MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon köszönöm a segítséged !!!
Sikerült!!
<#wave>#wave>
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Segítséget szeretnék kérni egy általam megoldhatatlan problémára.
Az IFLY737NG vas használatakor a control panelen lévõ ALTITUDE értéke betöltéskor mindig a 3048 értéket mutatja.Ha ezt az értéket növelni szeretném akkor is mindig a 975, 335 152 91 60 értékekre vált,ezután
teljesen mindegy, hogy növelni vagy csökkenteni szeretném CSAK a 30 vagy a 60 értékre lehet beállítani! (minden reptéren ugyan ezt csinálja!)
Kérem segítsetek , mert már ötletem sincs!
NAGYON KÖSZÖNÖM
További kellemes napot és jó repülést kívánok!
<#integet2>#integet2>
Eiresim-Luton.... 😄 régi álmom egy jó Luton, kb egy éve bicajjal tekertem ki a reptérre Harpendenbõl 😄 nagyon hangulatos légikikötõ 😊
Nálam is 17-19 a max iFLY 737 VC-ben.
Ha sok a felhõ, akkor még annyi sincs.😞
Mit ajánlanak a nagyok olcsóbb négymagos vagy drágább 2 magos? melyik paraméter a mérvadó órajelen kívül? cache 12 mb az sokkal jobb mint a 6 vagy csak akkor ha órajel is nagyobb? valaki ismerõs ezekben? 😄
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Szerintem cpu amennyire csak telik.
W7Prof x64 | ASUS P5B 4GB | Core 2Duo E8200 2,66GHz | 9500GT 500MB driver:8.17.12.8026 | DirectX 10 | Philips 15\" 1024x768 75Hz | SAITEK Yoke+1Quadrant és pedál.
Egy barátom mondta, de akkor õ is rosszul volt informálva.
Ha már itt vagyok: Lenne egy olyan bosszantó problémám, hogy a PSS Concorde-nál ha bekapcsolom a Landing Lightot, az ok, hogy bekapcsol, de nem fordul ki a törzsbõl, ahogy kéne.
Erre esetleg tud valaki valami megoldást?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
2011. aug. 22. 15:36 | privát | válasz erre | #36151
Tök egyszerû!
Az Output menûben be "X" -ed az FSUIPC 2004 ablakot és már megy is!
Legközelebb ne tüzelj csípõbõl lécci. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Amint látjátok, nagyon jó berepülõpilóta volt.
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
üdv!
Hogy lehet a free trach-et berakni fs 2004 alá?
Nem tudom mit hova állítsak hogy mûködjön! Légyszi segítsetek!!!!
Köszi"
Esetleg valaki tud segíteni? Köszi elõre is!
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
Tudom bátran ajánlani Horváth Balázs barátom honlapját, egy kincsesbánya!
Ráadásul még szerencséd is van a SEF-el; elég rendesen körbe van fotózva! 😊))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Nagyon jó, bár gondolom még nincs kész teljesen...ha jól látom még hiányzik az ajtóról a típusfelirat, és a lajstromjel is picit vékonykának tûnik még, és a kötõjel is hiányzik a HA után. Szerintem az Arial vagy Arial bold betûtípus lenne a legmegfelelõbb.
Nem tudom, hogyan van mappolva ez a Wilga, így lehet nem szándékosan került lajstromjel a szárny tetejére is...?
Még a nyár vége elõtt állítólag megjelenik az Aerosoft változata is, arra is gyûjtheted az erõt! 😊)))
Zsolti tudna szerintem írni, hogy most akkor hol áll a project, mik a tervek egyáltalán. A VC még nincs kész. Van pár dolog ami még le sincs textúrázva, no meg egy rádió, ami se nem felel meg típusilag, sem helyileg, mert ahol van, az az RP-21/22 radar kezelõ pultja. Ezt akkoriban kérdeztem Mehlintõl, de mint írtam, õ lényegében 4 hónapra inaktívvá vált.
Mert most telepítettem FS9-re ahogy az F-13-ast is és nem tudja betölteni az FS9.Vagy van valami megoldás rá?
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!