MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- pótolva a központi üa. tank
- FD javítva
- AP feljavítva
SkyDecks panellal és FriendlyFMC-vel egész tûrhetõ. 😄 Gyengébb masinákra, ha közben az aerosoft/stb.. scenerykbõl is szeretne a virtuál flyer sasolni, ideális.
///M I Love BMW. :)
Van valami "F" gomb, amivel szinten lehet tartani!
De ha futtatod ablakban a feladatkezelõ memoria ablakát, látod mikor csordul túl a rendszer.
Régebben én is szívtam vele sokat! Nálam Párizs környékén volt mindíg gond.
Nekem ezt a Profik úgy magyarázták, hogy van egy file, ami üríti a memoriát normális esetben!
Addon hiba lesz!
- nálam is volt ez a probléma, de csak ha (véletlen) Tower view-ra kapcsoltam. Szintén memóriát szeretett volna kajolni - állítólag! 3 Heathrow újrarakása sem segített, rendszeres pucolás a gépen, stb. Sajna én sem jöttem rá, de valszeg valami programozó tudná, ha beleles a gépedbe és megnézné, hogy melyik scenery okozhatja(-e) ezt a galibát. De nem tudom...bármi lehet. (FSben forgalom, rendszer, install...)
PL. Parisnál is ez a betegség volt.
Miért van az, hogy Schiphol-Heathrow IFR útvonalat repülve, London felett mindig kapok egy kOcsOg mikerowsoft hibaüzenet hogy elfogyott a memória, vegyek többet, vagy futtassak lemeztakarító programot, az FS most kilép. Ha viszont nem nyomok rá az OK gombra, hanem visszalépek az FS-be, akkor pedig 400x400-as paint nagyítóval ráközelített textúrák vannak, és a repülõtér sehol. A MAP sem mûködik. Sehol máshol nincs ez a probléma, csak ezen az útvonalon. 9.1 Patch fent van. Ezek vannak fent,mint kiegészítõk:
Ultimate Terrain Europe
UK 2000 London City Extreme
Ultimate Terrain USA
Real Environment Extreme + Overdrive
Discover Europe
iFly 737 + Service Packs
Aerosoft: Gibraltar, Innsbruck, Budapest, Brussel, Stuttgart, Hamburg, Lissabon, Stockholm, Frankfurt, Zurich, Heathrow
Mellesleg, töredezettség mentesítés rendszeresen futtatva, minden drájver up to date, vírus nincs. Hardveres ok kizárva, mert nem hinném hogy ez lenne a baj, közel max grafikán ezen az útvonalon kívül sehol máshol nincs ez a probléma. Csak itt. Szívem szerint csak az UK2000-tõl valamint a Discover Europe -tõl szabadulnék meg ha muszáj, mert ezek NEM megvásároltak.
Valami ötlet? 😞(
Na jahh, látás az nemigen van az elmúlt idõszakban, nálunk is térdig ér a köd, meg ilyen megfagyott jégdarabok szállingóznak az égbõl... 😊
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Természetesen ingyen átadom, csak érte kell jönni BP. környéke.
Ez így nem állapot, az embernek a kedve is egyenlõ a száraz szivacséval. 😞
Airbus 380-ból a közeljövõben ne várj nemhogy PMDG szintût, de megközelítõt sem - ahhoz elég bonyi rendszerei vannak amit elkészíteni elég idegörlõ és hosszadalmas lehet. Ráadásul teljesen autentikus nem is lehet, mert pár fícsört még az FSX sem képes szimulálni.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ui.: Egyébként, köszönöm az infót. <#vigyor3>#vigyor3>

Az lenne a kérdésem,hogy a régi konfigomon kiegekkel nagyon faszául futott az fs,de most pl.LHDC,Ifly 737,Rex 512-es felhõkkel,GEPro,leszállás
közben jó ha van 22fps-em,és már nem tudom mit kéne állítanom,hogy legalább egy stabil 30-at elérjek.(Phenom X6 3.3,6GB DDR3.HD6770).
Alap fs minden nélkül,cessna,KSEA max. 60fps VC-ben,de azt túl sem lépi.
http://goo.gl/gd6Zi5

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
"LOW" Beállításokon, hasonló specifikációjú konfigurációval akadás mentesen futott:
CPU: Dual Core 2.0 GHz
GPU: 256 MB card capable of shader 3.0 (DX 9.0c compliant)
HD: 10 GB Hard Drive space
RAM: 2.0GB
"HIGH" Beállítások mellett futott hasonló spec. gépen:
CPU: IntelŸ Core™ i7 960 @ 3.20GHz, AMDŸ Phenom™ II X6 1100T 3.3 GHz or better
GPU: ATI Radeon™ HD 5870, NVIDIAŸ GeForceŸ GTX 560 or better
HD: 10 GB Hard Drive space
RAM: 6GB
Bár tõlük nem is várta senki hogy kevés memóriát zabáljon, elég Windows -ra ránézni. LOW-on eléggé csúnyácska, de reménykedjünk hogy ez a gépigény nem végleges lesz.
Örülök hogy segíthettem.
Az elsõ szám az ilyen jelentésekben a futópálya megjelölése. Az alábbi változatok lehetnek:
88 = összes pálya.
Néhol úgy van írva, hogy 35L, 35R, de az alábbi jelölés is elõfordulhat:
35= 35L
85= 35R (ez a 35 + 50-bõl tevõdik össze, ugye bármelyik pályajelöléshez 50-et adunk akkor másik jelölés nem jöhet ki.)
35CLRD// = normál állapot
35SNOCLO = zárva
99 = üzenet ismétlés
A második szám a lerakódást jelenti, ezt 0-tól 9-ig jelöljük, ha nincs jelentés akkor ez esetben egy "/" - jellel jelöljük.
0 = tiszta és száraz
1 = nyirkos
2 = nedves, vízfoltos
3 = dér, zúzmara, vagy lefagyás, a fedettség < 1 mm
4 = száraz hó
5 = nedves hó
6 = latyak
7 = jég
8 = tömörített hó
9 = hó vagy jégbordás
/ = nincs jelentés
A harmadik szám a szennyezõdés kiterjedtségét jelöli:
1 = kevesebb, mint 10%
2 = 11%-25%
5 = 26%-50%
9 = 51%-100%
/ = megbízhatatlan
A negyedik szám a közepes mélységet jelöli:
00 = kevesebb, mint 1mm
01-90 = 01-tõl 90-ig mm-ben
91 = nem használatos
92-98 = 10 cm-tõl 40 cm-ig ezzel a módszerrel: A 9-es számjegy utáni szám szorozva 5-el és az cm-ben. Tehát 93 = 3x5 = 15 cm
99 = futópálya forgalmon kívül
// = nem történt mérés
Az ötödik pedig a fékhatási/súrlódási együttható.
Tehát, lefordítva:
R01L/19//54
01L = 01-es bal kifutó
19 -> szétbontva = Elsõ szám (1-es): Nyirkos lerakódás ; Második szám (9-es): Szennyezõdés kiterjedsége: 51-100%
54 = Súrlódási együttható % -ban.
01R = 01-es jobb kifutó
19 -> szétbontva = Elsõ szám (1-es): Nyirkos lerakódás ; Második szám (9-es): Szennyezõdés kiterjedsége: 51-100%
58 = Súrlódási együttható % -ban.
Ha megbonyolítjuk és kiegészítjük mélységgel is a mérést, ami a fenti esetekben nem szerepel, azért van dupla / -jel. Akkor így nézne ki:
R01L/19/05/54 , -> ez szétbontva:
01L = 01-es bal kifutó
05 = Közepes mélység, mm-ben megadva.
54 = Súrlódási együttható % -ban.
És így tovább. =)
Pálya Állapota 01L:
Nyirkos lerakódás, kiterjedése 51-100% között, vastagsága nem meghatározott vagy nem jelentõs. Súrlódási együttható 54%
Pálya Állapota 01R:
Nyirkos lerakódás, kiterjedése 51-100% között, vastagsága nem meghatározott vagy nem jelentõs. Súrlódási együttható 58%
Pálya Állapota 08
Nyirkos lerakódás, kiterjedése 51-100% között, vastagsága nem meghatározott vagy nem jelentõs. Súrlódási együttható 60%
Pontosan ez a METAR-ban a fékhatást jelöli a megnevezett futópályákon. 😊 Ha érdekel hogy - hogyan is olvassuk le, akkor azt is leírom szívesen.
Csak tippem van: Runway Visual Range
Viszont az nem pont ez a formátum...
Valaki meg tudná mondani hogy amit zárójelbe tettem hogy mit jelent ebben a METAR-ban? Elõre is köszönöm a választ.
No mindegy megprobaljuk koszi😊
Esetleg csinálhatsz egy töredezettség mentesítést az összes partíción, különösen amin az FS9 van. Videó driver frissítés, esetleg DX frissítés is szóba jöhet!
Config nem egy mai darab de ugygondolom fs hez elegnek kene lenne foleg h regen nem volt ilyen gondom
Intel q6600 2gb ddr2 ram asus nvidia 570 gtx
Volt egy beallitasom hozza de mar nem talalom orulnek ha megint mukodne rendesen
Elore is koszonom a valaszotokat ha tudtok segiteni
Udv
Csak nálam vannak kegyetlen bug-ok az FS9-ben ha a dzsenerál aviésön -t és az erlájn forgalmat 100%-ra veszem? Tudom hogy felesleges, legalábbis sokan azt mondják, csak gondoltam kipróbálom hogy milyen az élet a reptereken így =). Olyan volt, hogy a várópontnál állva, kb. 200csomóval elrobog elõttem egy 737-es, a szántóföldrõl indulva, átrágva magát az ILS adóantennákon és továbbszáguldva a kifutón. A másik pedig hogy követik egymást a repülõk a final -on, és a gépek vezérsíkja végig benne van a másik gép törzsében stb. 😄