45215
  • Hypo #38574
    erre
  • Gegi86
    Üdv.
    Segítséget szeretnék kérni abba hogyan lehet a legjobb teljesítményt kihozni a gépből. Régebben olvastam fs.cfg-ben kell valamit állítani csak nem emlékszem rá, ha valaki leírná ötszázadjára azt nagyon megköszönném. Az FPS max-ot milyen értékre kell állítani hogy a legjobb legyen.
    Első körben ezt szeretném kérdezni.
  • polluxware
  • gfarkas
    Bocs, elcsesztem a linket, hogy ez hogy került bele nem tudom.A Youtubin keressetek rá az " An-24 907 es nyugdijba vonulása Tar Imre alezredes "-re.
  • gfarkas
    Az a baj, hogy igazi Ancsa hangot a neten sem találni, az előző Samdimekhez sem.
    A trimmelés is érdekesen működik, a "gázra" viszont nagyon érzékeny.
    A repülési tulajdonságairól csak mint utas tudnék nyilatkozni.Ancsákra jellemző a lefelé orral sűllyedés és csak az utolsó pillanatban veszikfel az orrát, szinte három pontra teszik le.Én is remélem, hogy lesznek updatek mert szívesen repülgetek velük már csak nosztalgiából is, meg 24B ( V )-k voltak a kormánygépek Tökölön.(907,908)

• CptSAB
    Én is repültem egy próbakört. A hang nem az igazi, az átmenetek elég hézagosak, habár erről Te tudnál inkább véleményt formálni, mert utaztál ilyen madárkákon. Viszont (habár nincs 3D VC, ami azért jó lett volna) iszonyat szép a külső modell, szépek a textúrák. Szerintem hamar jönnek avsim.ru-n az updatek. 26-al repültem. Az bizti, hogy nem egyszerű a leszállás.. a hang nagyon zavaró, állandóan a műszerekre lesek..
  • gfarkas
    Köszi Tomi !
    Kipróbáltam a 24-est és a 30-ast, nem könnyű leszállni velük.
    A 24-esnél nálam nincs ATC hang és a feirat is össze-vissza műkszik.
  • CptSAB
    Végre megjelent a SamDim Design An-24/26/30 V3. Avsim.ru oldalról tölthetőek!!!!! Megérte várni.
  • eyecandy
    Nekem is van :)))
  • polluxware

csak úgy...
  • Hypo #38564
    nem mert sg le van tiltva vagy forditva de mindegy a lenyegen nem valtoztat:)
  • spmodell
    Most sem sikerült :(
    Nem tudja valaki, hogyan kell, vagy lehet-e egyáltalán az Imageshack-os fotókat megjeleníteni? Más fórumon simán működik.
  • spmodell
    Bocsi, de ez a fórum-motor kikészít :)
    Újra a link: kép
  • spmodell
    Akkor a link: http://img137.imageshack.us/img137/8973/30688839.jpg
  • spmodell
    Egy kép a hamarosan kiadásra kerülő LHGY VFR v2.0 scenery-ből:
  • Clidey
    iFly news:

Now that John and Jannie have started to share some of the feature coming your way shortly it is time to let everyone know how the software will be released. At the moment the test team have just got the latest version of the Gold build and all going well with some minor tweaking this will become the release version and we will provide the team with the release version to test soon. At the moment all the files the test team get require to be manually installed and the release build will be compile and tested to make sure the installer is working as it should. So here are our plans 1. Release FS9 Feature Pack - As promised this build has VSD, IAN, Terrain radar and ISFD gauge. The build will also include the HUD for 2D's versions only. While the team were able to squeeze a little more out of the polygon count for the ISFD gauge a 3D HUD just was not possible. 2. Release FSX Feature Pack - Depending on how the release of the FS9 build goes the FSX version will follow a few days later, unless any changes need to be made. 3. Release PRO and P3D FP -These will be the final releases, as the current Pro already has some of the features that are part of the feature pack. As we are in the final stages of testing we should be able to give you a timescale soon on when the software will be released. Before we do that we will explain what you will need to do for the install etc. Current FS9 liveries will need to be updated with the default ifly textures due to the changes made. More will be published about this in the next few days.
  • Hypo #38558
    :)
  • polluxware
    nem sömmi ez az SG fórum:) létrehoztam egy "hír topity2-t" , 5perc-re rá már nem is találom:))))

Cenz házaspár szombaton is ténykedik;)
  • CptSAB
    Én ott vezetem le a munkahelyi stresszt.. Bár néha még jobban felnyom :D
    Sajna a játék matchmaker rendszere nem éppen a legjobb. :( Azért néha vannak élvezetes csaták. Tegnap úgy nyert a csapatom, hogy beálltam a KingTigerrel a Hídra, és feltartottam az ellenséges páncélos éket, amíg a csapat el nem érte az ellenfél táborát. Igaz kilőttek, de lekötöttem 5 páncélost, benyeltem vagy 23 lövést, megrongáltam 4 ellenséges harckocsit, sorban lőttem őket végig, így mindig fedezéket kerestek. A csapat közben legyűrte a városban a többi ellenséges harckocsit. off vége..
  • L Viper #38555
    Én is be akartam szállni ebbe a dologba, de egy kollégám elvette a kedvem az egésztől. Mutatott egy videót, nem tudom pontosan milyen tankkal volt egy csávó (talán egy orosz "nagyvas" Sztálin tank?), rámentek szervezetten heten, nyolcan a fickóra, az meg szépen egyesével kilövöldözte az összes támadóját úgy, hogy nyelte szépen a találatokat, a sebzése meg alig fogyott.
  • LegendTommy
    Várjuk-várjuk:D
  • polluxware
    elvonyó kúrán vok.. úgyhogy;)
  • CptSAB
    off:

Mostanság jó néhány olyan csata volt, ahol úgy vérzett el a csapat, hogy 1:15 0:15 arányban. Az a vicc, hogy ezekben a csatákban hiába lőttem az ellenfelet, szinte mindig lepattant, vagy mellément, ha nagy vadra lőttem. Amikor pl. beleeresztettem hűtőszekrénybe a 105 milissel vagy fél tucatot, na akkor már nagyon pipa voltam.. Minap is valaki tett feljelentést egyik csatánál, mert srác beírta, hogy szerinte valami cheater dolog volt.. lehet van benne valami? Olyan blőd módon véreztem el több összecsapásban, hogy sehogy sem fért a fejembe, a sziklán keresztül, vagy domb mögül miképpen tudott kilőni.. és pont ezek voltak ezek a fent említett véres arányú csaták. Amikor Az M103, T110 úgy vérzik el, hogy egy szaros PzIV-et nem tud kilőni az orra előtt, az már gáz..
  • CptSAB
    Jaja megvan a kiscicus dorombol is szépen.
  • Hypo #38550
    :))))) 7.3 ig kell nyomni mint allat:) rohadt kv3-at is megvettem de szar de majd jo lesz:) is4 is megvan hu alapon az se nagy szam:)
  • fs9pilot
    Háhá. De nagy faszok a rájenernél. Hirdetik hogy húú akár 990Ft -ért utazhatsz Budapestről! Persze. :DD 990Ft-ból lassan 3kg kenyeret nem veszel, nem hogy repülj. Erre még rádobják az online utasfelvételi díjat, az EU kompenzációt (asszem 261-es), ETS jóváírást, + a további adókat és díjakat (pl. kerozinpótlék stb.) és már ott is vagyunk, hogy a 990Ft-os útból, 24ezer forintos út lett. :D
  • polluxware
    tigrincs 2-Ő-zés közben mire nem jut időd... ;)
  • Hypo #38547
  • Hont

Végre, az első jó hír számomra az elmúlt napokban!
  • L Viper #38545
    Ez nagyon-nagyon jó lesz!
  • CptSAB
    Nem akarok 24 képet belinkelni. De ideje egy kis infót elcsepegtetni.
    Nemrégiben Szabó Péter megkeresett engem bővíteném-e az eredeti Pipishegy vfr-t keletnek. Belementem. :) Közben Péter a repülőtér és környezetének még szebbé tétele érdekében megkereste az LHSim csapatát is. A végeredmény hamarosan. Apai-anyai belement a fotóalap szebbé tételében. A képek szerintem magukért beszélnek. Én a magam részéről a munkámat elvégeztem. :) Hacsak nem bővítjük tovább.. :P

Gyöngyös - Pipishegy VFR 2.0
  • L Viper #38543
    Nem kicsi ott a kerületi sebesség
  • Gegi86
    AES 2.22 verzióban már lhsimulations pécsi reptere is bekerült.
  • polluxware
    meg az ahogy hangsebességel forognak azok a lapátok..
  • L Viper #38540
    Fantasztikus hangjuk van a medvéknek, de ami nekem a legdurvább a prop átmérője :D
  • polluxware
    a gázos meghajtás sajnos túl gyengus a benzinhez képest... ugyanakkor én azon is csodálkoztam, hogy valaki dízel motort rak egy repülőbe:)))

ha lesznek is ilyenek, azok is csak amolyan "ultra-light" kategóriában egyelőre sztem...

napelemes vitorlázó göbbzi... szárnyfelület van:) két termik között sztem azzal talán ellavírózna egy kínai ventillátorral az orrán;) ballaszt gyanánt meg víz helyett akksit vinne
  • m814
    A gyártók érdeke is az innováció itttalálsz rá egy példát.
  • cessna172
    Jelenleg történnek fejlesztések alternatív üzemanyagokra való átállásra? Mert ugye a fosszilis erőforrások szűkülnek és a repülés, különösen az iparszerű utasszállítás nem egy takarékos ága a közlekedésnek. Gázzal működő repülőgépek vannak például? Vagy valamilyen ultratakarékos hajtóművek. Elektromos repülőgépekről sem hallani, kivéve az RC-k világát. :) A kőolajkorszak lezárultával úgy néz ki eddig, hogy a repülés fénykora is véget fog érni.
  • polluxware
    vannak jó pillanataim... egyébként fenttartom, hogy az igaccság egy részét kapargattam csak jelen tudásom segítségével

érdekes egyébként ,hogy a valódi sugárhajtóműves korszakot megelőzően behatobban foglalkoztak a turboprop gépekkel, ahol nem is annyira a nagy végsebesség hanem a maxos STOL kepebilitííz volt a fő cél.. példul amerikai haditengerészet, vagy az angoloknál.. aztán valahogy alább hagyott a dolog

oroszoknál példul a Tu-95, és társai... na azok aztán érdekes ketyerék voltak, tökéjre fejlesztve a direct-drájv technikát (kontra prop, és egyebek)

az igazi áttörést azthiszem a pratt& W Canada hajtóművek hozták a civil repülés világába.. (kisebb praktikusabb méret)
  • polluxware
    nyugati országokban nincs szíjgyártó.. ahol azon papoljon hogyan kellene a jövedéki adót csökkenteni... aztán erről megfeledkezni

->> ergó következetes "normális" országokban, ahol van píz JetA-ra turboprop-ba mert megengedhetik

politika egy szó sem volt ebben sztem

ha meg mégis úgy érzékeled, az csak véletlen műve