45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
flyby #38494 Nagyon köszönöm! Meglátjuk. -
Matth3w #38493 mind 1 próbáld meg ezt. -
flyby #38492 8-gb,Win 64-en futtatva! Ezért sem értem nagyon. -
Matth3w #38491 mennyi ram van a gépedben mert ha kevés attól is csinálhatja ezt.. arra itt van a megoldás próbáld meg ezt csak előtte fs9.exe-ről csinálj másolatot -
flyby #38490 Volt időm próbálgatni ma,és TNCM-re meg KJFK-ra éjjel,nappal sűrű felhőzetben,símán megérkezek a 747-el! KLAX-ot ,ha megközelítem most hibaüzenet nélkül fagy ki,de a probléma itt mindíg előjön.Az FS9 install.elején változtattam a:TEXTURE_BANDWIDTH_MULT-on a leírtak szerint 400-ra,viszont nem tudom van e köze a problémához.Gatyába rázná vajon a regisztrált FSUPCI? -
#38489 Ezt ki kéne próbálni. -
flyby #38488 Köszi a választ! Csak eredeti cuccokat teszek fel! Az fs9.1 patch is fent van,és az ingyenes fsupci 3.999.Próbáltam úgy összeállítani a rendszert,ahogyan tőletek tanultam,de valahol elhibáztam ezek szerint!Szívesen fogadnék még ötleteket. Előre is köszi! -
#38487 Olyan mint az autókban a sebességváltó, csak fokozatmentes kivitelben. -
fs9pilot #38486 Tulajdonképpen a légcsavar is egy szárny. Ezért ő is csak bizonyos állásszögekben fejti ki hatását. Nulla állásszögön a légcsavar nem fejt ki húzóerőt. Túl nagy állásszögön pedig – csakúgy mint a repülőgépszárny – átesik. Az optimális határok a légcsavar fizikai kialakításától (profil, húrhossz, lapáthossz, fordulatszám) függnek. Felszálláskor a lehető legnagyobb teljesítményleadásra van szükség, ez a légcsavar kis állásszögén a leghatékonyabb, azaz így van a légcsavar az álló levegőhöz képest optimális pozícióban, az átesési kritikus állásszögtől távol. A földön álló gép esetében- amely ekkor még a levegőhöz képest nem mozog – valós állásszögről beszélünk, de amikor a légcsavar által felvett levegő már a repülés mindenkori sebességével "érkezik", a dinamikus állásszög kifejezés használatos. Ez relatív fogalom, amely a megfújás sebességével fordítottan arányos. Ebből következik, hogy minden valós állásszöghöz tartozik egy olyan repülési sebesség, ahol a dinamikus állásszög nullára csökken. Gyakorlatilag ez a nem változtatható állásszögű légcsavar sebességhatára. A légcsavar ekkor nem ad le vonóerőt (tolólégcsavar esetében tolóerőt), mert a gép repülési sebességvektorával egyenlő, de azzal ellentétes irányú megfújás pontosan akkora sebességgel érkezteti a levegőt a légcsavarlapátokhoz, amekkorát azok "kiharapnának" az álló levegőből. Az állítható szögű légcsavar pont ezen jelenségek kiküszöbölésére alkalmazható. Felszállás után, amikor már nem a nagy erőleadás a fő szempont, hanem a folyamatos utazósebesség, illetve a gyorsítás lényeges, egyre nagyobb szögre kell állítani a légcsavart, megtartva ezzel a dinamikus állásszöget az optimális erőkifejtő tartományban. Ezzel a módszerrel folyamatosan lehet gyorsítani a repülőgépet, amíg a légcsavar eléri a legnagyobb beállítási szögét. Általában úgy választják meg a lehetséges szögállítási tartomány legnagyobb szögű felső határát, hogy a légcsavar a földön álló repülőgép esetében se forogjon folyamatos átesésben. -
#38485 ha fsuipcs upgrade nem segit fent van fs9.1 patch? és viágbolti a pmdg? -
#38484 Ez inkább szakmai kérdés, de itt is érdekes lehet. A légcsavaros gépeknél a légcsavar állásszög változtatásnak mi a szerepe igazából? Csak a fordulatszámot csökkenti, vagy emelkedve a ritkább levegővel hatékonyabban tudnak megbirkózni a lapátok? Gázturbinás gépeknél lehet megfigyelni az egészen nagy állásszöget, azoknál nem is kettő, vagy három lapát van, hanem sűrűn helyezkednek el egymás mellett. -
flyby #38483 Mégegyszer köszönöm!Később jelentkeznék még. -
carlosfly #38482 Igen azt. Próbáld meg reméljük jó lesz. -
flyby #38481 Melyik verziót ajánlanád? A legújabbat! -
flyby #38480 Áldjon meg a JÓISTEN!!!! -
carlosfly #38479 FSUIPC-t frissítsd. -
flyby #38478 Üdvözlök mindenkit és elsősorban gratulálok a színvonalas fórumhoz.Régen foglalkozom a repüléssel,és az FS9-el is.Évek óta tanulgatok a fórumról szuper megoldásokat,de most először kérnék segítséget tőletek.A fellelhető információk alapján nem egyértelmű a probléma megoldása,ezért talán van ötletetek.Sajnos nem értek olyan jól a szám.géphez,de fejlődő képes vagyok.:-) Csak PMDG-747-tel,ha este,vagy komoly felhőzet esetén jön elő ez a probléma,de előtte(Run out of memory availab) felszólítással fagy ki!! A gépem -AMDX4,8Gb ram DDR3,HD6970 2Gb,Win7 64,a vinyón meg 100Gb szabad hely. A részleteknél meg ezt találom:Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: fs9.exe
Alkalmazásverzió: 9.1.0.40901
Alkalmazás időbélyegzője: 4135a208
Hiba - modul neve: G3D.DLL
Hiba - modul verziója: 9.1.0.40901
Hiba - modul időbélyegzője: 4135a88e
Kivételkód: c0000005
Kivétel - eltolás: 00017278
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038 Már próbáltam egy jó pár dolgot,de nem sok sikerrel.Ezek a kiegek vannak fent és igyekeztem a fórum és a FAQ,tanácsait követve összerakni a rendszert: Kb 10 reptér,Ifly737,Pmdg747,MYtraffic.2010,REX,ActivCam.AES. Előre is köszönöm a segítséget és csak így tovább!! -
#38477 pedig kis turelem nem art hozza ez nem arcade game beulsz losz aztan vege:)
Kanyarodni nem szoktunk foldulni szoktunk, javaslom ezt
Aztan joystick fel le az egyertelmu jobra balra az se olyan boynolult de ott van meg a rudder a pedal is, szoval fs9 nek javaslom a beepitett learning centeret onnan mindent szep kepekkel megtuddsz -
#38476 ááááá ez nekem így túl bonyolult... fingom sincs h h tanuljam meg.. :SS
-
fs9pilot #38475 http://fs2004faq.uw.hu/
Itt találsz infót. -
#38474 sziasztok! azt szeretném kérdezni mivel tegnap kezdtem a játékot hogyna kell felszállni meg kanyarodni a levegőbe? minden segítséget elfogadok.. előre is köszönöm.. -
#38473 Szerintem itt megtalálod -
#38472 Tudom amatőr a kérdés, de hogyan kell az alap Learjet 45 hajtóműveit leállítani a játékban? DE úgy általában, hogyan szokták a sugárhajtóműveket kikapcsolni, mi a szabályos menete a dolognak? -
#38471 Köszi szépen !
-
#38470 És ha nem foglalt valami másra a kombináció -
carlosfly #38469 APU menjen! csak akkor fog kinyilni. -
#38468 Így van beállítva, de nem jó a 2 emeleti ajtó + a cargo doorok
-
#38467 Külön bil.komb. paranccsal nyílnak, menűben beálítható, manuál írja, úgy emlékszem -
#38466 Hello !
PMDG 747-400 ben miért nem nyílnak ki a Cargo Door -ok és az emeleti ajtók ? Próbálkoztam többféle billentyű kombinációval... -
#38465 -
#38464 Jobb alsó sarokban vannak a zsalu kapcsolói, ha jó felé kapcsold őket, akkor látni fogod a 2D panelen és az external 3D modelen is hogy nyílik a motorzsalu.
Mellette ott van az olajzsalu kapcsolója is, azzal sem árt bíbelődni... :) -
#38463 Tán ki kellene zsaluzz picit, mert a hengerfej hőmérséklet pöppet ki van akadva már... :D -
#38462 iFy -
#38461 hello mindenki....nem vagyok nagy fórumozó de most szükségem van valakire...van errefelé olyasvalaki aki An-2-t szokott sétáltatni? van egy An-2esem de repülés közben feszt leég a motor... manual is csak orosz nyelven van hozzá és egy retkes videó tutorialt sem találok... nem egy alap összecsapott *** hanem elég jól kivan dolgozva...szóval vki megtudná mondani hogy a motorhűtést merre kell bekapcsolni? a gép innen van http://www.an2plane.ru
-
#38460 Tibi mi is ez pontosan? :) -
#38459 -
#38458 Steve Masson
Admin Group
Status: Online
Just a quick update that will be followed in a couple of days with a lot more information.
The test teams will get a New Build in the next 24-48 hrs. We see this build as the last major build the teams should get any changes will be smaller updates leading to the release version.
In my next post I will go into moe detail about what will be available in each version, there are some limitations with the FS9 build and we can see why other developers have decided to avoid FS9 completely.
The Feature Pack will be released one version at a time with a few days between releases to allow the team to support people with the new install and any problems they have. This is how we plan to release the software.
1st FS9
2nd FSX
3rd Pro Cockpit Builders Edition
4th P3D
The time between releases will depend very much on the amount of support we need to give each build, so if FS9 release is smooth with very little support being required the FSX build will be released sooner. -
#38457 Szurkolok a cseheknek!!!!
FS2004 Mig-23MF/UB/Mig-27 -
#38456 Szia! Üdv az oldalon!
Itt a beíró ablak felett a FAQ-ban minden fontos dolgot megtalálsz!
Ami ott nem szerepel, arra nyugodtan kérdezz rá itt a forumon! -
Speedy99 #38455 Sziasztok! Mondhatni új vagyok a repülőgép szimulátorokban de nagyon érdekel dolog. Régebben már foglalkoztam az fs2004 de bonyolultnak találtam. Most úgy érzem venném a fáradtságot és elkezdeném tanulmányozni de annyira sok mindennel kéne foglalkozni egyszerre. a problémám az hogy nem tudom hol kezdjem az ismerkedést a szimulátorral és hogy hol találhatnék valami oktató anyagot (nagyon) kezdőknek. válaszotokat előre megköszönöm!:)