MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Valaki tud egy jó konfig beállitást ifly737 weather radarhoz? Még anno régen a pmdg-hez használtam a wx500 progit és ezt szeretném most iflyba illeszteni valahogy. A pmdg-ben a nav kijelzöbe jól müködött és igy szeretném ebbe is berakni, de amit a ifly fórumon irnak az gagyi nagyon csak efis-ben lehet használni a kijeljöket. Ha valaki látta vagy tudja hogy van a configja irja meg légyszi.
Ha pediglen legálban gondolkodsz akkor a legjobb az iFly: elérhetõ áron a lehetõ legtöbb szolgáltatással.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ezzel szemben például az iFly-nél megkapod az összes változatot (beleértve a BBJ-ket is!), repaint kitet, rahedli festést ingyenesen, kiemelkedõen jó supportot...FSX verziót nevetségesen bagatell áron ha már van FS2004 verziód...soroljam még? 😊))
Szóval az Ariane egy marék szar szerintem. Az volt régen is csak akkor még nem volt ekkora választék 737-bõl. 😊
Kiváncsi volnék mennyit adnak el a szarukból mióta kijött az iFly és a PMDG... 😊))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
///M I Love BMW. :)
http://www.arianedesign.com/Content.do?state=ThreeColumn&content=screenshots
De a SceneryLibrary -ban mindíg vissza íródik!
FS CFG-t töröljem? Vagy a NEWScenery CFG-t?
Vagy hol lehet még regbejegyzés?
Az a másik agyhalott aki alul bekommenteli hogy milyen jó a gép, szintén igencsak eléggé izlésficamos lehet...és igénytelen.
Nem az a baj vele, hogy olyan amilyen!!!!!!
Az, HOGY PÉNZT KÉRNEK ÉRTE!
Siralom...
Semmit nem telepítettem, semmit nem állítottam...:S
Egyébként Flytampa Vienna V2-t használok.
Ha nincs más Aerosoft produkt, akkor a registry bejegyzéseit is kitörölted? Vagy nem is aerosoftos?
Most kérnék egy kis segítséget...!
Nagy pofával elindultam szokásos LHBP-LOWW útra! (iFLY737)
Felszállás-13R-TORNO-GIGOR-I34 aztán jött az üzenet RNW16.
OK!
Már mikor a 11 pálya vonalába kerültem, akkor már kezdett furcsa lenni a dolog...Nem láttam a pálya fényeit! Gondoltam nincs is rá szükségem, én a 16-ra megyek...Aztán WW440 vissza forduló I16 ra. ILS ereszkedés.
Várom a pálya fényeket, semmi! Már látom a váropontnál álló gépeket, pálya fény sehol...
Hmmm... Gondoltam ilyen is van, mikor nincsenek fények valami okból! Majd a refik! Igen ám , de azzal se látom a pályát! Sebaj már leszállok!
Majd landing light off, és TAXival se látok semmit!
HOPSZ! eltünt LOWW!
Na mi van ilyenkor!
Újra install, sorban legfelülre, de most sincs sehol!
A gépek ott állnak a mezõn!😄
Valakinek ötlet?
"...Over 2 years of modeling, extensive data research"
Húha, tényleg igaz az a mondás hogy a jó munkához idõ kell, de a sz*rhoz meg még több.
Újraraktam teljesen az FS2004-et, mindent, totál uninstall volt. Felraktam újra, kizárólag azokat az addonokat amik tényleg kellenek.. Erre Amsterdam reptérrõl való felszállás után és egy kis repkedést követõen megint megdöglik ugyanazzal a hibaüzenettel, mint újratelepítés elõtt. Egyszerûen már hülyét kapok.... Szerintem Schiphol -al lesz valami gyík. Mert már tényleg nincs jobb ötletem...
<#buck>#buck><#idiota>#idiota>
Warezra meg én is gondoltam akkor az lesz a bökkenõ hát ez van köszönöm 😊
2. Varez a verziód.
Aki használja az iFly 737et nem tudjátok mitõl lehet az a probléma, hogy repülök és kb 10-20 perc repülés után lekapcsolnak a mûszerek a horizon kiakad sebességet nem mér stb. valamit én rontok el az indításnál? olyan mintha nem kapna feszültséget és ki be kapcsol a gép, és az istennek nem jövökrá mi lehet a problémája. 5let?
Így most utánajártam (elõszõr kapott egy ájfly ápdétet, de az istenért sem akart a földre helyezõdni a modell, kb 1 méter magasan volt a levegõben és bárhogyan hegesztettem is a konfigot, semmi így feladtam a payware-freeware házasságot, pedig jól repült, azzal gond nem volt, a világítást is a helyére tettem, csak..) és végre nem olyan tenyeres-talpasan repül.
Ifly is szépen fut az új videókártyával, de idõt adjon nekem már valaki..
.....
Azt hittem hülyét kapok amikor megint csatlakozni akart volna a Kingston memória elosztó központjához.