45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#38414 Ismeritek a Lago 1.0 Róma LIRF 2004 kiadását?
Nagyon frankó kis addon lehetett ez majd 8 éve...
A Follow-me Cars baromi nagy meglepetés volt rajt!
Esetleg nem lehet valahogy ennek mintájára megcsinálni a Magyar reptereken? -
#38413 Békéscsaba egyenlőre még hiányos. A vízfelületeket kell életre kelteni, a megrajzolásuk már kész, csak a dxtbmp-vel kell az "alfát" aktiválni. Illetve az eredetihez képest 2x nőtt a scenery, így a hiányzó részt, benne fél Békéscsaba is még munka alatt áll. Nyíregyháza is remake alatt áll, benne lesz az egész város. A régi sceneryk zöme újjászületik, szebb élethűbb színek, nagyobb felbontás. Elvileg ma tettem volna fel Gyúrót, Kalocsát, Kozmapusztát, Kilitit és Papkutapusztát de a hiányzó épületek miatt egyenlőre habozok. Menet közben Őcsényt is próbáltam feltupírozni, de ott nem fog a színező tudásom. Lehetetlen életet lehelni azokba a fakó fosszin satellitekbe. Viszont úgy fest hamarosan új képek lesznek, és akkor egy gyors menetben bezúzom. -
#38412 Tomi! Ez nagyon jól néz ki!
Majd kérlek tedd meg, hogy dobsz egy linket, ha tölthetők lesznek , mert én végig túrtam az egész hálót, de nem sikerült rájuk bukkanni!:(
Köszönöm szépen előre is! -
#38411 -
#38410 Végre úgy orsózott a 21-es ahogy kell. 1500-on kirepültem Lelléig, ott végrehajtottam egy ugrást 4500-ra, hagytam táncolni a Balaton felett, jobb fordulóval vissza rácsapás Siófok-Kiliti-re , emelkedés vissza 1500-ra, majd Dombóvár előtt visszasüllyedtem 600-ra és lassan becsorogtam.. Korábban a régi joyal, csak 800-1000 kmh környékén tudtam az orsózás szögsebességét növelni, de ez most ment 600 alatt is. Hja.. más lett a dinamika. Újra meg kell tanulni repülni a kályhákkal. :) -
#38409 Gratula!
Egész más az élmény, ha az ember nem "technikai" gondokkal küzdve repül.
Nekem az iFly-on le kellett venni az érzékenységet mert állandóan eldobálta az AP-t ha megmozdult a joy.
Happy landing !
-
#38408 Igen. Fantasztikus volt. Nagyon kecsesen lehet a madárkát terelgetni. Finom csűrés, gázadás.. "Kecses" az átmenet minden tengelyen, a HAT kapcsolóval szaggatás nélkül lehet a kabinban szétnézni. Megérte az árát. A 21-et még nem próbáltam. Nagyon várom már a besorolást Kaposhomok fölött.. vacsora után meglesz.
Győző készülget egy új Szu-22 is, egyenlőre csak M4-ről szól a fáma, de azért én mindent bevetek, hogy Mehlin Rainert rávegyem egy apró külcsínyre a svancon, és a törzs utolsó szekcióiban. Jó lenne egy M3-as. -
#38407 Már az új cuccal repülted?
-
#38406 Holnap megyen ez is flightsimre.. javított megnövelt verzió.
-
#38405 Megvannak a régi privát kapcsolataim, amikkel nem tudnak a webáruházak ill. a netes rendelési felületek versenyezni. Amúgy én inkább a személyesen elfáradok szt. szaküzletbe típus vagyok. Nincs semmi előítélet, csak egyszerűen más a vásárlási szokás. Egyedűl CDGalaxis és az Alexandra kiadó, ahol neten vásárolok. -
#38404 Holnap itt a cucc! :) Még jó hogy szabadnapos leszek.
A geniusnál nem remegésről volt szó. Maga a fő X,Y tengely pótmétereit sem lehetett belőni. Volt ugyan egy plusz állító csúszka, ami azonban annyira merev volt, hogy a legkisebb mozgása 2-3 mm-t meghaladta, ezalatt meg sem mozdult, de ha megmozdult, akkor totál elhúzta a magassági és csűrőt, amerre húztam. Ezért inkább választottam mindig a kisebb rosszt. Csúszkák középen, 2-3 naponta kalibrálás, és persze reménykedni, hogy nem cseszi el a repülést. Máskülönben nem volt olyan rossz ez a joy, azért csak kihúzta közel 5 évig. Elődje ugyanilyen, ugyanilyen hibákkal küszködött, de ott magától eltört a rugót nyomó vékony műanyag pöcök. -
#38403 Én is neten vettem, másnap hozta a futár utánvéttel és hál1 Istennek semmi gond nem volt. -
#38402 webáruházakkal nemtom mi a bajod.. már vagy tucatszor vásároltam itt-ott amott.. (extrémdigitál példul)
postai utánvétes dolog..
az meg hogy egy kikapcsolt axis miatt is remegett, az meg sztem az miatt volt hogy ezeknél állt. sorban vannak kötve a potik.. -
#38401 Rossz véleményt én sem olvastam róla, úgyhogy bízok benne, hogy végre nem kompromisszumos repülések lesznek.
F23 eredeti állapotban sem volt túl precíz. Gyárilag is hajlamos volt vándorolni. Nem tartotta a középpontot rendesen. A potik meg rövid idő után elkezdtek hülyülni, aminek az állandó újrakonfigurálások lettek az eredményei, de végül kb. 2 éve előszőr a "rudder" adta meg magát, így jött a num 0, 5, enter helyette, majd a "gázkar" kezdett bénáskodni még tavaly nyár elején. Az alsó 40-60% fordulat elveszett, illetve a felső 10%.
A cessnánál, utasszállítóknál még az ember úgy ahogy el lavírozik billentyűkkel, de sokat elvett, hogy mindig figyelni kellett a hajtómű param. mutatókat, de pl. a MiG-21F, PF és MF gyakorlatilag a bekrepált joystickkal használhatatlan lett. A joy gyárilag lomha volt, tehát a csűrőmozgás az egy harci gép esetén is harmatos volt.
Fs ugye érdekesen kezeli a billentyűket, lehet egyesével léptetni, vagy megnyomod 3x de akkor nagyobbat ugrik, ha meg ráhasalsz akkor brutális a változás. Na most ennek a játéknak vége lesz..
Viszont a hirtelen rá-rátörő oldalirányú bedöntéssel már nem lehetett mit kezdeni, pl. talajfogás előtt hirtelen bedöntés. Leszoktam a videókról is, mert a durva joy hibák miatt sokszor látszódott a gépészkedés. -
#38400 Nekem is 3D pro-m van! Kb 8 éves!
Egyszer kellett WD40 behatással kicsit jobb belátásra bírni, de én nagyon megvagyok vele elégedve!
Ami nekem hiányzik, hogy a 6db gomb az alján, az világíthatna...
Sokszor kell tapogatnom, mert Reserv, A.Trotthle, LandingL, Gear, fékszárny, TOGA van kirakva.
A fenti oldalsón a nézetváltás.
Az elsőn a fék, a felső négyen meg a trim és a Flaps.
Nem tudom, hogy mit vennék, ha vennék helyette! -
#38399 Nekem Logitech Wingman 3D force feedback van, 10 év alatt a második.Meg vagyok vele elégedve, jó beállításokkal sokáig elszolgál.A sok olcsó gagyihoz képest elég jó.Biztos van szebb, okosabb, jobb meg drágább, de csak erre telik nekem is.Nekem sincs fél millkám egy csúcs konfigra (gép,monitor,kormányok,freetrack...), a "játék" öröme meg ezzel is meg az fs9-el is megvan. Használd is ki a lehetőséget, nem fogsz csalódni...- bár ma már a "márkás" cuccok is egyre ócskábbak. -
#38398 Az igazság z a jó öreg sok-sok éves Genius F-23-nak már nagyon kilógott a bele. A potméterekből már nem működött az oldalkormány, gázadás. Ráadásul hajlamos volt néha akadozni oldalra is. Leesett a komódról, ahová sógorom rakta, én meg éppen előtte húztam fel magamat wot-on, illetve a becsúszó bill. tartón és megkapta a kegyelemdöfést mérgemben. A sceneryk objektummozgatásait is állandóan szabotálta, mert hiába volt kikapcsolva az oldalkormány funkció, a joy folyamatosan balra csavart slew módban is. Szegénynek nem így kellett volna végeznie, és pont nem most, amikor lesz éppen elég kiadásom autóra.. Viszont az ajánlat amit kaptam a joyra nagyon-nagyon baráti volt, dobozos új termék full garanciával. Vétek lett volna kihagyni. Hónapok óta lestem mindig számtech osztályokon, hogy van e valami joy, de manapság nagyon eltűntek ezek a cuccok a kínálatokból. Ismeretlen webáruházakat meg inkább hagyom.. -
#38397 -
#38396 Már megrendeltem az új masinát.. asszem nem fogok csalódni. Logitech Extreme 3D Pro.. jutányos áron. :D -
#38395 Most Pilatussal ILS berepet csináltam, elég jól behozott (erős oldalszélben)5R-re, aztán fű alatt végig a pályán és az út felett building crash, alacsonyan kb. 50 m-en.A 23L-re meredeken kell (5 fok) bejönni.
A neten 1-2 nap alatt lehet futárszolgálattal rendelni.Az ünnepekben nem is repülsz? -
#38394 Én összetörtem tegnap a joyomat, és jövő hétig várhatok az újra, így tényleg nem tudom megnézni, pedig meglesném. Mig-21-el mindkét irányból leszálltam rá még amikor megjelent, de rég volt, és azóta sem jártam az ország keleti felében :D. -
#38393 Nem, kézzel ereszkedtem be, aztán a szélvédő előtt fekete háromszögek kezdtek röpködni és lepereceltem orral.
Újra raktam az LH-s repteret és bázist.Ugyanez az útvonal, kb. a piros háznál átstart (nem tudom miért, a betonon senki és semmi), jobb kör (ATC), sima leszállás.Holnap újabb próba.
A C-17-el meg az 5-re gurulásnál akadok el (building crash) az első fedezéknél.Kicsit nagy a madár. -
#38392 Nálam: Finálon már manuálban ereszkedtem és csak az Autotrotthle van bekapcsolva. -
#38391 Nem jó helyen van az az ILS pattern szerintem az afcadban. De személy szerint a TP is 1500 ft, ami 450 méter, szemben a 304 méterrel. A GP és LLZ okés, de a "nagy zöld nyíl", az nem okés.. az nem a 23L küszöbre mutat :D Annak a 05R küszöbnél kellene lenni. Sajna joy nélkül ezt most nem tudom kipróbálni, de megér egy prószát. -
#38390 Ez gondolom a robotpilcsi használatával jön össze. -
#38389 Hát a kép feltöltése nem jött össze, bocsi. -
#38388 Én is így jártam 23L-en ATC vektorálással.
Kép -
#38387 Gondoltam csinálok egy két képet a katasztrófáról!
Nem tudok!:(
Most már tényleg össze szedtem a kiteregetett ruhákat+ az összes antennát és azóta egyáltalán nem csinálja!
Pedig már azon a részen 500ft magasan repülök!
kiérti ezt? -
#38386 Na azt már megfigyeltem, hogy csak a RWY23 és csak ha 700ft alatt vagyok annál a piros tetős épületnél...
Mondjuk nagyon csalóka az a siklópálya, mert a tach zóna az majdnem a pálya közepére esik...
Ezek szerint akkor lehet túl alacsonyan jöttem? -
#38385 Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Előre hangsúlyozom, hogy semmilyen beállításhoz nem nyúltam az IVAO-s kilinseket leszámítva!
A jelenség a következő!
LHBP-LHDC út ATC által vektorálva.
APP Runway23 visuális megközelítés.
Tegnap éjjel, sötétben dob egy futómű hibát. Lereagálom. Vészhelyzetet jelentek és folytatom a megközelítést.A pályától kb pár száz méterre lévő hosszú piros hullámtetős gazdasági épületre esik a gép, de úgy hogy semmi előjel alapján egyszer csak a jobb oldalára fordul és menthetetlenül elindul lefelé.
Gondoltam volt valami más hiba is a fedélzeten amit nem vettem észre, bár egyik panelen se volt semmi különös jelzés!
Persze az FSPass oda vert egy csomó pontot minuszba és az volt a kiértékelés, hogy nem voltam közreműködő, bár a segélykérést megfelelően döntöttem el!
Gondoltam, sötét is volt, fáradt is voltam...!
Majd ma világosban!
Persze minden ugyan úgy történt mint az este! A piros háztetőn landoltam, bár most a futó is kint volt! Nézegettem a külső nézet visszajátszását!Mint amikor Columbiáról potyogott a hővédő burkolat...
A levegőben széthullott a gép!
Mivel most full hibátlan a gépem, még mielőtt bár mit is állítanék, kérdezlek Titeket!
Most megyek megnézem a pályát másik irányból is. -
#38384 Figyelem !
LH szimes fiúk 04.01-es vicce : UFO LHPP-n.
A 0412-es Library Base Packba beépítve. -
#38383 tudod milyen jó focipálya lesz a helyén??
ne elégedetlenkedjé máán.. -
#38382 LHSM-et példul az ottani szállodák fogják fenntartani.. rájöttek, hogy muszály lesz, különben nem jönnek a nyémcik vellnessszkedni -
#38381 Elég elkeserítő ami zajlik :( -
#38380 Na igen...várható volt hogy folytatják amit elkezdtek...és addig nem nyugodnak míg szét nem dobhatják maguk közt azt a pár milliárdot amit a placcért kapni lehet. Közben pedig végig belemosolyognak a pofánkba mondván: "mi határozottan szeretnénk ha a sportrepülés tovább létezne városunkban!"
A kurva anyátok szemét gerinctelen politikusok!!! -
Tóth Balázs #38379 Sziasztok!
Főleg IVAO-s kollégákhoz szólna a kérdésem, de hátha tudja más is :)
Frissen telepített, eddig működő FS9-re rátettem az IvAp-ot + a full MTL pakkot, valamint még rányomtam a Hide MTL aircraft-ra is, de ennek nem hiszem, hogy van köze a problémához.
Azóta az FS nem indul el: indítás után feljön ugyan a DC3-as töltőképernyő, de aztán 1-2 perc után (ez a töltési idő a sceneryk miatt nálam normális :D) eltűnik (a tálcáról is), mintha el sem indítottam volna.
Valakinek tapasztalata, tippje ezzel kapcsolatban? Win7 64bit, eddig sosem volt ilyen jellegű bajom az FS + IvAp-pal.
fs9.cfg törlése nem segített, bár újragenerálta, de nem indul el továbbra sem. -
#38378 Akit érint: LHDK AD CLOSED DUE TO NO PERMITTED OPERATOR 01. APR. 0000 2012 UNTIL 30. APR. 2400 2012 -
fs9pilot #38377 Bocsi az offért, de nincs esetleg köztünk Flaming Cliffs fan? Mert ennek a r*hadás supportnak aztán írhatok... Aztán vegyél eredeti játékot. -
#38376 Nem szerettek külön lenni!:O
Töröltem, újra raktam a C re és tökéletes! -
#38375 Esetleg lehet az a hiba, hogy nem az FS ssd re került, hanem egy másik HDD re?