45215
  • Clidey
    No igen, ez developer specifikus dolog. Az AS-nak régóta elég szar a supportja, ellenben a QW-ről sok jót hallottam, az iFly-ről meg személyes tapasztalataim is vannak, miszerint ők jelen pillanatban a best of the best. :)
    És sok kiadónál külön van választva az FS9-FSX így egyszerűbb a dolog, csak az AS-nak van ez a hülye üzletpolitikája...
  • [HUN]FaTaL
    Persze, csak nem 6-8 év volt a váltás. Az FSX 6 éves és még mindig többen repülnek a 9-cel. Az FS2002 viszonylag gyorsan kikopott az FS9hez képest.

Ráadásul a hardverek sem fejlődnek már olyan ütemben, mint régen.
  • fs9pilot
    A Flight! -ba inkább bele se gondoljunk akkor. :)
  • exTrem
    Az összes eddigi FS-el ezvolt, mint most az FS9-el és FSX-el. Amikor megjelentek az első brutálabb addonok FS9-hez akkor is nagyon kevés embernek volt olyan gépe, hogy akadásmentesen elfusson minden rajta. Most ugyanez van az FSX-el. Mára értek el oda az emberek, hogy olyan gépet állítsanak össze ami alkalmas az élvezhető FS9 futtatásra azonban FSX.hez még nem ért el odáig csak kevés ember. Ez is ugyanúgy be fog következni mint eddig.
  • fs9pilot
    Ezt hiányolom én is, a support-ot. Mert tényleg sokszor úgy veszi az ember hogy fs9+fsx, és hát, az FSX részéhez dobálják az update -et, fs9-hez meg nem. Mikor pénzért vetted ugyanúgy. Ráadásul elég sokszor folyik a nyálam a szép ápdételt scenerykre, ami ugyebár csak az efesiksz -re van. Bár mindegy, kár ezen rinyálni.
    ... ez van. :)
  • fs9pilot
    Hát igen. Hazudnék ha azt mondanám hogy nem szép az FSX. De a gépigénye is szép, azért ha megnézzük hogy anno amikor kiadták, nem volt még i7 és társai, és azóta eltelt pár év, és azt lehet mondani hogy TALÁN a mai géptechnika eltudja vinni egy kicsit szebb grafikán, komolyabb addonokkal. Nekem amíg nem lesz videókártyám, meg sem próbálom még felrakni sem. Addig jó az fs2004.
  • [HUN]FaTaL
    Csak szerintem elég sokan fizettek az FS9 verzió miatt az FSXesért is (ugye as egyben adja a kettőt) és úgy gondolom az FS9 usereknek is kijárna ugyanaz a support...
  • Clidey
    Nem amiatt. Hanem mert már régi a szoftver, és az FSX-et akarja tolni minden developer. Sajnos.
    Ezért is nagy kincs manapság egy iFly vagy egy QW, aki még készít FS2004-es cuccokat.
  • fs9pilot
    De jó hogy FS9-hez semmihez nem tudnak update-et kiadni, vagyis SOK mindenhez nem. Jó, tudom. Az engine limit miatt, de akkor is. Legalább egy visual update-et a skycourt és társairól.
  • exTrem
    csak FSX-hez jelent meg V2.0
  • fs9pilot
    Nem jelent meg az FS2004-hez valami 2011-es visual update Ferihegyhez? Mert 2009-eset találtam. Újabb nincs esetleg?
  • spyy55
    KÖSÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!
  • [HUN]FaTaL
    Miért indulna? A normál méret az előző méretben tölti a dx alkalmazást, a teljes méret az nyílván teljes méret, a kis méret meg a tálcán. De DX appokra ezek általában egyáltalán nincsenek hatással.

De ALT+Enter, mint kb 15 éve :D
  • macleody
    Alt+Enter.
  • spyy55
    Bátorkodom megkérdezni: - hogy az ikonra kattintva jobb klikk után "normál ablak", "kis méretű", "teljes méretű" választások közül egyikre sem indul el az FS ablak módban... (?)
  • spyy55
    Jowwanna, de én még nem tudtam miért van ez!
  • Papirzacsi
    Hatszáz milliószor lerágott AA hiba miatt van. Ilyenkor csak ablakos módban tudsz belépni az felugró ablakokba.
  • spyy55
    Miért van az, hogy FSben nyomok egy ALT-ot a menü eléréséhez, majd FSUIPC-ot szeretném beállítani, de fekete halál fogad és nem látom? Esc-re visszajön minden... (Win7 64)
  • spyy55
    JÁJÁJÁJ!!! Bakke :D tééééényleg! Kösz!
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem annyira csak nem lehet bonyolult megvásárolni a SimMarketen.

link
  • spyy55
    VALAKI ELÁRULNÁ, HOGY HOGY A FENÉBE KELL EZT A QRWA FSUIPC 3.99-et regisztrálni? Manualt olvasom, de semmi :( Hogy a fenébe lehet megvenni azt a ......... kulcsot??? (sry, de már felhúztam magam...)
  • fs9pilot
    De nem is kell játszani a szájkaratés keménygyereket ha már itt tartunk, mert most kiraktam ezt a trágyát, amit azóta már töröltem is. Igen, láttam hogy nó wárez, viszont nem tudtam hogy egy 20kredites návigrap kemény, hivatalból üldözendő a BTK. összes paragrafusát megszegő bűnnek számít. :)

Részemről lezárva. Bár biztos lesz még aki írja a magáét, mert hát addig kell ütni a vasat amíg meleg ugyebár. :)
  • Clidey
    "...nem kell játszani a szűzlelkű embert, mert szerintem, jó pár ember vágja itt kívülről hogy mit és honnan lehet "ingyen" lekapni..."

Erről van szó. Akinek kell valami az nem ide fog jönni linkekért meg satöbbiért - csak az újoncok és a gyengeelméjűek. :) Már csak ezért is felesleges idelinkelni bármit is.
    Az itt fórumozók többsége nyomja a varezt - mint ahogyan én is persze ahogy azt már többször említettem - de nem linkeskedünk ide hisz aki akarja az úgyis tudja honnan lehet leszedni az adott cuccot.
  • fs9pilot
    Én meg azt nem értem, hogy minek villamos székbe küldeni az embert, mikor úgy gondoltam hogy akinek nincs meg az leszedheti. Nem volt újdonság. A másik dolog, fent vagyok NaviGraph -on, és MINDIG amikor kijön egy új airac megszoktam VENNI az ifly -hoz. :)

Az meg megint másik dolog, hogy nem kell játszani a szűzlelkű embert, mert szerintem, jó pár ember vágja itt kívülről hogy mit és honnan lehet "ingyen" lekapni. :) Az lehet hogy itt nem írják ki, de ezért ennyire nem kellene az ember fejéhez vágni ezt a témát, mint ahogy @bankii csinálta. Ráadásul más embert belinkelni ide fészbúkról. :D Köszönöm a figyelmet.
    Mondtam, a hsz -t töröltetem, no problem.
  • Tóth Balázs
    Eleve minden hónapban jön új AIRAC nemcsak iFly-hoz, hanem az összes más navigraph által támogatott géphez is, tehát nem igazán értem, hogy miért volt ez olyan nagy újdonság, hogy kijött a 1201 iFly-ra

És igen, ezen a fórumon bűn, szvsz. elég jól láthatóan van kiírva hogy No warez, valamint ha olvasgatod visszafele a topicot, válasz helyett inkább csak leszúrást kaptak azok, akik pl. torrentet kértek.
  • fs9pilot
    Nem tudtam hogy ez AKKORA hatalmas bűn, hogy kiraktam ezt a fost.
  • fs9pilot
    Elvagy tévedve barátom, mert ez kanyarba nem én vagyok, ráadásul nincs fészbúkom. Sorry.

A másik dolog meg töröltetem a hozzászólást, nem kell nyivákolni....
  • [HUN]FaTaL
    Ja remek, amíg más sceneryt nem raksz fel. Aztán amikor össze-vissza barmolja az utakat az nem egy szép látvány, és az utet nem lehet rendesen kiírtani az fsből.
  • bankii
    Itt miért titokzatoskodsz, amikor másutt meg kiplakátolod magad.
    Varezolni NEM SZABAD.
    Világos? https://www.facebook.com/profile.php?id=100001778112682, Dani!

• Papirzacsi
    Ügye tudjuk ,hogy ez minek minősül, még ide is van írja az üzenetablak sarkába...
  • spyy55
    UTE és GE europe-t szeretném FSGlobal 2010-el fűszerezve. Sok videó leírásában ott van mindhárom cucc és elég szép, épp ezért próbálkoznék meg vele. UTE-t az utak (és mozgolódásai) a partvonalak miatt tenném fel, FSGl.2010-et a terepháló miatt. Igazából GEe-t... passz

#37341: kell-kell :)
  • fs9pilot
    Ha kell valakinek a legújabb 1201-es Cycle (Effective from 12JAN12) iFly -hoz, akkor feldobom. :)
    Csak gondoltam szólok. =)
  • [HUN]FaTaL
    GEX, UTX FSX és nem FS9.

Én az UTEt és az UTX-t kerülném, de ha mindenképpen fel akarod tenni, akkor a GEXet később tedd.
  • litlebubu
    Én ugyan nem vagyok öreg róka de szerintem a GEX + UTX kombó az FSX-re telepítendő kiegészítő. FS2004 nem biztos, hogy szeretni fogja.
  • spyy55
    Néztem már sok fórumon, de megoszlanak a vélemények, ezért itt is megkérdem az öreg rókákat: FSGlobal 2010 + GEX + UTX telepítése? (ilyen sorrendben?)
  • spyy55
    Ezt nem hiszem el...!!! :D
  • Willenbrock
    Ez lett volna a 3. kép
  • Willenbrock
    Sky Unlimited Mig-3.Szerintem ez a gép egy kis kihívást jelent igazán nehéz vele felszállni,négyszer ötször átvágódtam vele felszálláskor mire sikerült.A landolásnál is élethű szerintem elég realisztikus a fizikája.
    Sajnos csak 2 textúra van hozzá alapból nyári és téli festés.
    Nincs valakinek repaint-je ehez?
  • [HUN]FaTaL
    Nem, de az UT bekavar jó sok scenerynek úgyhogy nem ajánlott a használata. Már csak azért sem, mert képtelenség teljesen kivakarni az fsből.
  • gfarkas
    Dehogy, régi motorosok vagyunk már itt a topicban, talán már barátságnak is tekinthető a viszonyunk néhány más topiktárssal együtt, remélem ezzel nem megsértve senkit.(még ha személyesen nem is találkoztunk)Aki meg a jogos kritikán megsértődik hát úgy kell neki.