MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok.
aircraft.cfgben benne van a fogyasztása a gépeknek? taxi és cruise consumption?

CptSAB
Tölthetõ az 1.1-es verzió.
CptSAB
Jó hír, Szolnokhoz elkészültek az új textúrák. 😊 Semmi lila, meg mittudomén milyen fura bíbor színek.. 😄
Kalocsa-Foktõ esetében a helyzet az, hogy Tibi fantasztikus texteket gyárt hozzá. Ennek ellenére lehet hogy publik lesz ez az 1.1-es verzió, és ha elkészül a mester a maga kis grafixával, akkor lesz 1.2-es. 😊
L Viper
<#eljen>

A Kalocsa-Foktõ is szuper lesz. Remélem nemsoká az is elérhetõ.
CptSAB
Készül a patch is. Korábban a flatten a scenery.cfg bejegyzésével volt megoldva Szandaszõllõs esetében is, ez kimaradt az elsõ flatten bgl-bõl. Ez javítva van.Némi textúra retusálásra is szükség van a délnyugati sarokban. Az eredeti fotó a resample után fura árnyalatot vett fel.
CptSAB
Nincs mit.. annyit hozzá, hogy folyamatosan próbálom néhány objektummal kiegészíteni magát a sceneryt. Az Alamand dülõi tartályok stb..
<#eljen><#eljen>

Köszönjük!! 😊

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

CptSAB
Szolnok LHSN - Szandaszõllõs LHSS VFR Scenery 1.0 tölthetõ.
Link az oldalon, holnaptól már flightsimen is tölthetõ lesz reményeim szerint. 😊

spyy55

Hypo
tessék rágyurni, tudom könnyen adok tanácsot, de hidd el mint minden itt is a gyakorlás a lényeg. Manual angolul és szótár és szépen nyomatni, minél több ilyen és már a szókincs bõvül. persze vannak dolgok amiket egyedül elég nehéz de ha nincs kedved tanárhoz van sok software.

polluxware
angolra érdemes ráfeküdni.. ki tudja mit hoz a jövõ😉

spyy55
Nem, de legközelebb jobban felkészülök, csak már "éhes" voltam... 😊
(nyomtatás: a fordítóba copyzni könnyebb, mint bepötyögni a temérdek oldalt, mert sajna sovány az angol tudásom...)

Hypo
es nyomtatas mi?😊))
de fs2crew oldalon belepsz le tudod tolteni nem?

spyy55
Ja; felkészületlenül jöttem pénteken dolgozni 😊

polluxware
felkészületlenül megyünk el nyaralni?<#ejnye1>

spyy55
Megvan, csak ahol épp tartózkodom, ott nincs 😊

Hypo
hogy hogy neked nincs meg?

spyy55
Valaki plíííz küldje el PÜbe az FS2Crew 1.4 iFly Button Control manualját! Köszi.

spyy55
Na jowwan, repüljünk...

kép01
kép02
kép03

polluxware
francnak kellett átnevezni akkor?

én ezeket a dolgokat már nem értem

polluxware
"versenyeztetés mellõzésével történõ értékesítéshez"

Gegi86
Szerintem Budapest Airport ügy végére pontot lehet tenni, nem költik a mi pénzünket. infó
polluxware
mosméé?? államosítottam, megvédem azt az egy digitális példányt hogy valki elherdálja..

meg lehet köszönni

[HUN]FaTaL
Közben már "megvette" 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
"megtaláltam"

jó gyorsan feltékelték..

CptSAB
Figyu letöttömm.. kiírom dividire, oszt felajánlom neked eladásra 500 pénzért.. akkor már érdemes letöccsizni?
polluxware
visszavonom! <#vigyor>got it

polluxware
azért milyen érdekes, hogy a 2vh két legismertebb vadászgépe mennyire más "szülõktõl" származik

bf 109 egy akkor nagyon modern civil touring gépbõl, míg a spitfire egy sebességre tervezett versenygépbõl lett tovább foltozgatva..

na jó mondjuk a taifun jobban hasonlít a messer-re, mint a spit a S5, S6E-re😉

polluxware
sztem Hypo ezt imádná.... áhhhh nem is tudok olyat indokot mondani amiért erre õ nem csapna rá

kíízárt<#idiota>

polluxware
az nem ugyanaz.. megaztán hol hfrilllll abban ha ingyé leszedem?<#nyes>

CptSAB
Ne aggódj.. akkor keresztet vetettem rá, amikor visszaküldtem MnyP-nak a papírt.. Méghogy kulák. 😄 Proli vagyok bme.. munkás embör. 😄 Pollux valahol nyeten van egy free Taifun azt nézed mán?
polluxware
jössz itt mán ilyen kulák hozzászólásokkal.. felecsd már el azt pízt<#rolleyes>

Papirzacsi
Urak!
Kinek van bárminemû tapasztalta a Project Magenta 737-es Glass Cockpit, MCP és CDU programjával? Hosszabb idejû demója esetleg?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

[HUN]FaTaL
Azt elvileg megkapja mindenki, nem?

Persze az eddig befizetett lóvét azt mind lenyúlják... Hiába foltozni kell a szar állami nyugdíjrendszert, ami sajnos pár éven belül össze fog dõlni, mint egy kártyavár, de ne legyen igazam.

CptSAB
Ebbe is a mi adóforintunk gurul bele.. Kellenek a zsíros állások a derék pártkatonáknak. Bezzeg arról nem szól a fáma mi lesz a MNy Reálhozamunkkal.
[HUN]FaTaL
Videó?😊)) (Negyedik dimenzió az idõ 😄)

polluxware
csak ez..

spyy55
<#wow1> ...nagyobb kép van? (not found gugli)

[HUN]FaTaL
😊)))

Hypo
nekem van 4d-s kepem is😊))

polluxware
ide csúszott.. sorry

[HUN]FaTaL
Ezt miért ide postolod? Továbbra sem értem 😄 Nem lesz fs9re ngx.

#35334: Ez a birka ország megválasztja õket mégegyszer, majd csak figyeld.

#35335: Nem baj most megadóztatják a sót, cukrot, üdítõket. Abból lesz majd lé mégtöbb nefélj, abból majd átnevezhetik a városokat, de még Orbán Viktort is. 😄

polluxware
pmdg 2d panels

<#taps><#puszis><#taps><#puszis><#taps><#puszis><#taps><#puszis><#taps>

polluxware
foglalkoznak is azzal.. amíg píízzel megyünk oda

Hypo
😊))) csorok vagyunk mindenki sporoljun.....de megvesszuk 500 milliardert a mol 26% at a riszkiktol cserebe nem haragszanak meg a moszkva ter atnevezese miatt...LOL

polluxware
kíváncsi leszek a 2014es grafikonokra.. verik e majd a mellüket még egyesek<#rolleyes>

[HUN]FaTaL
Állami kézbe került, veszteséges lesz, majd újra eladják. Ez megy mindennel.. Mondjuk inkább erre költsenek, mint kib*ott átnevezésekre...

polluxware
ne gondolkodjá! éljenezzé!

úristenedet mááán

Hypo
De adjuk oda a zene akademianak ha mar Liszt😊)

spyy55
Nem is tudom, hogyan tapsoljak 😊