MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés vagy az AN124-essel... Innen Laposvárról nem sokat észlelni... 😞
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Lehet persze utólag sokat javítani a csomagon néhány gp segédréteggel, ezek pl. beton, aszfalt, szegélyek, árnyékok. Kaposújlaknál is mûködik.
Ez a verzió nincs publikálva jelenleg. Sokat dob az afcad helyett, de idõigényes meló.
Szóval ezért írtam, aki a nagy fizetõs sceneryk színvonalát képzelte el, az biztos csalódni fog. Na de mutasson valaki még egy Õcsény repülõteret fs-hez. Valahol mindig el kell kezdeni.
Az épületek így jók ahogy vannak.Mielõtt bárki téves következtetéseket vonna le, hogy Tibi mibõl, milyen alapanyagból modellezte, tudtommal ezek bizony a Condor vitorlázó szimulátor projecthez lettek legyártva, de Tibi leporolta a cuccot a VFR scenery kedvéért. Nem érdemes hasonlítgatni semmihez, mert a cél nem a full csilivili volt. A kiegészítéseket viszont Tomi bá Neked köszönhetjük, a fotókkal, amikbõl a bungallók és egy részletesebb torony -étterem készült.
Amúgymeg jó textúrákkal könnyû... <#awink>#awink>
Az épületek miatt is olyan, amilyen. Mármint olyan jó.
Meg azért is, mert itt van a szomszédban, és egész más olyan helyen repülni, ahol IRL is jár az ember.
A faházat meg fogom növelni, így majd jön a patch 2. 😊 Na jó az afcadban is egy légifotó alapján javítottam a faházakat összekötõ úton.
A szatellitek színezése elég macerás feladat, fõleg amikor falsak a színek. Van pár technika, amivel át lehet színezni egy egy szatellitképet, alkalmazni is szoktam õket, de sajnos mindig van hibahatár. Itt is végre lett hajtva, de ezeket a színeket sikerült kikeverni, tervben volt egy utó színezés, nekifogtam a földrészletenkénti LOD13 újra színezésnek, de a rendkívül idõigényes munkától végül elálltam. Egy dolog 3-4 cellát átszínezni, bár ha azt vesszük, hogy van 5 évszakos és egy éjszakai textúra -- (igaz ez utóbbit nem piszkálom, annak idején találtam egy egyensúlyi beállítást FSET-ben, kritikák ide-oda mondván hogy világos a textúra, én még mindig inkább elfogadom, mint a narancsban tündöklõ erdõket, mezõket) -- az a 4 is inkább 20, és ez egy 36 cellás scenery esetében már 180 új textúra.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
klassz a reptér, helyenként úgy néz ki, mintha tényleg ott lennék.
Észrevétel csak kettõ:
- az út melletti 1 db nagyobb faház lehetne nagyobb kicsit a többihez képest
- a reptéren kívüli talajtextúrának a színe zöldebb lehetne, hasonlóan a reptéréhez
Minden egyéb 5*! Szép munka! <#worship>#worship>
AFCAD:
a beton felület a Pegazus étterem és a torony körül módosítva lett. Tibi kiszúrta az elcsúszást. A heli állóhely szebb kör alakú betont kapott. A bungikhoz utak vezetnek.
Fák:
javítva lett a Pegazus étterem elõtti fenyõfák pozíciója, valamint a "fõbungi" közelében lévõ facsemeték is "szimulálva" lettek.
Objektumok:
a fõbungi 😄😄😄 közelebb került az úthoz
A kerítés itt majd el lesz bontva, fotók alapján ugyanis még a bungik építése elõtt itt drótkerítés volt, az új fotók (Gemenc vitorlázó kupa albuma) szerint azonban ezek el lettek bontva. Mint ahogy a korábbi szép facsoportok is ki lettek vágva.
LHOY javító csomag 1
Olyan problémám van, hogy a Saitek szarvkormányom nem akar mûködni... :/
Bedugom, de nem akar világítani a zöld kijelzõje.. Áramot viszont kap szerintem, mert a gázkaroknál világít a zöld kis fény..
Valakinek volt ilyen problémája? Mit lehet tenni? :/ Gari nincs már rá...
Köszi elõre is!
-Varjú László "Lacibácsi" vegetlib csomagját, akinek nincs fent, az rakja szépen be az Addon scenery\scenery és texture mappába gyorsan. Anélkül ugyanis fura lesz..
-GianP glider csomagját
-Gus501 spectechnika csomagját
Még így is sok meló van vissza, mert jó pár objektum elférne még, valamint a növényzet sem a végleges változat, akárcsak a kerítés.
Helyre kell majd tennem egy kis pocsolyát a bungik közelében, és a téli textúraszettet is le kell javítani.
LHOY 0.5B
Sacc kábé. szerintem majd a Mikulás hozza a végleges változatot. Aki jelenleg többet várt, annak sorry, tényleg nincs idõm. Ebben a pár napban is más jóval fontosabb dolgoktól szedtem el idõt rá.
Gondolom akkor olyan név mint Vince János ( Majosháza ) vagy vagy Bató Ferenc Dabas ismerõs neked! Na igen vannak termik rendesen! Májusban majdnem sikeresen ott maradtunk mert belekeveredtünk 2db befújásba! Mind ezt két géppel ( Kötelék ) érdekes helyzet alakult akkor ki!
Amúgy ezt a sárga gépet is az õ gépe alapján építették itthon egy garázsba ha jól tudom. Vagy lehet hogy darabra pont nem ez az, de egy ilyen sárgát csináltak az övérõl is az tuti.
A sárkány meghívást is köszi, de arról meg már van papírom '91 óta. 😊 Igaz, az utóbbi években már nem repülõzöm velük - egyrészt mert elfogytak a sárkányok nálunk a reptérrõl, másrészt lusta vagyok már küzdeni az elemekkel egy-egy termikesebb-szelesebb napon. 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
TE HOL LÁTTÁL LETÖLTÕ LINKET? Mert szerintem sehol! Pár hogy milyen is lesz a dolog az lopás, lenyúlás? Nem is tagadtam hogy a ti jármûveitek voltak de mivel az csak kép volt így igazából nem értem! Tudomásom szerint nem csináltam olyan dolgot ami bármi is törvénybe ütközne!
Téma Off
1.Bizony nem járunk.
2.Ha valaki úgy használja mások cuccait hogy ezt elfelejti megkérdezni, és még ráadásul akkora bõr van a képén, hogy mindehez heteken át azoktól kér segítséget akiket késõbb "lenyúl" az kinek is a hibája?
3.Bár már ezt a múltkori után is világossá tettük.A saját használatot meghaladóan,hagyd békén a cuccainkat!
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

1, Senki nem mondta hogy járjál vagy járjatok öröm táncot!
2, Nem játszottam el semmit mivel ti egy-két alapján szûrtetek le dolgokat ahelyett hogy elõbb kérdeznétek ( ez nem az én hibám )
3, Úgy sikerült rá raknom, hogy Fsrepaint megnyit netrõl kép lement és átméretez majd szépen beillesztettem nagy elváltozást igazából nem látni rajta!
4, " Silány vacakot meg nem adunk ki a kezünkbõl " Senki nem mondta azt hogy én ezt bármilyen letöltõ oldalra ( avsim, flightsim ) felrakom ( nem áll szándékomban )
Durván ennyi!
Kezdjük az elején.
Marhára kíváncsi volnék hogyan sikerült rátenni a légimentõk a gyermekekért emblémát.
Én azért nem csináltam meg ezt a változatot, mert a modell mappolása miatt csak szarul, (a valósággal köszönõ viszonyban sem lévõen) vagy ocsmányul eltorzulva lehet fölrakni azt.A torzulás mértéke pedig akkora amit az én painter képességeimmel már nem tudtam korrigálni.De pl. a modell vertex hibája miatt nincs rajta az orron az OMSZ matrica sem.
Silány vacakot meg nem adunk ki a kezünkbõl.
A másik felét meg aztán már végkép nem értem.
Azok után amit már eljátszottál az LHSimmel még lelkendeznünk is kellene hogy már megint a mi cuccainkat piszkálod?
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
Na téma OFF.
Módisítottam az általad készített AS-350 magyar festést annyiban hogy BDA-BDC lajstromot is kaptak!
A készítõn nem változtatok és nem áll szándékomban változtatni!
Remélem ebbõl nincs harag
Modell Freeware Nemeth Designs
Paint: Tibor Kókai
Freeware Model by: Heiko Richter
Painter: LHSimulations. [email protected]
Leszálláskor 10 000-en landing light on, ha elhagytad a runwayt landing light, strobe off, taxi on.
http://goo.gl/gd6Zi5
DEP: taxizok, RWY elõtt megáll. Engedélypofázás = OK! LDG Lights és strobe ON! Elindulok reppenni, a többi vili... DES: Leszállok, gurulok a RWY-en. Mikor már csak 10 nm-el suhanok, Landing és strobe OFF, taxi 10.000 feet alatt végig ON! Befordulok taxira, csókolom...
Az AI gépek is így viselkednek, bár lehet hibásan...
TU-154B model by Tibor Kóka!
<#eljen>#eljen>
Isten király ez a modell!
Ezt már rég megakartam mondani és most sikerül is 😄
na arra perpill nem gondoltam.. viszont volt egy nagyon jó filmje amiben egy filmrendezõt alakít
megaztán a régi jó autósüldözõsös eposzhok..
csupa jó tájtöl
sztem egy cseppet félre értelmezted...
Bocsánat érte
mondjuk ha valki némileg hasonlatos egy 70-80as évekbeli filmsztárhoz, (ámcsimácsósmindenkitmegrakbörttréjnolcra meg különösen) az nemtom miért olyan vérigsértõ dolog
mindezt egy kockafigurára vetített kis felbontású texre alapozva..