45215
  • fs9pilot
    Még a virtuális világban sem álljuk meg a helyünket... xDDD Na jó... izé. hagyjuk, befogtam. ^^
  • polluxware
    jaj
  • Matth3w
    miért van, hogy újra és újra be kell állítanom a joy-t? mindig elfelejti és baromi idegesítő mintha régen lett volna erre vmi megoldás de nem találom.
  • Hypo #38093
  • polluxware
    ez olyan kertészes volt:)

• polluxware
    azt a képet látva.. nem kimondottan a 600as ng típusra gondoltam

hanem hogy "ezt is" buktuk jó szokásunkhoz híven, mert idehaza a ganajkazal tetején megint ahogy mindig is az odaillő disznók röfögnek

a lótetü, és egyéb apró szartúró honi párák meg vígan dagonyáznak a tutiban is tovább teljes meggyőződéssel és hihetetlen primkó öntudattal átitatva..
  • fs9pilot
    De ezek "csak" a 737-600 -as gépek nem? Ami ÁLLÍTÓLAG akkor is erre a sorsra jutott volna ha megmarad a Malév.
  • Hypo #38086
    hát hol végezzék 301 es parcellaban??
  • polluxware
    ez az egész történet...

annyira magyar
  • szabo861011
    Az arizonai sivatagban végzik a Malév gépei!!!

http://www.youtube.com/watch?v=b2wbcZLYw70
  • Hypo #38083
  • polluxware
    harapnak ezek mindenéé..
  • fs9pilot
    Köszi! Csak állandóan hülyének nézett az fs2crew FO mert hiába mondtam hogy ARMED , mindig azt mondta hogy nézd meg fiam még 1x. Manuális ARM -al nem tudom miért nem jó, de lényegtelen. :))

@Dávid
    Én is üdvözöllek itt! :) Egy újabb ember aki bővíti az FS2004 rajongói táborát, és a repülését is. :) Remélem sok örömöd lesz az FS-ben! Sok sikert a továbbiakhoz!
  • Hont
    Szevasz Dávid!
    Először is üdv a Clubban!
    Ez egy elég Baráti kis társaság aki él-hal a repülésért!
    Azt merem állítani, hogy mindenki nagyon segítőkész!
    Egyetlen olyan feltétel van talán amire a törzstagok "harapnak" az az, ha valaki nem nézi át a FAQ.
    Minden fontos dolog ami az FS-l ("játékkal") kapcsolatos ott le van írva!
    Amennyiben mégse lenne egyértelmű, vagy valami olyan gondod van, ami ott nincs leírva, nyugodtan tedd fel itt a forumon!
    Sok sikert és jó repüléseket kívánunk Neked!
  • dávid 001
    Hali mindenkinek!
    Még nincs feltelepítve a játék de szeretnék bele KamovKa-26 ost tenni,hogyan kell és hol találhatom meg?
    Köszönöm a válaszokat!
  • Matyesz56
    Shift+Ü -vel rakd Armed-ba és akkor fog világítani.
  • fs9pilot
    Tisztelt Urak!

Az mitől lehet hogy az fs9-ben, ifly esetében nem műxik a "Speed-Brake Armed" ződ pilács? Jó, nem nagy gond... :DD Csak mégis furcsa.
  • LegendTommy
  • Hypo #38075
  • CptSAB
    Nem tudom, mert két szerelő is odament, az egyik ejtőernyős tréfásan megjegyezte, hogy ezt most így egyenlőre köszönik elég volt, habár rajtuk volt ejtőernyő.. (valami ilyesmit értettem). Már a felszállás előtt a kigurulás után fura volt a manőver. Megállt a 17-es beton végén, a fordulattal játszott, először azt hittem visszagurul, mert keresztbe fordult, néha olyan gyengén szólt de végül irányba állt és nekilódult. Mintha nem lett volna biztos benne, hogy menni fog. kb. 1500-ról ugorhattak az ejesek. De a hang ahogy bejött.. olyan fémesen szólt, régi világháborús gépeknél lehet hallani ezt a jellegzetes hangot, azonban Cessnától soha eddig. És közben durrogott többször is. Ahogy írtam, nem is repülte végig a kört.
  • Papirzacsi
    És mi volt a gond, kiderült? Nem lepne meg, ha csak a keveréket felejtette el visszatolni. Nem az első eset lenne...
  • CptSAB
    Azért nem semmi lehetett, habár egy viccben megállná a helyét, élőben biztos bután néztem volna.
  • CptSAB
    Az ejesek még éppen szedték össze a motyót, amikor a Cessna bedörrent a gyepre.. sajna a videóról lemaradt a rácsapás, mert atyám hirtelen azt sem tudta honnét keresse, amikor a vitorlázóhangár felől, a fenyők takarásában erősen döntve fordult a mezőre.
  • Clidey
    http://www.youtube.com/watch?v=fOBbO9lj3XM&hd=1
  • Clidey
    Bizony jó idő volt ma... :)

• Nyiri
    Még régen a tiszai ciánszennyezésről kellett felvételeket készíteni egy nagy kereskedelmi TV-nek ezért béreltünk egy kisgépet Nyíregyházán. Minden rendben ment csak leszálláskor a pilóta kezében maradt a gázkar. Ergo közel 80%-s gázzal próbált leszállni. Nem volt más megoldás mint a finalen leállította a motort. :)
  • CptSAB
    Oltári szép idő volt ma! Kiugrottunk Újlakra, készítettem megint 223 képet illetve egy videó is összejött. Mondjuk azt nem gondolom, hogy az ejeket ugrató Cessna 185 pilótája is úgy tervezte-e a repülést, ahogy szemlátomást befejeződött. A gép durrogó, furcsa "picit messzeres" motorzajokat produkálva nem is repülte végig az iskolakört, hanem bevágott délről a füves pályára. Kigurulás után újra motorpróba volt, de szemlátomást jó páran gyűltek a gép köré.. A képek azonban aranyat érnek.. :)
  • Matth3w
    Nem tudjatok miert van fs commanderben ,hogy nem ismeri fel a reptereket azt irja nincs ilyen?! Eddig teljesen jol mukodott
  • Nyiri
    Lehet valahol letölteni mission csomagot? Repülgetek de jó lenne ha valami progi megmondaná hogy hova és miért :) Tehát valami küldetés féle :)
  • Blackdog
    Egyenlőre a sarkvidéki felhőkön nem vettem észre különösebbet, bár nem is sokat repültem arra. Active Sky megoldásáról nem tudtam eddig, de most már lehet, mindegy :) .
    Ami még FSX-ben jobbnak tűnik számomra, az a dúsabb autogen. Persze ehhez vas is kell alá, azt elismerem.
  • Papirzacsi
    A gömb alakú föld, főleg magasan repülve nagyon fasza, meg az itt elérhető nagy látótáv a jól kivehető domborzattal is az, illetve a sarkköri repülés is fasza lenne, de sajna ezt se sikerült teljesen jól kivitelezni, és a sarkkörön túl már a felhők eléggé torzan néznek ki. Ami sokat levon az élményből.:(
    A ködre megoldás pl. az active sky. Az már az fs-ben is tesz a ködréteg tetejére OVC stratust, így már nem látni teljesen át rajta.
  • Blackdog
    Esetleg, ha sokat mászkálsz a sarkkörökön, vagy azon túl is akarsz jutni, akkor fsx.
    Én nemrég váltottam fsx-re, egyenlőre kitartok. Egyrészt a Föld alakja nem csak egy sík, hanem gömbféleség. A másik, ami zavart fs9-ben, a köd. Fentről lehetetlen látni egy lejjebb elhelyezkedő ködréteget, viszont ha belerepülsz, a látótávolság akár 100 méterre is redukálódhat.
    Plusz még néhány apróság, ami tetszik nekem; szebb víz, sok apró kis mászkáló pötty vagy autó (kinek melyik tetszik) :). Persze ez saját vélemény.
  • CptSAB
    Terv volt.. de úgy fest, ami akkor elkészült és megkapta ez a mostani E-Mo kormány, valahogy nem érezték át a súlyát.. most meg nézhetem a tv-ben 25 percenként az idióta Ryanair reklámokat.. végülis ez lett a fapados megoldás..
  • Hont
    Esetleg aki nem olvasta volna...
    Így nézett volna ki az új MALÉV!
  • fs9pilot
    Az FS9 -es iFly FS2CREW Voice Commander -ben nem működik a "You have control" - "I have control" ? Mert a PMDG 737 -ben és a 747 -ben működik.
  • fs9pilot
    Csak megerősíteni tudom! :)
  • polluxware
    szerény véleményem szerint csak kisgépes VFR miatt érdemes az fsx-ben gondolkodni..

+A2A masinák miatt (accusim)
  • Papirzacsi
    Semmi. Eyecandy ficsőrök vannak csak, funkcióban nem igen jobb.
  • Nyiri
    Fura hogy hónapokig fent volt az FSX és most visszaálltam a 2004-re. Semmi olyan értékelhető hiányosságot nem tapasztaltam. Max annyi hogy jobban fut a régi (mondjuk ez inkább előny). Van valami ami miatt érdemesebb az újat használni? (Mondjuk a kapuk és a ground environment az fasza az FSX-ben).
  • leonforce
    koszonom..!
    mar le is jott..kiprobalom..