MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemistom hol tartanánk ebben az országban már ha nem magyar emberek laknák..
el se tudom képzelni<#rolleyes>#rolleyes>
"Good luck to anybody who operates into Heraklion.The runway is built on the north coast and has sea on three sides.On RW 27 the threshold is built very close to the sea and you get some very unusual wind effects as you fly over the cliff.It also leads to some very odd rad alt calls.There is no ILS only a VOR approach due to terrain to the south of the centreline,The descent gradient on the approach is 3.33 degrees but the papis are set at 3.0.Jeppesen warn of severe turbulence and windshear near the airport." Forrás: avherald
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A lukakat meg le kell ragasztani Leukoplastal, álá Markos-Nádas.Az egyébként is passzolna a Malev jövõbe vezetõ útjához.<#eplus2>#eplus2>
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Képeket nem tudok feltenni mert még nem publikusak, én is a védett ACE szerveren néztem meg õket.
A vonatkozó hír."
Folyamatosan azt írom, hogy mit nem állítottam...
Értelmezz, ember!
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Szerintem ne magyarázd tovább, mert csak rosszabb lesz.<#eplus2>#eplus2>
Nem állítottam, hogy egy F18-as jobban tudja a "kobrát".
Nem állítottam, hogy egy F18-as erõsebb, nagyobb tolóerõtartalékkal rendelkezik.
Azt sem írtam, hogy az F18-as ugyanezt meg tudta volna csinálni.
Amit én írtam: hogy mindennapos, hogy hajófedélzetre ilyen extrém állászöggel siklanak (esnek) be a gépek. A Szuhojnak ennek ellenére valóban túl nagynak tûnt a sebssége...
Van itt olyan, aki elolvassa, hogy mit is ír a másik???
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
Az elõbb a Wizz air W62378 járata majdnem levitte a háztetõnket...
Mi a szart keres az 10000 láb alatt Balatonkenese felett???
fogadjuk el hogy f18 is tudja ezt
(aztán egy somolygás)
ende
A Hornet/Super Hornet család hajtómûveinek tolóereje meg jóval gyengébb, mint a Flankereké (nagyjából azonos tömeg mellett)) - amúgy minden stimmel.
Nézzétek meg, mert érdemes!
http://www.youtube.com/watch?feature=related&hl=hu&v=XRCbkBfdBrQ
azt nem vágjátok, hogy az IVAO MTL letöltés miért áll meg mindig néhány gép után? Akármelyik szervert próbálom, mindig ez a hiba.
Win7re rakom most fel uj vinyora az egész fst, xp alatt semmi gebasz nem volt. Eddig csak a szûz FS9.1 van fent meg az ivap.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Lehet még valahonnan hasonlókat letölteni?
Más, panaszkodtam a kifutón félrehúzó gépre. Hát biztos nem oldalszél mert csak míg talajon van a gép és csak az utólag hozzáadott reptéren csinálja.
Egy genius f16 yoj om van, kezdek rájönni ez a szimulátorhoz kevés.
Nem lehet vele elég finoman szabályozni a sebességet se.
Újra raktam a VGA drivert és társait.
A Opció/Settings/Display menûbe a Hardver fülön bárhova állítom a felbontást, az ég világon semmi nem változik...:S Mindegy, hogy 800x600 vagy 1920x1080! Gondolom azért kellene különbségnek lenni.
Amit még észre vettem, hogy elõfordul az, hogy a library -ból egyszerûen eltûnnek az addonok...FS újra indítás után mindig újra be kell olvastatni velük.
Sõt olyan is elõ fordult , hogy a gépfestések tûntek el(default maradt), aztán másnapi bekapcsolásnál megint ott volt az összes magyar festés...
Már újra raktam az egész FS-t, de ua.
Akkor mi van, amikor Opció/Settings/Display menûbe a Hardver fülön bárhova állítom a felbontást, nincs szemmel látható különbség?
Valamint az esti fények homályosak, de a cocpit és maga a gép kivûlrõl baromi aprólékos(A távoli dolgok, meg mintha csak 800x600 felbontáson lenne...)
Annak nincs jelentõsége, hogy míg az elsõ videóban kint van a fékezõ horog, addig a második videóban nincs?
Tényleg nem értem, mi volt ebben a manõverben durva, vagy még nem láttatok hajófedélzeti leszállást?
Ezt erõsen kétlem!
"Amúgy nekem ez a manõver átstart gyakorlásnak tûnt"
Nekem meg úgy tûnt ezt éppen, hogy csak megúszták!
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Érezte a lotcsik, hogy ebbõl a kobrából csak a fullgáz hozza ki de valószínüleg a toronyból a leszir is rekedtre üvöltötte magát.
a fáklya téma egy dolog..
de az hogy egy f18 ilyen aoa mellett nem esik át..............
kérek egy cáfolatot videjó formájában