45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#37413 Gond egy szál se, belefért az időmbe, a lényeg, hogy neked elinduljon a ketyere. -
#37412 Ok köszi!Nem gondoltam hogy ez is olyan dolog ami a FAQ-ban lehet :) -
#37411 Szükséged van az FSSOUND.DLL fájlra, aminek benne kell lennie a modules mappában. Ha mindent jól csináltál, akkor elvileg ezt egy kiegészítő már biztosan feltelepítette. Ha nem, keress rá és ingyenesen letöltheted. Az FS9.CFG-ben pedig szerepelnie kell a következő bejegyzésnek:
[OldModules]
FSSound.dll=1
Ha nincs benne, akkor írd bele.
Hol találom a konfigurációs fájlt?
Windows Xp esetén a C:\ Documents and Setting\ <felhasználóneved> \Application Data \ Microsoft \ FS9 \ mappában van FS9.CFG néven. Jegyzettömbbel megnyitható. Ha nem látod az Application Data mappát, akkor az eszközök>mappa beállításaiban a nézet fülön kapcsold be a rejtett fájlok megjelenítését. Windows 9x esetén a C:\ WindowsAppliactionData \ Microsoft \ FS9 mappában van.
lsd. : FAQ -
#37410 Feltelepítettem a Rikooo oldalról való Airbis A380 France,a Tu-144 est és a Super Constellation-t.Mind az fs9-hez való változat,mégis sound dll hibát jelez az FS.Lehet hogy sérült valamelyik telepítő?-Pedig úgy írta ki hogy sikeresen települtek. -
#37409 Valami + nyilván van azért benne.
Kérdés:Hogy lehet megnézni hogy egy adott országban hol van füves reptér?Tehát hogy lehet füves reptérről kezdeni? -
#37408 A GE Pro is arra épül azt hiszem kb ugyanabban az évben jelent meg és hasonlóan néz ki. -
#37407 Valaki próbálta már a Ground Environment 2006-ot? -
#37406 Szerintem ilyesmi a textúra nálam is,most úgy látom hogy települt.
-
#37405 Bár túl alacsonyan vannak, meg zoomolva is készítetted a képeket, ezért nehéz megállapítani, hogy jó -e a telepítés.
Itt találsz egy FS_2004:pics.rar-t, abban van sok kép, hasonlítsd össze a te tájaiddal, városaiddal.
GE PRO-val vannak a képek természetesen, kivéve az összehasonlító mappákat, de szerintem egyértelmű.
Amit rögtön észre kell venni az alap FS-hez képest, a városok szerkezete, meg a fák elhelyezkedése a mezők szélén. Sajnos ennek is van hátránya, néhol túl "angolos" a táj. (Bár ezen is lehet segítene pár trükkel.) -
#37404 Ezek a képek a GEpro telepítése után készültek.Szerintetek rendesen települt,ezek már annak a textúrái vagy ez az alap?Én már nem tudom eldönteni.A GEpro-ban a global coverage day-night és az égtextúrákat adtam hozzá mást nem.(az UT dolgokat nem adtam hozzá)
Az FS9-en belül már nem kell hozzáadni a scenery libraryben semmit igaz? -
fs9pilot #37403 Értem, köszönöm a válaszokat. A GEPRO -t felraktam. :) -
#37402 A GE Pro szerintem alap. El sem tudnám képzelni nélküle. Felrakod, felpeccseled.
Úthálózat mókákat nem használok, nekem is rossz tapasztalatom vannak, de valaki tolja.
Mesh-nek az FS Genesist használom. -
Tóth Balázs #37401 Nekem FSGlobal és GEPro van, nincs vele baj. Ha mesh-ed nincs, akkor a Gepro magában az vsz. nem fog semmi rosszat csinálni az FS-eddel. -
fs9pilot #37400 Ui.: Mert újra kell tennem a programot és akkor úgy csinálnám ahogy jó, mivel az ut és a gepro miatt meghalt pár scenery és kapok az arcomba egy CTD hibát általában pár reptérnél. -
fs9pilot #37399 Ha nem javasolja senki, sem a GEPRO -t, sem az UT-t akkor mivel lehet szebbé tenni a "tájat"? Mert ezek nélkül (szerintem) igen rusnya a cucc. Azért csak szerintem, mert ezek nélkül még nem próbáltam, viszont elegem van hogy UT és GEPRO terrain hibák miatt állandóan megpusztul a program, ma is egy 1,5-2órás repülőutam veszett kárba leszállás előtt 10percel. De ha csak a GEPRO -t rakom fel? Vagy ezeket egyáltalán nem éri meg feltenni? Ekkor viszont vissza térünk az első kérdésemhez, hogy akkor mi az alternatíva? :) -
#37398 Remélem egyszer Re-2000-est is csinálnak. -
#37397 Már kész a C.202 Folgore is és letölthető,Manuelle Villa a szokásos kiváló minőséget produkálta: -
#37396 Időközben rájöttem az Aerosoft DHC-2 Beaver ajtajának titkára. A pilóta felőli utasajtót csak álló motornál nyitja(Shift+E+2). Nyilván a készítők gondoltak arra, hogy járó motornál az utasok ne nagyon szaladgáljanak ki az utastérből, mert még beleszaladnak a légcsavarba(lásd az amerikai fotómodell esetét). A jobb oldalon található ajtókat, valamint a csomagtér ajtaját külön kell definiálni, a leírás ad útmutatót. Már ha valakit érdekel ez egyáltalán. -
#37395 Urak, segítséget keresek. Valakit, aki bevizsgálná a gépemet és kiderítené mitől instabil. Valószínűleg hardware probléma, de nem nagyon jutok előrébb a megoldással, nézte már szakértő, de nem találta meg az okot. Szóval Budapesten keresek egy pcgurut. Kösz -
LegendTommy #37394 cant wait -
#37393 -
ekepista #37392 sziasztok az r66 ggm max nevü progit elküldenétek előre iköszi -
#37391 Ezenaz oldalon sok jó helikoptert találsz és ráadásul van hozzá telepítő is. Ajánlom neked Bell 412 az egy jól összerakott helikopter. -
#37390 Vannak ezek az oldalak... Általában a telepítés a readmeben le van írva. -
ekepista #37389 sziasztok én is szeretek játszani aflight simulatoral és meg is van ajáték
aszt szeretném meg kérdezni hogy ehez vannak letölthető helikopterek ha vannak elküldenétek az oldalt előre is kösz ja és mejk mapába kel betenni ahelikoptert ajátékhoz -
#37388 Repült itt mostanában valaki az Aerosoft Beaver-jével? Nem boldogulok az ajtónyitással. A leírásban a szokásos Shift+E szerepel és utána a megfelelő szám. De nekem mindig csak a pilóta ajtaját nyitja, akármit is nyomkodok utána. Apróság, de bosszantó. :D -
#37387 a beallito resz eleg egyszeru mivel FSUIPC is angolul van csak megkeresed a tab ot amit emlit es beallitod szolj ha elakadtal -
#37386 Tudom, ezt átnyálaztam, csak az a qrwa angol... (fordító is butuska) De azért KÖSZÖNÖM a linket!!! -
#37385 Ennel jobb nincs ez kiter a lepesrol lepesre joy beallitas es kalibralas IS
TESSÉK -
#37384 Nem rendez valaki egy FSUIPC-ról való tanórát oktatás céljából? :D -
#37383 Egész jól kidolgozott és élethű fizikájú ritkaságot találtam:Zárt kabinos Mosca!(rengeteg változat és festés van hozzá akit érdekel annak előkereshetem a linkjét) -
#37382 Van nekem néhány eredeti maléves repülési tervem, és azokból kiderül hogy 2009-ben használtak 36 CI, 2010-ben 14 volt és 2011-ben már 11, de nem biztos hogy mindig ennyi, ami nekem van papíron azokból ezek az értékek szerepelnek. -
#37381 11 ??? Az igen -
#37380 Azt hogy most mennyi az aktuális CI azt nem tudom de azt tudom októberben 11 volt. -
mk452001 #37379 Csak jobb állapotban és egy kicsit magasabban :P -
#37378 Ugyanolyan gép ugyanazon a helyen :) -
#37377 Urak, Malévnál legutolsó tudomásom szerint a cost index 36, ez változott azóta ? -
#37376 Az FS2000 kb. annyira volt hardverigényes mint manapság az FSX. Vagy talán egy kicsivel kevésbé. A legszembetűnőbb hibajelensége az volt, hogy fordulóban kurvára beszaggatott a grafika akármilyen (akkoriban) combos hardver is volt alatta. Szóval hamar el lett felejtve amint a - lényegesen jobb - FS2002 megjelent. De az igazi - minőségi - add-on gyártás beindulását az FS2004 hozta.
Legalábbis én így emlékszem arra az időszakra. :)
Az update-el kapcsolatban Alert tudna érdemben nyilatkozni, nekem csak annyi a véleményem róla, hogy Mathijs és a Kozma közt elég baráti a viszony, ergo ha Mathijs azt mondja hogy nem érdemes FS9 alá update-elni akkor valszeg nem is fog vele foglalkozni a Kozma. Persze mindentől függetlenül lehet azonos is a véleményük e kérdésben. :) Mindenesetre az AS eléggé FSX-párti úgyhogy nem hiszem hogy bármi nyomást is gyakorolt volna a Kozmára egy FS9 update kapcsán, sőt... -
#37375 Na ezt nem tudtam (mármint, hogy az is zsákutca), közelében nem voltam a szimulátornak akkoriban. Persze olvastam róla, csak valahogy 12 évesen nem gondolnám, hogy meg tudtam volna tanulni és így bele sem kezdtem. :D
Az AS csak kiadó, a supportról jelen esetben szerintem Kozma döntött úgy, hogy nem készíti el a 2.0-t FS9re, csak FSXre. Nem hiszem, hogy az AS ne rakta volna ki az Updatet, amennyiben kész van. -
#37374 Így igaz!!!
Szvsz az FSX egy zsákutca, kb mint az FS2000 volt anno.