45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
szabo861011 #37933 Heatrow -
#37932 Melyik reptéren szeretnéd hogy működjön? -
#37931 általában a nav2 rádióba kell betekerni egy frekit, bár addonja válogatja -
#37930 Akkor az addon reptér manualjában le van írva, hogy mit kell csinálni, már ha egyáltalán van benne ilyen feature. -
szabo861011 #37929 Nekem vannak addon repterek!!! -
#37928 fs9 ben ez nincs fsx ben van illetve addon reptereken és PL ha van AES. -
szabo861011 #37927 Hali!!Nem tudná nekem valaki megmondani hogyan tudom a géphez hívni azt a folyasót amin az utasok szállnak fel a gépre!!! -
fs9pilot #37926 Ui.: Angol nyelvű természetesen. -
fs9pilot #37925 Akinek kell esetleg egy nagyon jó, részletes és korrekt 737 FMC guide az írjon privátban! Mivel khm... Szóval, írjon privátot. :D
341oldal! (PDF formátum) Szóval, A-tól Z-ig minden benne van!
-
jtompi #37924 Sziasztok!
Ha valaki használ "fűben talált" FSD Pilatus PC6-ot Win7 alatt akkor keressen meg privátban legyen szives. Kérdezni szeretnék.
Előre is köszi -
#37923 Okés, akkor megnézem ezt az SFX panelt. :) -
#37922 azert is irtam en nem barmolnam az fs2crewt egyszerubb ha mx letoltod amit kuldtem abba a wav okat le tudod cserelni.
en csak a safety message-t hasznalom malev az meg gomb ra muxik. a tobbit hagytam fs2crew nal, -
#37921 Olyannyira ne akarom (tudom) hackelni, hogy a hangokkal sem boldogulok. A fórumon mintha azt olvastam volna, hogy nem lehet a crew hangját változtatni. Szerinted? -
#37920 ha nem fs2crewt akarod hackelni -
#37919 http://www.flightsimworld.com/downloads/screenshots/372/Bytify7EX7NG.html -
#37918 Na, akkor otthon kezelésbe veszem. Jövök majd még kérdésekkel! :)
Nagyon köszönöm! -
#37917 :) de nem kell feltetlenul mindent lecserelni max kiegesziteni meg van ott par gomb amit legtobb esetben nem is hasznalsz fs2crew paneljen oda bel lehet rakni. -
#37916 Ja, azt is használom! :)
Szerk.: Látod, milyen hülye vagyok? Eszembe sem jutott, hogy az fs2crew hangjait lecseréljem. Asszem FSP kuka -
#37915 ja ez jarhato ezt probaltam mondani lejebb is, de ha a karrier modot nem hasznalod csak az utas hangokat meg stuvikat akkor felesleges, ifly hoz javaslom fs2crew button version-t nagyon jo kapsz magad melle egy masodpilotat aki megcsinalja a maga reszet kasz stuvikat is es a malev hangokat meg be lehet rakni szoval nem gond:) -
#37914 Az is járható út szvsz, hogy FSP-vel feltöltöm a gépet utasokkal. Annyit ad, amennyit. Ezeket bepakolom, üzemanyagot meg nem. Aztán vissza Topcatbe, ott beállítom az FSP utasszámot, a szükséges üzemanyagot, aztán feltolom a gépre. Akkor elvileg stimmel az utasszám az FSP-vel.
Tényleg az a kérdés, hogy pusztán az utasok/utaskísérők miatt megéri-e ez a nyűg. Másra nem használom az FSP-t. :)
Szerk: És természetesen nagyon köszi a segítséget, a tippeket! -
#37913 Szerintem probald ki ugy de este megnezem en is, hogy topcatel kiszamolsz mindent legeneralod a papirokat de benyat nem toltesz be ( mondjuk a kerdes hogy hany utassal szamolsz - szoval lehet mikor ramesz fspassengerre es mielott inditod es fejon agate kepernyo akkor alt tab es topcatban hasznalod az utasletszamot amit fps adott neked legeneralod ami kell, majd vissza fps es ott a kapott ertekek szerint feltoltod, aztan gep fmc jeben leellenorzod az ertekeket hogy stimmelnek e, talan ez a legjarhatobb vagy a lentebb emlitett disable.
En ezert es meg par apro dolog miatt nem hasznalom mar fps.t van annal jobb cucc is kerdes mire akarod hasznalni? karrier vagy utaskiserok es utasok miatt? -
#37912 bocsánat jogos ez az opcio fsx verzioban van benne,
fs9 esben cfg t kell editalni, mondjuk amit erdemes lehet csinalni az az hogy letolteni egy ifly hoz tartozo payload modelt zt berakni fspassengersbe annak a tools folderben van payload editorja ott az ertekeket beallitani es akkor a topcatel kapott ertekekekkel ossze lehet egyeztetni es ugy megtomni a get, de mondom eleve sajnos gond van a ket dolog kozott szoval nincs tokeletes megoldas
\Flight Simulator 9\FsPassengers\config - itt van egy more_option.cfg file
ezt editald DisablePayloadDialogWeightModif = 1; -
fs9pilot #37911 Mivel szerkezeti különbségek is vannak, muszáj lesz újat csinálni 767-esre is. :) -
#37910 Ez nem véletlenül az FSX verzió?
Mert amit én használok, az nem ilyen felületű. :) -
#37909 -
#37908 Köszönöm szépen, de már lövésem sincs melyiket adtam meg itt, ha megkérhetlek elpörkölnéd erre a címre: xshortstopx-kukac-yahoo-pont-com
Előre is köszönöm! -
#37907 A taxi light (zöld) sceneryket esetleg lehet valamilyen módon "másolni"? Arra gondolok, hogy a LOWW taxi fényeket szeretném LHBP-re tenni, mert sokkal szebb. Nem REX taxi lightok!!! Létezik ilyesmi módszer, vagy ez scenery függő? -
#37906 Topcatet favorizálom, de egyszerűen nem találom a FSP-ben, hogy hol a túróban kell kilőni a payloadot!? -
#37905 fspassengers menujeben letiltottad a payload ot? ha igen utana nem kell csinalni semmit a gond ezzel az hogy minden mas liverynel modellnel ezt meg kell tenned ennyi.
A gond különben ha egyszerre használod a kettőt, hogy nem igazán egymásnak lettek teremtve. Ugye FSP-ben akkor tudod meg mennyi utas lesz amikor már elindítottad a Flight-ot. viszont utána már nehéz a tankolás, TOPCATBAN eleve számolsz egy utas mennyiséggel. De ha mindent megszeretnél tartani valami kompromisszum kell:) Vagy topcatel kiszámolod FPS el betöltöd.
-
#37904 Ok, Topcat-tel gép bepakolva. Fspassenger indít, egyszerre a loading oldalt hozza. Üzemanyagot annyit jelez,amennyit Topcat-tel beállítottam. De a payload csúszkákkal mit csináljak? A settingsben nem találtam erre vonatkozó beállítást. Béna vagyok, na! :) -
#37903 Köszi, meglesem! -
Matth3w #37902 config manager parancsikon jobb egér ->kompatibilitás -> rendszergazdaként-> OK
és működik -
Legvar #37901 Nemtudjatok, hogy az Ifly config manager ben miert nem tudom hozzaadni a festeseket?
Vegigmegy a "telepito" utana meg nem adja hozza pedig be is masolotam! -
#37900 ifly sajat, ha nem topcatet hasznalsz fspassengerst erre nem kell hasznalni settingsnel be lehet allitani -
#37899 Ifly és Fspassenger együttes használatánál mivel érdemes "bepakolni" a gépet? Az Ifly saját load managerével, vagy fspass-t kell használni? -
#37898 Az fs gyökérkönyvtárban találtam ilyet.Mailra elküldtem, tedd be az fs9-be. -
#37897 Sziasztok!
Felraktam újra a játékot, nem pakoltam rá semmi kiegészítőket, indítanám el de mielőtt beadná az indítóképernyőt kidob az asztalra hibaüzenettel amiben a mfc70.dll-re hivatkozik.
Keresgéltem már a google-ben de nem tiszta ott nekem pár dolog, ezért gondoltam előbb megkérdezlek Titeket, hátha találkozott már valamelyikőtök ilyennel. -
#37896 Mikor betöltöm a Just Flight Concorde-ját elkezd csengetni és blokkolja a kormányokat is.Ez így normális? (Még nem merültem nagyon bele a cold and dark indításba csak elsőre ez tűnt fel-nem tudom nem valami hibás működést jelent-e ez.) -
#37895 Jó ez az ifly, most végeztem egy lowwi lhbp vel fincsi volt, utasok is élvezték. MALÉV RULEZ -
#37894 Naná!