MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
Carenado TUNDRA-hoz van egyáltalán PaintKit (PSben)? AVSIMen sem találtam. Elkezdtem az alap texture file-ait (új mappába) átfesteni, de egy sima bmp és DXT3 (extended 32bit)-es variációnál is szürkeséget mutat(na) az FS, és kilép. A .cfg-t jól írtam, mert látja az FS, így gyanúm szerint a bmp cuccokkal lehet a bibi...

Hypo
siman beneztem volna egy fsx es orbx scenerynek$$

szep szep lehet lassan visszaterek a szulofold fole😊 de csak lassan

CptSAB
Sajna a mai déltõl délután ötig tartó zivatar miatt a Tibi által recolorizált Kalocsa VFR 1.2 vízrajzának elkészítése meghiúsult.. A héten azért csak elkészül.
L Viper
<#vigyor2>
CptSAB
Jók a képek! 😊 Látom nálad jók a textúrák a sheltereken, kimaradt az 1.2-bõl a taxi grass su, így most éppen peccselem a cuccot.
[HUN]FaTaL
Ez igen <#eljen>

Lassan az egész ország le lesz fedve sceneryvel 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

L Viper
Uram, egy gyors tesztet repültem. Nagyon kellemes az összkép, nagyon tetszik:

<#eljen>
CptSAB
Használjátok egészséggel! Bármi gond van, jelezzétek, hogy mielõbb meg tudjam oldani. Lesz majd egy apró patch hozzá az bizti. A D3-D4 menti fák ki lesznek cserélve nem Ag növényzetre. A fedezékek a Taszárhoz készített még nem végleges alacsony poligonszámú sáncok, amelyek az fs grass_su textúráját használják.
L Viper
Maximális köszönet <#taps>
polluxware
<#worship>ez olvéjz

polluxware
egy észrevétel..

ati vs nvidia fs9 tekintetében totál felesleges

x1950gt gyorsabb volt😉 talán 256bites ringbus az oka

CptSAB
Oldalamon a link.. tölthetõ a Szolnok VFR 1.2.

polluxware
bocsánat nem akarom elvinni idáig a témát

de ez inkább olyasmi ami alá már nem lehet bukni, mert ott a talaj

Hont
Ez Q..va jó!😄😄😄😄
polluxware
figyu... ha itt smittomén nagyobb ürgék hibázhatnak......

mit számít már itt bármi is

[HUN]FaTaL
Egyenlõre a sorozatgyilkos darabolja a hulládat, miután fejbelõtt 😄

A szó amit kerestél: egyelõre.

A képek faszák 😊

spyy55
Egész okoska ez az FS2Crew, egyenlõre még nálam is... 😄

kép01, kép02, kép03, kép04, kép05

Clidey
Nekem meg azt, hogy szögeld oda a gép orrát a pálya végére!
Most akkor melyikõnknek van igaza? 😄

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nekem azt mondta mindig: kicsi jobb láb 😄
Nekem a BP SCENERY 2-2 kifutót ad mind a 7 reptérhez amit tartalmaz
Ferihegyen 13 31 L and R kifutókat.
Hypo
hat kerem merre forog a prop? es milyen erok hatnak? ahogy az oktatom szokta volt mondani, jobb labbal kuldjed

[HUN]FaTaL
1. Na ez biztosan nincs így.
2. Nem, fair weather mellett nincs szél. Akkor a nyomaték vagy mi a fene, majd Clidey leírja õ tudja pontosan. 😄

Kösz a választ,
1 megvan, sajnos a bp scenery ben csk kifutót lehet választani de az alapban tényleg ott vannak a kapuk
2 kehet hogy a fair weather beállítás mellett is ad oldalszelet? Még kisérletezgetek vele.
[HUN]FaTaL
2. Oldalszél vagy ha hardon van a realism akkor gondolom nyomatékot vagy ilyesmit próbál így szimulálni. Ruddert használd. 😊
3. Ez alatt nem tudom mit értesz? Mi az hogy útvonal tervezésnél az alapértelmezett sceneryt használja?

polluxware
1. ahol az induló repteret választod ki free flight-nál.. középen alul egy lenyíló menüben tudod megadni hogy az adott reptér melyik kifutója, parking helye legyen indításnál

2. oldalszélrõl hallottál már? (optionsban a realismnél pipáld be az autórudder-t ha nem😉

3.passz

Mindenkit üdvözlök.Egy kis segítségre volna szükségem. FS 2004 et használok, az a kérdésem hol tudom beállítani, a gép indulási helyét pl. parkolóhelyrõl vagy kifutóról induljon.
Egyes gépek pl. pont a Cesna leszalad a kifutóról egyszerûen nem akar egyenesen futni, ezen hol lehet állítani? Yoy al persze korrigálom de azért nem ez az igazi.
Kozma féle Budapest scenery-t használom, nagyon szép és jó csak útvonal tervezésnél az alapértelmezett scenery t hajlandó használni.Ezen hogy segthetek?
Ha valaki tud segíteni, elõre is köszönöm
Papirzacsi
Nincs és nem is lesz, mert nem ilyen egyszerûen mûködik a dolog.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

L Viper
<#eljen><#eljen><#eljen>
Sziasztok.
Kérdés: Van olyan AFCAD Aerosoft Budapest 2007 hez amiben megvan csinálva hogy ha easyjettel landolok kizárólag az 1es terminálra küldjön a ground?

CptSAB
Szép lassan összeáll a csomag. Kovács Gábor engedélyezte az általa készített szandaszõllõsi épületek felhasználását, így még egy nagyon kicsit kell várni, amíg összerakom. Jó hír, hogy a szolnoki AFCAD is majdnem véglegessé vált a MILAIP alapján pontosítva. Az új változat tartalmazni fogja a "javított" AP bgl állományokat, ezek minden álltalam készített fotó sceneryhez kellenek. Amúgy megnéztem, nem is gyilkoltam ki minden magyar repülõteret belõle. 😊 LHBP, LHTL, LHFM, LHTA, LHGD amik benne maradtak. Legvégén pedig.. újra feliratozom a prew. fotókat, elvégre egy újabb koprodukciós scenery születik. 😊
jó ez így, inkább 2szer mint 1szer se

eure-bõl:
AP953140.BGL
AP953150.BGL
eurw-bõl:
Ap952150.bgl

ezekrõl beszélsz? mert nekem elvileg megvannak valahol ezek a módosított file-ok.
[HUN]FaTaL
Aham és amikor olyan topicot olvasok ahol 200 új hsz van?😄

A végére elfelejtem mire akartam válaszolni az elejérõl. Jó ez így, elfér szerintem. 😄

Clidey
Akkor nem gondolod hogy épp itt volna az ideje a változtatásnak?? Mondjuk elõször végigolvasod az új hozzászólásokat aztán amire tudsz válaszolsz? 😊)))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

CptSAB
Küggye Mester a shotokat! 😄 Jók a textek, megrajzolom holnap rá a vízrajzot, oszt akkor mehet a nyetre.
Ha meg van még a Yoke, ráérdeklõdnék. :-)
[HUN]FaTaL
Mint már sokszor mondtam, felfele olvasok és amire tudok válaszolok. Aztán olvasok tovább. Így nyílván nem olvastam még a hszed amikor válaszoltam. 😄

Clidey
Ugyan ezt mondtam én is de ne zavarjon... 😄

[HUN]FaTaL
Szerintem az air fájlból. 😊

CptSAB
Jönnek a visszajelzések Szolnokról. A legújabb csomagban mellékelni fogok néhány állományt, ami segíteni fog eltüntetni a domborzati problémákat. Minden VFR scenerym tökéletes mûködéséhez feltétel a módosított APxxxx.bgl-ek megléte. Sajnos FS nem szeret megszabadulni az õ gyári repülõtereitõl. Hiába van ott a magasabb prioritású sceneryben az új fájl, továbbra is aktív marad a régi. Emiatt én kikukáztam minden hazai repülõteret, úgy ahogy voltak.
thx gondolom akkor az a dinamika stb

Clidey
Onnan hogy nem csak *.cfg van abban a mappában hanem van egy *.air file is.

akkor honnan számolja a gép fogyasztását az fs?

OK !!
Nagyon köszönöm!
Szia
További kellemes napot
<#integet2>

Papirzacsi
Ott a ground speed GS.

Papirzacsi,
Bocs ha hülye a kérdés, de akkor honnan látom, hogy milyen sebességgel gurulok ki?

Papirzacsi
Így mûködik minden sebességmérõ, minek rajta állítani?

Sziasztok,

Tud valaki segíteni?
Az Ifly 737NG-nél ( FS9)álló helyzetben is a sebesség mérõ mûszer 30 mutat.
Miután gyorsítok és a sebességem eléri a 30 , csak ezután emelkedik
a kijelzett érték.
Lehet-e ez valahol beállítani?
Nagyon köszönöm a segítségét.
További kellemes napot kívánok !

<#wave>

[HUN]FaTaL
Nincs, miért lenne ott? Az aircraft.cfg-ben csak alap dolgok szerepelnek.