MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nashgaar
Sziasztok!
Akkor eszerint az Ivan Jurcaga féle Mig végül csak FSX-re készülhetett? Kár lenne...

Hont
Az nem kifejezés...
Nekem is nagyon tetszik!
faszán néz ki
[HUN]FaTaL
Nekem kombinálva van a rex a sandon lyon féle realh2o-val (tropical, óceán rex, inland water pedig a realh2o) így egy normális vizet kaptam (szvsz). 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

olyat azért ne várj mint az fsx-ben, de ez az egyik legjobb water 2004-hez
Clidey
Ez így rendben is van, de sajna tévednek ide néha agyhalottak is... :-/

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Köszönöm, feltettem az overdrive-ot is, játszadozok a beállításokkal, de azt a furcsa ütemesen változó villogást nem tudom leszedni a vízfelszínrõl. Nagyon nem tetszik így. :-(

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Hypo
gyerekek a mai világban meddig tart megszerezni, aki nem tudja az nem hülye mert az erõs, de kicsit el kéne gondolkodnia.
Ott a google, yahoo, és jó parasztosan beirja az ember hogy aszongya EfEs kilenc krekk

REX2004

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Nagyon szívesen adok neked cracket 5000FT ellenében amit CPTSAB kapna meg a sok szép reptér miatt! Szóval ha kell 5.000FT 😊 ennyi

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

rex for fs2004?
[HUN]FaTaL
Az internetrõ'.

exTrem
Nagyon szívesen !

kössz a semmit
Szép vízfelszínt hogyan tudnék varázsolni? Hasonlót, mint az FSX-es.

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Clidey
Abban nem, de hogy megtanulj olvasni abban segítségedre lehet a Google!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

<#banplz>

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

hello,
tud nekem valaki segiteni abban hogy honnan szerezhetek Crack file-t az FS2004-hez?? köszönöm szépen!!!
polluxware

régen volt már kép😉

sziasztok!Szeretném megkérdezni,hogy a xomer an-2-es géppel hogyan kell repülni,mert felszállás után csak emelkedek,és hiába nyomom elöre a botkormányt nem tudom vizszintbe helyezni? Segitséget várok,elöre is köszi!!
Papirzacsi
Na majd megsasom. Mindenesetre eleinte hülyén álltam a probléma elõtt, mikor a megadott irányon repültem B-17-tel, számolva a széllel, mindennel, és nem ott voltam, ahol kellett. Aztán rájöttem, hogy azért, mert cseszett a helyes értékekre frissíteni a HDG-eket.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
azota azert fejlodott😊)

alert
Ez fasza!

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Papirzacsi
Ja, még annyit, hogy a program nem hülyebiztos, eredetileg nem a publikumnak készült. 😊

Papirzacsi
Na de ez a routerfinder honlapon generált flgihtplant jeleníti meg, hogy még bármi elindítása elõtt meg lehessen nézni az útvonalat.
A plan-G amúgy egy rakat fos szerintem. Amellett, hogy néha lassú, mint a bûn és nem hajlandó megjegyezni, hogy éppen milyen léjereket kapcsoltam ki zoomolás elõtt, még arra sem volt képes, hogy két útvonalpont közé beszúrt újabb útvonalpontra kiszámolja rendesen a megváltozott HDG-et. Amúgy egy tök jó progi lehetne.(legalábbis ezek a hibák tavaly nyáron még benne voltak)

Hypo
😊) amugy Plan G igaz vfr de ott van kmz export is, illetve mintha fsbuild ujban is betettek volna de ez nem biztos.

skydemon valos progi nem szimhez de abban is van ilyen bar az fizetos meg kicsit draga szimhez mivel igazi trepuleshez van

exTrem
Ezt szomorúan hallom, Pítör mintha azt mondta volna régebben, hogy amint lesz idejük, csinálnak majd egy új sceneryt, de ez az only fsx update ez kissé kiábrándító.

jó reggelt....jelen pillanatban azért estem be ide mert felhúzott agyilag a wilco A330-300-as....miért van hogy ha felszállás után behúzom a futómûvet a landing lights egybõl lekapcsol....és Istenért se tudom felkapcsolni mert lekapcsol magától...<#falbav> és az fspassenger megtossza a számat h nem égetem FL100ig ill nem tudom felkapcsolni se csak már mikor kiraktam landolás elõtt a futómûveket....<#szomoru1> esetleg valamit be lehet állítani vmeik cfg-ben h szakadjanak le egymásról a futómû és a landoló pilácsok?<#duma><#fejvakaras>
jaszy76
Köszi, ez nagyon jó! 😉

Papirzacsi
Urak! A Routefinder mai hülyeségén felbuzdulva gyorsan összedobtam egy kis progt, amivel meg lehet nézni GoogleEarthben a generált útvonalat.
A használata szerintem érthetõ:
1. routefinderrel útvonalat generáltatni.
2. az oldalt elmenteni txt-be (explorerben simán mentés másként, és ott kiválasztani, hogy txt)
3. Elindítani a programot, betölteni a file-t, és elkészült a kml, amire duplán kattintva megnyílik GE-ben az útvonal.
Akit érdekel innen lehúzhatja.

Hali!
Szép útvonal, nem mondom 😊
Van valami más esetleg, ami jobb, mint a routefinder?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Hypo
persze németek meg KINAIAK😊))))

[HUN]FaTaL
Ja, jellemzõen sok magyar repül IFR-t FSXben 😄

Vagy ilyen sok külföldi vette volna meg a repteret?

Hypo
az a biznisz neki😊

[HUN]FaTaL
pff😞

Hont
😞((
Állítólag Kozma úrnak már kész van az új Bud scenery updatje Sky Courttel de csak FSX-re lesz ha minden igaz....
[HUN]FaTaL
Jaa, na ez jó ötlet, így már világos. 😊

exTrem
Félreértesz 😊, Peti megcsinálja az installert most és késõbb amikor remélhetõleg majd elkészül az új LHBP scenery akkor sokkal könnyebb lesz a saját intstalleréhez igazítani a repteret, hogy ne legyen semmi mesh probléma és hasonlók.

[HUN]FaTaL
LHBP nyílván nem fog bele kerülni, mivel fizetõs.

exTrem
Plussz a jövõre tekintve is jó lesz majd, ha te állítod össze az installert mert hamarosan már gondolom egy új LHBP scenery is tervbe van véve 😊 és azzal együtt egy teljes pack lehetne majd.

Papirzacsi
Ha Madeirára mentek, felejtsétek el a routefindert. Megint hozza a formáját. 😄

Hypo
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

alert
Régebben is említettem hasonló felvetés kapcsán, hogyha ebbõl lesz valami, akkor nyugodtan keressetek majd meg, mert ha valaki összeállítja a csomagot véglegesre, akkor szívesen csinálok neki egy installert, ami mindent a megfelelõ helyre telepít és még hozzá is adja a bejegyzéseket a scenery library-hez.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Hypo
😊) ja jo lenne, matkopuszta is, öcsény, gyuró

Nekem ami nagyon hiányzik INÁRCS SPORTREPÜLÕTÉR! nem egy nagy munkás repülõtér lenne 😄

Ha tudsz adni textúrákat és pontos méreteket ahogy idõm engedi és amit tudok megpróbálhatok segíteni!

Hypo
<#eljen><#eljen><#eljen> De jó is lenne VFR

Hont
Én LHSA környékén vagyok!
Ha onnan kellene fénykép, vagy bár mi infó, akkor szóljatok!
Madártávlat is megoldható!😉
CptSAB
A repülõterek épületeit nem szeretnétek elkészíteni? 😄