MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
<#zavart1>

polluxware
mostmáraz

polluxware
mosménemzöld?

polluxware
megintzöld

polluxware
énzöld

alert
L Viper-hez szólna fõként a kérdés, de tulajdonképpen bárki segíthet 😊 Áprilisban feltett néhány Varjú László féle Magyarország scenery-vel kapcsolatos képetebben a hozzászólásban, illetve ebbe az albumba. Az érdekelne, hogy milyen textúra összeállítást használ, honnan és mely textúrák vannak összeválogatva? Ha bárki tud akár más textúra összeállítást, ami jobb és nem üt el annyira, mint a default, akkor ne fogja vissza magát 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

chicco
Nagyon leegyszerûsített volt a tegnapi rész.

Igen, legegyszerûbb az lenne, próbáltam mást is letölteni de nem mûködött
pilotseye-nál az a 'gondom', hogy kevés a boeing-es😞 ,airubusokkal meg annyira nem tudok azonosulni, talán még a 300-310 ott még yoke volt😊
na meg ezek a hétköznapokra 'átlag' embernek készülnek, repfanoknak kevés benne a szakmai rész.
itvv cuccok meg olyan örülteknek készülnek mind mi vagyaunk<#vigyor2>
pilotseye-nál viszont a hd miatt szépek a képek nagyon, ami eddig tetszett az wien-tokio b777-el.
Hont
Na jó, de melyik fajtához?
Defaulthoz?
valamelyik Boening, végülis mindegy csak fusson az fs2004 alatt
Hont
Melyik típushoz keresel?
Szóval a repülésben fõ az optimozmus! Ne hátra nézz hanem elõre. Ez tetszik.
Tényleg valaki csak tud segíteni hogy nekem is legyen Malév festéses gépem?
Papirzacsi
Hát ja, az ITVV cuccok egytõl egyig k...jók.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
jaja nagyon jok foleg az elso captain nagy forma😊)

alert
Aki pedig tanulni is akar valamit, hogyan mennek a dolgok a valóságban, a legtöbbet talán az alábbi két DVD-bõl lehet. Ezeket több (köztük magyar) légitársaság is használja az újonc pilóták képzésére az elõadások alkalmával. Végig lehet követni, hogyan néz ki egy repülés onnantól, hogy a pilóták belépnek a reptérre. Eligazítás, stb...

- ITVV GoFly 737 classic
- BM Fokker 100

Papirzacsi
Ha már így szóba került a pilotseye.tv... Ma néztem meg a legújabb Frankfurt-Los Angeles videót fullHDben... Valami csodás szerintem, akit kicsit is lenyûgöz az USA földrajza, az élvezni fogja szerintem. Eddig a Wien-Barcelona volt a kedvencem, mert nagyon szépen végigrepülik az alpokat (bárcsak ez is meglenne HD-ben),de most ez is mellé lépett. 😊

jaszy76
Akko' marad ez. 😊

Hypo
van😊) én is szemezgetek mar reg ota de kurva dragak

jaszy76
Van ennél jobb és minõségibb yoke?

Hypo
en szetszedtem es kitisztitottam kifujtam oxigennel majd kontakt spray-el javult, de idovel ujra vissza allt, szoval eleg gyakran kell szetszedegetni, belul mondjuk jo nagy takolmany ez a saitek Cheap production

jaszy76
Más: Saitek Yoke és Throttle-t ha megküldöm kontakt sprével, mit fog szólni hozzá? Fõleg a throttle sz*rakodik, az alsó harmadban érdekesen reagál. Kitakarítanám mindkettõt, de nem tudom, hogy érdemes-e neki ugrani.

jaszy76
Ja nem, ami a TV-ben megy, arra gondoltam!
Okés, akkor ötletelek tovább! 😊

Hypo
? mar amit a tv bol? az a boxban van sajnos onnan athuzni nem tudom😞(
ami nekem van meg hdd-n azok meg boduletessen nagyok de max ki tudom irni dvdre

jaszy76
A felvételekkel kapcsolatban számíthatunk megosztásra? <#help>

Hypo
na be is allitom a boxot felvetelre,

exTrem
Nem lételem a magyar szinkron, nekem is van sok dvdm tõlük, de nagyon jó magyarul nézni, ráadásul nem egy elbaltázott, összecsapott szinkronról van szó. Ajánlom akinek van ilyen csatornája az bátran sasolja 😊

Hypo
Hat nekem csak az eredeti dvdk vannak meg pilitseye bol mai feliratos angol.

exTrem
Na megnéztem tegnap a Madártávlatból címû mûsort. Épp Lufthansa A330 repült Seattle-be, a magyar szinkron szerintem nagyon jó hozzá, mivel sokszor ugye németül beszélnek benne és többen csak angolul beszélnek a hallgatóság közül. Az angol szaknyelv fordítása is elég precíz ahogy figyeltem, bár a GPWS hangokat én azért már nem fordítottam volna le, max csak subban kiírtam volna. Ha valaki feltudná venni ezeket és rip formátumban feltenni valahová, az nagyon jó lenne 😊. Üdv mindenkinek!

Clidey
Én a vas-egybemaradási-eljárást követtem, azt viszont sikerült megrepülnöm! 😛

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hont
Ezt próbáltam én is , de nekem crash-el...
Papirzacsi
Köszi, én is megtaláltam, ahogy említettem is.😊

Papirzacsi
Nicht követted a megfelelõ eljárást. :-) Így nem ér. :-P

jaszy76
Szuper! 😉
Én tegnap este megint belepréseltem a gépet a pályába. 😊

Clidey
No, én is megtettem a magam elsõ leszállásait bután. 😊

Ezek tényleg a very first két leszállás volt, nem volt elõtte semmi több próbálkozás... 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

jaszy76
Paro 15-ös pálya, picit másképp. (sink rate)
http://www.youtube.com/watch?v=c05T0VK2ytI

exTrem
Na nekünk véletlenül van is ilyen csatornánk 😄, ma éjféltõl indul a mûsor, kíváncsi vagyok.

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

polluxware
köszi😉 megmaradok távlati mûkedvelõ.. elég nekem etetni ilyenkor nyáron a kis kétütemû(néha másfél😊 vízforralómat<#hawaii>

csak meglepõdtem ,hogy ilyen gépet is látni idehaza... múltkor azon a szlovák senecán is hüledeztem

Papirzacsi
Nem az számít, mennyit tettünk már meg, hanem mennyi van még hátra és vajon elég e amit tankoltunk. :-DDDD

Akkor jó, ezekszerint azért nem találom mert nincs, kösz
Papirzacsi
thx. Elsõsorban az érdekelt, ki szolgáltat ilyet és milyen mûsorokkal, de a honlapból kiderült.😊

Papirzacsi
Mérõszalag. :-) Én nem tudok ilyen mûszerrõl. Van ami távolságot mutat (DME), de ami számolja a megtett távolságot...

Urak, amatõr kérdésem, hogy hívják azt a mûszert ami a repülés közben megtett távolságot mutatja?

A másik, nagyon szeretnék, Malév festéses gépet az fs hez. Eddig ahányat letöltöttem, egyik sem mûködött. Más gépeket simán letöltöttem és használom
tud valaki segíteni?
Késve de kösz a választ, a helyzet az hogy azóta letöltöttem néhány hazai scenery-t és a probléma megoldódott.
alert
Passz. De van 😊
A csatorna
Mûsor

Clidey
Ja azt nem mondtam hogy: mûrepülni... 😊))

Clidey
Ha akarol, te is repülhetsz vele. Tavaly lenn Kalocsán az AirVenture-n sorba hordta jópénzért az utasokat, szinte folyamatosan a levegõben volt. 😊

Papirzacsi
Nem is hallottam ilyen csatornáról!:-O Ez mégis milyen csatorna ha szabad kérdezni? :-)

alert
Az eredti után valóban élvezhetetlen. Nem tudom észre vette-e valaki, de a Da Vinci Learning nevû csatornán minden nap éjfél és hajnal 2 óra között (mikor hogy) teljes hosszában szokták vetíteni a Pilots EYE sorozat részeit (www.pilotseye.tv), ráadásul magyar szinkronnal, amin eléggé meglepõdtem. Madártávlatból címmel fut a mûsoron. Eddig csak egy részt láttam, abban nem volt vészes a szinkron, igaz nem túl sokat beszélnek benne, inkább a látványra megy. Hosszú távon unalmas tud lenni amúgy a sorozat, de fanoknak kötelezõ 😊