MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
airsimmer éérbásszal mivan már? nincs egy nomális a320se fs9re😞(

(as dimóóna?)<#miaz>

polluxware
még lehetünk kínai "kirendeltség"...😉

nemzetmentõnk dolgozik rajta

éljen .....si!

Hypo
pl KINA😊))))

polluxware
hihetõ<#whatever>

nemistom hol tartanánk ebben az országban már ha nem magyar emberek laknák..

el se tudom képzelni<#rolleyes>

Nekem elmondták a bennfentes parlamenti képviselõk mi fog történni. Ki küldenek egy fejesekhez közeli stábot heraklionba közpénzen, 180 fõt egy másik 800assal õk 1 hónap nyaralás...vagyis izé....vizsgálat után elbírálják hogy 2 milliót ér a gép, amit közbeszerzésen...bocs... "közbeszerzésen" pont egy párttitkár haverja fog megszerezni és alkatrészként eladja 1,2 milliárdért. Persze miután ez kiderül majd indítanak maguk ellen egy durva eljárást, ami után kapnak 20 év felfüggesztettet, azzal a feltétellel hogy a letöltendõ büntetés hatályba lépése akkor jön létre ha piros hó esik

jaszy76
Nem könnyû ott sem az élet:
"Good luck to anybody who operates into Heraklion.The runway is built on the north coast and has sea on three sides.On RW 27 the threshold is built very close to the sea and you get some very unusual wind effects as you fly over the cliff.It also leads to some very odd rad alt calls.There is no ILS only a VOR approach due to terrain to the south of the centreline,The descent gradient on the approach is 3.33 degrees but the papis are set at 3.0.Jeppesen warn of severe turbulence and windshear near the airport." Forrás: avherald

exTrem
Akkor sry nem ismerem a srácot, csak tudom, hogy elég sok köze van a malévhoz és Q400-on repül vagy nem repül de elég sok képet tett már fel. Szerelõ ? Lényeg a lényeg, hogy kíváncsi vagyok a képekre.

Clidey
A legkevésbé sem pilóta.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

m814
Na az FSpassenger biztos jól lepontozta õket..
A lukakat meg le kell ragasztani Leukoplastal, álá Markos-Nádas.Az egyébként is passzolna a Malev jövõbe vezetõ útjához.<#eplus2>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

exTrem
Jaja én is olvastam egy pilóta posztját a Felhõk Felett topikban "Elég szépen összetörték a HA-LOC-ot Heraklionban, leszálláskor visszapattantak és végighúzták a farkát a hátsó csomagtértõl a csúszásindikátorig. Több helyen kilukadt a borítás, át lehet rajta látni. Olyannyira fû, hogy hazarepülni sem lehet vele, ráadásul azon a reptéren nincs semmi, kb olyan felszereltségû lehet mint Sármellék kb.

Képeket nem tudok feltenni mert még nem publikusak, én is a védett ACE szerveren néztem meg õket.

A vonatkozó hír."

jaszy76
Hypo
miert epitkeztek 3500 lab fole

polluxware
jaj<#ijedt>

CptSAB
Na amiben igazat adok: valóban nem Te linkelted a videót.
Tibetan
Itt mások magyaráznak - bele.
Folyamatosan azt írom, hogy mit nem állítottam...

Értelmezz, ember!

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

"Ebben semmi durva nincs, ugyanezt tudja egy F18 is." (#35478)

Szerintem ne magyarázd tovább, mert csak rosszabb lesz.<#eplus2>
Tibetan
Itt egyre több a tévedés: én semmit sem linkeltem.
Nem állítottam, hogy egy F18-as jobban tudja a "kobrát".
Nem állítottam, hogy egy F18-as erõsebb, nagyobb tolóerõtartalékkal rendelkezik.
Azt sem írtam, hogy az F18-as ugyanezt meg tudta volna csinálni.

Amit én írtam: hogy mindennapos, hogy hajófedélzetre ilyen extrém állászöggel siklanak (esnek) be a gépek. A Szuhojnak ennek ellenére valóban túl nagynak tûnt a sebssége...

Van itt olyan, aki elolvassa, hogy mit is ír a másik???

Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1

polluxware
itt már mindenki azt tehet amit akar... ez érvényes a légtérre is<#nyes>

Hont
BAnyek!
Az elõbb a Wizz air W62378 járata majdnem levitte a háztetõnket...
Mi a szart keres az 10000 láb alatt Balatonkenese felett???
polluxware
"odavágta a fecskét a lavor széléhez"<#hehe>

polluxware
komolyan emberek.. nézze már meg mindenki mégx1 azt az elsõ vidijót...

fogadjuk el hogy f18 is tudja ezt

(aztán egy somolygás)

ende

CptSAB
A linkelt videó, egy majdnem katasztrófáról szólt, amit a pilóta hülyesége idézett elõ. Abban bizti lehetsz, az F-18 alligha csinálta volna meg abból a manõverbõl a kobrát.. én értem, hogy neked szíved csücske a Darázs, de akkor inkább linkeltél volna valami mást. Ugyanis nyers teljesítmény terén összevetni egy olyan gépet ahol minden tele van elektronikával, leszabályozással, amihez ráadásul valóban társul a jóval rosszabb tömeg/tolóerõ arány, hiába jó kis sebességen a 18-as a szárny kialakítása miatt, nem a legjobb egy olyan masinával, ahol ha keró fityeg még a tankban akkor, "bármire" képes. Azt meg jobb ha nem felejted el, nem mindegy, hogy mit csinál egy "demó" pilóta a "demó" gépen, és mit csinál a mezei G.I.Joe a mezei SzúrósSeggü madárkájával. Iván ott majdnem odavágta a fecskét a lavor széléhez és azt a gépet nem készítették elõ légi bemutatóra. Gyanítom a leszállófedélzeten és a toronyban mindenkiben meghûlt a vér..
CptSAB
A sceneryhez mellékelve van 4 AP utána számok (92140, 92150,93140,93150) bgl állomány. Ezekkel kell felülírni az FS eredeti állományait, amelyek az FS root mappában található scenery\eure és eurw könyvtárakban leledzenek.
Tibetan
Nem állítottam, hogy az F18 család tolóerõaránya magasabb, csak azt, hogy igen nagy állásszögû repülésre képesek, igen alacsony sebesség mellett. Örülök, hogy senki nem fedezte ezt fel abban, amit írtam... 😊

Ebben a felvételben az volt a durva, hogy fedélzetet fogni és átstartolni nem így szoktak se az oroszok, se az amerikaiak, se senki. Megkockáztatom, hogy eredetileg Iván sem így tervezte ezt: túl gyors lehetett, aztán túl is húzta a gépet - a horgot meg nem húzta vissza... Szóval ez így semmiképpen sem volt egy normális manõver.
A Hornet/Super Hornet család hajtómûveinek tolóereje meg jóval gyengébb, mint a Flankereké (nagyjából azonos tömeg mellett)) - amúgy minden stimmel.
Szia,kösz a választ,csak az a baj hogy nem tudom mi az a APxxxx.bgl a többi világos.
CptSAB
A problémára a gyógyszer az APxxxx.bgl-ek bemásolása lesz szerintem a Scenery/Eure és EurW könyvtárakba, de az eredetit mindig le kell menteni. Jó ha megvan. Még valami.. Hungary 2004 Szolnok scenery ne legyen feltelepítve, vagy inaktívvá kell tenni.
[HUN]FaTaL
Ez nagyon régi fake. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Hont
Azért egy laikus benyalja...😊
fék! 😊

Hont
Betettem volna egy videot, de valamiért nem hagyta...
Nézzétek meg, mert érdemes!
http://www.youtube.com/watch?feature=related&hl=hu&v=XRCbkBfdBrQ
Falconer
Hali

azt nem vágjátok, hogy az IVAO MTL letöltés miért áll meg mindig néhány gép után? Akármelyik szervert próbálom, mindig ez a hiba.

Win7re rakom most fel uj vinyora az egész fst, xp alatt semmi gebasz nem volt. Eddig csak a szûz FS9.1 van fent meg az ivap.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Sziasztok, nagyon szép lett a Szolnok szandaszõlõs csak gratulálni tudok biztos nem kis munka ilyet csinálni.Van rajta egy nem betonos kifutó, a gépet nekem oda rakta, és mellette egy betonozott ami meg van szakítva egy sánccal vagy mivel, ez így sikerült vagy ilyennek kell lennie?
Lehet még valahonnan hasonlókat letölteni?

Más, panaszkodtam a kifutón félrehúzó gépre. Hát biztos nem oldalszél mert csak míg talajon van a gép és csak az utólag hozzáadott reptéren csinálja.
Egy genius f16 yoj om van, kezdek rájönni ez a szimulátorhoz kevés.
Nem lehet vele elég finoman szabályozni a sebességet se.
Hont
Na kérem szépen!
Újra raktam a VGA drivert és társait.
A Opció/Settings/Display menûbe a Hardver fülön bárhova állítom a felbontást, az ég világon semmi nem változik...:S Mindegy, hogy 800x600 vagy 1920x1080! Gondolom azért kellene különbségnek lenni.
Amit még észre vettem, hogy elõfordul az, hogy a library -ból egyszerûen eltûnnek az addonok...FS újra indítás után mindig újra be kell olvastatni velük.
Sõt olyan is elõ fordult , hogy a gépfestések tûntek el(default maradt), aztán másnapi bekapcsolásnál megint ott volt az összes magyar festés...
Már újra raktam az egész FS-t, de ua.
jaszy76
Ezért is kérdeztem. 😊

Hont
Catalyst 11.3
Control Center Ver:2011.0308. 2325.42017
Sapphire HD5750 1G
chicco
vidkari driver??

Hont
Helló Skacok!
Akkor mi van, amikor Opció/Settings/Display menûbe a Hardver fülön bárhova állítom a felbontást, nincs szemmel látható különbség?
Valamint az esti fények homályosak, de a cocpit és maga a gép kivûlrõl baromi aprólékos(A távoli dolgok, meg mintha csak 800x600 felbontáson lenne...)
CptSAB
Az átstartolás !!!gyakorlását!!! behúzott fékezõhorog mellett végzik. Képzeld el, ha az a magas állásszög mellett mégis beakad.. lángoló fáklya lett volna a Szuhojból. És a pilótája is gyanítom csúnya véget ért volna, mert hátrafelé alacsonyan lõtte volna ki a katapultülést.
polluxware
legyed igazad vazze.. ezen ne múljon😉

jaszy76
Elnézést, lehet, hogy hülyeséget kérdezek:
Annak nincs jelentõsége, hogy míg az elsõ videóban kint van a fékezõ horog, addig a második videóban nincs?

CptSAB
No.. 0:45 körül látható ebben a videóban egy valódi átstart gyakorlás, a végén a leszállásokat is ajánlom megtekinteni. (láttam éppen eleget.. Tudod:Top Gun, Midway, Tora Tora Tora, Végsõ visszaszámlálás.. még valamikor pár évtizede ezek a filmek adtak lökést a repülõgép hordozós kategóriának..) De amúgy tegnap este 11 után volt NatGeo-n a Ronald Reagan bemutatása. Hálisten jenki gyerekek a filmes tv stáb kedvéért sem mutatták be ezt az öngyilkos manõvert. Amúgy meg az általad linkelt videó mellé ajánlott megtekinteni a II. vh. archív elbaltázott leszállásokról szóló gyûjteményeket. Tanulságosak.

Tibetan
Az F18 az egyik legjobb alacsony sebességnél a nagy állásszögû repülésben. Ezt párszor Kecskeméten is megmutatták.
Tényleg nem értem, mi volt ebben a manõverben durva, vagy még nem láttatok hajófedélzeti leszállást?

"Ebben semmi durva nincs, ugyanezt tudja egy F18 is."

Ezt erõsen kétlem!

"Amúgy nekem ez a manõver átstart gyakorlásnak tûnt"

Nekem meg úgy tûnt ezt éppen, hogy csak megúszták!

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

gfarkas
Csatlakozom, 9-10-nél a szaplók és a vízszintes vezérsíkok elõbb értek volna le mint a kampó és a fõfutók oszt lett volna kampóresz.....
Érezte a lotcsik, hogy ebbõl a kobrából csak a fullgáz hozza ki de valószínüleg a toronyból a leszir is rekedtre üvöltötte magát.

CptSAB
Ez minden volt, csak nem szabvány manõver. Mákja volt a pubinak, mert ez a manõver simán végzõdhetett volna katasztrófával.
polluxware
hááááááááááááát..

a fáklya téma egy dolog..

de az hogy egy f18 ilyen aoa mellett nem esik át..............

kérek egy cáfolatot videjó formájában

Trimmeljél, általában joystickokon van trimm gomb, ez a hátsó vízszintes vezérsík szögén állít, hogy pont párhuzamos legyen a szél mozgásával ez stabilizálja a elõre hátra dõlést

kösz
Papirzacsi
overspeed--->translate.google.hu--->sebességtúllépés--->lassítani kéne.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)