45215
  • szabi9123
    És hogy tudom átrakni a festést egy másik gépre? Mondjuk megfestek egy 737-est, és ezt a festést át akarom rakni pl. egy 767-esre, ezt hogy lehet?
    Vagy arra is uj festést kel csinálni?
  • Tóth Balázs
    Természetesen lehet, Navigraph AIRAC-ban a GEN jó hozzá. Pillanatnyilag a legújabb a 1202-es AIRAC, ebben GEN_1202 néven van.
  • polluxware
    köszönöm
  • szabo861011
    Hali!Nem tudna nekem segíteni valaki hogyan kell telepíteni a scenary europa pack-ot az fs 2004 ekőre is köszi!!!!
  • leonforce
    igen..
    koszi..az volt a baj..a registry..mar mukszik..
    thx
  • HASLZ
    Hali!
    Digital Aviation Fokker70/100 Airac adatbázisát lehet valahogy frissíteni?
  • w77d
    rendszer újratelepítés után egyenként vissza kell telepíteni minden kieget, mert a registry-ből törlődnek a bejegyzések....
  • Clidey
    Így igaz. Lásd előző hozzászólásom... :(
  • Clidey
    Misike mindig is ilyen kis kavarógép volt, olyan minden lében kanál típus... :))) Nagyon aranyos a kezdeményezése, de nem hiszem hogy bármit is el fog tudni érni vele sajnos. A mai világban a mai politikai körülmények között sajnos lehetetlen létrehozni egy olyan magát nemzetinek nevező légitársaságot, amely teljesen független a politikától. Ha el is tud indítani egy ekkora vállalkozást, előbb-utóbb be fog szivárogni a sok dunamenti féreg ha akarja ha nem, és próbálják majd kiszakítani a maguk kis szeletét a bizniszből...és lassan azon kaják majd magukat hogy ugyanott tartanak mint a Malév.
    Nagyon dícséretes hogy ennyire szívén viseli a most munkanélkülivé vált szakember sorsát - és a saját beígért jobb egyét is szeretné visszaszerezni :) -, csak nem tudok benne hinni sajnos hogy ez egy reális cél lehet ma magyarországon. :(
  • polluxware
    ez egy totál személyes vélemény.. sztem a jelenlegi brancs alatt kár filózni bármin is
  • carlosfly
    Valószinű azért mert nem eredeti.
  • leonforce
    szevasztok..!
    egy kis segitsegre lenne szuksegem a pilotatarsaktol..
    ujra raktam az XP-t a C-n es mikor a PMDG(737,747)vel jatszanek a display-ek kikapcsolnak..fel percig mukodnek csak, aztan elsotetednek a kepernyok..mas rendszerek ugy nez ki mukodnek..
    mindent ugy csinalok mint regen..
    ha valaki tudna esetleg segiteni megkoszonnem..
  • Blackdog
    Sziasztok!
    Gépfrissítés után próbálkoztam fsx-re átállni, de sajnos még mindig nem generálódik másodpercenként megfelelő mennyiségű képkocka. Szóval maradok fs9-nél.
    Ezzel kapcsolatba kérnék tanácsot; milyen talajtextúra, domborzatjavító addonokat érdemes felpakolni, ami széppé varázsolja a látványt. Jelenleg ami van; REX, Real H2O, Aerosoft Bp. 1.5, LHSimulation repterek.
    Mit lenne érdemes általános terepcsomagként felpakolni még? GE Pro, FSGenesis, UT Europe, ...?
  • Hont
    Egyébként én sem tartanám rossz ötletnek egy kizárólag szakmai tagokból álló társaság alapítását! Ami a gond, hogy ez olyan, mint a kommunizmus! Nagyon fasza dolog elméleti síkon, csak az a gond vele, hogy megvalósíthatatlan! Ahogy "jól" működni kezdene a politika azonnal rá tenné a kezét!Mindenki harapni akarna belőle és a végén a kártalanításnál a végrehajtó zsebébe menne 8.5milliárd forint! Az egy fél LÓBÉLA!
    A pénz és hatalomvágy felfalja a világot!
  • polluxware
    ezt kifejtenéd? ("pure"pusztán kíváncsiságból kérdem..)
  • LegendTommy
    Hát igen
  • gfarkas
    Hali!

Először menj el ide, nézd át és ha még nem ment el a kedved akkor még gyere vissza és kérdezz és csinálni, csinálni ... ;-)
  • szabi9123
    Üdv!
    Az lenne a kérésem hogy, hogy lehet az FS-be a gépeket festeni?
    Előre is köszi a segitséget :)
  • Hypo #37875
    nekem a parasztoktól olyanok akik ilyenekkel jarkalnak de hát mit csinaljunk ezekből még importálni is tudnánk:)

De köszi az elnézést:)))))
  • fs9pilot
    De okádhatnékom van már a hámmer'től. :DD De neked elnézem. :DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Hypo #37873
    CSAK NE HUMMER-el:)))))
  • fs9pilot
    Ice runway in New Hampshire: Kép

Nem gyenge. :) Kipróbálnám. :D
  • Hypo #37871
    az optimalizalt felhokkel jobb eredmenyt lehet elerni
  • Hont
    REX-ben az Options menüben van a "Pitch Black" nevű tulajdonság!
    Ez mit takar? Defaultban ez nincs be x-elve. Nem veszek észre semmi változást.
    Ugyan ez a kérdésem a "DXT3 optimized Clouds" kapcsolatban is!
    A manualja nem foglakozik vele, vagy legalább is én nem találtam ezekre utaló részt!
  • Hypo #37869

örülök, hogy segithettem, jó leszállást!
  • spyy55
    Érdemes volt !
  • [HUN]FaTaL
    Pl. nav2-be tekered a következőt és csak váltani kell, aztán nav1-be tekersz, megint váltasz stb. Bár nem repültem VOR-VOR, de én így csinálnám :D
  • Clidey
    Jajj ez a Misike már megint kavar... :D
  • Papirzacsi
    Változó melyik milyen távolságra hat(fsben csak az adótól, és a domborzattól függ).
  • Willenbrock
    Az lenne a kérdésem hogy a VOR vevő a gépen kb.80 kilóméterről tudja venni a jelet aztán elveszti.Ez nem nagy távolság,ha VOR alapján repülök egy hosszabb útvonalat akkor egy csomó adó esik útba,ezeket mindíg be kell állítgatni a NAV1 csatornába?Mert így mindíg az újabb frekvenciák beállításával menne az idő.Vagy más módszerrel kell csinálni?
  • spyy55
    Köszi, kipróbálom.
  • Hont
    BlueNoseAir
  • Hypo #37861
    VISIBILITY es CLOUDS
    en kiprobalnam ezzel a beallitassal
    MAX_UNLIMITED_VIS=36210
    CLOUD_DRAW_DISTANCE=6
    3D_CLOUD_PERCENT=60
    DETAILED_CLOUDS=1
    CLOUD_COVERAGE_DENSITY=7
    CloudsImpostorRingRadius=57600.000000

a 3d clouds 100 on persze szep de vesz is fps-t

Itt is at lehetne irni par dolgot ez a tied most:
    [DISPLAY]
    UPPER_FRAMERATE_LIMIT=40 --- 30/27
    TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=60 --- mehet feljebb
    [TERRAIN]
    TERRAIN_ERROR_FACTOR=100.000000
    TERRAIN_MIN_DEM_AREA=10.000000
    TERRAIN_MAX_DEM_AREA=100.000000
    TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL=21
    TERRAIN_TEXTURE_SIZE_EXP=8
    TERRAIN_AUTOGEN_DENSITY=5
    TERRAIN_USE_GRADIENT_MAP=1
    TERRAIN_EXTENDED_TEXTURES=1
    TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=0.000000 --- EZ igy nem biztos hogy jo mind a harom ertek nullan
    TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=0.000000
    TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=0

ESETLEG:
    [TERRAIN]
    TERRAIN_ERROR_FACTOR=90.000000
    TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL=20
    TERRAIN_AUTOGEN_DENSITY=4
    TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=9.500000
    TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=4.500000
    TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=3

ESTELEG masik verzio2:

[TERRAIN]
    TERRAIN_ERROR_FACTOR=90.000000
    TERRAIN_MAX_VERTEX_LEVEL=19
    TERRAIN_AUTOGEN_DENSITY=5
    TERRAIN_DEFAULT_RADIUS=4.500000 //was 3.500000 //9.900000
    TERRAIN_EXTENDED_RADIUS=9.00000 //was 4.00000 //3.500000 //4.900000
    TERRAIN_EXTENDED_LEVELS=232 //was 3.5
  • spyy55
    Nos, itt van a nyers: FS9.CFG Kíváncsi vagyok, mikkel lehetne feljebb húzni FS-t... ötletek?
  • Hypo #37859
    passz nem tudom ivao mit kavarhatott be CTD rol hallottam mar.
  • fs9pilot
    Újrarakom. Az a legegyszerűbb. :)
    Nem tudom mit írhatott felül az ivao online programcsomagja, így nem kotorászok a fájlok között.
    Az AISmooth program ötletet pedig köszöntem.
  • Hypo #37857
    az a gond hogy ha altalanos lenne amit irsz megertenem de nem mindenkinel vannak ekkora galibak szoval...:)

• fs9pilot
    Ui.: Mert igaz nem nagy kunszt újratenni az iFly -t, de már unom hogy mindent újra kell rakni valamit ha FS-ről van szó, könnyebb irányból sosem lehet megközelíteni. :D

Bár lehet hogy az lesz, mert szerintem ez beleégetett valamit. de nagyon.
  • Hypo #37855
    aismooth segithet az elso probleman
  • fs9pilot
    Imádom az olyan FS anomáliákat, amikor képes egyszerre és egy irányba reptetni kb. 30 AI gépet. Hát, inkább nem számolnék be az FS értékről, amikor ez bekövetkezik. :D A traffic csak 60%-on van, de ebből tanulva leveszem 40% -ra, a GA -t pedig kilövöm csak az Airline -t hagyom meg.

Más téma..
    Végre tökéletesen működik a VNAV. Viszont most már a transzponderem sz*rt be, és vele együtt a tíkesz. Állandóan TCAS Fail -t dobál, a kijelzőn is, és hangüzenetben is. A transponder -t valamiért alapból 2000 -re tekeri, eddig alapból mindig 1200 volt. Ez azóta van amióta felraktam az IVAO online cuccokat, de utána letöröltem. Azóta kaki a TCAS meg a transzponder. Jó, mert annyira nem életbevágó de jó lenne azért ha nem virítana sárgán a sarokban a TCAS FAIL! -jelzés. Meg úgy általában. iFly reinstall nélkül megoldható lenne?