45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#38654 Persze tisztelet a kivételnek!;)
Csak azért bátorkodtam elő vele, mert csak így tanulunk, ha kijavítjuk egymás hibáit...!
(szomjazok a tudásra...)
-
#38653 mert azok akikrol beszelsz youtube videokat neznek es azokat csialnak de mondjuk egy MANUAL elolvasa az mar luxus pedig abban szepen pont igy ahogy mondod le van irva:) Mar a regi pmdg737 ben is sot a Tim fele nagyon jo pmdg 737 tutorialban is le volt szepen irva: odaut R vissza ut L -
#38652 Nézegettem mostanság elég sok "szobapilóta" által készített 737 hajtómű indítással kapcsolatos videót!
Ami hibát észrevettem a videók 85%-ban, hogy az Overhead-on az EngineStart szekcióban "Both" kapcsoló működését rosszul értelmezik...!
Tanulságként mondanám el annak aki nem tudja, hogy azzal nem a hajtóművek indítási sorrendjét válasszuk ki, hanem a hajtóművekben lévő két gyújtótekercs "L" "R" közül választunk! Középen soha nem hagyjuk! Ami a megszokott, hogy odaúton "R" használunk mind a két hajtómű indításánál, vissza úton "L"! Legalább is a Malévnél tudtommal ez bevett procedura volt!
Remélem érthető voltam és van aki hasznát veszi...! -
#38651 tudod utasként láttuk már pilotaként szeretjuk:) -
#38650 Rendicsek :) -
#38649 fain:) következőbe tegyél bele cockpitet is:) -
#38648 Ez EXTREM jó lett!!!!
Nagyon profi munka!
-
#38647 Bár a videó FSX-es, azért remélem tetszik majd mindenkinek :) A mai, délutáni szeles időben értem haza Krétáról, így csináltam egy kis videót, melyben benne van az approach a Duna felett, majd a landing 13R-on.
-
fs9pilot #38646 Irány Ferihegy!
Kép -
#38645 2011 Téli????
Akkor én nagyon lemaradtam...:( -
#38644 De hát már 2011 téli is van meg egy csomó frissítés addig. Kb. 14G a méret valóban -
#38643 Most lehet én vagyok fogalom zavarban...!
Nekem az UTraffic van fent a 2007 nyári menetrend szerint!
Akkor arra ezek szerint nem is jó?
Egyébként valami baromi méretű helyet tüntetett el a partición...
kb 15Gb hiányzik -
#38642 Nekem meg pont, hogy sűrűbb lett a forgalmam :) -
#38641 Nálam nem volt semmi akadás,simán felment, de nem veszek észre változást...:(
Sőt! Mintha gyérebb lenne a forgalom...100% ra húztam, de itt-ott egy két gép még EDDF is.
Lehet hogy valami nem ok! -
#38640 Először ráinsatlláltam az UT-ra de valami akadást jelzett és a második install metódust csináltam meg, Amikor elkezdte a gépeket bemásolni, lelőttem, kitöröltem az UT2 Aircraft mappából a reszlit és futtattam a programot. Ezután felraktam az UT frissítéseket, megint kitöröltem az utólag bekerült gépeket, végül is mindent ami nem AI_ val kezdődik.
Majd futtattam az UT-t és kész -
#38639 Leszedtem és feltettem!
Az igazat megvallva én nem vettem észre semmit...!
Te hogy csináltad?
Futtattad az exe-t és kész? Vagy van valami trükk?
Én a Readmiből nem szedtem ki semmi különlegest...:(
Egyébként megvolt az utolsó "billegésem".:(
Akinek esetleg van még lehetősége az feltétlen mennyen, mert (bár még nincs meg az időpont) biztos hogy elviszi a Holland. Most Ö fizet bérleti díjat a csarnokért! Röhej! -
#38638 Pár lelkes orosz fickó összedobott egy alternatív traffic pakkot a Flight1 Ultimate Traffic-hoz. Nekem nagy változást hozott, szebb gépek több helyen. jobb fps stb. A readme fájl oroszul van, úgyhogy a torrent leírást másoljátok ki egy textbe, hogy olvasni tudjátok.
A pakkhoz szükséges az eredet UT Traffic is. -
carlosfly #38637 Ismerek :D itthon nálam van olyan. Szakács Gábor repül egy teljes útvonalat minden procedúrával együtt. Főpilóta, Repülési Igazgató a Travel Service-nél. -
#38636 Csak akkor megy, ha az fmc tudja a pontos helyzeted. Tehát miután az fmc-be beírtad a jelenleg koordinátádat,azután tudod csak a TCAS testet megcsinálni és a cuccot működtetni -
#38635 Hello !
iFly 737 ben a TCAS miért nem működik ?
Vagy az írja, hogy TCAS OFF, vagy semmit, de nyilván ekkor sincs bekapcsolva. találkoztam már TCAS FAIL jelzéssel is.
-
#38634 Ismertek olyan videókat, ahol FS gépet profi pilóta tesztel? Csak érdekelne, hogy hogyan csinálják a nagyok. :) -
#38633 ex-Malév gépek álltak szolgálatba a Transaero Airlinesnál -
Matth3w #38632 Javitottak vmit azon, hogy VC-ban a gaunak az fps e novelve lett? Mert elegge illuzio rombolo, hogy akadozva megy fel! -
#38631 Na akkor megint fel lesz adva a lecke!:)
Már ami az új kiegészítőket illeti! Jobban várom, mint gyerek koromban a karácsonyt!:D
Ja! Holnap megint megyek billegni! Kaptam pár órát! Bár lehet ez lesz az utolsó lehetőség, mert sajnos ezt a szimulátort is elviszik...:(
-
#38630 Én most ezt tesztelgetem ;)
http://www.flightsim.ee/products/fsx-to-prepar3d-migration-tool
12€-ba került és eddig az LHBP 2.0-n és US CitiesX: Las Vegas-t simán ledarálta. -
#38629 orbx hoz van konvertalo tool is -
#38628 Már tesztelgetem, most a kiegészító sceneryk vannak soron ;) -
#38627 ugy is van par uj eu repterem akkor iflyal latogatom meg oket:) -
#38626 -
#38625 de Nyugodtan vedd meg és irj egy atfogo tesztet szivessen olvassuk:) -
#38624 már milyen értelemben realitasokrol?? hogy kb ugyan az mint fsx? Hat az realitas:) az hogy az alap gondokat nem javitottak ( atc fos, procedurak frissitese, navadatbazis stb) marad, viszont smooth, p3d forumat nezve akik hasznaljak naluk simabban megy mint a sima fsx ( halkan megjegyzeem a tobbsegenek a sima fsx is ment szepen, akinel meg szar volt annal ez se lett annyival jobb) ennyi.
Ami biztato benne hogy mivel naluk az alap kod, es elnezve elegge erdekli is oket igy megvan az eselye hogy javitgatjak es szepitik.
Szoval nem allitom hogy nem lesz jo alternativa ( nem veletlenul csokkentettek az arat)
-
#38623 FS9 shot:
-
#38622 Kár, mert azt gondoltam realitásokról beszélsz. -
#38621 -
#38620 iFly update:
"Hello Everyone,
The test teams today got the raw file version of what we see as the release version for the Feature Pack. If we pick up any issues in the next couple of days those will be corrected and an installer created for the release version hopefully towards the middle of the week. We then just need a little time to double check everything is installing correctly and we have not missed anything.
All going well as I stated before we will start the release of the FP with FS9 version being released first. If that release goes well it will shortly be followed by FSX, FSX CBE and then P3D and P3D CBE.
I will keep everyone posted and as soon as I have good news it will be posted here. In the meantime I am sure Grumpy John and Jannie might pop past with some more images.
Cheers
Steve Masson" -
#38619 dehogy vettem meg:))) jo nekem fs9 meg meg neha fsx minek meg egy szim a gepre:)
meg most tank szezon van:) -
#38618 Óóóó na Hypo megvette a motyót. Nyomhatnánk egy multit tesztként ;) -
#38617 hmmm....azok az idegesito fsx bajok ugyan ugy benne vannak de legalabba felmillios gepen produkalja a 30 fpst szep idoben -
Matth3w #38616 Ha mar kicsit jobb akkor sokkal jobb;) -
#38615 ugyn az mint az fsx akkora nagy uj dolog nincs benne ergo egy nagyobb SP-nek lehetne nevezni illetve mogottes dolgokat fejlesztettek hogy minel jobban az oktatas resze erosodjon meg. Kompatibilis fsx el igaz kell ra konvert tool mert bizonyos dolgokat nem ugy tarol.
Én nem probáltam de amiket olvasgattam kb ugyan az vagy placeboo es kicsit jobb:))