45215

FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Nyiri #38254 Én ezért kapcsolom ki az Collision-t. Attól még számomra reális a repülés, de már volt úgy hogy fs passengers meg minden szar belőve felkészülök a repülésre eltelik 45 perc mire taxiznék és a pushbacknál összetörik a gép. Fasza :) -
-
Gőzerővel megy a munka -
3.5h hibátlan repülés után kapuhoz taxizás közben rámtoltak oldalról egy gépet...:S -
-
flightsim.com.. :D Nemzetközi.. hálistennek figyeli pár virtuális repüléssel kapcs. portál, így jó látni, ha szerepelnek az újdonságok között. Részemről semmi több nem kell. A cél, a lényeg, hogy örömet okozzanak. Remélem.. beindul majd az épületek gyártása is. Gyöngyös, Őcsény vonalát jó lenne folytatni.. -
Tomikám! Le a kalappal előtted!
Olyan jó lenne az egészet egy weboldalra tölteni...
Nem akarok hülyeséget mondani ezért elnézést kérek előre mind a két féltő!
Esetleg LHSim oldalán nem lehet egy kis helyet kérni?
Olyan "kerek" lenne ez a kis országunk...!
(remélem nem nyúltam kellemetlen dologba...) -
Örömmel jelenthetem be, hogy befejeződött a Gyúró VFR színezése, amit, most is a Kalcsó Gyula és az Ground Env. 2006 Pro színvilágához igazítottam. Nagyon faszányos lett, ha a Mester szavaival szeretnék élni. Sokat vártam erre is, de azért szép lassan de biztosan összejönnek a repülőtereink. -
Gyúróra van fotódzós jelölt? :D Ráér.. -
hat amit becopyztal a szerint at kell csak nevezni es azt bemasolni ahova kell es ha van ott mar egy regi FX_Wing_Guns.fx file azt felulirni az atnevezettel -
Köszi,tehát akkor csak egy átnevezés? Mert nincs régi FX_Wing_Guns.fx -
Ezt a filet FS9_Wing_Guns.fx nevezd at erre FX_Wing_Guns.fx ird felul a regit ezzel -
Segítséget kérnék egy telepítési kérdésben.Van leírás róla mit kell 2 fájllal csinálni de nem tudom helyesen értelmezni,úgy sejtem valami felülíratást kell csinálni de nem értem pontosan,azért sem mert FX_Wings_Guns.fx nevű fájl nincs is a mappában csak FX_Wings_Guns_rear1.fx van és FSX_Wings_Guns.Bearakom a képet is a fájlokról hogy látható legyen:
Ez meg a readme-ből van:IMPORTANT :
-For FS2004 change the FS9_Wing_Guns.fx into FX_Wing_Guns.fx
and remove the original one.
-
BPA102 #38241 Egyébként elég a wint átállítani angolra hogy tudjak beszélni is? -
BPA102 #38240 Tényleg zsír a progi! azt hiszem fel is hagyok az online repüléssel! Skai Trafiical nagyon jó :D
-
Igen! Én szeretem, jó gép! -
LEVEL-D 767 vásárlásán agyalok. Tapasztalatok alapján megéri megvenni? -
Ez így van! Nagyon hiányzik ez belőle.
Érkezés után, mikor átad a groundnak, akkor bekapcs a "gyári" ATC, aztán az elnavigál az állóhelyre. Ez így működik.
Viszont indulásnál csak bóklászok. :)
Reppenés milyen volt? -
egy baja van szerintem csak ahhoz hogy tökéletes legyen, groound handling AI -
fs9pilot #38235 Nincs mit! =)
Valamint ez még lemaradt, ha angol a windózod és működik benne a speech recognition, akkor a Super ATC -vel egybe lehet önteni a Radar Contact -ot, és a saját hangoddal kommunikálhatsz az ATC -vel. -
BPA102 #38234 nagyon szépen köszönöm! -
fs9pilot #38233 Igazából csak annyit tesz ez a program, hogy teljes mértékben lecseréli az FS beépített légiirányítását. Élethűbb hangok, több valósághű "szolgáltatás", vészhelyzeteket tud kezelni stb. -
BPA102 #38232 A gond megoldva! Igazából arra lennék kíváncsi mire szolgál ez a program! Sajnos melóban vagyok és itt a mobil internettel vagyok ami most korlátozva van ezért nem nagyon tudok utána olvasni! -
Én. Gondok vannak? :) -
BPA102 #38230 Sziasztok! Valaki esetleg használ Radar Contact V4 -et Win7 64bit -es OP. Rendszeren? -
fs9pilot #38229 Igen az volt, köszönöm! -
Nem igen értem a bajod, de talán az fs9.cfg-ben ennek a sornak ilyennek kell lennie:
SHOW_OPENING_SCREEN=1
Már ha tényleg az a baj, hogy fs9 ikonra kattintva rögtön a repülés indul el. -
fs9pilot #38227 Hogyan lehet azt fs9-ben beállítani hogy ne indítson el állandóan default flight-ot? Mert jelenleg nálam állandóan Seattle -be rak be egy default cessna 172-vel. Már az agyamra megy. Kitörölni a flight menüben belül nem tudom mert nem engedi, a cfg-ben pedig a "Situation" -rész üres. -
Valami nincs jól beállítva nekem mert recés,hangyás a föld textúra.Távolabbról egyre recésebb.
terrain text size:high,mesh complexity:70,detail land and water max,special effects:high,scenery complexity:very dense,autogen dens.:very dense,ground scenery scast and shadows:dense.mind a 6 beállítás kipipálva.
global max texture size high,mip mapping 8,hardver render lights 8,render texture és transform and lightning kipipálva.anti aliasing nincs mert semmit nem változtatott ahogy láttam.a trilineár textúra van kiválasztva.
Mi nincs vajon jól beállítva? -
Rendics.. éppen most tettem rendet az AFCAD-ban.. valami bazi nagy zűrök maradtak benne. ILS meg egyebek, amiknek nyoma sincs. 2km hosszú füves pálya meg ilyesmik, na most mindent helyre pakoltam ezerrel.. -
Persze Tomibá, küldjed csak a bétát meg a fotókat is! ;) -
Helló !
Miért nem tudok FsPassengers -ben a pilótámat transzferálni egy másik vállalathoz ?
-
Lenne kedved néhány alacsony poligonszámú modellt összedobni hozzá? :D Alapszintű fotóanyag van. A bétát átküldöm.. egy valamit had szögezzek le mielőtt mindenki esetleg a hagyományos négyzet alakú sceneryre készül, hogy a nagyon kicsi terület lefedettségek miatt (pocsék Siófok környéki satellitek közül kellett megkeresni a megfelelőt, és bizony ezeken is ment a PS rendesen), de éppen illeszkedő két scenery egy 3x3 és egy 4x5-ös LOD13 cellából tevődik össze, olyan mint egy T betű bal fele.. -
Tomibácsi, ez biza' iszonyatul jól bír kinézni!!! Alig várom már hogy virtuálisan is tiszteletem tehessem a Bódisék placcán! ;-) -
Jaja epp most indulok ki tokolre -
Egyre jobb! -
A mai napra az utolsó sorozat, egyesítve lett a két scenery:
-
Nyiri #38217 Nem ellenőrizted a gépet indulás előtt :D -
Hopp bocsánat a lemaradt "L" betűért... -
Volt most egy elcseszett repülésem...
LHBP-LGAV mentem volna.
Úgy kezdődött, hogy a flaps visszajelző nem mozdult.
Gondoltam :dögölj meg...Elenőriztem 2d-be a kar 5%.
Aztán felszállásnál mondja az ATC emelkedjek 13000 re az irány HDG090. Betekerem, akarom nyomni a CMDA kattan, de nem világít... Sebaj, majd trimmelgetek...Legalább nem unatkozok!:)Elérem a repülési magasságot!Repülünk. Repülünk.
Kezd gyanús lenni, hogy nem ad új irányt ás már lassan elhagyom a kárpátok szent bérceit!
Egyszer csak nagy reccsenés! Mondja "tanonc" mellettem, hogy hupssz elrepült valami flaps nevű lemezdarab a szárnyról! Hurrá!
Bejelentek egy vészhelyzetet és kérem az ATC hogy had ereszkedjek 13000 re.Na FL160 belerepültem egy olyan tejfölbe, hogy az ablaktörlő lapátot nem láttam! Semmi gond! Közben kiszúrtam a "közelben" egy alkalmasnak tűnő repteret.UKLN Megközelítem! Látom a lokalizeren az irányt. A bevezető fényt már csak akkor látom meg, mikor fölé érek! Meg van a küszöb is erre nem ott vánszorog valami szecskavágó?! Futó be, full gáz, átstart. Iskola kör. Leszállás.Begurulás.
Ezután a FSPass odabasz egy csomó büntetést, mert hogy vészhelyzetet jelentettem és ennyi meg ennyi kárt okoztam!
Na ekkor egy csúnya szót mondtam!
Ki a hibás ilyenkor???