45215
  • szabo861011
    Hali!!!Nem tudja valaki honnan tudnám ezt letölteni?
    Flight Simulator Scenery Pack - Europe
    Előre is köszi!!!
  • Hypo #37852
    fs9.cfg a lenyeges reszeket esetleg becopyzhatnad hogy lassuk a bibi okat, visibility?
  • spyy55
    Talán az FS9 enginéje miatt, de nem töltődnek be a távolabbi objektumok és a rácsozás is tompább. A terrain és scenery objects menüben minden fullon... (tudom, hogy lerágott csont, de MIÉRT?)
  • Hypo #37850
    egy jobb felho porra alazza a nehez munkaval megszerzett FPS-t
  • Hypo #37849
    mar nagyon varjuk mert ugy lesz teljes az élvezet
  • m814
    A library pakk a scenerykhez kell.Az új Landmarks csomag amiben a tornyok is benne lesznek már, még az utolsó simításokon esik át éppen, de rövidesen elérhető lesz.
  • Hont
    Próbáltatok már időjárási anomáliát szerkeszteni?:D
    Csináltam olyat...!
    Kilinccsel előre repült az iFLY!:)
    Azért azt elárulom, hogy sikerült olyan felhőzetet produkálnom, hogy 18-19 ig leesett az FPS sima FranciaVFR felett! Baromi szép felhőrétegeket lehet felépíteni!
    Volt ám nyélgáz, meg padló fék!:D A kormányról ne is beszéljünk...
  • Fedon
    Én azt olvastam a fórumukon, hogy a következő packban lesz benne.
  • Stauff
    Hozzátenném se FSX-ben, sem FS9-ben nincs.
  • Stauff
    Ez engem is érdekelne, mert múltkor én is kerestem a TV tornyot, de nem volt ott. Még valódi térképeket is elővettem, hátha kicsit elnéztem az irányt de nem. Nálam is fent van a Library Base Pack és a Hungarian Landmarks pack is. De TV torony sehol.
  • spyy55
    Eljött az idő, hogy gyönyörködjek LHPP-n. Minden gyönyörű és le a kalappal!!! Egy repülés során a Mecsek tetején viszont nincs meg a TV torony. A Library Base Pack 0212 fent van. Mi lehet a bibi?
  • Hypo #37842
    iGmap,Pilotplan, checklist lite, AirnavPro
  • Matth3w
    Fs el kapcsolatban!
  • Hypo #37840
    általában vagy fs el kapcsolatban?
  • Matth3w
    Egyebkent ha egy normal monitort kotok a gepre es arra szeretnem atrakni a front panelt akkor siman fs en belul kell ezt megoldani vagy joo egy kuldo programmal?! Mert igy eleg sok fps-t vesztek
  • Matth3w
    Koszonom ezt is neztem csak ezzel meg sokakanka gondja van es ez is tu macs:)
    Ha meg okoskodni szeretned vele jailbreakelni kene ezt az ordogi masinat amihez nincs tul sok kedvem!

Hypo te egyebkent miket hasznalsz rajta azokon kivul amit mar irtal?
  • Hypo #37837
    :) csak akkor meg torheti fel...

na huzok is ra most egy par chartot
  • carlosfly
    Keresni kell .. :)
  • Hypo #37835
    de ez se ingyenes ez volt a kollega gondja
  • carlosfly
    MaxiVista Ipad
  • Hypo #37833
    persze az megy, csak én mozgok kevésbé:)))))))

azert a napkozbeni zero latas es -10 nem olyan jo am, plane hogy jegesedes
  • Matth3w
    Hidegben is megy az a repulo;)
  • Hypo #37831
    :)) ma! még pár napja minusz 15. De ami kesik nem múlik. Csak ne lenne olyan "olcso"
  • Papirzacsi
    Arra van az altitude intervention (ALT INTV) gomb, hogy ne kelljen ki be kapcsolgatni a VNAV-ot.
  • Hont
    Megnéztem ma világosba! Egy Q300 Air France gép és a 7B-n áll!
    Hogy a kutyák harapják ki a kerekét...
  • LegendTommy
    csak most tudtam megnézni, nagyon köszi a szép emléket!
  • Matth3w
    Valoban jonak tunik;)
    De mit akarsz meg joidot:D itt a tavasz...
  • Hypo #37826
    :) AirNavPro a leghasznalhatobb, valos repulesnel na nesomakra majd elesben is kiprobalom jon a jo ido
  • Matth3w
    Igen sajnos nem lehet, egyebkent en is chartra hasznalom
    Van remote desktop programom de az meg ugye megis csak egy asztal kezelo nem kulon" monitorkent " hasznalhato
    Nah majd kitalalok vmit:)
    Van egy progi meg amivel nagyon szemezek az air track (appstoreban megtalalod) csak azert az is 24 euro
  • spyy55
    Azok már szinte alapok :) - kifelejtettem.
  • jaszy76
    Nekem is lenne egy nyűgöm.
    FO előtti Warning Panelen az ENG világít. A figyelmeztetés oka lehet:
    -Reverser
    -EEC ALTN MODE
    -Engine Control

Ennek ellenére nem jövök rá, hogy mit keressek.
    Tudtok tippeket adni, hogy mit nézhetek el?
    Taxizás előtti ellenőrzésnél járok...
    Betett nekem ez a pár hónap kihagyás. :)
  • Hypo #37822
    leadott FP nel nem hiszem hogy magasabbra utasit az ATC, stepclimb masik kerdes bar azt is meglehet oldani fs atc vel is.
  • spyy55
    Ha a beállított magasságra értél és az irányító emelkedésre utasít, majd elkezded tegergetni feljebb az MCP-n a magit (ami az FMC-ben is elvileg beállítva - ugye?!), akkor csak a VNAV-ra egy gyors KI-BE katt és elvileg műkszik. (LNAV+VNAV+CMDA)

#37818: nem emlékszem, hogy lenne static aircraft, de ha igen, akkor talán valami stat_airc.bgl
  • Hypo #37820
    ingyen nem fogod megoldani szerintem, mert mindenkepp kell egy program ami osszekoti az iphonet es a szimulatort, vagy ami emulalja hogy az ipad csak egy monitor. ( ha windowsos lenne talan akkor, bar akkor meg egy fos lenne:)))

Jelenleg bonyolultabb gepek fmc jet csak igy lehet kivezetni, vagy project magenta egy vagyonert de az nem tudom ipadet tamogat e egyaltalan.

vagy kulso fmc hardware VRINSIGHT.com

Én jelenleg chartra, cheklistre, és moving mapre hasznalom az ipadet
  • jaszy76
    MCP-n betekered a magasságot?
  • Hont
    iFLY be hogy tudom a TCAS FAIL hibát hogy tudom orvosolni?
    Régebben jó volt, most meg nem bírom beüzemelni.
    Más!
    NICE repterén áll egy ... talán DAS vagy nem tudom mi. De nem lehet elmenni mellette! Lehet azt valahogy törölni?
  • Matth3w
    Koszonom , csak annyi problema van ezzel, hogy nem tudok belepni a forumra.
    Regisztraltam de nem engedi, a masik pedig ezt a programot neztem de most nem szeretnek erre penzt aldozni igy sajnos mas alternativa kell:)
  • Hypo #37816
    http://ifly.flight1.net/forums/forum_posts.asp?TID=569&title=ipad-for-an-fmc

és itt az app http://avatron.com/apps/air-display
  • Matth3w
    Tudnatok arra megoldast, hogy ipadet hasznaljak fmcnek?! De ne ugy mint egy VNC-t hanem valahogy kabellel osszekotni mint egy monitor vagy projector?
  • fs9pilot
    Komolyan nem értem a logikát. Egyszerűen miért nem veszi be a VNAV a magasságokat, sebességeket? Vagyis a sebességet beveszi, süllyedésnél meg emelkedésnél is, de a magasságot egyszerűen nem akarja, akármit csinálok. Mindent kiszámol, minden szép és jó, de a süllyedés-emelkedés b*szik működni. Eléggé kiábrándító. Mikor jön hozzá az a "BIGFIX" csomag? =)