MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
jaja penteken taliztam is vele eppp kint volt a bagazs beszeltek a bajnoksgot ami most szombaton lesz rep nappal egyutt

polluxware
azthittem kiment valhova nagygépekkel repdesni... annó egy riportban utalt rá

polluxware
most már ezt is tudom😉

CptSAB
Vári Gyula ottan röpdös, mióta nem a 29-et nyúzza.
CptSAB
Matkópuszta és Jakabszállás egy packban van benne. Szerintem augusztus elején lesz készen. Eredetileg külön-külön voltak, de azután összeraktam egy scenerybe, de az jóval nagyobb.
Hypo
LHMP, kecskemeét mellett. szupi kis repter

polluxware
sháááávók mit láttam szombaton...

szegedi reptér mellett zúgtunk el baja felé mikoron megpillantottam az apronon egy a36os Bonanzát!

sajna most idõm nem volt beszaladni lefényképezni, hazaúton meg már nem volt ott😞

Hont
<#taps>HURRÁ!
polluxware
melyik ez a matkópuszta?

Hypo
ohhh yeah😊)) akkor mar csak egy matkopuszta kene😊

CptSAB
Tettem fel pár képet oldalamra Nagykanizsáról. A héten elkészül. Valószínûleg Õcsénnyel együtt lesz publikálva július közepén.
Hypo
foleg hogy az egyetlen szinkorn hangot is lecsukjak😊))))))

ma mar kerulom a szinkront mint a tuzet

polluxware
régen voltak olyan mádzsár szinkronok filmekhez, amiket egyszerûen nem volt hangulatom megnézni eredeti hanggal...

ma máááááár

annyira rossz a magyar szinkron ,hogy max a hiradót nézem csak a tv-ben... (bár lassan már azt sem)

Hypo
google tranlate nem perfect😊)))

Hont
Nem .nem!
Zacsi! Az jól van fordítva!
Csak az már az ÚJMAGYAR fordítás!
Tudod! A Polgári Magyar!Nem vetted észre, hogy már új világ van?😉
Papirzacsi
Én nem tudom ki nézi közületek a Repülj velünk Alaszkába! (Flying Wild Alaska) sorozatot magyarul a natgeon, de valami botrányosan szarul fordították. Amilyen jó a sorozat, olyan fos a magyar hang.
(cloud ceiling - felhõ mennyezet, tail dragger - faroknehéz, very corrosive - nagyon korrodálódó és még hasonló barom fordítások) A félrefordítások nagyrészét még a google translate is jól fordítja... LoL!

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
siman en 700 megasakat tolok fel😊)) az nem szamit ugy is encodolja a renfdszer ujra meg hat STREAM tok mindegy.

Hont
Szia Hypo!

Na akkor én itt is elkövettem egy hibát, mert én mindjárt 720/25FPS be toltam fel holott a 1080/60 is felajánlotta!
A típusa WmV volt, csak én még így is soknak találtam a 2:12 másodpercre a 92Mb-t! Vagy ez normális méret?
Hypo
mivel youtube eleve encodolja a videokat a sajat formatumaba ezert erdemes nem valami agyonoptimalizaltat felrakni mert ugy is csak ront rajta.
wmv nem rossz foleg ha hd ben 480p 720p 1080p be nyomod. Nem tudom mivel renderelted. mp4 se rossz h264 codec, pixel ratio square, baseline 2.2. beallitasokkal, de mondom azt ugy is meg atkodolja yt. en mindig wmv ben tolom fel a leheto legnagyobb minosegben igy van mibol butitatni.

Hont
Szia Zsolt!
Nem is gondolkodtam megálláson!<#vigyor0>
Ill nem is videót csináltam.
A megközelítést próbálgattam és a videokat nézetem.
Aztán jött az ötlet, hogy talán én is megpróbálok egyet össze ollózni.
Fogalmam nem volt a mikéntjérõl.
Majd a legközelebbi már talán használhatóbb lesz!
Speed Brake? Reverse? Sanya! Amúgy nem olyan rossz!

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Hont
Nakéremszépen!
😊
Elkészült életem elsõ videója!
Ami a minõséget illeti az pocsék lett...
Valamit a Renderelésnél szúrok el. Végig próbáltam vagy 4-5 formátumot.
A vágásnál még tökéletes a minõség, aztán mire vissza kerül a szerverról ilyen pocsék lesz.😞
Esetleg aki tudna tanácsot adni az ne tartsa vissza magát!
jaszy76
Majdnem sikerült...
(itt üvölt a gyerek a hátam mögött, nem tudok koncentrálni. 😊 )

Papirzacsi
Parohoz képest Toncontin is piskóta.:-) Itt csak egyet kell fordulni a pályára.:-)

<#eljen>
m814
Igaz nem Paro de ez se gyenge:

Jó kis scenery itt.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

exTrem
Na minden rendben van 😊, Kai Tak ehhez képest lókukker ! Akinek kihívás kell az bátran tegyen egy pár próbát 😉

Hont
Ha Fraps-al kiveszem a vidiot az FS bõl, azt mivel célszerû konvertálni, ill össze vágni?
(volt már többször szó róla, de nem találom)
basszus én ilyen vizet szeretnék fsx-re ezer éve!! :S ez a realh2o nem készült el X-re? :S

jaszy76
Don't worry, don't worry! 😄

Hont
Nálam minden ok...
Nekem nincs útba semmi...
(<#mf1>hhaha Bármin átrepülök!)
Viccet félre téve! Tényleg jó minden!
Egyébként a Zacsi által említett falconos videókat ha megnézi az emberfia és figyeli a szöveget, akkor simán le lehet tenni...
exTrem
Na ezt meg is nézem, köszi 😊

jaszy76
Pontosabban nem ezt, csak hasonlót. 😊

jaszy76
Ezt írják is:
"Mesh in the FS9 is not good. The airport will sink into the ground.
You need to download Himalaya mesh (fs_him_01.zip) freeware from www.avsim.com (recommend) or use FsGlobal program."

exTrem
Nekem is ez van, de valami mesh probléma van, mert a leszálló irányból elég meredeken ott van egy hegy aminek nem kellene ott lennie :/

Hont
Köszi!
Közben már én is megtaláltam!😊
Nem rossz!Azért ez se egy "gyerekjáték" pálya...
Lehet rajta tornázni. Legalább van hely az átstartra. Volt, hogy egymás után kétszer is el kellett emelnem.
Mellesleg a 33 oldalról a fenyõfák fölött egy olyan 3-400 láb magasan már crash-el...😞
Igaz 737 el próbáltam...Lehet elõször valami kisebbel kellene berepülni.
Tényleg a videon lévõ falconok nincsenek FShez lemodellezve? Vagy csak én nem találkoztam még velük...
Papirzacsi
Én ezt a verziót használtam
http://secure.simmarket.com/thai-creation-kuzu-zangpo-bhutan_paro-intl-vqpr.phtml

Hont
Hmmm.
Sajnos én csak ezt találtam...
http://www.avsimrus.com/f/fs2004-sceneries-44/airport-vqpr-paro-23279.html
Ha valaki találna jobbat kérem, szóljon!
Köszi!
Inland Water: Real H2O

Tropical & Ocean: REX

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Papirzacsi
Mert ezeket a nem precíziós megközelítéseket már leszálló konfigurációban kell megkezdeni.

A youtubeon van van még videó csomó, köztük 2 falconos megközelítés mindkét pályára, ahol hallani, ahogy oktatja (inkább dirigálja) a faszi a másikat, hogy mit csináljon. 😊

Létezik hozzá fizetõs scenery, ami jól is néz ki, meg ingyenes is van persze, szóval lehet kísérteni az ördögöt. 😊

Hont
Miért nyit futót 2:41 nél? Még 8 perc a küszöbig...
Használnak ilyenkor valami különleges megközelítési eljárást?
Vagy minden a megszokott medrébe megy?
Hont
Egyébként a 33 ra se egyszerûbb...
Érdemes vetni rá egy pillantást.
<#taps><#nevetes1>
CptSAB
Sajnos, csak FSX verzió.
Hont
Ez nagyon jó!
0:53 nál a kis ház ablakából simán tudnak nav. izzót cserélni, ha akarnak...
Biztos izgalmas lehet ott egy pár napot eltölteni.😊
chicco
nagyon ott van.

Persze, azzal tisztában vagyok, hogy olyan nem lesz, mint az FSX-ben, de nem is az lenne a célom. Csak próbálkozom belõni a valósághoz legjobban hasonlítóra.

Honnan tudom letölteni a Varjú bácsi féle mesh-t?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

De k..va jól néz ki a duna. Ezt hogy......?

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Papirzacsi
Ajánlom megtekintésre, majd lerepülésre. :-D