45215
  • L Viper #37813
    Igen, az már mindig a miénk legalább.
  • Hypo #37812
    hát de legalabb van fs9 es fsx re malev is már csak ott van
  • spyy55

#37809: hasznos minden tananyaga :) ajánlani tudom én is!
  • L Viper #37810
    Elszomorító dolog ez is.
  • jaszy76
    Pár napja találtam rá, azóta agyalok, hogy megvegyem-e.
    Meg a többi sem lehet rossz.
  • Willenbrock
    Ezt a sceneryt töltöttem le egyébként.
  • Willenbrock
    Nem tudom miért nem települ jól nálam ez a Domogyedovó scenery.Úgy csináltam ahogy le van írva:Az egész egy addon scenery mappában van,abban van egy uuut mappa amiben egy textures és egy scenery mappa.Az uuut mappát bemásoltam az addon scenerybe és az fs-ben hozzáadtam a scenery libraryban.Ennek ellenére fű nincs csak az új épület látszik.
    Van még egy külön scenery mappa is a rarban ami egy Eure mappát tartalmaz benne 4 bgl fájllal amik amúgy is benne vannak az fs scenery/Eure mappájában.Mi lehet a gond?
  • Hypo #37806
    B737 FMC oktatás Háy György-el DVD

• gfarkas
    Urak !

Mitől lehet, hogy a PMDG 737-ben a Sound => PMDG => 737tng mappából egy szem hangot sem hallani, a gép saját soundjai meg jók ?
    A gépet, az audio drivereket már uninstall ---> újra rak.
  • Hypo #37804
    737 Training érdekes
  • Hypo #37803
    szep...legalabb vannak akik meg tudnak repulni.....
  • Hypo #37802
    ne hogy már nem ertettekek hat beszarok !!!!!!!!!

na inkabb hagyom....
  • spyy55
    - A szárnyaim elfeledték, hogy kell repülni, mert mindig csak megjátszottam, hogy repülök. Van értelme a szárnynak, mely képtelen repülni?
    - Van, mert a szárnyak őrzik annak az emlékét, amikor még tudtak repülni.
  • jaszy76
  • Stauff
    Pedig a videojáték iparban évtizedes hagyománya van a "When it's done" kifejezésnek. Az egyik fejlesztőguru egyszer egy újságíró megkeresésére poénból ezzel a dumával válaszolt. Azóta egy kicsit talán szállóige lett a "TBA" azaz "To be announced" kifejezés helyett.

Nincs ebben semmi politika! :)
  • Hont
    Ez KURVA JÓ sikerült!
    Kár hogy pont ilyen apróból!
    Nagyon profi munka ez örök film marad az utókornak!
    Én majdnem elbőgtem magam!
    Köszönöm szépen Tibi!
  • Clidey
    +
  • Clidey

:(
  • spyy55
    Izgi volt :)
  • Hypo #37794
    nem erről beszéltem TE:)))))))
    Hanem egy kérdésre nem az a válasz hogy még nem tudják, hanem hogy amikor kijön:)) hát persze hogy akkor Maestro:))

Amugy mit leirtal tök egyetértek szóval jót nevettem:)
  • Clidey
    Szerintem abszolút nem fideszes duma.
    Sokkal többre becsülöm ezt, mint az olyan kiadót, aki beígéri a cuccát folyó hó tizedikére, a népek jól rá vannak izgulva várják mint a messiást, aztán jön a hidegzuhany: mégse adják ki tizedikén csak tizenötödikén. A nép tűkön ül, végre eljön a tizenötödike is, s vele együtt az újabb határidő: harmincadika. Aztán két hónap múlva ki is adják a cuccot, persze tele hibával meg buggal.
    Hát tudod mit...akkor inkább mondják azt hogy "when it's done". Akkor nem idegesíti magát az ember hogy "mikor jelenik már meg?!" hanem vár, elfoglalja magát mással. Aztán mikor megjelenik, örvendezik. :) És valszeg feleannyi bug sem lesz benne.
    Persze a fentiek kizárólag az iFly tekintetében igazak, ez az ő üzletpolitikájuk. Persze azért csöpögtetnek néha-néha infókat, és abból az tűnik ki hogy eléggé odabaszós lesz a cucc, és már nagyon közel vannak a releaséhoz. Majd' az összes FSX fícsört belerámolták az FS9-es verzióba is, tengernyi bugot és hiányosságot javítottak mind rendszerileg mind modellezésileg, szóval van mire várni... :)
    Én a magam részéről nem idegeskedem; a mostani változat is már közel tökéletes számomra, szóval jól elvagyok vele amíg kijön a Pack. :)
  • Hont
    Én egyenlőre nem rakom vissza az eredetit!
    Ez sokkal realisztikusabb.
    Ami a Taxi light illeti, próbálom nélkülözni...:(
  • Hypo #37791
    ne bazz ez olyan fideszes volt,
  • Clidey
    When it's done. :)
  • spyy55
    Az maradt... :(
  • Hypo #37788
    mikor is jön?
  • Clidey
    Feleslegesen küzdesz vele, sose lesz jó. Ez generic iFly hiba ami a FP-ben lesz javitva. Ofisül fórumon van topikja is.
    Addig használd az eredeti FS spotlight.bml-t.
  • spyy55
    Tudom, ezzel tisztában vagyok :) csak zavar , hogy nem működik helyesen.
  • Hypo #37785
    figyu azert ne higgy el mindent amit latsz a videok tobbsegeben a fenyeket utolag rakjak ra foleg a repi videoknal sokkal egyszerubb és joval szebb:)
  • spyy55
    DXTBmp-ben az alap balról világít. Ez a variáció VC-ben jó, de spot-ban nem. elforgattam balra, hogy alulról felfelé világítson: akkor külső és cockpit-ben jó (még taxi is), de VC-ben nem :( Próbáltad, hogy nálad jó-e?
    Persze VC-ben repülők mindig, de a video-k miatt zavaró...(lesz)
  • Hypo #37783

érdekes
  • spyy55
    Elforgattam 90°-kal a .bmp-t, hátha, de akkor meg VC-ben nem jó :( KÉP külső nézetben OK.
  • spyy55
    Ez a landing light tényleg SOKKAL jobb, mint az alap FS féle, de a taxi light eltűnt és külső nézetben 90°-kal a gép előtt bal oldalról ragyog :( Hmmm, ezt meg kéne oldani, mert tényleg JOBB! Nem kéne annyiban hagyni...
  • Hypo #37780
  • Hont
    Nyomom ám!:))))
    Napi 2-3 óra meg van. Most is LOWI-EDDM volt!
    EDDM RWY8R nem működik az ILS.
    Össze állta hangcsomagom is, nagyon frankó lett. Még ez a leszálló fény ami kicsit sántít. pl nekem a PMDG fénye jobban tetszik...
  • Hypo #37778
    repüljé vazze annyit szarozol már:)))))))))
  • Hont
    Nagyon szépen köszönöm!
    Megmentettél 2 napi kínlódástól!
    Alert!
    Esetleg ezt be lehetne tenni a FAQ-ba! Az elsőáldozók biztos hogy belefutnak ebbe a hibába...:S
  • spyy55
    Az FS 2cd-én lévő spotlight.bmp file-t kell újra bemásolni az FS texture mappájába.
  • Hypo #37775
    Ha free addon sceneryk-ről beszélünk akkor a célravezető ha az ADDON SCENERY folderbe rakod oda másolod adsz neki egy nevet és a scenery librarynel ezt adod hozza, igy egy helyen van ki be lehet kapcsolni ha epp kell.

• Willenbrock
    Nem tudom miért de úgy települt egy ilyen scenery hogy a felszállópályák körül nincs fű és egyáltalán semmi.Csináltam az addon scenerynek egy mappát amiben a textures és scenery benne vannak aztán hozzáadtam de nem jó.Hol ronthattam el?(Domogyedovó)