45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#44535 Ja a facebookon az albumok között is megvannak : https://www.facebook.com/gyozo.farkas -
#44534 Talán sok lett a nagyméretű kép, talán azért nem jeleníti meg a képeket, de aki kíváncsi az copy-paste és a képfeltöltésen megnézhető. Bocsi. -
#44533 A középső konzol :
A személyzeti pihenő :
http://kepkezelo.com/images/1z3ew5201leotfgc0vv.jpg
Az orrfutó és a főnököm (csak a méretarány kedvéért) :
http://kepkezelo.com/images/xyjujext7f1hxw2v9jo.jpg
Magasdy Gyuri és a 2. emelet :
http://kepkezelo.com/images/tv07jfhhzlbhuuf2m9wd.jpg
A raktér elülső-felső része :
http://kepkezelo.com/images/trvnaaamq62asc27u3ok.jpg
A raktér :
http://kepkezelo.com/images/nj8h1jhdnkyvqylt6hm.jpg
És amiért összejöttünk, a 23-asok érkezésének 35. évfordulója és koszorúzás az élő és az elment bajtársak emlékére .
http://kepkezelo.com/images/r07xnxm012ykuufqm1t.jpg
Ismét a kivénhedt, leromlott, de szeretett technika mellett :
http://kepkezelo.com/images/hoo0dmrwebofnfud1vkx.jpg
Ennyit röviden, mert sok lesz belőlem meg szimulátoros topicban off is.
-
#44532 De nem ám! Kíváncsian várjuk a képeket! -
#44531 Hát nem minden nap lát az ember ekkora madarat ilyen közelről, ráadásul egy volt kolléga is szolgál rajt - Ő volt az "őr" a kabinban (Magasdy Gyuri, sőt már van magyar gépparancsnokunk [civilben kapitánynak felel meg] is Lukács Viktor százados személyében) és mint volt pápai bajtársak kicsit többet kaptunk a látni, fogni valókból, mint a nyílt napokon megszokott. Kipróbáltam az ágyat is, megnéztem a berendezéstereket, és nem utolsó sorban sok régi szeretett kollégával tudtunk találkozni + ettünk egy igazi honvédségi babgulyást pogival, rá néhány árpaszörpöt és teljes lett a nap. A kecsói srácok megleptek bennünket néhány igazi low passzal, ismét behúzott nyakkal élvezhettük a forró égett kerószagot. És hát érdekes volt összehasonlítani a régi és az új technikát. Majd teszek még fel képeket ha nem zavar benneteket a saját "reklámozásom". -
#44530 Én az időgyorsítást hiányolom... mire elérem az iskolakör magasságát.... :D -
#44529 Jó képek Győző! Gondolom ez is nagy élmény lehetett...! -
#44528 A wiev még hagyján...de az a scenery apááám, na aaaaz aztán ott van a szeren! És micsoda mesh-t produkál meg hány fps-el...!!!
Nemhiába kerül olyan sokba hogy valaki egy ilyen kokpitet vegyen magának...! -
#44527 -
#44526 Egyes típusoknál a szélvédő középkonzolra szerelt színes gombokkal kell a szemednek egyvonalban lenni, akkor ülsz jól.(a gyártó szerint)
C-17 kabin
És ilyen idétlenül nézek ki a jobb egyben, beállíttatlan ülésben. Nagyon hátul van, a lábam nem éri el a pedálokat.
-
#44525 JA! Nem egy panoráma kilátás az biztos! Ha felemeled az ülést olyan magasra, hogy kiláss, akkor az öledben a szarv...Nekem úgy tanították, hogy az helyes beállítás, mikor a szemed egy vonalban van a műszerfal tetejével és látod az orrkúp tetejének a peremét!
Ami a nagyságát illeti! A bemászás se egyszerű! 150cm legények előnyben! (Bár Ők meg nem látnak ki...:D ) Ami viszont szerintem sokkal könnyebb, "megtalálni" pl a kapcsolókat! Sokszor csak oda nyúlsz és mér megy is az APU! FS be sokszor kapcsolom le, pedig csak a taxi fényt akarom fel... Nekem nem tűnt olyan borzasztóan nagynak a különbség! (az erőhatásokat leszámítva) Jó érzés a kormányon érezni pl a trimmelés hatását! Ami 1000%, hogy örökre nyomot hagy az ember életében egy ilyen "kaland"!
Utoljára szerkesztette: Hont, 2014.09.16. 10:24:55 -
#44524 Faxa képek!!!! Mondjuk érdekes tapasztalat volt a cockpitben utazni, elöször is a VIEW, hát kurvára nem az mint FS ben, sokkal kisebb a cabin, jóval kevesebbet lehet kilátni mondjuk a jumpseatről még többet mert magasabban van mint a pilóta ülés. A kizoomolt fs kép tök valótlan ( de hasznos én is használom) de abszolút nem az ami a cockpitben van, talán a legközelebb a defualt view és zoom áll a legközelebb a valósághoz. A Videóban is az az igaz, csak hát igy alig látunk mást, mondjuk track ir-el ez a nézed adja a leg jobb nézetet. -
asolyom #44523 Tudtok esetleg olyan "gauge"-ról, amivel egy ablakba be lehet tenni a FS default térképét? Olyasmire gondolok, mint az A2A WoP3 gépekben, vagy a J3 Cub-ban van. Egy Spitben, vagy egy Messerben mégis csak autentikusabb, mint a GPS. :-) -
#44522 Én meg tegnap este felraktam az FS Global Weathert, kettőt reppentem vele idehaza, egyenlőre jónak tűnik, végre Pápára is a pápai METAR alapján ütötte össze az időt nem LHSA-ét tette ide és LHDC-n is esett, sőt útközben is jól frissített (közben a Metnet alapján figyeltem a valóst). A kezelése sem túl bonyi és nem kell textúrákat sem cserélni, az éppen fennlévő felhőkészletet használja. Na, majd meglátom, tesztelgetem pár napig. -
#44521 Ez se egy mai kép...olyan 4-5 évesre saccolom... :))))) -
#44520 Ez az AktívÉg jó ötlet, köszönöm! Valami furcsaság folytán ezt még soha nem próbáltam...de majd most... ;))) -
#44519 Én benne vagyok természetesen, ha valaki tudja ezt a scriptet...!
De egy kikötésem van: nem lehet hazai reptér! Adjunk esélyt a többieknek is! :DDD -
#44518 Figyeljetek! Csináljunk már egy szavazást! (Persze csak ha benne vagy Maestro) ;)
Arra gondoltam, hogy mindenki ajánljon egy sceneryt, amit szavazásra bocsátana! A többiek meg lepontozzák. (vagy fel )
Mondjuk 0-10 ig! Aztán a végén kiderül hogy melyik lesz a befutó! Valahol láttam ilyen scripteket, bár nem tudom, hogy ez az új felület ad-e ilyen irányú szabadságot... -
#44517 Én a ActivSky 6,5 -nél kötöttem ki, jobbat még nem találtam. (persze ízlések és pofonok......) A felhők meg HDE v2, ott lehet válogatni 32 bit, DXT, minőség low-medium-high-ből. -
asolyom #44516 Nekem is megvan a REX, de többnyire az FS Global Weather-t használom, az gyorsabb. -
#44515 -
#44514 üdv a klubban... :-)
Utoljára szerkesztette: Papirzacsi, 2014.09.15. 17:00:28 -
#44513 Én megmaradtam a REX-nél! Azt még az én balfasz nem hozzáértésemmel is simán tudom konfigurálni...:D -
#44512 Jó hogy mondod a privik bugját...most néztem szegény Carlos is írt két napja...most vettem észre... hát...megérte a dizájnváltás az sg-nél mit ne mondjak... :((( -
#44511 Nagyon szépek!
És milyen vödör generátort használsz? Mert ugye a gyári az eleve kuka. Aztán próbáltam a REX-ét de az se annyira nyerő, aztán van egy free az meg szép felhőképeket csinál hellyel-közzel valósat is, de mikor frissít tökre megakasztja az FS-t... Szóval most ott tartok hogy kínomban REX de kellene találni egy jobbat... -
#44510 Mondja azt valaki, hogy nem lehet zárt felhőzetet generálni az FS9-ben!
Hozzá teszem, hogy ez volt a real tegnap ezen az útvonalon!
-
#44509 Köszi!
Én is még mindig ezt favorizálom...
Összességében (szépség,jóság,stabilitás,megbízhatóság) még mindig ez a befutó! Csak sajna egyre kevesebben fejlesztenek rá.
Ami a forumot illeti!
Nálam sincs ez másképp!
Ráadásul a pü-k sem jelennek meg, csak ha célirányosan a forum fő oldalára lépsz, akkor ott látod, hogy üzeneted jött, de most a topik oldalakon nem jelzi semmi! :( -
#44508 Nagyon jó képk!
Bár én mostanság leginkább FSX-ezem, de azt kell mondjam az FS9 is tud megdöbbentően gyönyörű lenni - kétszer annyi fps mellett...
Más.
Nálatok is bugzik ez a hülye új fórummotor? Bemegyek egy bekedvencelt topikba ahol mutatja hogy érkeztek új hozzászólások, majd miután visszatérek a fórum főlapjára még mindig mutatja pirossal az új hozzászólásokat, mintha el sem olvastam volna őket. És legközelebb még hozzá is adja a közben érkezett hozzászólásokat... Ehh... -
-
#44506 Jó ideje csak FSX-et toltam, de néhány napja megint felraktam az FS2004-et. Van egy egész korrekt verzióm kiírva, becsomagolva, egy DVD méretre, a favorit gépeimmel, területeimmel.
Hát, még mindig lenyűgöz a gyorsasága, színvilága, rengeteg kiegje :D
-
#44505 Na és persze a megérkezés..:)
-
#44504 Kicsit be kellene pörögni...:D
Ma LFMN be repültem BUD ról! Hihetetlen felhők voltak!
-
#44503 Elvileg lehet, mindegyik iFly gép texture.xxx mappában található az i737_Windows_T bmp ami az ablakok texturája, ezt próbáld meg változtatni fotoshopban vagy fs repaintban. Előtte ments el az eredetit! Minden gép minden festésénél ki kell cserélni ha sikerül a mutatvány. Én nem szoktam változtatni, de egy próbát megér. Effektet az esőre szoktak csinálni. -
gabesz639 #44502 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Egy páran tudom vannak itt, akik szoktak repaintokat késziteni. Az mitől függ hogy egy virtual cockpitban mennyire tükrözödik a szélvédő? Csak valami beálitás vagy külön effect? Pl: a L-39 Albatros magyar cápás repcsiben nagyon szép a tükrözödés. Ezt meg lehet oldani ifly-ban is? Köszi -
#44501 Ez sajnos nem így működik :)
http://fs2004faq.uw.hu/ -
petyko19 #44500 Sziasztok!
Remélem jó helyre írok, nem szoktam repülőgép szimulátorral játszani, de szívesen kipróbálnám, próbáltam rákeresni de nem sikerült rájönnöm, hogy melyik a legújabb játék illetve hol lehet hozzá kiegészítőket találni? Köszönöm előre is a segítséget. -
#44499 -
#44498 Jaja én is nagyon bírom Őt, csak sajna mióta a Malévet tönkretették, nagyon keveset találkozunk. Azelőtt azért többet járt ki a reptérre, ME-t oktatni, vontatni, mikor mit. Csak mióta más szelek fújnak ugye... :(((
Viszont ha nagy ritkán összefutunk azért mindig dumálunk egy kicsit. Nosztalgiázunk meg miegymás... :))) -
#44497 :)) Nagy fazon, mesélt glider sztorikat, morava jegesedést...stb:))) -
#44496 Hát néztem a videód FB-n és mondom magamba: Ha Ryannal mentél akkor ez az Ilos! :))) De nem voltam benne 100% biztos mert azt sehol sem találtam hogy milyen céggel mentél. :( Benne van Peti amúgy a kontaktjaim között... :)))
Nos, Ő tényleg profi. És nemcsak profi de iszonyú precíz ember is. Ami ugye a repülésben nem egy rossz párosítás... :)))
Kisgépes vonalon is ez a legenda járja róla...melyről párszor volt alkalmam személyesen is meggyőződni... :)))