6.5 van fent és a legújabb FSUIPC. Bármit csinálok FS disconnect et ír az AS. Már újra raktam az AS-t és az FSUIPC-t is. A hiba fent áll.
Minden ötletre nyitott lennék. Fõleg ha helyreállna a megszokott rend. 😊
érdemes vele foglalkozni, vagy ez sem múkszik?
Arról lehetett hallani még régebben hogy miután kiadták a cuccot, a befolyó pénzekkel eltûnt a góré, illetõleg nem adott egy fillért sem a jómunkásembereinek, így azok szépen hoppon maradtak. Ezért is basztak csiszolgatni a gaukat újabb peccsekkel.
Itt érdemes olvasgatni, állítólag van igazságtartalma...habár már rég frissült...szerintem már nem is fog.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...