MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, két dologban szeretnék segítséget kérni, egyik hogy nem találtam magyarázatot az 'overspeed' jelentésére, mitõl következik be milyen jelenséget takar. A stall átesés már kezd világosodni de az ovespeed nem
Másik, ha a yoj-t nem mozgatom a gép akkor is mozog magától, ez így normális vagy beállítási hiba lehet?
Köszönettel, Z
Tibetan
Ebben semmi durva nincs, ugyanezt tudja egy F18 is. Rephordozóra mindig hasonló szögben csapódnak be, s már pályát érés elõtt full gázt adnak, hogy ne kelljen várni a hajtómûvek felpörgésére átstartkor. Amúgy nekem ez a manõver átstart gyakorlásnak tûnt, mert amúgy túl sok indokot nem láttam, hogy ne szálljon le.

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

polluxware
kicsit van tartalék..

Ez de durva!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Hypo
Hat eloszor is fekete feher😊 aztan a napszemuveg valami olcso lehtett mert nem kozepen sotet hanem a szelei fele ugy hogy valoszinu kikopott

az hogy nem mozog...

polluxware
<#wilting>

spyy55
Repült ma már valaki? ..vagy akkor mi furi a képen? 😊

CptSAB
Á.. megint a kedvencem. Múltkor fsx fórumban is ez volt.. 😊
Köszönöm, közben rájöttem! :-)

polluxware
fene se tudja..

jaszy76
Szerintem ha most válaszolhatna, nem adna neked igazat...

[HUN]FaTaL
Úgyhogy az az alap link és nem illesztetted be a vágólap tartalmát.

http://goo.gl/gd6Zi5

Legalább úgy halt meg hogy azt csinálta amit szeret...szerencsés

Ezt nagyon benézte! :-(

Bocsánaz, nem ezt akartam beszúrni, nem tudom, hogy került ide a Scooter! :-O

R.I.P. Marek Stufa

köszönöm és akkor még egy kérdés, sceneryknél pl aerosoft budapest, éjszakai repülésnél van egy monitorbeállításom amin jó sötétre veszem a dolgokat hogy a táj fekete legyen meg az ég is és csak az látszódjon ami világít, így elég realisztikus viszont a reptér fényei is legyengülnek eléggé, minden passzol, pályafények táj csak a reptér fényei nem realisztikusak esetleg lehet azt valahogy configban állítani hgoy a bud scenerynél az apronon erõsebb legyen a textúra megvilágítása éjszaka?

m814
A navot már a gép felkészítése során föl szokták kapcsolni,beacon, hajtómû indítástól leállításig.Taxi értelemszerû.Strobe,cleared line up-tól, rwy vacated-ig.Landing egyes gépeknél lehet sebesség függõ pl. Tu
egyébb esetekben line up-tól 10000-ig fordítva 10000-tõl pálya elhagyásig.
Tail légitársaság függõ,inspect,ice, pedig szintén értelemszerûen ezen földi tevékenységek során.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

sziasztok, el tudná vki pontosan mondani hogy a fényeket, landing, wing, stb. mikor kell fel illetve lekapcsolni? melyik mire való? köszönet

exTrem
Urak, FS9-ben, hogyan érhetem el, hogy az 5.1-es hangfalon 5.1-ben is szóljon az efes ? Jelenleg elég zavaróan centerbõl jön minden hang kb, a call out hangok meg a hátsó hangszórókból. A segítségeket elõre is köszi!

jaszy76
Ez flight level mennyi? 😄

vazzeg eljutottál a holdra?😄
polluxware
bushmorgoncok támadása 2.

CptSAB
Ez valami StarPaws remake?
spyy55
...jééé, találtam valakit 😊

Clidey
Kis lépés az emberiségnek, nagy lépés spy55-nek! <#buck>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

L Viper
😄
spyy55
NA MOST MÁÁ!!! Végre! Köszi 😊

Clidey
Ha betöltöd a DXTBmp-be, azt valamelyik sarokban kiírja. Nagy valószinûséggel DXT3 with alpha and mipmaps lesz az.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

spyy55
Köszi. Kipróbálom, csak a Carenado TUNDRA-nál nem válik be... Fogalmam sincs, milyen formátum az eredeti textúrája.

Clidey
A Painttal hiába próbálkozol, az nem kezel tömörített és/vagy alfacsatornás bitmap-eket. Sõt...az a program tulajdonképp semmire se jó.
Használd a DXTBmp-t, azzal nem lesz problémád. Konvertálásnál válaszd a DXT1 without mipmaps opciót, ha jó textúraminõséget akarsz.

spyy55
DXTBitmap-el csináltam 32bit DXT3 Extended-re. (iFlynál mûködik). Alattomos Paintel is próbáltam (már volt ilyen csoda), amivel az FS kilépkedése megszûnt, de a gép default szürke lett.

gfarkas
Imagetool nevü programmal konvertáld át és akkor vszeg mûködni fog a dolog.

spyy55
Van valakinek tippje a #35429-eshez?

polluxware
<#sir>

Hypo
közben lehet egy jót aludni is, csak ne járj ugy mint az Air France gép😊

Milyen verzió? privát linket plíz... 😊

polluxware
sumaras verzsönrõl beszélek most😉

polluxware
milyen kezes kis gép lett ez az ifly737(2.1).. bepöttyentem a sid/start és zokszó nélkül leszáll ahova kell, és amikor kell..

Rájöttem, akár hogy választom ki a repteret, a hozzáadott Bp sceneryt ajánlja fel, így a kérdésem tárgytalan lett.
Kösz a reagálást, szóval ha csak repkedni akarok akkor ki tudom választani az alapértelmezett ( default scenery) vagy a hozzáadott ( add on scenery) opcióval is a repteret. Én utólag telepítettem a Bp-t igy az add on mappában van. Ha a fly planner t használom, az add on opciót nem engedi használni.
CptSAB
Ne aggódj, nem lesznek itt fapados repülõterek. Az önkormányzatoknak alap esetben még a budipapír is hitelbõl van, nem ám, hogy még nemzetközi/regionális repülõteret üzemeltessenek. A magyar vállalkozó, meg az elsõ évben körbeutazná a világot, luxus kecó, luxuskocsi, jól elverné a suskát, jól szétlopná, úgy hogy tényleg fapados legyen.. utána meg nézne ki bután a fejébõl. A meglévõ repülõterek is örülnek, hogy még vannak. Annak idején a MALÉV is szépen szüntette be egymás után a vidéki városokba indított járatait.
Ami meg a régi tökölieket illeti, az hogy az oroszokat nem szerették.. bár gyanítom, voltak akkoriban is jó páran, akik hasznot húztak a feketézésbõl, na de a magyar katonai pilótákat sem becsülték meg sohasem. Sz*rházi banda.
[HUN]FaTaL
Mondjuk ez csak pár balfasz véleménye maximum, a nagytöbbség nem is lakott itt 1990 elõtt (én sem).

Egyszerûen nem szeretnénk fapados repteret ide és kész. GA reptérrel semmi gond szerintem.

Fapados reptérhez egyébként az infrastruktúra is teljesen alkalmatlan. Még a sima közlekedés is egy rakás sz*r sajnos, és nem tesznek semmit. Persze mellékúton hamar be lehet érni a városba, szerencsére nem mindenki ismeri mert bedugulna az is. 😄

CptSAB
Ez itt a lényeg, mindig is ez volt a céljuk csillagoztam:

„Nem kérünk anyagi kárpótlást az 50 évig tûrni kényszerült katonai repülõkért, elég nekünk az 1990-2004 közötti csendkárpótlás folytatása, vagyis a ****régi, repülésmentes, boldog békeidõk visszaállítása****. Ehhez kérjük a segítségét” – írják.

Ne aggódj, az ingatlannak pár év múlva úgyis más viszi le az értékét.. és akkor majd sírhat mind. Biztos nem ez lesz a legnagyobb gondjuk.

[HUN]FaTaL
Jó én itt lakom és a fejem fölött 70méterrel mennek a finalen a gépek. Az autó és motorversenyek egyáltalán nem hangosak, nem hallani. Persze a Tökölön lakókat nem tudom, Szigethalmon lakom és errõl mennek a gépek.

Ezen kívül senki nem szeretné, hogy az ingatlanja 1 év múlva a felét se érje.

#35433: Szerintem Cessna senkit nem zavar, kisjetek is szállnak le de még az sem zavaró amíg hetente 1-2 darab van.

Hypo
a fapados dolog es a nyilvanos repter meg nem jar egyutt$$$

ami ott igazan hangos az az autoversenyek es motorversenyek, illetve a murepulok repter feleti gyakorlatozasa, mivel murep legter nincs kijelove ott. a Megoldas az lenne egy jol megkozelitheto murepulo ter legterrel egyutt, a cessnak nem zavarnak a hev sokkal hangossabb

CptSAB
El vagy tévedve Fatal.. nagyon régóta buzerálják a civilek a tököli repülõteret. Pedig akkoriban még csak motoros kisgépek kerepeltek. Voltak ám mindenféle jelzõk a Cessnákra, Zlinekre.. Kaposújlakon pl. azt kérték a civilek, hogy helyezzék át a kifutókat más irányba. Mindig van miért rinyálni.. Sármelléken, Kiskunlacházán is micsoda ribillió volt a 80-as évek végén. A tv-ben is mutatták.. máig emlékszem rá, hogy hú de zajos meg.. Lényegében mindegy milyen gépek vannak a repülõtéren. Szerintem a vitorlázókba is belekötnének.
[HUN]FaTaL
Ez a többség véleménye.

Az igazság az, hogy, amíg csak pár kis gép megy a fejünk/fejük fölött 50 méterrel az nem zavaró, de állítólag fapados repteret akarnak belõle csinálni.

Azt azért én sem biztos, hogy díjaznám ha 100 méterrel a fejem fölött repkednének az Airbusok.

jaszy76
A környékbelieket kérdezném, hogy ez valójában pár ember (civil szervezet) akciója, vagy tényleg a többség véleménye?
http://index.hu/belfold/2011/06/15/tokoli_repter/