45215
  • Papirzacsi
    Aismooth és pl. az avsimen.
  • leonforce
    udv mindenkinek.!
    korabban emlitette valaki, h van olyan progi az FS9-hez amivel el lehet kuloniteni az AI gepeket es nem masznak egymas nyakara pl. approach-nal..
    aki tudja mi ez a progi(es hol erheto el) legyen szives elarulni..!
    koszonet..!
  • Willenbrock
    Pont erre gondolok sokszor mikor meglátom azt a műszerfalat,szép szép de nagyon sterilnek és valószerűtlennek hat.Mintha műanyagból lenne.Jó lehet hogy majd alakít rajta még.
  • CptSAB
    Különben néha baromi nagyot tud dobni a VC-én egy jobb textúra. Mehlin Rainer is pl. annak ellenére "ragaszkodik" a saját MF háttér panelfestéséhez, hogy ha odateszem mellé az enyémet, akkor ég és föld a különbség.. Az enyémen ott vannak a panelosztások, adtam rá pár effektet, amitől a le nem modellezett kapcsolócsoportok hangsúlyossá vállnak. Annak idején elküldtem neki, csak állandóan mókolja az eredetit... Nem baj, majd ha elkészül a final MF akkor megint írok neki, mi lenne ha.. :P Így meg várok egy éve, hogy befejezze a 21-es kabinját, és majd akkor, ha már semmi pluszt nem pakolgat bele, akkor az ő sivár egyszínű textjét megpróbáltatom lecseréltetni, remélem lesz foganatja.
  • Hypo #38049
  • CptSAB
    Köke.. imádom ezeket a régi böfögő madarakat!!! :)
  • Clidey

No, befejeztem, majd felrakom a flightsimre.

Szó ami szó, tényleg nem egy nagy durranás ez a masina, de megfelelő textúrával azért lehet rajta dobni sokat. Én még az orosz gyerek munkájához hozzátettem a sajátomat, nevezetesen egy viszonylag elfogadható utastér-belsőt, mert az is nagyon gatya volt, valamint a pilótafülke színvilágát is próbáltam hozzápasszintani az eredeti HA-MAL-hoz. Hát így sikerült.
    El lehet azért vele hülyéskedni Pécsett... ;)
  • CptSAB
    Én minden tankolásnál sokkolom magamat.. vérnyomás az átlag 118-ról 135-re emelkedik és nálam már az felér egy repüléssel.. És akkor ez csak egy autó..
  • CptSAB
    Én azért örülök neki, hogy ez a Christensen ember legalább gondolt erre a típusra is. Igaz, hogy nem egy csilivilik a cuccai, de jó látni ezeket az elfeledett madarakat. Nem egy olyan típus volt, amelyeket letöltöttem, és utána a neten utánuk olvasva nagyon sok érdekes infót lehetett megtudni. Ez az avsim.ru-ra feltett IL-12/IL-14 repack nekem is megvan, nagyon tetszett. Majd Kenyeres Dénes könyvében megnézem merre jártak az IL-14-ek.
  • Hypo #38044
  • Papirzacsi
    Kb. naprakész vagyok az árakkal, de ettől még elveszitek a kedvem.:)
  • Hypo #38042
    Csak egy pelda c172 berlese itthon egy repult ora 40 ezer ft most, Vancouverben ugyan ez a gep ( kicsit fiatalabb kiadasban, jobb muszerezettsegel 28,742 FT es ugye ott ezert a penzert meg kevesebbet dolgoznak mint mi a 40 ert
  • fs9pilot
    :)))) Sajnos nekem sem öröm, ha mi nem írnánk az árakat akkor meg ott szembesülnél vele. :D Az még talán rosszabb. :D
  • Hypo #38040
    hát hidd el en lennek a legboldogabb ha azt mondhatnam hogy repultem 10 orat 100 ezerert
  • Papirzacsi
    Menjetek a..., mindig elveszitek az árakkal a kedvem attól ,hogy elkezdjem a PPL-t. :/
  • Hypo #38038
    hu azert az egyszeri az is infarktus kozeli elmeny lehet:)))

persze ha oligarcha lenek nem szamitana, példaként, drága főpilótaval beszelgetve eljutottunk a : NEm akarsz multi enginet? kerdesig, mondom hmm hat hogy a fenebe ne, erre Ő na akkor utana jarok a van most egy gep azon kettot oktatok beferne egy harmadik is mondom Ohh remek, es oradij? 160 ezer...........................................
  • Clidey
    Hát kinek milyen technikát tud elviselni a szervezete...van aki minden repülés után sokkolja magát - én csak évente egyszer, mikor január-február tájékán rendezem az előző évi cehhet a klubnál. :)))))))
  • Clidey
    Az, persze. Mivel túl sok választási lehetőség nincs e típusból. :)
    De hálaégnek találtam az oroszoknál egy nagyságrendekkel szebb textúra-pakkot mint az eredeti, amiből nagyszerű repaint-kitet tudtam gyártani magamnak. :)
  • fs9pilot
    Gyönyörű dolgok ezek.. Azt kell mondjam hogy manapság, kicsiny hazánkban NEM éri meg letenni a szakszót. Évi 4óra repülésért, vagy még annyiért sem. Olyan árak vannak hogy néha nem tudom eldönteni hogy röhögőgörcsöt kapjak, vagy sírjak. Jó persze, akinek van pénze mint a szemét (nálunk is van ilyen, lassan kezdi a CPL szakszót ) annak megéri, de egy mezei "I just want to fly some hours" pilótának nem hiszem. Én meg évek óta r*hadok PPL(A)-val, évi 4órával.
  • jaszy76
    Mennyi? Aztak*rva.
  • L Viper #38033
    Gyönyörűség
  • Hypo #38032
    Ne is mond hetvegi szezon nyitó röpenés 60 rugóba fájt..............
    ráadásul tökölön is megy az örület lehet nem lesz benya, max ha kannaba hozol....haldoklik ez az egész....
  • Hypo #38031
  • CptSAB
    Jens B. Christensen? :)
  • fs9pilot
    Hát kérem szépen nem tudom hova drágul már a repbenzin is, de tényleg röhej már ez a 45.000Ft/óra repülés. 36.000Ft-ból megjárom Budapest-Berlint fapadossal. Idén is repülök maximum 4órát összesen. Egy "jelentkező" akart volna repülni, kérdezi hogy mennyi most 1óra sétarepülés Cessnával? Hát mondom, jelen helyzetben 45.000Ft/óra. De mondom ha szerzel még 1főt akkor már barátibb az ár. Szerintem lecsúszott a vércukor szintje, legyint egyet, aztán a következő csúszik ki a szájából: Inkább tesz még hozzá egy 10-est és akkor inkább kimegy Bécsbe. :DD
  • Clidey

• Clidey
  • L Viper #38026
    Jobb lesz és ez a fontos
  • Akeritius
    Re!
    http://secure.simmarket.com/captain-sim-757-200-captain-base-pack-fs2004.phtml
    Menne ez Win764bit alatt?
    Megéri az árát?

Köszi!
  • CptSAB
    Egy nap csúszással tölthető flightsimről a cucc, vagyis holnap délután 4 után.. Elnézést kérek azoktól, akik várták ma. Saját védelmemben csak annyit, sokat javítottam az AFCAD bizonyos részein.
  • Hypo #38023
  • fs9pilot
    Értem, kösz. :)
  • Papirzacsi
    Gebeggyek meg de nem értem mi a problémád.
    Kiegyenlíteni nyilván úgy tudod, hogy crossfeed kinyit, aztán azokat a pumpákat lekapcsolod, ahol kevesebb a keró. Miután kiegyenlítetted (+-10kg az minden csak nem imbalance) pumpák visszakapcs, crossfeed zár.
  • Hypo #38020
    center tankod ures?
  • fs9pilot
    Szóismétlés van mint a ház.. Bocsi, siettem. :D
  • fs9pilot
    :) Igen, miután a hajtóművek is beindítva, apu lekapcsol és utána is onnan eszi, a jobb tankból szinte nem is fogy. Kiegyenlíteni meg úgy tudom, ahogy írtam hogy a bal fuel pumpokat lekapcsolom, a jobb oldali megy, megvárom még egy szintre ér a bal oldalival, majd visszakapcsolom a bal oldali "PUMPÁKAT", + hozzá a crossfeedet, és utána így jó lesz, bár még ez után is lesz egy 10-es eltérés a bal és a jobb üa. érték között, de rögtön vált utána a másik is, szóval utána már "utolérik" egymást.
  • Hypo #38017
    ok ok csak eslőre nem jött át nekem a lényeg:) még korán van.
    gondolom amint engine megy aput leallitot, akkor is jobban fogy onnan?
    mondjuk fsx alatt ha pauseolod akkor is eszi aaz apu a benzint:)

ez olyan bug fele:)

• fs9pilot
    Az amit írtam is utána, és ami anno azt hiszem nálad is a probléma volt hogy 2x gyorsabban fogy mint a másikból, és miért fogy az APU kikapcsolása után is ugyanúgy 2x gyorsabban.
  • Hypo #38015
    "...iFly esetében az miért van hogy APU bekapcsolása után, állandóan a bal tankból zabál. Nem is ezzel van a baj,"

Akkor mi a gond hat ha onnan fogyaszt akkor termeszetes hogy abbol fogy a benya nem a masikbol, nem ertem a problemad
  • Papirzacsi
    Mert így van kialakítva a tüz.a. rendszer