45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
LegendTommy #37252 Sziasztok
2-3 hónapja fs-eztem utoljára, de akkor még hibátlan volt. Gondoltam ma van időm beizzítom, a közelgő LHPP alkalmából. Sajnos mikor betölt a játék akkor a create flight menü tök fekete ahol a repcsinek kéne látszania és meg is fagy az fs. Amióta jól működött azóta nem volt semmi installálva a gépemre, vagyis a 3.5 net framework 4.0-ás lett, de nem hiszem, hogy ez beleszólna. Eddig azt próbáltam, hogy elmásoltam a default flightot és az fs9.cfg-t, hogy újra generálja a játék. Szépen el is indul, és tudok a menuk között lépkedni, csak a create a flight fagy meg mindig, ha pl indítok egy tutorialt vagy pl. ifly tanító flightját akkor tökéletesen betölti és már mehetek is, viszont ahogy repcsit akarok cserélni akkor ismét fagyi van, ha tudok segíteni akkor kérlek írjatok.
bye -
fs9pilot #37251 Elvileg backup -ot csinál belőlük csak, de azokat nem használja utána. Legalábbis nem kellene. -
#37250 Már tényleg a célegyenesben....
-
Matth3w #37249 Tudtok arra vmi megoldast vagy egyaltalan van e, hogy ha fent van a rex akkor az alapbol kitorli az alap fs felhoket vagy azt valahol be kell allitani mert nekem neha olyan erzesem van , hogy evbol is meg abbol is van egy kicsi!
Koszonom valaszotokat! -
#37248 Sajna az FSG2008 12Gb mappája arra ment...:(
Még gondolkodtam is, hogy üresen hagyom...
Basszus. -
#37247 Ha nem írkáltad tele azt a partíciót, akkor még helyre lehet állítani az adatokat, bár korábban is szólhattál volna, segítettem volna. Most már jó eséllyel mindegy, ha mindent feltelepítettél rá. -
#37246 -
#37245 "...Most így, hogy maradunk az FS9 ill FSX nél ki kellene találni, azt hogy hogyan tovább! .2
REPÜLJ WAZZE!!!!! -
#37244 Üdv Mindenkinek!
Gyalugépvolt ma...
Bill Gates ma megint "bökött" egyet...:(
Csak sikerült a partíciók között egy olyat formatálni, amit nem kellett volna...80Gb minusz...:( (frissítésnél nem vettem észre, hogy felcsereberélte a particók sorrendjét és kapásból bele futottam)
Ami a lényeg!
Most minden fent van és LHBP-n full UAI traffik mellett 3D iFLY be 30 körül van.
Talán ez így már ok!:)
Más!
Most így, hogy maradunk az FS9 ill FSX nél ki kellene találni, azt hogy hogyan tovább! -
#37243 De azért fix ami fix ezzel a névvel ne itt menj a rep orvosira. -
fs9pilot #37242 Szerintetek ha jelentkeztem a Lufthansa -hoz, Lezu Hans néven, felvesznek? -
#37241 R -
#37240 Há' neked aztán van szabadidőd! :D thx -
#37239 LHBP-EDDM-EDDK-LHBP-PANC-KPDX-KSJC-KPDX-PANC-KBUF-KLAS -
#37238 -
#37237 Köszönöm a segítséget sikerült. Akinek később kellene itt minden pofonegyszerűen le van írva Nvidia Inspector -
#37236 Annyira azért ne sürgesd...vagy annyira vágysz már rá hogy elkezdjen mindenki téged (is) szídni?? :DDD
Amúgy merre jártál ezeken a képlövéseken és milyen szinöriken? -
#37235 nvidia inspector
egy beállítás fsx re egy fs9 re -
#37234 És mi a megoldás ? :) Vagy van egyáltalán ? -
#37233 sőt az újabbaknál jobban de a driverek miatt nem a hardware. -
#37232 Viszont az AA nem működik Fs9-en belül, érdekes FSX-en belül semmi probléma. Nem hiszem el, hogy a jellegzetes AA probléma ami fennáll Nvidia kártyáknál, még ennél a kártyánál is fennállna ami nekem van most (560 GTX). Vagy tévedek ? Megoldás ? -
#37231 megoldottam :) -
#37230 FSX nem kell senkinek, hiszen itt a Flight! :-DDDD -
#37229 Nálam fs9 és FSX is az E meghajtón van, a REX for fs2004 az E-n REX ror fsx a H-n... Valahogy fel kell, hogy menjen. -
fs9pilot #37228 Próbáltad úgy hogy a rexet ami az FS9-hez való azt arra a partícióra rakod ahol az FS9 maga van, ugye? Nem tudom, anno nekem működött hogy fent volt mind a két FS és a REX is. De nekem úgy működött hogy azt a REXET arra az FS partícióra raktam amelyikhez való volt.
-
#37227 FSX C-n van, FS9 F-re lett telepítve. -
fs9pilot #37226 Gondolom egy partíciód van? Mielőtt marhaságot írnék. :DD -
#37225 Urak, feltettem végre az FS9-et is de: FSX-hez már fent van a rex 2.0 és nem tudom hogy telepítsem fel az fs9-es rex verziót mivel ehhez le kellene törölnöm a mostani a telepítő szerint. Így viszont nem tudom telepíteni fs9-be a felhőket és semmit ... Mi a teendőm ? -
fs9pilot #37224 NEKEEEEM IS VAN! Igaz nem ennyi kép, de lőttem két képernyőt én is. :)
KÉP1
KÉP2
URL-ként szúrom be mert a képlinkelést úgy is elb*szom. :DD Legalábbis SG-n mindig. -
#37223 -
#37222 Hát ezek bizony durvaszép képek!
Felmerül ilyen piccsörök láttán a kérdés hogy miaf*sznak nekünk FSX? -
#37221 Az ünnepek alatt sikerült egy keveset fsezni. :)
Itt található pár képlővés az elkövetett repülésekből. -
#37220 Nem vga gond van, ez szoftveres. Az 5750 kb olyan erős mint a 4850 és nálam semmi gond. -
#37219 Én is azt gyanítom...
Hétfőn legyalulom az egészet és újra rakom...
Tudom, hogy az a HD5750 VaporX nem egy nagy szám de amiket mostanában produkál, az kicsit nevetséges...:( -
#37218 akkor ott mas a gond nem az fsp -
#37217 Akarom mondani Mozilla!:) -
#37216 Megnéztem,
Üres FS csak mozzila így is 3-5% a CPU
Levittem 27 re, de most FL130 megyek, FPS 26-27 de oldalra nézve felkeveredik a gyomrom, annyira darabos a kép!
Előre nézve annyira nem zavaró. -
#37215 Azért indexeltem egytől, mert a többség úgy tudott. De a 2-3nak 0-5% között kéne mennie szintén. Nézd meg, hogy mi eszi a procit még az FS-en kívül. -
#37214 na akkor haladunk, probald ki a 27 et mint sweet spot -
#37213 Ha a LIMIT be van állítva 30 ra, akkor nem akadozik annyira.