45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#37453 Elmesélnéd mi köze a kettőnek egymáshoz?? -
#37452 idézd légyszíves a "szőőőke ciklont" is;) -
#37451 mármint a röpteret -
#37450 azért... mielőtt tudták hogy csődbe megy (kurcsány csontváz)
,még át kellett nevezni jóó péézéé
mAGYARORSZÁG;) én így szeretlek:)
jöjjön a zimbabvéé érvéjz, és a bikacsökös szán -
Legvar #37449 Ebbe en sem feltetlen szeretnek beleszolni, de azert ezek nem ide valo dolgok( gondold at mikor indult hanyatlasnak es ki inditotta el) -
#37448 -
#37447 Ifly-hoz ground trening program Fs2crew tol -
#37446 Nem akkor én vitatkozni de szerintem ezt a hozzászólást nem kellet volna leír. -
#37445 Most jön a gyökeres átalakítás!
"FELCSÚTAIRLINES" lesz a neve!:)
Valamint minden gépet átfestenek narancssárgára!
Hívójelük is változik: VIKTOR.001,VIKTOR.002, stb.stb. -
#37444 Ifly 737 hez jo kis kompakt overhead panel
ITT - kicsit lejebb vanak a kepek is -
LegendTommy #37443 Malév -
#37442 Ha ők nem repülnek, mi fogunk... -
#37441 Viszlát MALÉV:(
-
#37440 Elnézést kérünk mindenkitől de fel kell függesztenünk a letöltéseket.Tegnap este óta sikerült átlépnünk a 200 giga adatforgalmat és a kedves szolgáltató leállította az oldalunkat .Mint kiderült ennyi a havi limitünk (ami természetesen a szerződés hátoldalán és láthatatlan tintával szerepelt), a megoldást keressük.Sorry -
#37439 Lehetni lehet lásd Laci bácsi munkáját, de az FS9 motorjával nagy csodát azért nem lehet tenni a behatárolt felbontás miatt.FSX már más kérdés. Készülőben van hozzá egy HU csomag (út,vízrajz,autogen,stb.) Laci bácsi munkáját alapul véve. Ott már a minőség is megfelelő,csupán amennyire el vagyunk havazva mostanság, az elkészülés időpontja az ami kérdéses. -
#37438 Kedves Guruk!
Hypo és Fatal segítségével sikerült nem egész egy év alatt össze kalapálnom egy elfogadható gépet!
Most már rendben az rémálom három bötű amit FPS-nek hívnak!
Elvileg bár hol bár mivel stabil 28 megvan!
Ami még mindig a gondom az a szaggatás.
Főleg ha a 3D cokpitból oldalra nézek, akkor baromi zavaró!
Ez nem olyan mint amikor az FPS kevés, ez valami más!
Olyan érzés mint amikor a monitor frissítési freki nagyon alacsonyra van állítva. A szemnek nagyon rossz,mintha pislognál egy folytában.
Próbáltam vissza vettem a felbontást 1366X768 itt annyira nem lehetett érezni!(De nagyon pocsék a felbontás 1680X1050 hez képest)
Arra gondoltam, hogy nézek egy másik VGA karit...
Ez a mostani GPU Clock 710Mhz Memory Clock 1160Mhz Total Memory Bandwidth in 74.2Gbyte/s Catalyst: 11.12
Melyik az az érték ami felelős lehet ezért az "akadozásért".
Kicsit már kezdem unni az éjszakai utakat és jó lenne használni ezeket a gyönyörű új magyar sceneryket! -
#37437 Gratulálok, a munkátok hihetetlenül tetszik!
Igazán nagyszerű ötlet volt a Library Base Pack!
Esetleg egy kérdés...
Nekem egyetlen egy gondom van a Magyar felülettel!
Hiányoznak a nagy mezgaz felületek! Arra nem lehet valami megoldást kitalálni?
Fúj milyen ronda telhetetlen vagyok!
Hála Nektek, megint a Magyar légtér ill reptér forgalmat fogjuk tolni!:) -
#37436 hat aki idó milliomos..:))) -
-
#37434 Ez jó kis program lesz. -
#37433 Egy szerűen csodálatosak lettek. Pécsi reptér a nyitható hangár kapu és a növényzet nekem nagyon bejön.
+ nagyon szép gesztus, hogy Fercsi László emlékére egy táblát tettetek a hangár falára. -
LegendTommy #37432 -
#37431 LHDC csak upgrade, LHPP viszont teljesen új. Teljesen átalakítottuk a készítés szisztémáját, ezért most elsőre talán picit bonyolultnak tűnhet a telepítés.Részletes leírás található az oldalunkon hogy mit és hogy.Kérünk mindenkit olvassátok el figyelmesen. -
LegendTommy #37430 bocs hamarabb kérdeztem, mint informálódtam -
LegendTommy #37429 aig várom, hogy hazaérjek, sajna csak este lesz a próba:(
btw, ez upgrade vagy totál új? -
#37428 Hát fiúk ismét nagyot alkottatok!
Mindannyiónk nevében is köszönöm a munkátokat!
-
#37427 -
#37426 Ok,köszönöm. -
#37425 Na még egyszer....
-
#37424 http://www.lhsimulations.hu/image/Released/pp20rel.bmp -
#37423 -
carlosfly #37422 Na ami abba van az se ér l***szt sem :) -
Matth3w #37421 Koszonom, hat meglatjuk mi lesz belole:) ilyenre azert gondolatnank, hogy olyasmi legyen mint az x ben! -
carlosfly #37420 Talán ez
És ez segít. -
#37419 Én ilyenről nem tudok ami nem jelenti hogy ne lenne de nem vennek ra merget -
Matth3w #37418 Igen azt tudom de nekem 9 hez kene ami pro tupival vagy ifly 737 mukodik -
#37417 FSX ben van erre lehetoseg pl ha a Lotus Sim fele repcsid van -
Matth3w #37416 Tudtok vmi megoldast arra, hogy lehetne megosztani a kabint ill. a feladatokat?!
Van ez az fs net de sok jot nem irnak rola meg elegge haldoklo az oldaluk is -
fs9pilot #37415 Ennél a Google Earth -es cuccnál meg lehet oldani hogy más is tudja követni a repülést, ha fent van neki a gógle örsz? Mert ugyebár a 127 -es localhost címet hiába adom oda bárkinek nem jön be rajta semmi. Nálam működik minden tökéletesen, ezért is kérdezem hogy megoldható -e hogy más is lássa? -
#37414 A Google Föld-höz tedd fel az FS9_Airports.kml nevü fájlt, az kijelzi a reptereket és megnézheted őket.Elküldöm a Freemailodra.