45215
  • Framsen
    köszi !
  • exTrem
    Fel kell tenned a wingletes patchet !
  • Framsen
    Sziasztok !

Level-D 767 -ben hol tudom beállítani, hogy a géphez rakjon winglet-et ?
  • bankii
    Hiába, Amerika!
    A korlátlan lehetőségek hazája...
  • bankii
    a www.vacchun.hu oldalon találsz ingyenes LHBP-t, viszonylag jó, de az újabb gurulóutak, és a (már nem) új apron nincs rajta. Van hozzá frissítés. A szkájkór nincs.
  • Papirzacsi
    Tapasztaltam egy kisebb forgalmat Los Angelesben.

• Gegi86
    Új repteret ingyen letölteni nem nagyon lehet. Magyar repteret innen tudsz letölteni, vagy az avsim-ről.
  • Gegi86
    Ezt olvasd el alaposan és választ kapsz minden kérdésre.
  • szabo861011
    És azt valaki tudja hogy új reptereket honnan lehet letölteni ingyen???Mondjuk a Liszt Ferenc repteret???
  • Clidey
    A HDE 2.0-át tedd fel, én is azt használom a lapp topomon, és teljesen jó.
  • szabo861011
    Kezdő simulatoros vagyok azt honnan lehet tudni hogy mely kifutó pályáról lehet felszállni és hogy merre kell menni a megadott országba??
  • fs9pilot
    Nem tud valaki valami FPS barátabb alternatívát felhőkre ami szép is ugyanúgy, vagyis hasonló mint a rex? - Nem lenne bajom vele, de mivel sajnos integrált vga-val tolom, és hogy ha sűrű lesz a felhőzet (nem HD-ben van), akkor megdöglik. Nem szaggat, magyarul nem darabos lesz a kép, hanem tulajdonképpen -10FPS -el kevesebb lesz és meglassul minden. Megfőzni meg nem akarom az alaplapomat, kártyára meg egyenlőre nem igen van money.

A HDE -ről mi a vélemény? , A vicc az hogy magát a programot max grafikán tolja, 40-50 fps-el iFly -al és addonokkal, de ha felhő jön akkor vége a világnak.
  • Matyesz56
    F@sz ki van velük... Ember azt hinné 30ért minőséget kap, de hát manapság... :@@
  • Hypo #37600
    welcome to the club:)
  • Matyesz56
    Megpróbáltam, de nem jó akkor se.. :/ Kicsit megmozgatom fel-fel villan a zöld fény halványan, de azonkívül semmi :/
  • Hypo #37598
    vagy probald meg masik usb be bedugni, de nekem se megy már jó ideje:) én mondjuk le is takartam anno nalam semmit nem jelzett ki csak vilagitott,az meg idegesitett igy leragasztottam
  • Matyesz56
    Sziasztok!

1-2 hónapja behalt a Saitek szarvam. Nem világít a zöld panelja, mintha nem kapna áramot. Pedig kap, mert a throttle résznél pedig világít a zöld fény. A gép se érzékeli. Sajnos garija lejárt már.. :/

Villamosmérnök ismerős megnézte, minden rendben, de nem világít így se..

Nem tudjátok mit lehetne vele kezdeni?
  • bankii
    És ez így megy időtlen idők óta.
    Beregisztrál, bekérdez, megsértődik, kicsit kötegszik. Aztán szerencsére elmegy...
  • CptSAB
    QW Avro/BAe RJ/146 FS9
  • Hypo #37594
    Maestro le lettél minuszolva?:)
  • Clidey
    Hiába minuszolgatsz, először meg kellene tanulni helyesen írni! Aztán meg a guglit használni!
  • Hypo #37592
    de van az egy regi, avsim.com on a file libraryban ( regisztralni kell)
    rákeresel LHBP
  • szabo861011
    És ingyenes nincs?
  • carlosfly
    Innen
  • szabo861011
    És az új Liszt Ferenc repteret honnan lehet letölteni?
  • Clidey
    Honnan!!!
  • carlosfly
  • szabo861011
    Sziasztok!!Honnan lehet magyar kiegészítéseket letölteni!!!
    Előre is köszi!!!
  • Papirzacsi
    Persze, hogy nem változik, idő kell a hműveknek, hogy újra "felfújják" a törzset. Azután viszont ki kell aludnia a lámpáknak.
  • spyy55
    Azt próbáltam (sejtettem), de nem változott (egyenlőre) semmi :), de ma ismét teszt, amíg tökéletes nem lesz(ek)! (szóval minden PACK vissza AUTO-ra)

#37582: Clidey: sejtettem, remélem kitalálnak valamit. Elég ratyi, hogy az AES catering bábujai fejjel mennek az ajtónak, míg az FSPass utasai ajtózárás miatt nem jöhetnek. Tudom, ezt belső nézetből és a gép felkészítése közben párakat nem izgat, de azért... na... (iFly doors UPDATE-t!!! És egy normális GAU-t a műszereknek (így tiszta commodore)!!! stb...)
  • Clidey
  • Clidey
    Az a helyzet hogy magán a visual modellen nincs kidolgozva az ajtónyitás lehetősége és a hozzá tartozó animáció. Majd talán a FP tartalmazni fogja. Nekem spec nem hiányzik. :)
  • Hypo #37581
  • Papirzacsi
    Nem kapcsoltad be a packokat hműindítás után.
  • spyy55
    Repültem egy LHBP-EDDP útvonalat iFly 737-800-al. Most először használtam ezt a típust és volt egy pár gigsz.
    FSPass is adott büntit, amikor...

Mit hagyhattam ki? Manualban nem találtam erre utalást.
    Alacsony magasságnál a "cabin altitude" és " auto fail" kialudt, de nem jövök rá miért :( A "pass oxy on" egyfolytában égett. FSPass-ban a failure% kikapcsoltam teljesen!
    Emelkedésnél is, mikor a VNAV-ot bekapcsoltam a throttle mégis szép lassan alapra ment vissza, pedig az FMC beprogizva és nincs MSG! Csak FL360-nál működött jól és Descentnél.

MÁS: iFly és FSPassenger = Az utasok csak akkor kezdik el a beszállást, amikor shift+E-vel kinyitom az ajtókat. A beállításoknál lehetséges, hogy az utasok egy adott gombra kezdjék a beszállást? (AES boarding-nál szeretném az összhangot)

MÁS.2: A joy kalibrálva, de alapon iFly mégis lassan elindul. Tudom, hogy már volt erről szó, de bármerre is tolom a Joystick Sensitivity-t nem változik semmi. Vagy merre kell?

Köszönöm előre is...
  • Hont
    Beszereztem ezt a EPKK Krakow Balice 2012 Scenery-t!
    Tényleg olyan szép mint amiket a forumon mutogattak!
    Nagyon izgalmas! Azonban nem egy gép barát! FPS 18-22 között.
    Szóval FSX kaliber kell hozzá! Azért érdemes beszerezni szerintem, mert nem csak a reptér, hanem a környéke is ki van dolgozva!

• L Viper #37577
    MAS, GE Plus, a "mező" textúrák a Ground Texture Plus csomagból, HDE felhők, ég színe/Nap a HDE Sun! csomagból. Durván ezek.
  • spyy55
    Aerosoft - Djerba X
  • spyy55
    És a scenery? Hungary Landmarks Pack? [friss az FS, csinosítgatni kell még :) ]
  • mk452001
    Szé képek
    szabad megkérdeznem, honnan van a festés? :P