MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor eszerint az Ivan Jurcaga féle Mig végül csak FSX-re készülhetett? Kár lenne...
http://goo.gl/gd6Zi5
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Ott a google, yahoo, és jó parasztosan beirja az ember hogy aszongya EfEs kilenc krekk
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
tud nekem valaki segiteni abban hogy honnan szerezhetek Crack file-t az FS2004-hez?? köszönöm szépen!!!
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A plan-G amúgy egy rakat fos szerintem. Amellett, hogy néha lassú, mint a bûn és nem hajlandó megjegyezni, hogy éppen milyen léjereket kapcsoltam ki zoomolás elõtt, még arra sem volt képes, hogy két útvonalpont közé beszúrt újabb útvonalpontra kiszámolja rendesen a megváltozott HDG-et. Amúgy egy tök jó progi lehetne.(legalábbis ezek a hibák tavaly nyáron még benne voltak)
skydemon valos progi nem szimhez de abban is van ilyen bar az fizetos meg kicsit draga szimhez mivel igazi trepuleshez van
A használata szerintem érthetõ:
1. routefinderrel útvonalat generáltatni.
2. az oldalt elmenteni txt-be (explorerben simán mentés másként, és ott kiválasztani, hogy txt)
3. Elindítani a programot, betölteni a file-t, és elkészült a kml, amire duplán kattintva megnyílik GE-ben az útvonal.
Akit érdekel innen lehúzhatja.
Szép útvonal, nem mondom 😊
Van valami más esetleg, ami jobb, mint a routefinder?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Vagy ilyen sok külföldi vette volna meg a repteret?
http://goo.gl/gd6Zi5

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
nem egy nagy munkás repülõtér lenne 😄PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Ha onnan kellene fénykép, vagy bár mi infó, akkor szóljatok!
Madártávlat is megoldható!😉