MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt már van olaj és szûrõ csere is.Kerék fék ha kell.Azután "A" check. Intervallumokat ne kérdezz azt a CAMO csinálja tervezi a beérkezett ciklus és óra adatok alapján.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Valamelyik repülõgép-karbantartási témában jártas fórumozó (pl. Alert, Chicco 😉 ) tudna esetleg segíteni abban, hogy a légitársaságoknál általában körülbelül hány óránként vannak a karbantartások? Illetve vannak külön kisebb szervizelések, illetve valami nagyszervíz, vagy pedig egyfajta van, amit x óránként elvégeznek minden gépen? (Persze az átlagos, rutinkarbantartásokra gondolok, nem arra ha egy gépnek pl. megsérül a futómûve.)
Elõre is köszi!
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
No mindegy azért elforgatom, meg pár apró távolság korrekciót végzek. De jó lesz..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bár képet ugyan nem linkeltél, a mondatod pedig nem kérdõ volt. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Tudja valaki, hogy ez milyen gép!
üdv
parancsolj:
http://fs2004faq.uw.hu/
http://vacchun.hu/
oktatásnál találod
üdv
help! Honnan tudom az MPP csomagokat leölteni????
köszi
üdv
A PSS Concorde-al kapcsolatban kérném a segítségetek.
amikor betölti az FS a gépet, az fogja magát, és beesik a betonba, ha meg mégse, akkor leszálláskor sûlyed el.
Ilyen esetem volt még anno FS újrarakás elõtt, csak már elfelejtettem, hogy mi a gyógyír.
Remélem tudtok segíteni, elõre köszi
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
A Tropicalsim féle Rio reptérrõl (SBGL) lenne szó: ILS 28-as pályára ha vezetem a gépet, kb. 10 nm-re a reptértõl "beszól" egy másik ILS, és a gép egyszerûen meghülyül. Tegnap is emiatt voltam kénytlen egy 763-al vizuális leszállást végeznem, ami tejködben ugyebár elég nehéz 😊
Ha bármi ötletetek van, elõre köszi
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Jak-52 fotóid nincsenek véletlenül? Egyszer már nekiálltam egy magyar festésnek, de megfelelõ fotó hiányában elakadtam. A törzs elsõ része lett csak kész. Addig lenne jó körbefotózni egyet, amig valamelyik pizsamásnak megint el nem gurul a gyógyszere, aztán kivonják õket is.
Sok sebbõl vérzik ennek a gépnek a repdinamikája is. De ez egy szimulátor, ne is várjunk tõle semmit. Biszhez van "eredeti" pilot manual oroszul, benne a szokásos teljesítmény ez az táblázatokkal, de az air fájl szerkesztése számomra sem ismert. Nagyon sok paraméter csak viszonyszám az fs!!!! gépekhez mérve, nagyon sok paraméternek meg még leírása sincs. Súlyponttal lehet játszani cfg-ben, de általában elég fos eredmény születik belõle. pl. Lago 21 Bisz-t lehetetlen volt normális repülésre bírni. Tényleg minden paramétert cfg-ben belõttem a gyárira, a végeredmény egy rakás az volt. Majd megkaptam Mehlin Rainertõl az MF-et. Megfutott a gondolat az agyamban.. dobjuk oda az airfájlt. Lám lám.. mindjárt tudta hogyan is kell repülni. 😄
A vc3 nem szúrta ki nagyon a szemem, ááá...de már meg is csináltam.
650 felett neked is gyertyába megy? Hiába trimmelem, csinálhatok én vele bármit...elég szarul repül. A magassági kormány felsõ kitérése is nem vágom gyárilag miért 16 ha az alsó 32. Jó lenne kicsit finomítani rajta.
Kezdem unni, hogy az elõre kiválasztott állóhelyen szinte mindig "parkol" vki. 😞
Ez nem publikus, mert nem emlékszem hogy a 3203-as kinek a repaintje volt, de úgy rémlik, hogy pont a tiéd...Elkövettem vele egy ilyet, ha eredetileg te készítetted,én ezt szívesen visszajuttatnám neked. Ha átpingálnád a póttartályokat, akár még lehetne is valami használható belõle. Nekem valamiért nem sikerül.
A téged kivizsgálók meg hetekig cincálgatnak. Nem FAIR:Bár hozzá teszem azért járunk minden tanfolyamra,hogy ha valami (hiba gixer)felbukkan akkor az a jövõben ne történhessen meg még 1x.
Bizonyára - ha akaratlanul is, de - belegyalogoltam kicsit a lelkivilágodba, de sajnos ilyen esetekben ha érzelembõl dönt valaki az rég rossz...itt tárgyilagosnak kell lenni a legmesszebbmenõkig! Még ha nehéz is. Itt sokmilliós értékrõl és kitudja mekkora eszmei értékrõl van szó! Adott helyzetben lehet védeni a pilótát, de jelen esetben annyira nyílvánvaló hogy õ kapált el valamit, hogy nem is képezheti vita tárgyát.
Ha jól olvasok soraid közt, erre szépen lassan te magad is rájöttél - csak nem írtad le konkrétan hanem jól körbefogalmaztad. 😊
"...A katonai repülésben olyan nincs, hogy valaki csak utas hátul, csak jegyzetel..."
De mennyire hogy van! Sõt, merném állítani, hogy katonáéknál még szigorúbban betartják a szabályokat, hogy ki a PIC és ki az unterman aki csak navigál, rádiózik, stb.
Ilyen szempontból szerintem semmiben sem különbözik a katonai a nagygépes civil repüléstõl.
Másrészrõl ez nem egy "sima" katonai esemény volt, hanem egy berepülés, ami nem összekeverendõ egy sztenderd kiképzési- vagy egyéb (akár katonai akár civil) repülési feladattal. Bizonyára olvastad R. Tomi pdf-jét a berepülés fázisairól. Ott pontosan leírja mi a feladata a hátul ülõnek. Az más kérdés, hogy volt hozzá idegrendszere hogy ne lökje elõre a botot mikor a gebasz elsõ gyanúja felébredt benne, hanem csak alázattal tûrte ahogy a nála rutinosabb(nak vélt) pilóta a szeme láttára összebassza a teknikát...
Ha már itt tartunk, jut eszembe: volt példa a civil repülésben is, hogy egy F/O felismerte a vészhelyzetet, tudta volna a megoldásához szükséges teendõket is, de nem merte ûberelni a kapitány véleményét-cselekedetét...az õ és még majd száz ember életébe került.
nem hiszem el ,hogy azzal ne számoltak volna a "mérnökök"
A videó több pontján elhangzottak alapján, lényegében elõre is vetíthették a balesetet szerintem. Fõleg, ha néhány a 2009-ben keltezett a mûszaki felkészítésrõl írt dolgot is figyelembe veszek, beállítások egy része amit úgy hagytak, feltételezve a gép az utolsó repüléseknél jó volt, és beállítások, amit gyári középértékekre lõttek. A gép repülési jellemzõi (makettinfón dudus szintén egykori taszári pilóta (repült 15-el) már leírta, ki is egészítette olyannal, ami itt nem hangzott el), a hajtómû, a fegyver makett, a súlypont amelyekrõl még az iho videóban nyilatkoznak. Megnéztem a makettinfóra frissen linkelt lengyel UTI felszállásait. A gép hamar elkapja az orrát, utána sokáig fut még a fõfutókon. Kíváncsi lennék, a makettbe vajon pusztán az üres fegyvert vették bele, vagy minden más szerelvényt, lõszer javadalmazást, hevedereket is? És itt ezen a ponton azt mondom, bizony sok kérdés nyitva áll, amit a jól értesült kívülállók nem is érezhettek, csak a két pilóta benn a kabinban.
HAJRA MIG 15
Lehet csak olaj a tûzre, de a nem megnevezendõ forrásom szerint, már az elsõ felszállást követõen is többször szóltak a pilótaúrnak, hogy nem kéne így ráncigálni.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Igazad van meg nem is es a Maestronak is meg nem is😊))
Hagyjuk ki most hogy tipikus magyar tortenet, meg a felelosokre mutogatas, meg a jovo meg a mult meg mi volt az 50 es evekben.
Vegyuk csak a szimpla tenyeket:
1. Lelkes csapat sok evig dolgozott, elkeszult GRATULA
2. Elso Berepules media hepaj, felszallasnal en a videot nezva feltem, de aztan elemelkedett mindenki happy nagy tortenelmi nap taps
3. Osszes felszallas szar volt teny fuggetlenul attol hogy a pilota tapasztalt meg 50 eve repul es sugarhajtas volt a jele az oviban.
4. O lenne a hibas?? NEM,szamit hogy ki? Talan annyiban hogy next time jobban lehet figyelni
5. Igen elore kell figyelni, es megjavitani es ujra repulni.
6. tanulsag az esetbol NEKEM, tok mindegy miota vezetek repulot, minden felszallas egy feladat, nem szaba d felvallrol venni.
7. az hogy elve megusztak szuper, az hogy nincsenek a listan lofaszt se erdekli.
Abban mindenki egyet ert meg ha fentebb pontokkal nem is hogy: ELHAMARKODOTT VOLT A BEREPULES!!! és külföldön ilyen eset volt már nem egy nem kettõ szóval nincs benne különös.
Én kivánom hogy minél hamarabb megtudják javitani a gépet, ne vesszék el az eset miatt a kedvüket, ne vádaskodjanak inkabb tanuljanak belõle. És remélem hamar látjuk még a madarat a levegõben.