MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

honnan lehet letöteni?
Hont
Lenne itt egy -két érdekes párbeszéd...😊
http://iho.hu/hir/ferihegyi-forgalom-hogy-kerultek-el-a-zivatarokat-a-pilotak
[HUN]FaTaL
Nekem semmi gond vele az újjal sem.

http://goo.gl/gd6Zi5

régebbi fsuipc-kel jobban mûködik

Helo!Olyan kérdésem lenne hogy az Active Sky Evolution nem tölti be az idõjárást az FSbe(ha rányomok a paneljén hogy Start FS arra se reagál), mi lehet ennek az oka? Fent van a legfrissebb FSUIPC most tettem újra mindent!Üdv,
Köszönöm!
sztem is.... azért ha felhúzod egy gép orrfutóját a talajtól és még 3 másodperc mulva sem emelkedik el a pályától az kicsit korai. Sztem csak az lehetett az oka hogy próbálgatták mennyinél emelkedik el, más oka nem nagyon lehet, rövid volt a pálya...?

polluxware
én nem értek hozzá... ,de sztem már az orr elemelésekor sem volt kellõ sebesség..

egyszerûen átesett

a többi már részletkérdés

Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!

Ez szerintem durva pilótahiba volt. Túlhúzta a gépet és a bal szárnyvég átesett. Már az elsõ felszállás is necces volt. Ott is korán lett elemelve.

Hont
Ma de. láttam.
Jött egy gép KOVEK felöl FL240.Folyamatosan ereszkedett.Ráfordult a 31R irányra . Itt már csak 3000 lábon volt. Végig ment a pálya irányon, majd emelkedni kezdett és LITKU irányába vissza ment FL220 fölé és kilépett.
Lehet csak a postát dobták le a pálya mellé?😄
pilotshop
itt tudod halgatni az Approach-ot és az Atis-t
Bocs a hülye kérdésért, de hol tudom hallgatni a rádióforgalmazást? (Jó lenne flightradar mellé <#hamm>)
Papirzacsi
Az, de még hozzánézni az idõképes radarképet mégjobb volt. 😊

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

ááá mekkora buli volt ferihegyen 😄 hatalmas élmény volt hallgatni az approach-t és közben nézni flightradaron, hogy mi történik 😊😊

itt van egy kép az egyik germanwings kavarodásáról: link

polluxware
+1<#eljen>

Papirzacsi
Ez már majdnem konteo bonyolultságúvá kezd válni.😊

CptSAB
Osztom a nézetet. Nemrégiben beszélgettem atyámmal. Eredetileg lokátoros volt, de végül munkavédelmi fõtisztként szerelt le. A kiképzési utasítások nyilvánossá tételének lehetõségérõl beszélgettünk. Nem pusztán a repülésrõl, hanem általánosságban, legyen az harckocsizó, tüzér, vegyvédelmi stb. Akkor õ felhozta, hogy ezek "azért sem kívánatosak", mert a katonai szolgálat folyamán olyan anyagokkal, eszközökkel dolgoztak, dolgoznak a mai napig a katonák, amelyek egészségre ártalmasak, több esetben az sem számít, betartja-e avagy sem az elõírásokat a katona. Kérdezhetik egyesek, akkor miért? A válasz, mert a katonaság, mint hivatás veszélyes szakma, szolgálat a Haza számára.. csak éppen köcsög a saját karrierjüket hajhászó politikusok, pártkatonák, nem ritkán a politikához szegõdõ tábornokok, vezérkari talpnyalók elfelejtkeznek ezen dolgokról. Szemükben a katona békeidõben kolonc, ha meg az istenbarmai háborúba sodorják az országot, akkor papíron hõs, a valóságban meg zavaros eszmék ágyútölteléke. Ha már halott, nem kér többet enni, de nagyszerû propaganda a jövõ nemzedékének, adott politikai korokban váltakozva, kit mikor becsülnek meg.
CptSAB
Az is megfordult a fejemben.. a bal oldali tartály üres volt? Mert lehetett oka a gép túlzott súlypont eltolódásának jobbra. Lehet Pinkóék oldották a két tartályt, hátha a gép egyensúlya helyreáll még mielõtt bekarikáznak a betonba az erõsen jobbra csúszó Sassal? De a bal oldali tank ahelyett, hogy lerepült volna, félig elfordulva csak a légellenállást növelte és az átesés közeli állapotba került gép letottyant..
chicco
csak azért úsztak meg mert ezekben még van anyag,no meg nem kicsi szerencséjük volt az a kérõfelhõ meg 1 szikra vagy a hajtómû forró levegõje sanszos lángcsóvává alakíthatta volna a környezetet.

chicco
Minek igazad van.Megszavazom ,hogy maradjon.Szívembõl szóltál.

polluxware
magyarán jetttttttttison volt? 😉

CptSAB
Makettinfón megnéztem egy másik képsorozatot. Na az a füst a "lerepült"?! jobb oldali tartályé. Már a gép elemelkedésekor "elrepült" a fenébe, bazi nagy kerozin vagy nem tudom miféle füstöt, felhõt okádva bucskázva a gép mögött. A bal oldali is keresztben állt, ezt követte a földnek ütõdés, majd a gép elõszõr jobbra, azután vissza balra perdült, csúszott. Oltári Szerencséjük volt!
CptSAB
Fura a kép, mert a bal oldali teljesen el van fordulva, de a jobb oldali sem úgy néz ki a képen, mint ahogy kellene lennie, füst, por, kerozin vagy mittudom én mi az a felhõ ide-oda.
CptSAB
Ó hogy a .. Hál Isten az Öreg jól van! Szegény gép.. nem egyhamar repül újra. De talán van még tartalék anyag. Igaz, kérdéses mekkora a szerkezeti kár a törzsben, mert az a szárny az javarészt kuka..
Hont
Szörnyen sajnálom!
Óriási kudarc ez...😞
De legalább láttuk repülni!
CSak akik dolgoztak rajt... Azoknak olyan mintha a gyerekükkel történt volna valami!
Baromi szerencse, hogy a személyzetnek nem lett komoly baja!!!
Willenbrock
Talán az anyagával lehetett valami baj?

Clidey
Ne gondold már hogy egy kilazult-elhagyott csavar miatt fordult el az a tartály...... <#whatever>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

polluxware
látva a képet...

(bal) üzemanyag tartályt ki csavarozta fel?

polluxware
😞

nem sérült meg senki.. (legalább)

nem nagyon lehet mit mondani<#szomoru2>

jaszy76
Ezt nem hiszem el. 😞

gfarkas
Elnézést a nem idevaló beírásokért és kérem az illetékest hogy ha lehet moderálja ki õket.
Köszi.

gfarkas
OFF
Valami hasznos dologban, ne adj Isten kétkezi munkában lennének ilyen buzgók, hogy a paci lógassa bele a hímtagját ahány politikus csak van, volt vagy lesz.
A saját kukijukon kívül még más szerszám nem volt a kezükbe de marhára tudják, hogy milyen szakmába hogyan lehet belebetegedni, belerokkani.Mindnek kiutalnék egy kis wellness bányát pár évre, hogy egyszer a saját faszukkal verjék már a csalánt.
ON
Na de maradjunk a topiknál.....

jaszy76
Most rendben van. Nem szabad fsuipc alatt tengelyre belõni a spoilert, mert utána nem fog rendesen mûködni. Ha az FS-ben állítom be, akkor okés, de ott meg nem lehet arm-ba tenni. Ebben az esetben marad a shift+ü. 😊

polluxware
nehommá véletlenül legyél házáfi😉 dolgotnak rajta a fiúk nyugalom..

gfarkas
Nekem már kétszer sikerült egy szép sárga EC helire felkéreszkedni Pápa-Bfüred viszonylatban.Én már mindent megtettem, hogy megspóroljak egy nyugdíjat valamelyik szarházi politikusnak de nem rajtam múlott...

polluxware

jaszy76
Azóta szarakodik, mióta fsuipcben ráraktam tengelyre.
Aztán hiába törlöm ki, nem mûködik. Pedig elvileg frankón mûködik.
Az ifly fórumban is azt javasolják, hogy ne állítsuk be fsuipcben.
Tegnap már nem volt hozzá kedvem. Ma kidobom az egész ini-t, aztán nekiugrok újra. 😊

gfarkas
Ja, sok információt, videót találsz ITT, a Robi honlapján.Nem dicsekedni akarok, de én voltam az elsõ csoportparancsnoka...
Ha már ismered a lapot akkor bocsi.

gfarkas
Sajnos a volt kollégák zömének az egészségi állapota nem a legjobb (mi ugye nem a klimatizált parlamentbe üldögélve osztottuk az észt, hanem kemény körülmények között dolgoztunk 20-25-30 évet), aki meg, még bírja az dolgozik (hogy ez a sok médiabarom honnan veszi a 200 000 Ft-os nyugdíjakat, ennyi a mesébe meg a tábornokoknak van), most meg ki tudja mi lesz velünk?
Ha most segély lesz vagy megadóztatják akkor nekem is annyi.Lányom fõsulin Gyõrbe (albérlet,kaja,bérletek), még jó ,hogy ösztöndíjas, szóval nagyjából a szánkig ér az anyag.....nem tudom mi lesz.

Hont
Ez tényleg jobb mint a REX...
<#taps><#guluszem1>
CptSAB
Köszi az infókat! 😊 Tényleg Gyõzõ, nem állsz össze pár kollégával és írtok egy jó kis könyvet?
Papirzacsi
Ugyan nekem nincs tengelyre kötve a spoiler, de nálam tökéletesen mûködik.

jaszy76
Pont ma írtak az ifly forumba, hogy:
"Yes, I have one of my buttons that does shift-/. And as I said the green light comes on. Also, on touch down the lever goes down like it should when the spoilers are up. But looking at the wings from the external view they are still down. But if I hit / then they activate."

Nálam pont ugyanez. Nálatok okés?

Hont
Megpróbáltam, de UA.
Valami hiányzik...
[HUN]FaTaL
Használj ASE-t az idõjáráshoz 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Hont
Némi segítségre lenne szükségem...
Pár hete újra kellett raknom az FS-t Win-nel együtt.
(Scenery problémák miatt)
Most lenne egy olyan gondom, amit napok óta nem bírok megoldani...
Mondhatni, hogy minden tökéletes, egészen addig, míg egy "felhõcske"meg nem jeleni az égen!Abban a pillanatba az FPS 10-12 re esik.
Ha csupasz az ég, a mega addonok környékén is 80-100 fölött lenne, ha nem limitálnám. (Természetesen élsimítással)
Próbáltam már drivert csereberélni, de nem segített.
A felhõket REX generálja.
Valamint észre vettem azt is, ha a netrõl megszüntetem a kapcsolatot, az kb 10 FPS. javít a helyzeten.
Valami lehet hiányzik, de nem jövök rá...
Már második hete csak sötétbe repülök, mert akkor nem hiányoznak annyira a felhõk.:S
jaszy76
ja, ifly-ról van szó