45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
hatalakj #44575 Köszönöm a gyors reagálást.
DHC-6 Twon otter panelt és gép.
A gép Premier Aircraft Design gépébe a New panel for De Havilland DHC-6 Twin Otter FS2004 E-D-Aviation model by Thierry PUJOL
panel menne.
Panel cfg 2D panel részét írtam már, a VC részével nem igazán vagyok tisztában.
Próbáltam már kicserélni a panelt, a 2D cockpit az jó volt, de a VC cockpit-nek csak a két oldalsó széle lászott. -
#44574 Elvileg lehetséges, programozói tudás nélkül is, de az fs9 felépítésének ill. működésének ismerete elengedhetetlen. A művelet leírása meghaladná a fórum kereteit, bele kell nyúlni az eredeti ill. a beépíteni kívánt panel.cfg-be stb. Több információ kellene (melyik gép, melyik panel), a 2D panelhez (gondolom azt akarsz betenni) nem adtak valami leírást, manuált, installálási segédletet? -
hatalakj #44573 Üdvözletem!
Free repülőbe, nem a géphez készült panelt szeretnék beilleszten. Ez valahogy egyszerűen megoldható-e, vagy programozói tudés szükséges hozzá?
VC-cockpit is van benne. -
BB5207 #44572 Győző,
Mielőbbi javulást kívánok !!
-
#44571 Köszönöm, lassacskán talán javulok, már néhány iskolakör lement..... -
#44570 Mielőbbi jobbulást kívánok! -
#44569 Köszönöm! Most nem a szívem, úgy néz ki, hogy vesemedencegyulladás, eszméletlen fájdalmakkal. -
#44568 Jobbulást Neked! -
#44567 Örülök, ha talált, régi motoros vagyok már én is, kipróbálgattam sok mindent, sajnos szombat óta dögrováson vagyok, repülni nem tudtam, de a fórumokra rá-ránézek ha jobban vagyok. -
#44566 Igen Győző! Igazad lesz ebben is!
Mintha ez lenne az!
Animált esti fények. -
#44565 Talán valamelyik később telepített sceneryd kalózkodott. Azokat nézd át meg a terrein.cfg-t, ha nem tetszik, szerintem nem rossz, úgyse nézi senki, melyik oldalon mennek....Én egyszer AVSIM.su-ru? -ról szedtem le egy kis progit, ami ilyen éjszakai mozgó fényeket produkált (pont ilyet, mint a filmen), de nappal az utak mély árokban futottak, nagyon zavaró volt, ezért nagy nehezen kiszedtem. Éjjel jól mutatott. Ez átírta a terrain.cfg-met az fs9 gyökérben. FSG 2010 meg a magyar mesh volt alatta. (a Laci bácsi féle és LH_Sim kombó). Azóta új fs9 van fenn és most REX,HDV2,Night Environment 2010 stb.meg még pár ilyen apróság van fenn. -
#44564 Megfigyeltem ma ezeket az "autokat"! Lövésem nincs mi rakta oda öket!
Ez Tatabánya felett TORNO előtt pár mérföld távolságra FL120-n készült.
De valami englis dolog lesz, mert mindenki a másik oldalon közlekedik...
Utoljára szerkesztette: Hont, 2014.10.01. 02:56:36 -
Matth3w #44563 Jóestét Urak!
lenne egy triviális kérdésem! külföldön élek így a pc-m nem tudtam magammal hozni, adott viszont egy 2013 év végi mac pró 15'
fs9 gyönyörűen fut csak néha(sűrűn) gondol egyet és "fs9 hiba és kilép" 9.1 fent win 7 64. bit.
ha van bármi ötletetek akkor szívesen hallgatom !
köszönöm! -
Frenky #44562 OFF! Üdv, Pilóták! Akik még nem ismerik, bátran csatlakozzanak, ha gondolják:
DCS World MAGYAR Felhasználók csoportja a FB_ON!
vagy Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók csoporja a Google+ ON! Csatlakozz! -
#44561 Mondom én, hogy mindig van valami meglepetés...
Szokásos LHBP-LOWW utvonal B737-l, 800-10000 magasan!
Egyszer csak azt látom, Győr magasságában, hogy fények mozognak az M7-n! Gondoltam ez az LHSim Péri gyönyörűsége!
Aztán közeledett a határ a Fertőtó és szemmel jól kivehető 84 főút! Bassza meg! Ott is mennek az autók!
Kb 1000x repültem ezt az útvonalat! Többnyire éjjel, de soha nem tűnt még ez fel!
Mondom én, hogy imádom! -
#44560 Meg nem ártana picit helyesebben is írnod. Segít ebben a böngésződ is, aláhúzza szép pirosan a helytelen szavakat... Az a pár másodperc meg amíg kijavítod megéri bőven a fáradtságot...már ha érted mire gondolok... -
#44559 Szia! Kicsit nagyobbra nyitod a szemed és itt az oldal közepén látsz felsorolva a kép alatt kék színű betűkkel különböző feliratokat! (pl Aerosoft vagy Flight1) Ezekre bal egérgombbal ráklikkelsz és a megnyíló lapon keresgélsz tetszés szerint! -
ekepista #44558 sziasztok honét lehet aflight simulator 2004 hez kiegészítő repülő gépeket meg helecoptereket letölteni
-
#44557 -
#44556 Mit szentségeltek a mentősök mire az összes ürge véres fejét bekötötték. -
Tudom... :)
Csak sajnos ritka az alkalom...túl ritka... :( -
De jó Neked! -
#44553 Ha már szóba került az SGD... :)
Múlt hét pénteken két év után újra a nyergébe pattanhattam ha csak pár perc erejéig is...de abba benne volt minden, ha értitek mire gondolok... :) -
#44552 De nagy a csend, megpróbálok néhány hozzászólást kiprovokálni :
Kókai Tibi barátunk kedvenc madara LHDK-n (a festést Tibi segítségével én követtem el) :
A kicsi meg a nagy :
-
#44551 Az volt a baj, hogy éppen fenn volt a két gripen, úgy elfogtak volna, mint fecske a legyet............én általában mindig így vigyorgok, de most tényleg volt rá okom is. Amúgy nemigen lenne. El is mennék vele egy körre, tegnap is vagy két órát jött-ment a város körül, az én 80 kilóm nem okozott volna túlfogyasztást.... Egyébként műszaki szempontból szépen kidolgozott a kabin, természetesen minden navigációs, éjjellátós, kommunikációs stb. földi jóval ellátva, a többi viszont meglehetősen "háborús" kivitel ahogy a raktérben is látszik, a tyúkbeleket, csöveket még csak be sem húzták valami védőburkolatba, árnyékolást sem láttam, szóval ott már nem ciciztek az usákok. Ettől függetlenül szívesen üzemeltetném, ne adj Isten repülnék vele, mint Gyuri barátom. -
#44550 Győző! Ezzel a csibészes mosollyal, el kellett volna kötni egy körre tizenheteskét, majd visszagurulva, ugyanezen huncut mosollyal odavágni, nem rossz! :) -
#44549 A legszebb és legeredetibb egy global satelit lenne. Bármilyen ismétlődő landclass mázolmány csak hibát és szájhúzást hoz. Mert ha elsőre szép, másodjára tuti aszongya az embőr, hát itt lehetne jobb is. FSX-re ott az ORBX Lc, látszik, hogy valamit ki akartak hozni, picit többet, mint ami megvalósítható az LC csempe világgal, régiónként egy rakás custom terrain textúra szettel, de a végeredmény "ugyanolyan szájhúzós, hát fene tudja." Maga az FS9, FSX, P3D engine alapja adja a korlátokat. Az meg sajnos a Mi bajunk, hogy nincs igazi összefüggő szép műhold/légifotó képünk, amivel egyben le lehetne fedni az ország területét. -
#44548 Én már egy rakás variációt kipróbáltam, melyik szett a jó, de egy sem jó :D
Legalábbis mindegyiknek van baja valahol.
Most, hogy újra FS2004-ezek (is), maradtam a GE pro-nál, néhány helyen eredeti FS2004 textúrákkal variálva.
Ez most megfelel, nem babrálom, mert ez is egy végtelen folyamat. és akkor már nem marad idő repkedni :) -
#44547 Rakjad csak...!
Ezt mondom én! Amikor repülni akarok, akkor szinte csak ez jöhet szóba! Tuti, hogy az esetek 98% célba érek és nem jön közbe semmi hiba! Nem akad, nem rángat!
Egyébként nem igaz, hogy nem lehetne azok helyett a texturák helyett valami szebbet mázolni!
Tomi! Tudom, hogy már sokat cseszegettünk miatta...Szerintem egy olyan profinak, mint Te vagy, az max 2 nap lenne.
Megnézni melyik texturákat használja itt közép európában és átszínezni, hogy ne ilyen kis focipálya méretű mezők, meg szántók legyenek.
(tudom, hogy nem olyan egyszerű ) -
#44546 Utolsó szemetelés mára.
Csak nem kell még leírni a jó öreg "Efeskilencet": Most élvezem a dupla FPS-t :D
-
#44545 -
#44544 Tokaj környékén...
-
#44543 Köszönjük -
#44542 Én úgy tudom, ez légitársaság függő... -
#44541 Én ismét intézem hogy megint cockpites utazasom legyen :) esetleg berletes:))) -
BB5207 #44540 Csak az előttem szólókhoz tudok csatlakozni ! Nagy élmény lehetett , köszi a képek megosztását !
-
Nyiri #44539 Jók a cockpit képek, de fura számomra. Azt hittem ez már totálisan tilos. Mármint az cockpitben utazás -
#44538 Nagyon jó képek!
Biztos nagy élmény lehetett!!
-
#44537 -
#44536 nice:)