MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sziasztok.
aircraft.cfgben benne van a fogyasztása a gépeknek? taxi és cruise consumption?
aircraft.cfgben benne van a fogyasztása a gépeknek? taxi és cruise consumption?
Jó hír, Szolnokhoz elkészültek az új textúrák. 😊 Semmi lila, meg mittudomén milyen fura bíbor színek.. 😄
Kalocsa-Foktõ esetében a helyzet az, hogy Tibi fantasztikus texteket gyárt hozzá. Ennek ellenére lehet hogy publik lesz ez az 1.1-es verzió, és ha elkészül a mester a maga kis grafixával, akkor lesz 1.2-es. 😊
Kalocsa-Foktõ esetében a helyzet az, hogy Tibi fantasztikus texteket gyárt hozzá. Ennek ellenére lehet hogy publik lesz ez az 1.1-es verzió, és ha elkészül a mester a maga kis grafixával, akkor lesz 1.2-es. 😊
Készül a patch is. Korábban a flatten a scenery.cfg bejegyzésével volt megoldva Szandaszõllõs esetében is, ez kimaradt az elsõ flatten bgl-bõl. Ez javítva van.Némi textúra retusálásra is szükség van a délnyugati sarokban. Az eredeti fotó a resample után fura árnyalatot vett fel.
Nincs mit.. annyit hozzá, hogy folyamatosan próbálom néhány objektummal kiegészíteni magát a sceneryt. Az Alamand dülõi tartályok stb..
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Köszönjük!! 😊
Köszönjük!! 😊
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Szolnok LHSN - Szandaszõllõs LHSS VFR Scenery 1.0 tölthetõ.
Link az oldalon, holnaptól már flightsimen is tölthetõ lesz reményeim szerint. 😊

Link az oldalon, holnaptól már flightsimen is tölthetõ lesz reményeim szerint. 😊

tessék rágyurni, tudom könnyen adok tanácsot, de hidd el mint minden itt is a gyakorlás a lényeg. Manual angolul és szótár és szépen nyomatni, minél több ilyen és már a szókincs bõvül. persze vannak dolgok amiket egyedül elég nehéz de ha nincs kedved tanárhoz van sok software.
Nem, de legközelebb jobban felkészülök, csak már "éhes" voltam... 😊
(nyomtatás: a fordítóba copyzni könnyebb, mint bepötyögni a temérdek oldalt, mert sajna sovány az angol tudásom...)
(nyomtatás: a fordítóba copyzni könnyebb, mint bepötyögni a temérdek oldalt, mert sajna sovány az angol tudásom...)
Szerintem Budapest Airport ügy végére pontot lehet tenni, nem költik a mi pénzünket. infó
mosméé?? államosítottam, megvédem azt az egy digitális példányt hogy valki elherdálja..
meg lehet köszönni
meg lehet köszönni
Figyu letöttömm.. kiírom dividire, oszt felajánlom neked eladásra 500 pénzért.. akkor már érdemes letöccsizni?
azért milyen érdekes, hogy a 2vh két legismertebb vadászgépe mennyire más "szülõktõl" származik
bf 109 egy akkor nagyon modern civil touring gépbõl, míg a spitfire egy sebességre tervezett versenygépbõl lett tovább foltozgatva..
na jó mondjuk a taifun jobban hasonlít a messer-re, mint a spit a S5, S6E-re😉
bf 109 egy akkor nagyon modern civil touring gépbõl, míg a spitfire egy sebességre tervezett versenygépbõl lett tovább foltozgatva..
na jó mondjuk a taifun jobban hasonlít a messer-re, mint a spit a S5, S6E-re😉
sztem Hypo ezt imádná.... áhhhh nem is tudok olyat indokot mondani amiért erre õ nem csapna rá
kíízárt<#idiota>#idiota>
kíízárt<#idiota>#idiota>
Ne aggódj.. akkor keresztet vetettem rá, amikor visszaküldtem MnyP-nak a papírt.. Méghogy kulák. 😄 Proli vagyok bme.. munkás embör. 😄 Pollux valahol nyeten van egy free Taifun azt nézed mán?
Urak!
Kinek van bárminemû tapasztalta a Project Magenta 737-es Glass Cockpit, MCP és CDU programjával? Hosszabb idejû demója esetleg?
Kinek van bárminemû tapasztalta a Project Magenta 737-es Glass Cockpit, MCP és CDU programjával? Hosszabb idejû demója esetleg?
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Azt elvileg megkapja mindenki, nem?
Persze az eddig befizetett lóvét azt mind lenyúlják... Hiába foltozni kell a szar állami nyugdíjrendszert, ami sajnos pár éven belül össze fog dõlni, mint egy kártyavár, de ne legyen igazam.
Persze az eddig befizetett lóvét azt mind lenyúlják... Hiába foltozni kell a szar állami nyugdíjrendszert, ami sajnos pár éven belül össze fog dõlni, mint egy kártyavár, de ne legyen igazam.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ebbe is a mi adóforintunk gurul bele.. Kellenek a zsíros állások a derék pártkatonáknak. Bezzeg arról nem szól a fáma mi lesz a MNy Reálhozamunkkal.
Ezt miért ide postolod? Továbbra sem értem 😄 Nem lesz fs9re ngx.
#35334: Ez a birka ország megválasztja õket mégegyszer, majd csak figyeld.
#35335: Nem baj most megadóztatják a sót, cukrot, üdítõket. Abból lesz majd lé mégtöbb nefélj, abból majd átnevezhetik a városokat, de még Orbán Viktort is. 😄
#35334: Ez a birka ország megválasztja õket mégegyszer, majd csak figyeld.
#35335: Nem baj most megadóztatják a sót, cukrot, üdítõket. Abból lesz majd lé mégtöbb nefélj, abból majd átnevezhetik a városokat, de még Orbán Viktort is. 😄
pmdg 2d panels
<#taps>#taps><#puszis>#puszis><#taps>#taps><#puszis>#puszis><#taps>#taps><#puszis>#puszis><#taps>#taps><#puszis>#puszis><#taps>#taps>
<#taps>#taps><#puszis>#puszis><#taps>#taps><#puszis>#puszis><#taps>#taps><#puszis>#puszis><#taps>#taps><#puszis>#puszis><#taps>#taps>
😊))) csorok vagyunk mindenki sporoljun.....de megvesszuk 500 milliardert a mol 26% at a riszkiktol cserebe nem haragszanak meg a moszkva ter atnevezese miatt...LOL
kíváncsi leszek a 2014es grafikonokra.. verik e majd a mellüket még egyesek<#rolleyes>#rolleyes>
Állami kézbe került, veszteséges lesz, majd újra eladják. Ez megy mindennel.. Mondjuk inkább erre költsenek, mint kib*ott átnevezésekre...