MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Illetve ha nem inditod fs2crewt akkor fel tudod kapcsolni a gen1 gen2/t?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
ifly 737-el repülnék Krakkó-Bp-t de nem tudom bekapcsolni az autopilotát. Találkoztatok már hasonló problémával?
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Az Active Sky viszont csinál valami gagyi függõleges szélmozgást.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Active Sky Evolution 😊 Légmozgás is jobb lesz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Pl. a ground-al való pofázásokkal és utasításokkal kapcsolatban:
- L.SHEET - THANKS = ?
- RDY DEP - THANKS = ?
- CLRD P/B = ?
- CLEARED DISC = ?
...valahol el kell kezdeni!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
http://goo.gl/gd6Zi5
#35250: Most már én tanítgatom a mellettem (jobbra) ülõ okostojást 😄 (vagy valami dögös csajszit... 😄 ) Így legalább nem hagyok ki semmit!
Neyd meg a manualban a Captain FLow resyt hogy after engine start es engine start nal mi a te inputod.
Nekem ugy remlik, eloszor before start procedure and checklist, aztan inditod az egyiket fuel cutoff es stabilizalodik inditod a masikat kozben persye a megfelelo gomb fs2crew panelen, majd ha az is megy after start procedure ra ugrik.
Pushback után meg az FSCrew button control piros ABORT!-al (elvileg) nem enged indulni...
Egyébként még nem láttam ennyire hiányos manualt, mit button control-é..............
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
És taxizás elõtt a main panel 2es display-en a piros ABORT! mi a fenének nem enged? Az mit takar?
Ha esetleg valakit érdekelne, eladom a következõ eszközt:
CH Products Flight Sim Yoke
Yoke
Nem nagyon használtam, az ára gépfelújításhoz kellene.
Legjobb lenne ha személyesen tudná átvenni aki meg szeretné venni, nem bízom a magyar postában... stb.
Átvehetõ: Budapesten bárhol, az ára 20ezer forint. 3 napig az átadott állapotban visszaveszem, ha valami lenne vele.
[email protected] kérnék érdeklõdést!
Üdv. András