45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#44615 Részvétem, én 2 éve éltem át ezt az élményt........... -
#44614 Remélem átadtad neki üdvözletem! :)
És igen, jöhet a very részletes élménybeszámoló!!!!! :))) -
#44613 Ne fogd vissza magadat!
Jöhet a részletes élménybeszámoló!
Megdöglött valami hardverem...
Alaplap gyanús! Gondol egyet és kikapcsol... -
#44612 Persze:)) Már a cockpuit ablakon integetett ikozben a sorban alltam hogy NA GYERE FEL KISAPÁM:))
Olyan dolgokat mesélt csak tátott szájjal halgatta, maleves kikézés Tupoljev Fülöp úr.stb. -
#44611 Jól láttam, megint az Ilossal? -
#44610 Mázlista... -
#44609 Biztos kis gyakorlás:) tegnap ismát volt szerencsém a 737800 cockpitjéhez, Dublinban elöttünk taxin épp egy training flight tartott a kifutóhoz:) Azért a tegnap esti ködös landing is jó volt:) -
#44608 Nem mindig repül "látható" üzemmódú transzponderrel, én is láttam már körözni, a Flightradaron meg nem látszott.
Itt-e van-e a filmen szereplő :
-
#44607 Az lehetetlen, nincs kint az indexen! :D -
#44606 "Barbi gép" most is nyomja a touch and go köröket Pápán... Volt szerencsém látni ! :D -
#44605 A Flightradaron kiböktem a WIZZ HA-LPL-jét itt a szomszédban, gyorsan kiugrottam a dél-közelihez és telefonvégre kaptam a kicsikét:
-
#44604 OFF
Nem csak áramkommandó lesz, hanem gyünnek a narancsnyakkendős modemkommandók. Oszt ha a szolgáltatók kifekszenek, jön a nagy nemzeti kezdőlap, ahol minden kattintást árgus szemekkel lesik a tekikatonák, de majd mi a szájbervilág Szupermárijóbroszai jó odacsapunk a tekikatonáknak, naribaglyoknak, minden pálya végén lecsapunk egy minisztert, és majd az utsó pályán fejbecipőzzük, ugrályuk a Múbánccsárkányt is :)
ON -
Legvar #44603 köszönöm, nagy kár érte. egyébként a több monitoros full-screen problémára van valami megoldás? mert amikor win, modban beállítok mindent drag-drop és vissza válltok full screenbe akkor amit használtam másoldagos monitornak nem kap jelet és elsötétül! ötlet esetleg?
-
#44602 Nem tűnik rossznak, lehet megpróbálom, de meg kéne venni az FSX-et, meg azért 4 GB-re feltenni a memót mert a 2 épphogy elég most is, igaz minden maxon. Az a baj, hogy kb. havi 40 000 Ft-ba van a gyógyszerem+a nyugdíjból az adó (16 %) és muszály kocsit is tartani, szóval sajnos eléggé hátul van a fontossági sorrendben a repülés és a számítástechnika....a téli bezártságban ellennék a teljes újrarakással, beállítással, hát majd meglátom...... -
#44601 Ne légy kishitű!
Pár hónappal ez előtt még én is Core2Duo-n nyomtam 2GB RAMmal közel nyolc évig! A röpcsi fejlesztése gyakorlatilag ilyen vason történt! Sőt, még videót is csináltam róla anno - szerintem nem volt vészesen lebutítva a grafika... Szóval szerintem nekirugaszkodhatnál...
-
#44600 Talált, elsűlyedt! . A véleményem alább látható......... -
#44599 -
#44598 Tibi munkáit ismerve egyetértek veled, sajnos Core 2 -őn, 2 GB aggyal az X-est nem tudom kipróbálni, de régóta a kedvenceim közt van a 9-es változat nekem is. -
#44597 -
#44596 Bassza meg! Ez a ZLIN ez odabasz... Egyszerűen annyira tetszik, hogy nem találok szavakat...! "Mámor egy sikoly..." -
#44595 -
#44594 -
#44593 OFF!
Drágáim!
Vissza kell állnunk LAN Partik világába!
1GB/150Ft Számolja már ki valaki, hogy egy LHBP-EDDF mekkora adat forgalmat jelent az IVAO-n? -
#44592 Jó válaszok! -
#44591 Egyébként teljesen bele vagyok szerelmesedve a gépbe, mióta megvan, nem is reppentem mással. :) -
#44590 Igen-igen, tudom, a Te videód adta az ihletet. :)
-
#44589 Az ürgék meg leadtak egy dangerous approach meaning-et. Szerencsédre hozzám került az ügy, én meg elmeszeltem a jó szívemmel.
Egyébként besárgultam az irigységtől. -
#44588 Ilyet én is csináltam nemrég... :)
-
-
Nem, mivel más-más modell (mdl). -
Legvar #44585 még egy gyors hátha valaki tudja?! Posky-t össze lehet hozni a pmdg-ve? -
Legvar #44584 hibátlan, köszönöm szépen.! ki gondolta volna, hogy befolyásolja ...
köszönöm mégegyszer -
Matth3w #44583 vezérlőpult/személyreszabás/megjelenés/szöveg mérete nagy vagy kicsi!
ha a legkisebbre állítod akkor minden rendben lesz !
-
Legvar #44582 Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy PMDG 747 (ver.1.2) nél a kijelzőkön a számok illetve minden picit el van csúszva van ami összeér van ami kilóg. ezer éve használom már ezt a masinát soha eddig nem tapasztaltam még csak hasonlót sem. win 7 most lett ujratelepítve de a felbontást, is próbáltam már változtatni nem változott.
köszönöm -
Frenky #44581 Tisztelt fórumozók! Mindenkit várunk, akit érdekel az Online Repülés! Sziasztok! Jó lenne ismételten, rendhagyó módon a Tagokkal közösen repülni, gondoltam lennétek páran, akik jönnétek és végre kipróbálnánk a többjátékos REPÜLÉST! TS3 Elérhetőség: Virtual-Aerobatics.Teamspeak3.com utána valamelyik üres szoba Flight1 Mindenki a kedvenc gépével kezdene, vagy amivel akar :-) aztán a többit megbeszéljük TS_en.
DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja!
Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Google+ ON is! -
hatalakj #44580 Köszönöm, hogy reagáltok a dologra.
Segítene valaki megcsinálni? -
#44579 Ezért írtam, hogy legfeljebb elméleti tippeket tudok adni, bíztam benne, hogy valamelyik szaki "veszi a lapot" és besegít. Köszi! -
#44578 Az nem lesz jó, mert egy VC műszer megjelenítési metódusa gyakrolatilag sosem egyezik a 2D panelével. Itt nincs jobb metódus csak a try&mistake; beírsz egy műszerhez egy értéket és megnézed FS-ben, majd az ott látottak alapján módosítod (saccolod) az értéket addig amíg jó nem lesz. Tudniillik a VC-ben több "kivetítő" poligon is van legtöbbször míg ugyan az a panel szekció lehet a 2D változatán egy azon panelen van. -
#44577 Próbáld meg a VC panelos részét átmásolni a 2D-s panel.cfg-be. Nekem nincs meg ez a gép így gyakorlati segítséggel nem szolgálhatok csak elméleti támogatással. -
hatalakj #44576 Vagyis DHC-6 Twin Otter.