MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FSUIPC-ben belõttem a saitek karokat: throttle, spoiler, flaps
Minden mûködik is, de a francért nem lehet a spoilert arm-ba rakni? Állíthatom ahova akarom, szabályozza is a spoilert, de nem lehet belõni arm állásba.
Ha billre teszem a spoiler arm funkciót, akkor okés, a fõfutó koppanásakor megy is le a kar, de a spoiler nem nyílik. Nem értem...
Azóta minden vissza gyári beállításra, de a spoiler továbbra sem mûködik.
A repszesz tulajdonképpen dehidratált 98%-os ("pálinka") krumpliszesz volt.Vízzel higítva volt illendõ fogyasztani, de néhányan elbírtak vele anélkül is,így elõfordult jelentõsebb bevetések után, hogy másnap egy pohár víz után ugyanolyan kajki lett az ember mint elõtte nap.
És persze amit bárki megnézhet az airlinersen:
1. kép
2. kép
3. kép (dugó levéve)
4. kép (látszik, hogy nem látszik a fan fokozat)
Valszeg azok a bizonyos "usákok" nem teljesen ok nélkül gondolhatták úgy, még az ilyenkor szükséges korlátozások ellenére is, hogy jobb lehet a következõ járattal vinni, mint ezért külön teherszállító géppel lerepülni ugyanazt az utat, másik személyzettel, stb. stb.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
A Fater jó cikkeket írt annó, érdemes elolvasni, sok titkot elárul.
A szesz volt a lokátor hûtõfolyadéka, az ablak jégtelenítõje, a helikben keverték glicerinnel, de az edzettebb muszlincákat nem zavarta....
Ez volt a legfogyóbb fogyóanyag amivel a seregben találkoztam.
A 08-as avatásán láttam, hát megöregedtünk, most meg még rugnak néhányat belénk, lehet nyugdíjam sem lesz vagy az infarktusommal mehetek kápónak a debreceni stadionépítésre.
Igen, mindkét típussal volt szerencsém repülni VVS-Aeroflot színekben Pápa-Kunmadaras ill. Pápa-Sármellék-Tököl viszonylatban.Jó nagy böhönye mindkettõ, pl. az IL-76-osban csigalépcsõ van, szobányi berendezéstér és még onnan kezdõdik a raktér.Egy élmény volt amikor a 11-es 23-asért jöttek vele.Kb. C-17 kategória.
A Pápa - Frunze (gugli a barátod, mert most nem így hívják a Kínai határ melletti akkor zárt várost.), Pápa-Krasznodar, Pápa-Asztrahany utakat meg An-26-al is és Tu-154-el is megtettem Tokmagi leszállással(An-26).
Tökölön már akkor ültem a MiG-29-es kabinjában amikor még a nagyközönség tán azt sem tudta, hogy létezik.
Alkatrészért szinte az összes magyar és szovjet repteret bejártam kocsival, helikopterrel, repülõvel meg sok-sok repszesszel.Betonjavításkor települtem Mezõkövesdre és Szentkirályra.
Külsõ függesztményként terhet utasgéppel szállítani eléggé drága és kockázatos dolog..., ettõl még igaz lehet, de az Usákok mindenre képesek.;-))
shodaszép hangja volt... az a kis R-2800as doublewásp erõforrás egy külön hangvilág
szegedi reptér felett még csinált két húrkot mielõtt leszállt volna
sajnálom hogy nem tudtam ma kimenni a reptérre... ez valami olyasmi mint a napfogyatkozás, csak ritkább<#rinya>#rinya>
És ha elõveszed a farkasszemed, még talán fel is tûnik, hogy nincs beszerelve a fan fokozat és a belsõ áram beömlõje elé egy "dugó" van szerelve. De keress rá a neten, fogsz még infót találni róla.
A repmûszaki múlt szép, a pár évtized méginkább, de az még mindig csak egy kis szelete a világnak...
Van úgy, hogy nem plusszban szerelik, hanem egy eredeti helyére.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
MÁMA SZEGEDEN LESZÁLLT TANKOLNI EGY F4U cORSAIR!
és most tudtam csak meg
Tegnap pl a balaton folott jott a következö rádiózás:
Tájékoztató szervusztok, navigációs gyakorlatra mennénk, milyen az ido a balatonnal?
FIC: Radaron semmi, de lenne egy kérdés, ha már nav gyakorlat annak nem kéne a részének lennie a leadott flightplan?
Nagy csend....
😊
sztem mindenkinek megnyugtatóbb, és kellemesebben megy a "reflex" ha tudjuk azt hogy biza mindenki *pik
tehát *junk együtt!
legyen drága repbenzin, legyen dráága vizsga, legyen minél több agyhalott fegyülelõ p.titkár, és repüljenek keresztbe a csiklóernyõsök és egyéb idegesítõ légtéri jelenségek
namostan ha valki látta fejetlen lovast (film)
na persze a rendõr már csak utólag..
de ha én kimerészkedek a vízre, akkor rögtön jön a píííízre a vizidisznója
Nagy dolog egy ilyen paripát így össze lapátolni!
Öröm lenne kipróbálni!
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations