45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#37493 "#
Comment: Returning to lessor. Bye Bye Malev!" -
#37492 másik 3 a csatorna felett jár már -
#37491 HA-LOC most száll le.. -
#37490 -
#37489 nemrég ment el az egyik gépünk egy idetartó Ryanair mellett... a megszokottnál közelebb mentek egymáshoz szemlátomást -
jtompi #37488 Én hármat láttam itthonról az ablakból. Közvetlenül a 31L mellett. Innen még tökéletesen látszik a jellegzetes festés még sötétben is mivel a reptér fányei még megvilágítják. :-(
-
#37487 én is kémlelem az eget, 1-et láttam... majd meghasadt a szívem... -
jtompi #37486 Most mennek el a malév gépei itt az ablakom előtt 200 lábon és közben hallgatom az ap
proch-ot. Szomorú :-( -
#37485 -
bankii #37484 Ti el sem tudjátok képzelni, hány, és hány öregembernek sajdul meg a szíve ennek az agóniának láttán.
És persze az ide vezető út is keserves volt onnan kintről... -
#37483 Hamarosan. -
#37482 Példának vehették volna az Alitalia-t, vagy a Swiss példáját!
Csak hát okos más hibájából tanul, mi meg csak mutogatunk ilyenkor két kézzel, hogy Ö meg Ö a hibás!
Simán lehetett volna egy Malév Pro céget párhuzamosan felépíteni és váltani, mikor itt az idő!
A digok, meg a csokigyártók is ezt csinálták!
Az utasok semmit nem vettek észre az egészből!
Most megint rajtunk röhög az egész világ!:(
-
#37481 Nem voltál elég gyors Zsolti!!!??? Ejj-ejjj!!! :))) -
#37480 -
#37479 Félreértettél, én egy szóval sem kételkedtem abban amit írtál! Sőt, teljesen logikus és elfogadható lépés a konkurencia részéről. A mai világban sajnos már csak így lehet talpon maradni egy légitársaságnak; könyökölni kell, néha gusztustalan húzásokba bocsátkozni, ha kell, másokon átgázolva kell harcolni az utaslétszámért.
Így kellett volna viselkednie a Malév vezetésének is. Ehelyett mit csináltak? Lapultak mint szar a fűbe és várták hogy milyen ítéletet hoz (vagy épp nem hoz) a fejük felett a kormány. Ad pénzt vagy nem ad(hat). Nem tudom ez a mostani vezérigazgató mióta van a székébe de lehet ez jól - vagy legalábbis jobban - csinálta mint az elődei, hisz utasforgalmilag sokat lépett előre a cég - csak már későn került vezető pozícióba nem lett elég ideje fellendíteni a céget. :( -
#37478 Szia,
Mikor lehet hozzáférni a scenery-hez? -
#37477 Egyik szerelo baratommal beszeltem ok a malev egyik kft je oket nem erinti a leallas....erdekes de meg eleg homaly ott minden.
-
#37476 Szerintem olvasd at az elmult ev torteneseit es akkor mar annyira nem elkepzelhetetlen hogy lobbyyztak ezert.
Azt a tamogatast aminek a visszafizetesere kotelezte az EU a malevet azt csak most minositettek szabalyellenesnek evekig hagytak nem volt gond, amikor az a hulye Oszko kint volt akkor ala is istak a papirokat, akkor kerdezem en MIERT PONT MOST lett gond az ilyesfajta tamogatas?
a: Lehet mert a Fidesz megutaltatot minket mindenkivel es gondoltak eloveszik?
b: valaki valakik lobbyztak erte? ( lasd wizzair feljelentese...stb)
c: lehet az egesz tok veletlen is
De itt minden kormany hibazott -
#37475 szarrá megy itt minden ebben az országban.. ez sajátosság -
#37474 Én is nagyon sajnálom a Malévet, egy igazán patinás cég...volt... Azonban a sok hozzánemértő, évente a stafétát egymás kezébe adó vezérigazgató megtette a hatását... :(
Azonban sokkal jobban sajnálom azt a tengernyi szakembert (elsősorban a pilótákat-szerelőket) akik most az utcára kerülnek egyik percről a másikra. Remélem amennyit csak tud, átvesz a Ryanair - ha már más választás nem lesz.
Az hogy a riválisok egyből léptek nincs abban semmi kivetnivaló; teljesen logikus húzás. Ezért botorság volna kritizálni őket szerintem. Hisz hatalmas harc van most ezen a piacon. Inkább nem kellett volna annak idején kirúgni a Váradit...szemmel láthatóan kiválóan elkormányozza a Wizzair-t...most nagy valószínűséggel lenne egy jól működő, nyereséges Malévünk. De a politikusaink máshogy gondolták...nekik nem a cég élete volt a fő szempont hanem hogy minél több lóvét tudjanak kiszedni belőle...és most itt az eredménye. -
#37473 igen ez a másik... amint meghalt a malév, rekordgyorsasággal özönlöttek be a keselyűk... -
#37472 és rögtön megjelentek a tetem felett a rynair wizz air erdekes modon, nem lennek meglepve ha lobbyztak volna az EUs buntetesert.... -
#37471 csak én vagyok kegyetlenül szomorú, hogy így hirtelen vége az eddigi büszkeségünknek? Már állnak sorba a gépek az 1-es Terminál előtt, hogy elhagyják az országot, fájó percek ezek.
Sokat repültem Malévvel, büszke is voltam rá, nagyon sajnálom... -
#37470 kábé egy szinten van azzal ,hogy : "gyarmatosítás folyamatban"
csak így könnyedebb lágyabb, és nem légzést illetve vizeletkiválasztás leállást okozó csendes somolygásra ad okot
de démagóóóg;) -
#37469 Ő Acés nem Malévos. Bár lehet hogy már más hangszeren is játszik... :) -
#37468 Nahh oké, akkor helyben vagyunk! :)
-
#37467 "jó pihenést.."
ez nekem egy kicsit olyan "baltás" -
#37466 Utolsó malev járat elköszönése az irányitástól
ITT -
#37465 alert gondlom úgy is törli őket..
vagy neki is nagyobb gondja van perpill:( -
#37464 smittt érvéjz...
"Nálunk a hivatalos képesítés hiánya sem kizáró ok hogy pilóóta légy!"
-
#37463 humanistásturázás
na.. smittul mégx1 -
#37462 szerintem szervezzük meg minél hamarabb, hogyan tehermentesíthetjük a malév utakat, itt legalább virtuálisan
hogy ne álljon le..
indíthatnánk is egy külön részleget amivel kimondottan kármentési is humanitásius szállítmányozást bonyolíthatnánk.. tudjátok.. rizs, gyógyszer, menekültek evakuálása az országból:)
persze ezt is csak "virtuálisan" -
#37461 valójában a mol részvények megvásárlásával akarták a kerozin árakat is befolyásolni...
csak
hopika, azon is buktunk -
#37460 Figyelj!
Mindenkinek van szabad véleménye!
Ezt még a Fletoék is tiszteletben tartották!
Én is tisztelem a Te elképzelésed!
Természetesen ez kicsit OFF, de gondolom ez egy különleges alkalom!
Nem megszokott hogy egy kormány hagy csődbe menni egy "nemzeti" légi céget!
Egyébként kérlek hogy olvass utána, hogy ki a felelős, mert a soraid között azt olvasom, hogy csak homályos elképzelésed van egy két dologról.
A MALÉVnek egyáltalán nem kellett volna csődbe menni!
Milló lehetőség volt!
De mint PolluxWare Barátunk is írta "elkúrták" nem kicsit!
Részemről lezártnak tekíntem ezt a témát!
Aki esetleg mellre szívta, attól elnézést kérek! -
#37459 próbáltam valami egyszerű könnyen emészthető demagóg fogást találni a szitun.. na.. ennyi
érted;) -
#37458 OhJE-OhJE!!! -
#37457 És? -
#37456 Szerintem most kéne abba hagyni hogy ki mit mondott, ki mit tett vitát, és szépen emlékezzünk meg a MALÉV-ról. -
#37455 hümm.. egy helyen van? -
#37454 én hallottam valami olyasmit is, hogy a külföldi befektetők menekültek a gondolattól is hogy píízt feccöljenek, egy ilyen "kiszámítható és biztonságos" jogi feltételekkel rendelkező ország légitársaságába....
ki tudja mi az igazság.....