MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örülök, hogy tetszett. <#wave>#wave>
Ilyet azért nem minden nap látni !
<#eljen>#eljen><#integet2>#integet2>
Bocsi a sok filmért, de egy kicsit csendes lett a topik...
...de nagyon keresek egy jó PSS+POSKY 777 VC Mergét, nem tudtok egyet a véletlen folytán ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
A többinél nem szól másról az egész, mint a baszogatás, szaggatás és hibakódok neten történõ megfejtése...
Pusztulat volt nálam sz FSX.
Annyi mindent kellett vissza venni a graf. beállításokból, meg optimalizálni, hogy hagytam a fenébe. Tweakeljen, aki ráér. 😄
///M I Love BMW. :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Remélem Gyõzõ feltöltõdtél, ha már egyszer Füredre rendelt a repülési váltás.
Gép bevált, majd fácsebúkon küldök hétvégén pár nyalánkságos fotót.
Bevált az új gép Tomi?
NGX helyett meg esetleg iFly 737?
Se idõm, se pénzem. 😊
Viszont azt el kell ismernem, hogy egy megfelelõ konfiggal baromi élvezetes az FSX.
REX extreme felhõk hát annyit nem érnek amennyit esznek, ENB meg dettó. és akkor erre ráengeded az NGX-et😊)
Orbx Base+Vector és valami vfr hely kezdjed itt😊 mert amit felsoroltál az mind mind 10fps- 😊 és a végén a max 60 bol nem maradt semmi
<#merges2>#merges2><#wow3>#wow3><#nevetes1>#nevetes1>
Én sem mentettem még FMC útvonalat...<#nemtudom>#nemtudom>
én az FSC-vel tervezem meg az útvonalat, ott mentem el, aztán az FMC-ben a CO-Route menüvel betöltöm.
Sosem mentettem FMC-ben útvonalat.
OFF
Na, FSX fent, sikerült kifektetni a rendszert:
FSglobal + ORBX Base + Vector + UT Europe + REX Extreme OD + LHSim LHBP + ENB + NGX
10 FPS 😄
Az fs9 program IFly B737 NG típusú gép fedélzeti számítógépének beprogramozott útvonal tervének mentését képtelen vagyok megcsinálni!
Számtalan alkalommal elolvastam, és lépésrõl lépésre megcsináltam a segédletben lévõ ALERT által leközölt magyar nyelvû leírás alapján az FMC programozását!
Miután elkészültem az útvonal bevitelével,visszalépek az ACT RTE lapra, de itt a 5L beviteli billentyûnél nincs ott a SAVE parancs, illetve nem tudom azt hogy hogyan mentsem el a felprogramozott útvonalat!
Nagyon köszönöm a válaszokat arra, hogy mit ronthatok el ??? Már számtalan videót is megnéztem, eredménytelenül !!!
<#integet2>#integet2>
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
Kérdéseim tuti, hogy lesznek, de akkor átmegyek FSX topikba.
Habár biztos, hogy az 1920x1080 felbontás megeszi a vasat. 😊
Mostanában csinál érdekes dolgokat az FS, ezért lehet, hogy újra teszem. Ebbõl adódik a kérdés:
Ivy Bridge I5
Asus GTX560
8gb Corsair Vengeance 1600
SSD
Ezzel érdemes nekifutni az FSX-nek?
Feleslegesen nem szenvednék a telepítgetéssel.
Köszönöm!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...