45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Blackdog #37973 Hosszúra nyúltak az árnyékok :) -
#37972 működő képlink
Bocsi, az előző hozzászólásomnál le lett tiltva a link, ennél látszik, milyen hosszú az árnyék... -
#37971 Szaisztok!
Szeretnék rákérdezni, hogy az alábbi kép megszokott látvány naplementekor?
Az árnyékok, különösen kis síkterületi falvaknál a házak, objektumok árnyéka sok kis vonallá tömörülnek.
Arnyekhiba?
Köszönöm!
-
#37970 :) Hát szuper a kis cucc, mindent mutatott ahogy kell utvonalat sikerult par kattintassal letrehozni, egyezett a mar elore letervezet kezzel szamolt értékekkel. Log book része is jól müködött automatikus logbook rész is bevált, gép elindult block idot jegyezte take off time ott jegyezte landing time ot is szóval jó a kicsike. Képernyő is olvasható pedig volt napfény szépen. Persze egy ipaden még jobb bár ahhoz már kell szerkeszteni egy jó térdblokkot. ( következő azzal lesz, ha 3gs ipadet hasznal az ember akkor kapja rögtön a metart is )
Szezon elkezdödött voltak páran kint, sajnos volt pár szomorú beszólás is rádión pl: nagyobb a forgalom a taxi utakon mint ferihegyen
de jó kis szezonnyitó repülés volt sajnos Maestro felé most nem jutottam el ( masik iranyba ment a proba utvonal) de soon.
tényleg most már igazán kezdődhet a FÓUM LIVE találkozó -
#37969 Kérjük ám a beszámolót! ;) -
Kezdek olyan lenni mint a nagymamám!
Folyton hajtogatok valamit... -
#37967 Hali!
PSS777-tel akartam landolni Budapesten, és futómű nem nyílt ki. Próbálgattam más gombokkal nyitogatni hogy hátha de semmi sem történt, kerestem a neten is hogy ilyenkor mit kell csinálni még landolás előtt de nem találtam semmit. Majd hason landoltam elég finoman de az FSPassengers szerint majdnem mindenki meghalt.
Mit lehet ilyenkor tenni egyébként? -
#37966 Ott csak traficinfo meg traffic.dll van + iFly737ng.dll + a fene tudja akkor mi kéne.. -
#37965 Sajnos nem jött össze.
Volt összesen 2 báyt különbség...
Aztán közbe rájöttem arra, hogy nekem a Modulesből hiányzik mint Pollux is írta! -
#37964 Szívesen, ment a z .ini is. -
#37963 Köszi Át is jött!
Már másolom is, remélem jó lesz! -
#37962 Elment. Simán az fs gyökérbe, nálam van hozzá egy .ini is, ha kell azt is küldöm. -
#37961 Köszönöm szépen!
Remélem össze jön! -
#37960 Persze, csak adj egy címet ahova küldhetem. -
#37959 :) Meglássuk mi jön össze:) -
LegendTommy #37958 Happy Flying;) -
#37957 Leszek kinn a reptéren de nem tudom hogy fogok-e repülni is...majd az adott pillanatban elválik... ;-)
De ha felénk vetődsz, igazán leszállhatnál picit! -
#37956 De legalább gondolj rák néha közben!!!! -
#37955 jóvan na csak happy vagyok meg excited aztán gondoltam megosztom... -
#37954 Hupsza!
Akkor ott a hiba! Nekem olyanon nincsen...
Tud valaki kölcsön adni egyet??? -
#37953 különcködjéémááán.. -
#37952 \modules -
#37951 Na holnap reggel teszt, VFR PLanner + AirNav PRo meg egy Iphone, meglássuk, hogy muxik a valóságban, és van hozzá free magyar térkép Hála a lelkes magyar segítőknek.
Maestro levegőbe leszel? -
#37950 Az ami az FS főkönyvtárában van?
TCAS2v7.dll 160KB ??? -
#37949 meglehet.. annó rengeteget coptam ezzel a fájlal.. emlékeim szerint alapból nem is telepíti az fs9
nekem kellett külön felrakni hogy fusson a DA cheyenne -
#37948 Lehet hogy tcas.dll fáj rossz. -
#37947 Én még nem raktam fel semmit az IVAO-s cuccok közül...
Valamelyik aircraft írta szerintem valamelyik alkatrészét felül... -
fs9pilot #37946 Ugyanez van nálam is. Nekem azóta csinálja amióta az IVAO online cuccokat felraktam, aztán letöröltem. Szerintem nincs rá megoldás, csak ha újra telepíted. (SZERINTEM!) -
#37945 Esetleg nincs valakinek valami ötlete TCAS hibával kapcsolatban?
(iFLY737) -
#37944 Köszi! Visszaírtam. -
#37943 Sajnos a fejlesztő oldala elég gyakran nem jó. Küldök privátot. -
#37942 Vagy ez a Ivan J. féle F-13-as lenne? -
#37941 Találtam Itt az avsimrus-on egy Mig-21 PF-et de nem működik a link,más oldalakon meg nem találtam eddig ezt a gépet-tudja valaki honnan tölthető? -
#37940 sziasztok. nincs meg vkinek véletlenül ennek a hangfelvétele? =/
nagyon megköszönném
http://www.youtube.com/watch?v=mzwPhkjf804 -
#37939 FSX forumban megy a tema de nyugodtan kerdezz:) -
Majestic01 #37938 Üdv!
Tegnap olvastam, hogy ingyenes lesz a Microsoft Flight játék. Kérdésem az lenne, hogy azzal kapcsban, lehet itt kérdezni? Mert megmondom őszintén küldön flight-os fórumot nem láttam. -
szabo861011 #37937 Hát azért köszi!!! -
#37936 Nem tudom elképzelni, hogy abba lenne ilyen opció... -
szabo861011 #37935 Passz!!!Én egy eurpoa scanery packot töltöttem le!!! -
#37934 Melyik verziót használod?