MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#hawaii>#hawaii>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ugyan is ez ott mind le van írva!
A másik meg sokan harapnak a "játék" kifejezésre! Az itt lévők zöme lassan megette kenyere javát és nem igazán tartjuk játéknak...
Amennyiben kérdésed van, akkor azt célirányosan tedd fel, különben nem jön rá válasz.<#integet2>#integet2>
Először is lehet feltenni kiegészítő scenery-ket, ami lehet egy reptér, vagy esetleg egy terült (pl. Alaszka)
Aztán lehet feltenni repülőket, kinek mi tetszik...propelleres...jet
Vannak továbbá egyéb kiegészítők, amik a vizuális élményt növelik....felhő, és víz textúrák (pl. REX, Zinertek Ultimate Water)
És lehet még időjárást generáló progikat használni (pl. Active Sky, FS Global Real Weather)
De ezek csak szemelvények, se szeri, se száma a rengeteg, és jobbnál jobb kiegészítőknek.
Remélem, ez segít.
Utólag is elnézést, hogy az eredeti Z-43 rilízben gyakorlatilag az összes magyar festést én abszolváltam... <#zavart1>#zavart1>
Köszi! Főleg a SOH fórumon nyomulok. Ez a 21-es FS9-es Mehlin Rainer
Jó lenne FSX-re is Pipishegy,ez a scenery nagyon gyönyörű!
Látom Zsolti, beindultál 😊 Itt is követlek ám. <#eljen>#eljen>
Még a végén felrakom megint az FS2004-et. (Most csak az FSX van fent.)
Ehhez az aktuális MiG 21-eshez (Ivan Jurcaga?) adhatnál egy linket. Ki kéne már próbálnom 😊
Végül egészen jól sikerült a Shockwave világítást konfigurálni, csak az zavar, hogy elég hülyén néz ki ez a földre vetülő sárga háromszög. Ezzel lehet valamit kezdeni, vagy kár erőlködni vele?
FSD-ben nem tudok segíteni mert nekem egy szem sincs fenn.
All of the above aircraft can use these same settings. Just be aware of your light# and gauge# when adding them.
aircraft.cfg
light.4 = 5, 3.00, 0.00, -1.70, fx_Shockwave_landing_light // Shockwave light
panel.cfg
gauge08=shockwave_lights!SW Lights, 1,1,1,1 //shockwave light
Itt található néhány : shockwave lights
Nincs valakinek esetleg működő Shockwave Lights kofigurációja a RealAir Scout-hoz? Előre is köszi.
Szerintem használj külső tárhelyet, az SG-é mindig is egy rakat fos volt, ráadásul kicsi is.

Tegnap repültem egy LOWW-LHBP-t B737-l! Valami gyönyörűség nekem még mindig ez az FS9!
Szerettem volna képeket feltölteni, de nem sikerül...
http://www.fs2crew.com/cart/products/FS2Crew%3A-RAAS-Professional.html
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Olyan kérdésem lenne, mostanában sok videón észrevettem, amikor a repcsi a felszálló pálya várópontjához ér, egy hang bemondja az aktuális pályát. Ez 737Ng tipuson is bemondja? Ha igen ezt ifly-ba is be lehet kapcsolni valahol? Köszi
Hát nagyon kár lenne azért a reptérért, mióta az eszemet tudom, azóta pezsgő repülőélet folyt ott, bűn lenne hozzányúlni. Csatlakoztam is a facen a tiltakozókhoz, ennél sajnos többet nem tehetek érte innen a messziből, drukkolok LHDK-ért és most már LHHH-ért is. (no komment, mert nagyon csúnyákat írnék) Nekem Dáka a legközelebbi "kis" reptér, itt is repülgetnek azért, bár ugye benn van a pápai TMA-ban és ez biztosan korlátozásokkal jár. No meg 30-án kellene kimennem LHPA-ra, lesz egy kis összeröffenés a 23-asok érkezésének évfordulójára, ott lenne a helyem, beszélgetni kicsit a volt kollégákkal.
Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2014.08.14. 12:37:37
Utoljára szerkesztette: gfarkas, 2014.08.12. 22:08:25
Nem az fssound.dll-t hiányolja?
Ha igen akkor szedd le a dll-t a netről, tedd be a modules mappába és az fs9.cfg-be írd be:
FSSound.dll=1
Win7-nél az fs9.cfg-t itt találod : C:\Users\számítógépnév\AppData\Roaming\Microsoft\FS9