MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
sztem ez így korrekt😉
Amúgy kicsit tisztáznám a dolgot szoval nem a 2ds nezet ellen vagyok, hanem a vc ben hasznalt 2ds popupokat utalom
+szeretem ha gauk fluidak(fs9), és kontrasztosak
Tudna valaki segíteni abban, hogy Active Camerában hol kell beállítani azt, hogy Tower viewnál (Fly by) mikor követi a gépet a kamera, akkor a zoom mindig egy adott méretben mutassa a gépet? Vagyis ha távolodik, akkor a kamera is zoomoljon rá. Manualt néztem, de bármit állítok, nyomogatok, nem nagyon jövök rá.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Én is azt olvastam, hogy holnap nem jön semmi csak a tesztelõk kapnak újabb buildet.
http://goo.gl/gd6Zi5
Én inkább azt nem vágom, hogy miféle 3 platformról beszél utolsó mondatában: "Below is a picture taken from the Pro and all features will be in the all three platforms." FS9, FSX, ...és mi a harmadik? (Az Xplane poént mellõzzétek lécci azon már átlendítettem magam. 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Olvastam az ifly fórumon hogy holnap lesz frisités, viszont nem vagyok profi angolos és úgy értelmezem hogy csak fsx-hez, bár folyamatosan igérik fs9-hez is, ha valaki olvasta a fórumot és jobban érti az angolt ossza meg velem is hogy fs9-hez is kijön-e holnap a feature pack. Thank you
Szeretnék ehhez a térképhez egy útmutatót, vagy valaki eltudná magyarázni hogy kell a szél erõsségét leolvasni.
LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations
reality xp egy cég amelyik erre a progira írt egy FS9,X modult
530W -> WAAS ez egy újabb verzsön ami fut fsx alatt is és ez már 32bit-es (mármint a tréner modul)
sajnos kis egymotoros göbbzit nem tudok mondani helyettük... de Hypo mester által ajánlott da cheyenne, vagy aeroworx b200 tényleg nagyon ott van..
habár elsõre annó nem rögtön ezekkel kezdtem ,mert multi engine ,valamint a prop kezelés is egy magasabb fokozat
én annó erre a célra a carenado piper cherokee-t használtam😉 gyakorlatilag azzal tanultam meg "érdemben" fsezni
akkor így passz
visszavonom.. tényleg nem menne
Nézegettem a gépet, nagyon megtetszett, tiszta ideál. Azonban neten több helyen is találkoztam egy problémával. Elvileg a Garmin 430 Trainer nevû segédprogram nem hajlandó Win7 64 bit alatt mûködni és mivel nekem is 64 bites Win7-öm van, nem feltétlenül ugornék bele a vásárlásba jó szívvel. Szerintetek fent áll valóban a fent említett hiba, illetve hogyan lehetne orvosolni?