MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Nem, ettõl voice commander. Ha mikrofon nélkülit akarsz akkor button control edition.

http://goo.gl/gd6Zi5

spyy55
FS2Crew2010 Voice Commander (iFly) mikrofon nélkül nem is használható, beszéd nélkül?

Használom miben tudok segíteni?
Tibetan
Nem tudom, milyen a géped. Sok mindentõl lehet, még a legerõsebb cuccal is megesik FS-ben.

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

van mit fejleszteni akkor 😊

Tibetan
Inkább textúrabetöltési probléma. Ha sok-sok VRAM-od van, akkor ez kevésbé jelentkezik, vagy gyors háttértárat kell alá pakolni. Mondjuk SSD-t 😊

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

spyy55
Használ valaki FS2Crew2010 Voice Commander-t iFly-hoz? HELPre van seggetségem!!! <#szomoru1>

ha 30 fps-sel kicsi akadásaim vannak néha az vga gyengeség?

exTrem
nincs alaplapi tudtommal 😊 de ha van is akkor le van tiltva mert a lejátszóeszközöknél csak a SB kártyát mutatja

Tibetan
Letiltottad az alaplapit?

exTrem
Megpróbáltam de mint sok másik akár hivatalos drivernél itt is ez a hibaüzenet fogadott: "Setup is unable to detect a supported product on your system..."

hát mondjuk ez igaz 😄 nem tudom milyen különbségek lehetnek 😊

extrem ezt még találtam:

"Mindenkinek ajánlom win7 alá a P17x support pack-ot,..... A support soundblaster oldalról leszeditek a win7 dirvert, de abból hiányzik az a panel amivel be lehet kapcsolni a basszust! A support pack tartalmazza, és jóval szebben szól mint az eredeti xp driverrel!! Meg is lepõdtem! Jah s mivel ez nem hivatalos driver, így az x-fi-s panel csomag van összeépítve hozzá...."

exTrem
Na puff...... remek 😞. Írok nekik most rögtön, nem sok hatása lesz de hátha .... Köszi a segítséget 😊

[HUN]FaTaL
"nem tudom az én integrált hangkártyám nagyon jól szól 😊"

Nem hallottál még normális kártyát.

""NE, ismétlen NE vegyetek ilyen kártyát. Csak akkor, és abban az esetben költsetek erre a ra, ha szükségetek van az idegre, az idegességre, arra, hogy a végén gyomorideggel gondolj a Creative cégre. A kártya nagyon jó, csak éppen ha nem XP-t használsz, hanem Vistát, vagy ne adj isten Windows 7-t, akkor akár már most el is felejtheted azt, hogy használni, és szeretni fogod a zenehallgatást/játékot. Sistereg, serceg, akadozik a hang Windows7-ben, és még basszus sincsen, mert a BASS REDIRECTION-t nem rakják bele a driverbe alapból!""

Nekem is SB van, nincs ilyen problémám. És van basszus csak be kéne állítani a vezérlõpultban az 5.1et, meg az audio control panelben is.

idézek neked, ezt egy másik sb kártyáról írták, de gondolom ua. ez a te problémád is 😞

"NE, ismétlen NE vegyetek ilyen kártyát. Csak akkor, és abban az esetben költsetek erre a ra, ha szükségetek van az idegre, az idegességre, arra, hogy a végén gyomorideggel gondolj a Creative cégre. A kártya nagyon jó, csak éppen ha nem XP-t használsz, hanem Vistát, vagy ne adj isten Windows 7-t, akkor akár már most el is felejtheted azt, hogy használni, és szeretni fogod a zenehallgatást/játékot. Sistereg, serceg, akadozik a hang Windows7-ben, és még basszus sincsen, mert a BASS REDIRECTION-t nem rakják bele a driverbe alapból!"

hm 😄 nem tudom az én integrált hangkártyám nagyon jól szól 😊 extrem én még mindig azt mondom, hogy driver gond. a nagyobb probléma az, hogy valszeg nem is fogod tudni megoldani, mert egyáltalán nem is létezik hozzá normális driver. pl én a múltkor találkoztam egy dell laptoppal amin nem ment a wifi hiába tettük fel a driver. rákérdeztünk a dellnél közölték, hogy még dolgoznak a mûködõ win7-es driveren 😄 (azóta már kiadták szerencsére😊). szerintem te is kérdezz rá az sb support fórumán :/

exTrem
Nos kérlek mér minden kipróbáltam. Letöröltem eszközkezelõben a drivert teljesen, driver cleanerrel is, feltettem újat. Már amit engedett bocsi. Nem mondtam, hogy rengeteg druvernél kiírta, hogy unable to perfrom vagy valami hasonló kaliberû szöveget. Végre találtam egy mûködõ drivert, hogy legen egy audigy kezelõfelületem is, de ezzel se jó. Javaslat ?

Tibetan
Hát, elég új P67-es alaplapom van, a kiadott legújabb driverrel. De addig nem vagyok rajta hallgatni zenét, amíg nem sikerül szereznem bele egy normális hangkarit. Az alaplapi valami iszonyat!
Én más fórumokon azt olvastam, hogy az X-Fi hangkarikkal szokott gond lenni win7-nél a többcsatornás hangoknál. Szóval igencsak elképzelhetõ, hogy drivergondod van...

[HUN]FaTaL
Az alaplapokon szarok vannak, külön kártya még mindig jobb. Nekem pl. semmi bajom az ezeréves audigy driverével. 😊

nem lehet, hogy szar a win7-es hangkártya driver? én mindenhol azt olvastam, hogy ne vegyek külön hangkártyát, egyrészt mert elég jók vannak már a jóféle alaplapokon, másrészt meg mert fosnak rá a gyártók és nem csinálják meg normálisan a win7-es drivereket.

spyy55
Ajánló 😊 NATGEO hétfõ este 23:00-kor ---> Alaszka bozótpilótái: Szárnyaszegetten

exTrem
Urak, kicsit off de remélem valaki tud segíteni. Nos, tegnap vettem egy Genius 5.1 6000-es hangfalszettet és be is üzemeltem de: Mindent jól dugtam össze, a bemeneti jack kábelek színe ráadásul még olyan is amilyen a hangkártyámon a bementi nyílások színe ( SB Audigy X-Fi 7.1-es kártya ) szépen szól minden körben egyet kivéve a mélyládát. Egyszerûen megõrülök, hogy nincs basszusom, minden szól csak ez nem és nem tudom mi lehet a gond. Sok helyen utánanéztem már de eddig semmi sem segített. A poén az, hogy ha a kábeleket kicserélem hátul és a subwoofer-t dugom be mondjuk a front line in helyére, akkor rögtön szól a basszus csak ugye a hangok jönnek már más helyrõl, nem onnan ahonnan kellene nekik. Amikor a rendes helyre vannak bedugva a kábelek és win7ben a hangtesztnél ahol 5.0-re van állítva a tesztre nyomok érdekes módon amikro a basszushoz ér jó nagyot szól a basszus de máshol semmi ... Valaki tudna valamit segíteni ? 😊 Köszönöm szépen.

Tibetan
Én, most semmit.
De itt biztosan kapásból ajánlanák a REX-et, Ground Environmentet, az UT Europe-ot viszont nem igazán. Az új kiegészítõkkel, scenery-kkel nem kompatibilis, sok helyen lesz tõle problémád, esetleg csúnya hiányok, vagy rejtélyes fagyások.
Amúgy nem leszólni akartam a konfigod. Vannak, akik gyengébb géppel FS-eznek itt, viszont tudják azt is, hogy úgy nem lehet a maximális látványt kihozni belõle. Mivel te a szépségre vágytál, ezért írtam, hogy ahhoz bizony nem árt több ram, s erõsebb proci. Meg nem baj, ha 64 bit-es oprendszer van a vason...

Akkor biztos tudsz válaszolni az eredeti kérdésemre, mik azok a progik amitõl valóban nagyon szép lesz az FS2004. Te miket használsz?
Tibetan
Az a 2 GB ram, hát, édeskevés...

Tibetan
Ha majd a táj igazi lesz és nem lesznek bénák a felhõk, rájössz, hogy igazam volt.

Azt nem hinném most is simán megy, de valahogy a táj nem az igazi ill. a felhõk is bénák.
Tibetan
Ezt szerintem úgy értették, hogy ha felpakolsz mindenféle látványjavítót, akkor kifekszik a géped...

akkor már le bourget is
😊

[HUN]FaTaL
+ aerosoft orly 😊

FranceVFR cuccokkal az a baj hogy csak nyári textúra, nincs még éjszakai is. De az autogenbõl van éjszakai, ez is érdekes 😄

aerosoft mallorca X is teljes sziget + reptér

sztem pl a france vfr paris + az aerosoft CDG hatalmas páros, ha párizsba mész

Hont
Nem ússzuk meg azt a FAQ mellékletet amin a legkedveltebb addonok kapnának helyet...<#wilting>
[HUN]FaTaL
A gauk nem, a modell (VC), a traffic picit és a sceneryk.

Azt én is tudom, de olyan progikat raknék fel amik a ti tapasztalataitok alapján valóban hasznosak és vizuálisan nagyban javítanak az alap játékon.
akkor pakolhatsz bármit

A gépem i3 3,8ghz, 2gb ram, 8800gt, sb audigy.
akkor ezek szerint a gauges meg a traffic rontja?

[HUN]FaTaL
Mi köze ennek az overdrivehoz? A REX pont, hogy nem rombolja az FPS-t. Ha felhõkben mégis az a VGA miatt van, nem a CPU miatt.

a 3d felhõkkel? nekem érezteti hatását

az overdrive?

[HUN]FaTaL
A REX pont egy rossz példa 😄

a procid számít hogyha sokmindent fel akarsz tenni, REX, és hasonlók faragják ám az fps-t, milyen procid van?

Sziasztok!
Újratelepítést tervezem a gépemen, windows7-tel s +2gb memóriával. Az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlatok az fs mellé felrakni?
Sok helyen látok olyan képeket az FS2004-bõl, hogy leesik az állam, s nekem valahogy nem néz ki olyan jól, most ami fent van: active sky, GE pro, UT europe és rengeteg reptér.
gfarkas
A Modules-ben telepített AS mappában nézd meg milyen FSUIPC van.Régebben én is jártam így, de annyit kevertem vele, hogy már nem emlékszem pontosan, hogy oldódott meg.Nekem most regisztrált 3.7.5.0 FSUIPC van a Modulesben és egy 3.5.3.0 van az AS mappába, így mûkszik.

Urak!
Valamiért megszûnt a kapcsolat az FS és az Active Sky között. AS6.5 van fent és a legújabb FSUIPC. Bármit csinálok FS disconnect et ír az AS. Már újra raktam az AS-t és az FSUIPC-t is. A hiba fent áll.
Minden ötletre nyitott lennék. Fõleg ha helyreállna a megszokott rend. 😊
CptSAB
Én csak azt sajnálom, hogy az Airsimmer projekt okán úgy ahogy van tünt el a kukában a teljes An-24-32 sorozat. Pedig jó lett volna egy VC széria.
polluxware
találtam egy olyat a "sumarasban" hogy ifly SP2.1...

érdemes vele foglalkozni, vagy ez sem múkszik?

Clidey
Azért ez nem ennyire egyszerû... 😊))))
Arról lehetett hallani még régebben hogy miután kiadták a cuccot, a befolyó pénzekkel eltûnt a góré, illetõleg nem adott egy fillért sem a jómunkásembereinek, így azok szépen hoppon maradtak. Ezért is basztak csiszolgatni a gaukat újabb peccsekkel.
Itt érdemes olvasgatni, állítólag van igazságtartalma...habár már rég frissült...szerintem már nem is fog.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Jaja Dash8 ott is, elvileg elõször a Q300.