45215
  • Hypo #37653
    mi van a krakkoval? nem raktam fel meg mert par emberkenel zabalja az fpst gondoltam megvarom az elso sp-t sose art egy egy termeknel:)))
  • Papirzacsi
    Sztem tökéletesen működik. Bár ha nem lesznek rajta új anyagok...
  • LegendTommy
    tudtommal az is bezárt, vagy csak karbantartás?
  • Clidey
    Igen? És Krakkó 2012?
    Naugye...
  • polluxware
    a2a p-51D... na az még jó lett volna
  • polluxware
    meg egyébként is LL;)

smitteskedsz itt nekem
  • [HUN]FaTaL
    Oda is amonnan tolták a cuccokat sajna. :(
  • Hypo #37646
    hat csak nektek irtam:))
    amugy persze ott van csak az mondjuk merfoldekkel szarabb:) de hat ez van ugy sincs mar olyan ami ne lenne meg:)))))
  • polluxware
    mosméé kell kiemelni? :)

egyébként a rutrack még ott van..
  • Hypo #37644
    Na a proba helyunk ugy nez ki megszunt az amcsi torvenymodositasok miatt, szoval a proba koroket innentol maskent kell megoldani FATAL POLUX:(
  • exTrem
    Nekem küld el légy szíves!
  • Matth3w
    Akkor holnap osszehozzuk a dolgokat :)
  • fs9pilot
    Okés. Majd írsz hogy mi a helyzet. :D Én sem "dolgozok" ma már tovább rajta. :)
  • Matth3w
    Intel q6600 procival probalkoznek, koszonom igazabol a holnapi nap lesz erre aldozva! Kivancsi vagyok mit lehet kihozni belole;) biztos elek a lehetoseggel :)
  • fs9pilot
    Írhattam volna egybe is, de mindig utólag jut eszembe valami. =)
    Ha nem, akkor elvileg nem lehet gond a telepítésnél és indításnál.

Ha bárhol elakadsz akkor írj. Előre szólok, hogy a beállítás nem lesz sétagalopp, de ha gondolod annyival is tudok segíteni hogy az én fs2004 profilomat elküldöm. :) Akkor is írj ha a telepítés sem világos.
  • fs9pilot
    Nekem Hama AC-150 -es van. Nagyon szép folyamatos a mozgás, tehát semmi akadás, tényleg tiszta olyan mint ha TrackIR -el tolnám.

Furcsa kérdés, de Intel procid van? i5 vagy i7 esetleg? Mert ezen proci típusokra az IPP library-val gondok vannak, így a Facetrack sem működik. "Waterfall" hibával elszáll.
  • Matth3w
    Es neked milyen kamerad van?! Mert ezek utan lehet en is felrakom! Valami gondolat vagy otlet mielott nekilatok?!
    Nekem ez van!
  • fs9pilot
    Azt nem hiszem, mert nem messze vagyok már a jó beállítástól, de valahogy mindig átugrom... Azért kérdeztem, hátha van valaki akinek van hozzá fs2004 profilja. De akkor mindegy, holnap szenvedek vele még nem lesz jó. :) Csak egyszer kell beállítani. :D
  • Matth3w
    En olvastam rola, de mivel nincs vele kompatibilis kamera, ezert nem is foglalkoztam vele! Neked nem lehet hogy ez a problema? Kicsi esetleg a felbontas, mp?!
  • fs9pilot
    Használ itt valaki rajtam kívül "headtracking" rendszert? Nem a fejkábelezős led -es freetrack -re gondolok. Mert olyan fantasztikus látni a jútubon a tökéletesen beállított fejmozgás követést, de én az iFly-ra az istennek nem tudom beállítani úgy, hogy minden tökéletes legyen. Vagy nem tudok lenézni a "rádiós" panelre, vagy ha balra fordulok kilépek a repülőből és kívülről csodálom az overhead panelt, vagy lefejelem a "tetőt" stb. Érdekes módon, Cessnára szinte tökéletesen betudtam állítani és más kisrepülőre is, de az iFly-hoz olyan finom mozgások kellenének, hogy kihullik a hajam mire minden mozgási görbét beállítok hozzá.

Ő rá gondolok konkrétan: képecske

Használja esetleg valaki rajtam kívül még?
  • spyy55
    Ezen a képen látszik, hogy az FMC-ben a sebesség és magasság beállítva és az autopilot mégsem akarja a sebességet (esik). Ez csak iFly 737-800-asánál van, a 700-asnál anno nem volt. FMC-ben minden jó, az tuti. Csak akkor működik a VNAV helyesn, ha már az utazómagasságra értem...

A gép is álló helyzetben alap throttle-n mégis lassan elindul. A sensitivity min és max állítására sem történik változás. A joy jól van kalibrálva. Valakinek ötlet?
  • spyy55
    Ezt nem értem... Igen, megvan minden mappa. Megnyitottam az AESRemote-t és kiléptem. Aztán láss csodát, van hang :)
  • bankii
    Minden fájl és mappa megvan?
    ....\Aerosoft\AES\
    ..AFCAD
    ..AIRPORT
    ..DATA
    ..DLLS
    ..SCENERY
    ..SOUND
    ..SUPPORT
    ..TEXTURE
  • Legvar
    Pedig elvileg abban vannak a kiosztasok ezert nem is ertem, meg azert mindig ujra beallitani nem jo dolog!
  • bankii
    xx:\Document and Settings\User\Applicatin data\Microsoft\FS 9\FS9.cfg

[JOYSTICK_MAIN {0B852D20-2CCC-11DC-8001-444553540000}]
    [JOYSTICK_SLEW {0B852D20-2CCC-11DC-8001-444553540000}]
    [JOYSTICK_MAIN {0B852D20-2CCC-11DC-8002-444553540000}]
    .
    .
    .
    stb.
  • spyy55
    (AES 2.21) Manualban Active Camerára panaszkodik, ha Fly-By és Approach View aktiválva van. Kivettem, de akkor sem változott semmi. Mikor ablak módban futtatom az FS-t majd full screen-re váltok, egy pillanatra hallatszik az AES, meg Active Camera settings ablakjának bezárása közben is egy pillanatra. Nem értem... :(
  • [HUN]FaTaL
    A kiosztást nem a cfgben tárolja sajnos, azt mindig újra be kell állítani. Nem jöttem rá hova menti az fs.
  • Papirzacsi
    Nálam semilyen hang sincs benne, nem foglalkoztam még vele, hogy miért.
  • spyy55
    AES 2.21 = nincsenek járműhangok! A csúszkák fullon, hátha... másnak van?
  • fs9pilot
    @ Matth3w
    - Igazából túlzottan nagy változás nincs benne, talán valamenyivel élesebbek a textúrák. Túlzottan nem használtam ezt a gépet, így teljesen megbízható választ nem tudok adni, viszont az az 1 biztos hogy sok változást nem hoz, ahogy mondtam az elején, néhány textúra élesebb vagy picit "erőteljesebb" mint a gyári. (de már lehet hogy meg sem találnám. :D )

@ cessna172
    - Én csak a FranceVFR kisebb repterekről tudok nyilatkozni, mivel nekem ez, vagyis ebből a csomagból van meg pár darab. Nekem a FranceVFR Guadeloupe -hoz telepít fel magának repülőket, de az Atlantiques és a Pyrenees -hez nem rak fel semmit külön. A forgalom nekem úgy van beállítva hogy a general aviation, és az airline van kiválasztva, és azt hiszem 50%-on van, vagy 60%-on. Elvileg, lennie kellene repülőknek. De mivel hogy neked utasszállító forgalom nem kell, elég ha csak a General Aviation (vagy valami ilyesmi) be van jelölve, és az van 50-60%-on. Kisebb repülőgépekből alapból nem jelenít meg annyit az FS mint a nagy gépekből, én ilyen beállítások mellett is elég kevés kisrepülőt látok repkedni.
  • Legvar
    Arra tudnatok valami megoldast, hogy miert nem megy a joy beallitasa?! Ujratelepitettem az oprendszert es kimasoltam az fs cfg-t de a kiosztas az default maradt!
  • cessna172
    Sziasztok!
    Kisebb repülőtereken lehet légiforgalmat generálni kisebb légcsavaros gépekkel, ahová pl. alapból az FS nem is csinál légiforgalmat? A gépem gyenge, így a nagyobb reptereken elég a meglévő forgalom, meg a nagy utasszállítók nem is érdekelnek annyira, csak valahogy életet kellene varázsolni ezekbe a kis repterekbe, főleg ha van valami jó scenery hozzá.
  • Matth3w
    Neztem de sok kulonbseget nem veltem felfedezni! Milyen javitas van benne?
  • Shortstop
  • fs9pilot
    Ha kell még valakinek a Level-D VC textúra pakk André jóvoltából, akkor el tudom küldeni. :)
  • Papirzacsi
    Az, hogy nekem nincs widescreen panelem. :)
  • exTrem
    Mi a probléma ?
  • Papirzacsi
    És ha valakinek van megoldás LevelD 767 widescreen panelra az se fogja vissza magát. :)
  • exTrem
    Urak, André Folkers Level-D VC textúráit valaki el tudná nekem küldeni egy rarban ? Előre is köszönöm szépen!
  • Matth3w
    Tenyleg akartam is kerdezni aki probalta a level-d 767 uj peccsel, hogy mennyivel lett job?! Olvastam valahol grafiaki javulast, ill. Van nemi visual effect javitas?