45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Matth3w #38614 mostmár tudom :) köszönöm ..
akkor a kérdésemre a válasz igen és jól olvastam bár az ssd valóban nagy dobás. hm érdekes dolgok ezek -
#38613 És végül két kis csemege videó:
Microsoft ESP Unplugged
Microsoft ESP Video Case Study with Acron Capability Engineering, Inc. -
#38612 Hahaha mekkora elírásom van. Szóval az a Train Simulator csak 2-es verzió lett volna ;) -
#38611 Gondolom tudod Matt, hogy az FSX az nem más mint a Microsoft ESP platformjára épülő játék.
Az ESP egy komplett fejlesztői csomag amelyet 2008 év elején indítottak útjára az Aces Studios srácok.
A Microsoft csak "license"-elte az erre épülő játékokat saját nevén.
Na ebbe a platformba pakolták bele a free reptereket, repcsiket, objektumokat és ezt adták el FSX néven játékként.
A Prepar3D-ben maga az ESP is továbbfejlesztésre került !
Ez ESP-n alapuló játék lett volna a Train Simulator 3 is amit már nem fejeztek be és készült volna Ship Simulator is ezen a platformon :)
A hivatalos fórumukon a Prepar3D 1.4-et jelentős mérföldkőként emlegetik, melyben megjelennek az újabb technológiák bevezetése.
Bár konkrétan nem írták, de én a DX11, SM5.0, Tessallation, a mégjobb multicore support-ot érzem ez alatt.
Ja és ígéret van egy egységes védett BGL futtató modul fejlesztésre, így a fizetős motyókhoz nem kell majd mindenféle szir-szar a sorozatszám bevitelhez és aktiváláshoz.
Egyébként én repkedek néha vele és az FSX alatt High beállítás mellett LHBP felett 12-15 FPS-em fix 30 lett, persze az SSD sokat segített :D -
Matth3w #38610 Egyebkent aki probalta mar mondjon velemenyt optimalizaltsagrol, mert ugy olvastam internetorszagban, hogy jobb lett bar ha az x alapjaira epul ezt nehezen tudom elhinni! -
#38609 A Prepar3D teljesen különálló szoftver.
Nevezhetnénk "FSX v2.0"-ak is.
Nem kell hozzá semmi, teljesen kompatibilis az FSX-es kiegészítőkkel.
50 dodóba kerül az otthoni felhasználóknak szánt változat. -
spmodell #38608 Pedig ezen a konfiguráción vígan futnia kellene. Én egy notebook-on szoktam szimulátorozni, aminek a paraméterei: i3-M330 CPU, 4Gb RAM, Radeon HD530v. -
#38607 Ezt a Flight sim-el együtt kell használni vagy működik nélküle is? -
#38606 Hát lassan fel adom, mert egyszerűen nem tudom jól beállítani az fs9, mikkor fut a program a proci 25%-os teljesítményen van, az ati videokártya van kiválasztva (tudom nem a legjobb videó kártya de f1 2011 rendesen megy alatta) és még is pl. zurich reptéren wilco evo a320 vc-ben az fps lemegy 7-18 közé és persze látni hogy amikor 7 fps hogy szaggat, de mielőtt leszállnék vígan 22-26 között megy. Már mindent kipróbáltam az összes fps limitet kipróbáltam amit írtatok de mégis valami kínja van.
Ha valakinek lenne használható ötlete az meg köszönném.
Ezek a gép főbb jellemzői: Videokártya: ATI Radeon HD7470M Processzor: Intel Core i5-2450M Memória: 8192 MB Mem. Típus: DDRIII Merevlemez: 750 GB -
#38605 A Microsoft szélnek eresztette az Aces Studios srácokat (FSX fejlesztő csapat), erre rálépett a Lockheed Martin cég és megvette a Microsoft ESP license-t és magához csábította a "kirúgott" srácokat.
Az FSX továbbfejlesztésének tekinthető, jelenleg 1.3.3708-as verzióban jár.
Néhány fontosabb dolog a szoftverről:
- New user interface – Users now have a Windows 7 compatible drag n’ drop interface with customizable settings. Quickly create and save your favorite missions.
- Multiple monitor settings saved – Users can quickly save panel and scenery window locations across multiple monitors with flight files. Prepar3D remembers the settings upon restarting a flight and restarting Prepar3D.
- Internet multi-player capability – Users across the globe can collaborate with others within the Prepar3D environment to train for their missions or tasks.
- Multi-channel capability – Users can harness the power of this new feature to operate Prepar3D with multiple computers creating a more expansive viewing capability all the way up to 360 degrees field of view.
- Sensor camera options – Users can experience night vision and infrared sensor camera options to enhance military mission or night flying training.
- Realistic scenery – Millions of square kilometers of the earth have been checked and upgraded to accurately represent the urban environment. - High resolution 12 cm content added for specific locations.
- Higher quality graphics – Users will experience higher quality graphics such as more realistic rainy or snowy weather with the modernized shader model 3.0. Also offered for higher quality graphics are increased texture limits which can be set as high as 4096 x 4096.
- Underwater environments – Users can take their simulation experience underwater with submarines and the U.S. Geological Survey’s coastal bathymetry.
- Expanded Hardware Controls – Users, especially fighter pilots, can now train with realistic hands on throttle and stick (HOTAS) -
#38604 Mi az a Prepare 3D?? -
#38603 Az ASFS2012-ként emlegetett fejlesztést egyenlőre jegelték.
Fő fejlesztési vonallá tették az FSX-fejlesztések mellé/elé a régebbi kiadású Scenery-k, repcsik, helik átkonvertálását X-plane 10-hez.
De az egyik postjában Mathijs Kok (Aerosoft) "viccesen" megemlítette a 2015 esélyességét.
Egyébként vettem 1 hónapos license-t a Prepar3D-hez és hát nálam üti az FSX-et. Még ferihegy is fincsibben szalad rajta :D -
Matth3w #38602 Valszeg mind kettoben van jobb de fs 9 mellett szerintem az szol, hogy a mostani pcken mar fut valahogy fsx meg hat eromu..
De az lenne a legjobb ha a microsoftnak nem lenne benne a keze akkor biztos egy jo programot tolnanak az arcunk el.
Ez a flight meg viccnek is borzasztoan szar! Az aerosoft nak volt vmi probalkozasa arrol valaki? -
#38601 Melyik jobb összességében az fsx vagy fs9? -
Matth3w #38600 Jovanna kovezzetek meg;) -
#38599 Kivéve az elcseszett virtual cockpit méreteket... ;) -
#38598 ja persze tok jo nem vitas csak az fsx ez fs9 mas vilag:) -
Matth3w #38597 Ebben nagy igazsag van de nagyon pofas es jol le van modellezve! -
#38596 az egy mas vilag es eromu:) -
Matth3w #38595 Es milyen igaz.... Bar az fsx es pmdg 737 az nagyon jocele;) -
#38594 -
fs9pilot #38593 Az Ariane egy fos, Wilco mégszarabb, CLS még ezeknél is szarabb, PSS az összes többinél 2x szarabb.
A PMDG már elég "csúnya" FS9-ben, sokkal jobban jársz az iFly -al, pláne hogy majd jön hozzá a feature pack is. Szép, élethű, és nem drágább mint a "konkurens" gyártók trágyaszekerei. :) -
#38592 IFLY tobbit tenyleg felesjd el vagy a regi pmdg 737 de akkor mar inkabb ifly
ha valoban erdekel a 737. -
#38591 Igen, így a képek alapján az is egy igényes darab, de a többivel konkrétan mi a probléma? Az persze általában jellemző rájuk, hogy mivel sokkal összetettebbek a kisgépeknél, így elég hardverigényesek. Esetleg a freeware verziók közül melyik veszi fel ezekkel a versenyt? Open sky? Vagy a nyomába sem ér? -
#38590 ifly 737
a többi felejtős... legalábbis fs9ben -
#38589 Az Ariane Design Boeingjei jók, megérik az árukat? Mert nem 2 fillérbe kerülnek. :) Melyikről vannak jó tapasztalataitok? Ár-érték arány, baráti fps. PMDG, Wilco, CLS, PSS, vagy Qualitywings? Elég nagy a választék heavy gépekből, de képek alapján nehéz bármit is mondani, ahhoz ki kellene próbálni. (jó, tudom, van torrent is a világon :D , de azért mégis más egy eredeti, dobozolt verzió) -
#38588 Ez sem semmi..
-
#38587 Este rákerestem.. az alezredes úr arra nem válaszolt, mi lesz (lett) a gépek sorsa. -
#38586 Köszi ! :-)) -
spmodell #38585 Az időjárást is beállítottam a gépem "tudásának" megfelelően, tehát az is maradhatna állandó, úgy mint a napszak/évszak. -
#38584 akkor a legjobb egy kulso weather generalo progi peldaul active sky es ujabb verzioi vagy rex, es ott megadott idojaras szerint vagy valos szerint tudsz repulni, de a default flight mindig azzal indul amivel mentetted.
weathernel allits be custom weathert es ott megadhatod az idot evszakot szeliranyt stb.
de ha az a lenyeg hogy ne legyen este meg osz tavazs tel akkor a legjobb a mentett defualt flight viszont a szelirany igy allando lesz -
spmodell #38583 Igen, egy kicsit bonyolultak az igényeim :)
A lényeg az lenne, hogy változó napon (pl. egyszer hétfőn, máskor szombaton stb., az AI miatt), ne ugyanabban az időpontban és ne ugyanolyan széliránnyal induljon a mentett default flight. Másképp nézve ki szeretném zárni az éjszakát és a téli/tavaszi/őszi évszakot. -
#38582 Hát az FPS-t kipróbálom más limittel az oké, de a driver dologhoz nem nagyon értek. -
#38581 :) -
#38580 hu nem teljesen ertem mit is szeretnel elreni de ha fs beallitasaiba nem system timeot allitasz es mondjuk a default flightot elmented nyari idoben nappal akkor mindig abban az idoben kezdi. -
#38579 Nálam pl a 26 vált be! Se a 25, se a 27 nem volt olyan jó!
VGA Driver-ből is vagy egy tucatot kipróbáltam, mire a 12.1 meglett!
Hihetetlen különbségek vannak közöttük... (álmomba se gondoltam volna)
Egyébként ez szerintem baromira gép függő...
Szóval próbálni, próbálni és megint csak próbálni...:)
Mintha ezt már mondta volna valaki!:D -
spmodell #38578 Sziasztok! Nem tudtok véletlenül valami olyan kiegészítő programot, ami csak a szél irányát esetleg sebességét változtatja véletlenszerű módon az FS9-ben? Mondjuk a napszakok (reggeltő estig) variálása sem lenne rossz. Az elgondolásom az lenne, hogy beállítom fixre a nyári évszakot és a szimulátor indításakor mindig más lenne az időpont, a napszak és a szélirány. Másképp megfogalmazva, egy olyan kiegészítő program kellene, ami csak nyarat és nappalt engedélyezne, tehát ha beállítanám a rendszeridőt és télen, éjszaka elindítom az FS-t, akkor ne sötétbe és téli tájon induljon. A válaszokat előre is köszönöm. -
#38577 vga driver beallitasok? azt is elered onnan nhancer mar nem idoszeru nvidia inspector kell ujabb driverekhez -
#38576 FS9 ben adjal meg 27-30 es FPS LIMITER progi ott detto 27-30 es mehet a proba -
#38575 Valami ilyesmire gondoltam, csak azt nem értem hogy fps miért esik le 4-8 közé aztán vissza 24-re.