45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#38174 Elnavigálnék vele. :D
Na, komoly dolgok: Tegnap félálomban mentem LOWW-LEBL útvonalat.
RC4-et használok, a 25 Bal pályát kaptam. Már taxiztam, mikor eljutott az agyamig: 25 Jobbra tettem le. :D
-
#38173 :))))))) -
#38172 AIRAC frissítés: Navigraph -
#38171 Nem nyúltam hozzá!
Csak simán a 2.1 verziót nyomtam fel.
Sőt! Azt se tudom, hogy Clidey milyen TCAS csúszkára gondolt... -
#38170 Ahogy már Clidey is kérdezte: friss az AIRAC? Nálam sincs ILS gond.
@Hypo
Nekem meg hozd el a szőkét! ;) -
#38169 A TCAS teszt üzembe beteszi a 3 ikont az MFD re majd jön az üzenet, hogy TCAS FAIL amit hanggal is közöl. Bármelyik állást választod a selektorral ugyan az a helyzet!
ILS gondom EDDM, EDDF, LOWG, LOWK is volt. Itt talán abban hibáztam, hogy hagyatkozok az FMC-re és nem írom be a NAV rádióba a frekit...
Ha az ideális siklópálya megjelenik a CQD akkor persze eltalál rajt a robot, de többször azt vettem észre, hogy a STAR nem azt a frekit állítja be ami a valós...
i737_Tail_L volt bent, de felül írtam és most működik!!! Köszi!
-
#38168 iphone lesz most egyenlore, ipadhez majd kell egy terd blockot szereznem
http://www.transair.co.uk/sp+iPro-Aviator-Kneeboard-for-the-Apple-iPads+2218
ezt neztem ki ebbe belefer a hagyomanyos is plusz ipad
na majd next london uton beszerzem -
#38167 Sokkal okosabbak nem lettünk... :)
Mi az hogy nem megy a TCAS? Nem látod a röpcsiket a MFD-n vagy nem riaszt? TCAS csúszka hol áll a settingsben?
ILS gondok...hát ettől sem lettem okosabb...milyen gondok? Lehet rosszul megírt scenery vagy esetleg frissítsd az AIRAC-odat is. De nálam még nem volt semmi ILS hiba pedig jópár reptérre leszálltam már...
A logo light egyértelmű repaint hiba. Csekkold le hogy az adott repaint texture mappájában van-e i737_Tail_L.bmp nevezetű fájl. Ha nincs, pótold egy olyan mappából ahol van.
Az FP megjelenéséről senki sem fog tudni hamarabb mint a megjelenés -1-2 nap. Egyelőre még pontos feature list sincs nyílvános nemhogy dátum... :( Ha lesz valami konkrét infó meg fogod tudni biztosan órákon belül, kérdezés nélkül is... ;) -
#38166 Mikor mész merre? -
#38165 A gatyádra azért vigyázz! :)
Viszed a VFR cumót? Iphone vagy iPad lesz? -
#38164 Nálam a következő problémák vannak, amik lehetnek tudatlanságból is...
pl. TCAS.
Eleinte tökéletes volt, de jó pár hete nem működik.
Van valami navigációs frissítési gondom is. Sok nemzetközi reptérnél ILS gondok.
Aztán világítás (bár az valószínű repaint gond) Egyszer van Logo Light egyszer nincs.
Elő szokott fordulni Kabin nyomás probléma is, amit vagy tudok javítani, vagy nem pedig a megfelelő eljárásokat használom...
Ezeket leszámítva maximálisan a kedvencem és minden repülés alkalmával lenyűgöz valami!
Persze mondanom se kell, hogy napi 3-4 órát repülök vele. (737-700 Malév HA-LOL)
Ami Feature Pack-ot illeti, tudom hogy beszéltünk a bizonytalan megjelenésről, de mivel én egyáltalán nem olvasom azokat a forumokat ahol ez szóba kerülhet, ezért bátorkodtam megkérdezni, hogy van -e valami új infó!
A hang az valóban valami egyedi szerkesztés lehetett, mert egyik csomagban sem volt még csak hasonló sem! A gond az, hogy most nem találom az a videót...:( (ha meglesz belinkelem...) -
fs9pilot #38163 Igaz "lejárt" téma, de ezen jót nevettem:
"...a játék nagyon pofásnak tűnik és a valódi szimulátorrajongók már epekedve várnak egy valódi, realisztikus repülős játékra." (Microsoft Flight)
Hát ha ez az árkád fos, meg hőlégballon flight és a water landing realisztikus, akkor.... egye fene. :D -
fs9pilot #38162 Nálam sem volt még vele baj. Vagyis volt, de az már megoldódott. :) Én csak a TCAS test hangot, átesés jelzőt, kapcsolók hangját (nem a selectorét) meg a hajtómű hangot cseréltem ki, semmi mást. Többi maradt ugyanaz, valamint figyeltem arra hogy "tiszta" hang legyen, magyarul ne legyen alatta a felvételből származó repülőgép hangja, mert az ronda. Bár az FSX-es PMDG -nél jó pár olyan hang van ami alatt hallani a gép hangját, de ezt jól elfedték a szimulátoros hangokkal. -
#38161 -
#38160 Má' megint repülsz? -
#38159 ne is mond, en ezaert hosszu hetvegen beprobalkozom egy kis oragyujtessel, ra is fog menn ia gatyam:) -
#38158 A javítócsomag (illetve Feature Pack) majd jön amikor jön. Nem publikálnak dátumot. Ez company policy, törődj bele. Innentől kezdve pedig felesleges is hetente-havonta megkérdezni mikor jön.
Nem tudom mennyire virágbolti a repcsid, de nekem még sosem volt ilyen "fokozatos rendszerösszedőlés", szépen muzsikál rajta minden mióta megjelent a gép és feltelepítettem. Amúgy is furcsán hat számomra ez a fajta hibajelenség amit leírsz...
Én a magam részéről a saját hangcsomagját használom ami valamelyik (talán az első?) patch-el jött. Nincs vele semmi bajom. A videókban található hangokkal meg óvatos légy, sokszor kevernek alá idegen (nem FS-ből származó) hangot...elképzelhető hogy te is egy ilyet láttál-hallottál, és most vadászol rá... :) -
#38157 "A párttal a néppel egy az utunk a jelszavunk munka és béke..."
Szóval!
Beszéljünk egy kicsit az iFLY ről!
Olvasni tudó Társaim!
Nem hallottatok valamit a várható javított csomagról?
Azt hiszem lassan újra kell tennem a madárkát, mert egyre több rendszer dől rajta össze...:(
Ki milyen hangcsomagot használ? Valamelyik videoben volt egy olyan tuti turbina hang, hogy élmény volt hallani!
Nekem amik vannak azok inkább egy rakéta porszívóéhoz hasonlít, mint egy sugárhajtóműhöz... -
fs9pilot #38156 Osztottam, szoroztam, összeadtam - kivontam és arra jutottam hogy kb. összeszedek idén 2repült órát... Naggyon jó! Idén már az 5óra se lesz meg. Haladok. Ha így alakul felküldöm Józsefvárosba a szakszót aztán adják el... -
#38155 hát kérem és föleg hogy csak BIZONYOS toltoalomasokrol veheted amit valahogy minding valami span uzemeltet....de ha csokos vagy megkapod 500 ert -
fs9pilot #38154 Na jólvan gyerekek én feladtam....
RB100 LL: Belföldi eladási ár: 643,00 HUF/l (bruttó)
Elegem lett már ebből az agyament, szürreális árakból.. Egyszerűen már nem tudok repülni, mert NEM telik rá. Na mindegy, nem emlegetem ezt állandóan.. ez van. -
#38153 Synchro-Softnak is van asszem. -
#38152 A TSS kívül ki csinál még hangcsomagot 737 hez? -
#38151 Vannak, voltak vélemény különbségink. Bár szóltam én már máskor is amikor eszetlenkedsz (nem sértésnek szánom), de akkor is lesz*rtad -
#38150 -
#38149 látod ezért mondom én hogy lépjünk ki abból a "kócerájból".. jobb lesz nekünk -
#38148 huhúú, drágul a benya is
ez érinti a pilcsiket is, vagy a repbenzin fix áras dolog? úgyértem nem "annyira" drágul..
más!
Diamond Katana-ba (rotax) kifejezetten 95ös olmozatlan benya való.. nem kéne olyan gépet venni? -
#38145 Ezt valami repszerelőtől kellene megkérdezni.. egy ismerősöm, valamikor Újlakon kezdte sárkány.motor szerelőként, majd lett Taszáron szintén sh. műszaki Szuhojon.. de nem hiszem, hogy annyira emlékezne már. -
#38143 oan hunucut vagyok máma;) -
#38140 régi ruszki csinnyagmotorok mennyire szervíz igényesek? vagy nem jellemző ,hogy Boost WEP-el nyomassák őket? ;) -
#38139 én most teszek ide egy ilyen jelet..
most próbáljam meg neked mégx1 mutatni a #38104es hozzászollás szellemiségét
több kisérletet nem teszek ne haragudj.. -
#38138 Mindig bütykölnek párat. Igaz, ahogy elnézem, van ami tavaly óta visszakerült, és most romosabb állapotban, sajna az is, ami előtt le vagyok asszonykámmal fotózva esküvőnk után. Elég komoly javítóbázis van Kaposújlakon. -
#38137 -
#38135 ezeknek a motorjait valhol reparálják még? úgyértem van még anyag hozzájuk?
vagy nem jellemző ,hogy olajon kívül kéne bele mást önteni.. -
#38134 Inkább ezt e csodáljátok.. :D
-
#38131 108.35 -
#38129 detto köszönjük:) -
#38128 :) Úgy összességében.. melóhelyen gyorsan ránéztem sg-re telón, azért jót röhögtem. Jó levezetés volt háromnegyed hatkor. :D -
#38127 Ok!;)
Akkor kezdem!:)
Nem tudom, hogy mondtam-e már, hogy ha az oldal ablakon kinézek, akkor laggol a kép. (tudom, nézzek előre...)
Egyébként LHPP nem működik a hangár ajtó...:(
126.9Mhz? -