45215
  • fs9pilot
    Beb*szna ha annyit kellene fizetnem. :D Akkor tényleg nem repülnék csak 3hetente 1x. Kedvezményesen repülök, sőt van amikor ingyen is sikerül, persze ez minden 980 -dik napkitörés előtt fordul elő. :)
  • [HUN]FaTaL
    Mi a picsa kerül 3x annyiba? Mert a benzinben gondolom ekkora árkülönbség azért nincs.
  • Hypo #37290
    azert az nem rossz heti 5x45 ezer ft :))
  • fs9pilot
    Nem kell mondanod, ha már tudok egy héten 5órát repülni király vagyok. :D És 1-1,5 évvel ezelőtt még heti 10-15órát tudtam. :)
  • Hypo #37288
    _) sajnos, meredeken csokken az egy evben repult idom......:(((
  • fs9pilot
    Viktátor barátunk egy vicc. Arról meg nem is beszélve hogy a mai repülési árak (sétarepülés és társai) a csillagos égen vannak. Az engedélyek pedig talán már efelett. Nekem is van néhány ismerősöm aki oda-vissza vágja a témát, csukott szemmel beröffent egy cessnát, de mivel k*rva drága a szakszolgálati is, ezért nem tudja megcsinálni hiába ért hozzá. Bár mondjuk sehol sem adják 50-60ezerért. :)
  • Hypo #37286
    jó hát ne viktorisztánhoz viszonyisd. ott 69dollar egy repult ora egy c172 vel itthon 45 ezer........
  • fs9pilot
    Jó, mondjuk túlzás volt a minden 2.dik, viszont több van belőle mint itthon, az tény. :D Az üzleti része pedig jó dolog. Össze kell állni 4-5-6 embernek aztán mehet a build. :) Vagy esetleg 2 is elég ha mindketten a parlamentben dolgoznak. :)
  • Hypo #37284
    nehogy azt hidd, de azert akad, de van uzelti dolog is benne kis befektetes es aztan lehet berbe adni:)
  • fs9pilot
    Szép dolog, néztem már párszor. De jelenleg örülök ha "élni" tudok, nem hogy ilyenre költsek. :D De majd túlórázok a reptéren.
    De az tök jó, hogy amerikában minden 2.dik szimulátor kedvelőnek van full 737-es cockpitja. :D
  • Hypo #37282
    na akkor örülök izlések és pofonok én utáltam mint a szart..

de akkor kell egy ilyen es eleg csak oda nyulni
    http://www.simw.com/hardware/v737-overhead.html
  • fs9pilot
    Amúgy, tök jó a Voice matyi. Nekem bejön. Elsőre megérti amit kell, jelentősen megkönnyít pár dolgot hogy nem nekem kell minden sz*rt csinálnom, speech recognition pedig betanítva. :D
  • LegendTommy
    persze az volt az első, de az előbb leírt teszteknél nem
  • Hypo #37279
    fs9.cfgt törölted?
  • LegendTommy
    nem állítottam semmit, ergo igen, bár nem tudom mire gondolsz pontosan.
    Amit most próbáltam, minden repcsit elmúvoltam, csak a def c172 maradt+ a moduls könyvtárból csak a gyári fs dll-eket hagytam meg ahogy az fs karbantartásnál olvastam, és a jelenség továbbra is fenn áll.:(
  • bankii
    A [GAUGES] mappában minden a helyén van?
  • LegendTommy
    nem ír semmit csak lemerevedik a kép, minden gomb inactív és a repcsi helye fekete, feledatkezelőben 50+% proci és csak akkor áll le ha kilövöm a process-t
  • Hypo #37275
    es OOM CTD MI A HIBA JELENSEG
  • LegendTommy
    de nem történt változás
  • Hypo #37273
    jaja, nekem is ugy tunik hogy ez valami modul szintu gond lehet,
  • Clidey
    Kísértetiesen hasonlít ez a hibajelenség arra, amikor valamely repcsi-textúra nem jó formátumban van. Akkor is elszáll a 'csába az FS a repcsiválasztó résznél. Csak sajnos nálad minden gépnél ezt csinálja amint látom, szóval biztos máshol a hiba. :(
  • LegendTommy
    ezt már megtettem, lentebb írtam, elég sokat próbálkoztam:( eddig sikertelenül, még mebróbálom azt, hogy tényleg minden gépet törlök vagy deaktíválok még az ai-t is.
  • Hypo #37270
    default flightot allisd vissza ( fs9.cfg torlese) es nezd meg ugy, illetve nem kell uninstallani a gepet eleg ha a panel ja ki van kapcsolva akkor nem teszi be a listaba
  • LegendTommy
    Igen ez a gond, de már azt is csináltam, hogy elmásoltam az összes addon repcsit idéglenesen és akkor se volt jó, tehát csak a gyári marad + az ai-k, de ami még érdekes, hogy a jó állapot óta nem volt semmi installálva ahogy már mondtam.
    Valószínű, hogy a repcsiknél lehet a gond, na de hogy mi?
    Ami még érdekes, hogy ugye úgy vettem észre a hibát, hogy rögtön create flight jött be edddig vagyis most már nem, mert ugye fagyi van, és ott a def repcsim az ifly ami eredeti ráadásul. Amíg nem jövök rá addig az elmentett flightokból szerencsétlenkedek, mindensetre köszi, ha van még tipped akkor ne tartsd magadba.;)
  • Hypo #37268
    hali, most olvasgatom a gondod, szoval azon a kepernyon fagy tobbinel mind jo? nekem is volt ilyen egy add on okozta nem volt meg a textura illetve eliras volt az aircraft.cfg ben es ettol a repcsivalaszto kepernyon fagyott, gepet toroltem mindne mukodott ujra
  • LegendTommy
    Kipróbáltam egy másik fsuipc-vel is (nem regisztrált), akkor se oldotta meg.
    Viszont egyszer kétszer betölti a repülők kisképét a select aircraft-nál, ha már flightba vagyok és választani akorok, de még nem jöttem rá, mikor tölti be és mikor fagy:(
    De szerintem tök random, igazából tényleg tökéletes a szim, csak ne kelljen a repcsivállsztó képernyőre mennem:D
  • Hypo #37266
    :) komolyan, sajnos a vocie controll az ms speechen alapszik és hát meg fog gyülni vele a bajod, elöször is a speechet meg kell tanitani szóval kell egy kis idő.
  • fs9pilot
    Értem. Leugrok a virágboltba! :)
    Majd leszek.
  • Hypo #37264
    button versional jobban kjartal volna
  • fs9pilot
    Most nekem lenne egy kérdésem. :D
    Megszerváltam az ájfláj hétharminchét repülőhöz az efes tu krú vojsz kommander - vojsz kontrol edition progit. De mivel, Magyar 64bites rendszert használok, ezért Microsoft Sam nem működik. Most töltöm le a Microsoft Language DVD packját a 64bites Win7-hez. A kérdésem az lenne, hogy ha most feltolok egy English langpack-ot, akkor gondolom semmi hátrányom nem fog származni belőle? Mivel nem kókányolt langpackról van szó.
  • LegendTommy
    volt már ilyen gond másnak is, de sajnos nekem nem oldotta meg, szerintem neki is mákja volt, hiába az fs-nek lelke van:)
  • LegendTommy
    igen az, de azért nem gondolom, hogy ott van a hiba, mert 3 hónapja és előtte 1 évig jó volt, azóta meg nem történt semmi változás a gépemen, ez a furi
  • Matth3w
    En azert megprobalnam az fsuipc-t masikkal mikor verzio? Warez reges?
  • LegendTommy
    próbáltam ablakban is
  • LegendTommy
    fsuipc-vel minden rendben, regisztrált!
    szóval a create flightnál fagy, de ha select flight-ból indítok akkor minden rendben, de a játékba repcsi választásnál is fagy, az lehet a gond amikor a repcsik képét mutatná, csak az a kényes!
    Mindegy melyik repülő, ahogy írtam többet próbáltam, mert az aktuális flightnál átírtam a gépet.
    hibaüzenet nincs, fekete a kép ahol a repülőnek kellene lennie és a menüben minden inaktív, se típus választás se ok-é se cancel, semmi, ha oda bemegyek akkor fagyi van.
  • Matth3w
    FSuipc?!
    Vagy hogy fagy ki hibajzenet es minden gepnel?!
    Probald ablakban h akkor is fekete ott a kepernyo?
  • LegendTommy
    köszi, közben megtaláltam a userinterface alatt, de a create flight még mindig fagy, és a plane válsztás.
    Most azt csináltam, hogy az elmentett default flightokból csináltam több félét és editáltam a flight-ot, kicserélve a gépeket, ergo flightal váltok repcsiket:)
  • Matth3w
    Igen valoban csinal rola mentest, de valahogy megis olyan mintha keveredne!
    Nezegettem Zacsi kepeit es nalam is van mikor ilyen de van mikor nem:D
  • nyulzoltan
    http://xaknak.hrasko.com/20060408fskarbantartas

FS karbantartása xaknák oldalon találsz benne segítséget
  • LegendTommy
    próbálgatom, és egyértelműen az a gond, hogy megfagy amikor gépet szeretnék váltani, azt tudja valaki, hogy az fs9.cfg-ben melyik az a sor ami azért felel, hogy milyen menüvel induljon az fs? mert jó lenne, ha tudnám használni a régi beállításimmal de ne a create flight-ot töltse be default