MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma újra feltettem a PWDT Zlin-43-at, de valami GAU hibaüzenettel kiáll. :-( Mit lehet ezzel kezdeni? Köszi.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
2.7 dual Core proci , 2 Gb memória 800 MHz, EAH 6670 kari ezért nincs FSX-em.
Na meg nem is lett olyan rossz ez az új skin.
Amúgy jogos felvetés. Utálom ezt.
Nálunk amúgy fixen ki van lőve bármilyen stored credidental cucc így mindig van login.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Ami a felületet illeti!
A házigazdáknak nem kis feladat össze kukázni a megfelelő CSS, JC kódokat, főleg úgy, hogy azt se tudjuk, eszik vagy isszák...
Amit olvastam a házigazdák forumán, hogy ez sokkal inkább testre szabhatóbb mint az előző, mert ott csak a HTML ablak volt, itt meg külön van mind a három.
Ellenben rendesen el lehet tökölni, mire pl egy színt vagy karaktert megváltoztass, hogy ne libafos zölddd legyen!
De érdekes a hozzá állás a forumukon, mert úgy kérnek segítséget, ill véleményezést, hogy azt ki is hangsúlyozzák, hogy ez van és kész, bele kell törődni! Kérdem én! Akkor minek a véleményünk...?
1. színek
2. funkciók
3, typográfia
4. kód
5 browser optimalizálás
...stb
Mondjuk Firefoxim van, most majd megnézem IE-n is.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Én Chrom-t használok, ott rendben megjelennek a dolgok!
Most néztem IE vel és ott semmi nem látszik!
Aki mást használ, tegye meg legyen szíves, hogy megnézi őket és ha hibát lát szóljon!
Köszi!
GigaByte EX58 UD3R, Intel Core i7 D0 2,66@4,2 GHz, OCZ 3x2 GB platinum kit, MSI 760 GTX 2048 GB
De pl. most is a régi felületet látom. 😄 Úgy fest randomize adja hol egyiket hol másikat... 😄
1. Akkumlátor - nincs külön választás a külsõ vagy saját aksi között, ezt egy valag kontaktor (bazi nagy relék) rendezte
2. ~generátor
3. AGD + valamilyen áramátalakító (ez egy kapcsolóval (AZSZ)
23-ason még + a tartályszivattyúk (az üzemanyag - keró - hûtötte radiátoron keresztül a lokátor hûtõfolyadékát
függõleges panelon:
4. PO-750 1-2
5.célzókészülék
6. lokátor elõzetesbe kb. 6 perc melegedés után indítható volt a kontrol üzem ill. a levegõben (földön tilos volt) teljesbe (kisugárzásra) lehetett kapcsolni.
A kabinban ülve még biztos könnyebben menne mint így leírni.
Azon gondolkodom, lehet.. ki kellene cserélni az air fájlt a régire. Hátha.. igaz ilyenkor nagyon sok minden mehet akár a levesbe is.. de egy próbát szerintem megér.
Bekapcsolom a szivattyut, felzúg, kapcsolót levágja (talán AZSZ, (az egy biztosítékkal egybeépített kapcsoló, lsd.: kismegszakító)) feltöltöm a tartalék? rendszert is, mûszar mutatja a nyomást, minden menkü felkapcsolva, aztán egy darabig keringek az apronon amig elrendezem a többi dolgot és lehet a betonról felkapaszkodni, leszállás után meg át tökön-babon mire megáll. Egyébként a Migeken légfék volt ( a bal szárnytõben a futógondolában lehetett pár száz kg/cm2 -re feltölteni a fék és a lokátor miatt) nem hidraulikus, a kisvasról nem tudom mivel szokott megállni. Pedig igen pöpec kis masina volna.
Azt hiszem ,ha a korról beszélünk,én nyertem, ami sajnos nem elõny!<#rinya>#rinya>
Teljes mértékben megértelek ! Neked az életed volt a repülés ! Nekem teljesen más lapot osztott az élet, de ennek ellenére a repülés lett a kedvenc idõtöltésem, lehet hogy rögeszmém ?!( A családomon , az öcsém és a nagybátyám fertõztek meg !)
A hivatásom révén lehetõségem volt számtalan esetben
utasként repkedni a világban.Akkor még lehetõség volt arra, hogy a pilóták világa, a polgári repülés, kicsit feltárulkozzon elõttünk.
Számtalan esetben hosszú órákat töltöttem el vendégként a pilótafülkében.<#smile>#smile>
Mindig nagy tisztelettel, és megbecsüléssel gondolok azokra az emberekre, akik hivatás szerûen végezték, vagy végzik ezt ma is ! Bocs de nincs jogod ledeklarálni magadat ! Te a hivatásodnak éltél, és élsz ma is !!!!!
Ne haragudj ezekért a szavakért, ezeket le kellett írjam !<#worship>#worship>
További kellemes estét, jó repülést kívánok!<#integet2>#integet2>
Talán pont annál az Ancsa asztalnál ittuk a sört LPKO felé menet Jablonka környékén X tábornok úrral, aki velünk jött. (Õ vette,fizette és hozta fel a fedélzetre!)
Az AWACS nekem is új és érdekes hiszen én még ellenség voltam anno, aztán átálltam és úr lettem. Most meg már közutálatnak örvendõ járadékos vagyok.
Na de ne Offoljuk szét a topikot.
<#awink>#awink><#integet2>#integet2>