MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
egyetertek, inkabb az eljarasokat kell megtanulni meg fmc ez a wy radar egy parasztvakitas, de majdnem az osszes gepen ahol ezzel etetik a vevoket, leszallni nem tud, veszeljarasokat nem ismeri de wx radart akar LOL:Ö

exTrem
Nem is nagyon ér semmit ...

Én úgy tudom hogy csak úgy lehet megcsinálni, ahogy az iFly fórumon van, bár FS9 alatt elméletileg sosem lesz tökéletes a wx radar.

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Sziasztok!
Valaki tud egy jó konfig beállitást ifly737 weather radarhoz? Még anno régen a pmdg-hez használtam a wx500 progit és ezt szeretném most iflyba illeszteni valahogy. A pmdg-ben a nav kijelzöbe jól müködött és igy szeretném ebbe is berakni, de amit a ifly fórumon irnak az gagyi nagyon csak efis-ben lehet használni a kijeljöket. Ha valaki látta vagy tudja hogy van a configja irja meg légyszi.
Clidey
Ha nem akarsz rá vagyont költeni akkor egy választásod maradt: levarezolod. De ha már varez, akkor miért szednél le egy fost, ha van nála ezerszer jobb is? Szóval az Ariane semmiféleképp nem jelenthet ma már alternatívát semmire szerintem. 😊
Ha pediglen legálban gondolkodsz akkor a legjobb az iFly: elérhetõ áron a lehetõ legtöbb szolgáltatással.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
hat azert a wilconak van egy ketto ami a maga nemeben nem is annyira rossz

Clidey
Az miért alternatíva hogy méreg drágán kapsz 1 (egy!) verziót (pl. B737-600), egyetlen (1!) festéssel (általában a gyári fémszínûvel), minden további típusváltozatot és festést pénzért veszel, ráadásul még a textúrák is ûbergagyin néznek ki mind a mai napig? A supportjuk meg egyenlõ a zéróval; "vedd meg, használd ahogy tudod és kuss. Ha kekeckedsz, rád fogjuk hogy loptad a cuccot."

Ezzel szemben például az iFly-nél megkapod az összes változatot (beleértve a BBJ-ket is!), repaint kitet, rahedli festést ingyenesen, kiemelkedõen jó supportot...FSX verziót nevetségesen bagatell áron ha már van FS2004 verziód...soroljam még? 😊))

Szóval az Ariane egy marék szar szerintem. Az volt régen is csak akkor még nem volt ekkora választék 737-bõl. 😊
Kiváncsi volnék mennyit adnak el a szarukból mióta kijött az iFly és a PMDG... 😊))

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Én nem arra mondtam hogy vagyont kell rákölteni, de az abacus gépeknél jobb, sõt még a wilkónál' is. 😄

///M I Love BMW. :)

Hypo
alternativanak tokeletes ha az egyik lehetoseg elkulteni egy vagyont egy kurvara vagy elkolteni egy vagyont az ariene gepekre itt alternativa lehet de egyebkent kidobott penz

Amúgy az Ariane Design féle gépek elég sokat változtak az idõk során. Elég tetszetõs kis gép lett belõlük. 😊 Bár mondjuk nem egy iFly vagy PMDG gép, de alternatívának tökéletes.

http://www.arianedesign.com/Content.do?state=ThreeColumn&content=screenshots

Hypo
hat most hogy mondod lehet megveszem az ABACUS gepek melle😊)))))

Clidey
Na ne már! Egy ilyen tuti bringa után képes volnál még visszaülni egy fos PMDG-be??? 😄DDDD

Clidey
Jól van akkor, én is megnyugodtam hogy nem vagy vak... 😄DDD

Hypo
😊)) ha ilyennel akarok repulni akkor fsx es pmdg , de nem akarok😊)

Persze hogy vicc en amikor lattam ,hogy irtad mondom nemtudom milyen kiegeket lattal mar de ez valami hanyinger de aztan meglattam az ironiat es azonnal megnyugodtam😄

Hont
Kitöröltem a CFG-t és jó lett!
Valami elveszhetett...
Hont
Nem NEW,hanem OLD!!!😊)))))
Hont
Eljutottam odáig, hogy töröltem LOWW-t.
De a SceneryLibrary -ban mindíg vissza íródik!
FS CFG-t töröljem? Vagy a NEWScenery CFG-t?
Vagy hol lehet még regbejegyzés?
Clidey
Hát igen...az ilyen developereket bebörtönözném életfogytiglanra a közizlés szándékos rongálásáért!!!

Clidey
Ugye csak viccelsz? De akkor hol a smiley? 😊
Az a másik agyhalott aki alul bekommenteli hogy milyen jó a gép, szintén igencsak eléggé izlésficamos lehet...és igénytelen.

[HUN]FaTaL
Kb az abacus gépek szintjén van. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Hont
Katasztrófa!
Nem az a baj vele, hogy olyan amilyen!!!!!!
Az, HOGY PÉNZT KÉRNEK ÉRTE!
Siralom...
Clidey
Az hogy 2007-es még nem indok hogy hányadékul nézzen ki. Akkor is csináltak már gyönyörû szép gépeket más kiadók. Ez a szar viszont az igénytelenség netovábbja, amiért ráadásul van pofája még pénzt is kérni a gazdája. Jó vastag bõr lehet a képén...

[HUN]FaTaL
Ezt ugye viccnek szántad, legalábbis merem remélni. 😄DD

Nem ertem mi a baj ezzel?! Vc- utaster mi kell meg raadasul lent hozzaszolasban arrol beszel az illeto jo a dinamikaja!

[HUN]FaTaL
Az Aerosoft féle Vienna is a FlyTampa, csak õk is kiadták.

Ha megvetted a cuccot, akkor szerintem szedd le még 1x és a registry-t is takarítsd ki. Ha nem, akkor megpróbálhatod az aerosoft féle vienna -t.. Jobb ötletem nincs. :/

Hont
Hát ez az!
Semmit nem telepítettem, semmit nem állítottam...:S
Egyébként Flytampa Vienna V2-t használok.
Vagy okozhatja valami addon is, pl. Ground Environment, vagy Ultimate terrain, vagy valami mesh addon ha van fent. Bár... Ilyenkor nehéz okosat mondani.

Nekem is volt ilyen problémám, sõt nekem a mezõrõl gurultak be a gépek 240csomóval, az adóantennákon keresztül.

Ha nincs más Aerosoft produkt, akkor a registry bejegyzéseit is kitörölted? Vagy nem is aerosoftos?

Hont
Na!
Most kérnék egy kis segítséget...!
Nagy pofával elindultam szokásos LHBP-LOWW útra! (iFLY737)
Felszállás-13R-TORNO-GIGOR-I34 aztán jött az üzenet RNW16.
OK!
Már mikor a 11 pálya vonalába kerültem, akkor már kezdett furcsa lenni a dolog...Nem láttam a pálya fényeit! Gondoltam nincs is rá szükségem, én a 16-ra megyek...Aztán WW440 vissza forduló I16 ra. ILS ereszkedés.
Várom a pálya fényeket, semmi! Már látom a váropontnál álló gépeket, pálya fény sehol...
Hmmm... Gondoltam ilyen is van, mikor nincsenek fények valami okból! Majd a refik! Igen ám , de azzal se látom a pályát! Sebaj már leszállok!
Majd landing light off, és TAXival se látok semmit!
HOPSZ! eltünt LOWW!
Na mi van ilyenkor!
Újra install, sorban legfelülre, de most sincs sehol!
A gépek ott állnak a mezõn!😄
Valakinek ötlet?
Nah ez tényleg ultragagyi kinézetû.
Szerintem a lényegen akkor sem változtat. 😄

[HUN]FaTaL
WTF is this shit?😄

#36948: 2007-es.

Szent Mária.. Ilyeneket még kiadnak 2011-ben? Ezért adnék maximum 2üveg sört, nem hogy közel 21eurót.

"...Over 2 years of modeling, extensive data research"
Húha, tényleg igaz az a mondás hogy a jó munkához idõ kell, de a sz*rhoz meg még több.

Clidey
Hypo mester, nem akarol venni egy tuti kis bringát FS2004 alá ennyi pénzért? Leesett az állam mikor megláttam alul a szkrínsotokat... :-O

Hont
Igen, most hogy mondod Nekem is ott volt rossz! Ill ott is!😊Nem EDDM volt a ludas!
Hát ilyen nincs.....

Újraraktam teljesen az FS2004-et, mindent, totál uninstall volt. Felraktam újra, kizárólag azokat az addonokat amik tényleg kellenek.. Erre Amsterdam reptérrõl való felszállás után és egy kis repkedést követõen megint megdöglik ugyanazzal a hibaüzenettel, mint újratelepítés elõtt. Egyszerûen már hülyét kapok.... Szerintem Schiphol -al lesz valami gyík. Mert már tényleg nincs jobb ötletem...

<#buck><#idiota>

való igaz hogy megéri az árát csak most ruháztam be a PMDG NGX re és így azért kétszer meggondolja az ember hogy megvegye e bár a 737 család nekem mindig nagy kedvenc volt

spyy55
Én is megvettem anno és sok-sok órás élvezetes repülést köszönhetek neki... 😊

Megerõsíthetem Clidey kolléga észrevételét, hogy ezek a problémák tipikusan a warez verzió esetében jönnek elõ, csomó helyen láttam, ismerõsöknél is. Az iFly Team egy jó kis védelemmel látta el a cuccokat. Bár, már van tökéletesen mûködõ w*re* gép is, de szerintem vedd meg, ha valóban érdekel a téma. Annyit megér. =)

köszönöm a gyors választ, az FMC-be most kivételesen nem piszkáltam bele mert csak kíváncsi voltam egy sima tesztrepülésre milyen is a masina.
Warezra meg én is gondoltam akkor az lesz a bökkenõ hát ez van köszönöm 😊

Clidey
1. Valami hibajelenség szimulálása lett beállítva az FMC-ben.
2. Varez a verziód.

Sziasztok
Aki használja az iFly 737et nem tudjátok mitõl lehet az a probléma, hogy repülök és kb 10-20 perc repülés után lekapcsolnak a mûszerek a horizon kiakad sebességet nem mér stb. valamit én rontok el az indításnál? olyan mintha nem kapna feszültséget és ki be kapcsol a gép, és az istennek nem jövökrá mi lehet a problémája. 5let?

CptSAB
Köszi! Betettem a Kedvencekbe, megnézem valamikor mind az öt részt. 😊
CptSAB
Na annyit a Posky cucchoz, hogy röpke szabadnapjaimon a flightradart szoktam nézni+mellette a datafligh24 és persze egy kis Ferihegy Approach a pilotshopon. Hirtelen felindulásból úgy döntöttem, nyomok egy MAH622-es Ferihegy - Dublin utat, de nem akartam sokat vacakolni, cold and dark, meg fmc progizás és egyebek, szóval minél rövidebb idõbõl kihozni.. Bevágtam a POSKY-t, Malév textúra, faszájos soundpack, most csak a tunga panellel nyomtam, semmi extra, overhead meg egyebek. Semmi konfigolás, mehet a full üzemanyag, minden.. King's Lynn-tõl északra ránéztem az üzemanyagszintre, és elõszõr azt hittem, a panel van sza*rul megcsinálva, nincs central keró, de a két szárny tankban is csak 6% a nafta.. menü, üzemanyag, na néztem nagyon bután, akkor esett le, hogy régen is volt már gond a madárkával. Sheffield Cityben ért véget az út..
Így most utánajártam (elõszõr kapott egy ájfly ápdétet, de az istenért sem akart a földre helyezõdni a modell, kb 1 méter magasan volt a levegõben és bárhogyan hegesztettem is a konfigot, semmi így feladtam a payware-freeware házasságot, pedig jól repült, azzal gond nem volt, a világítást is a helyére tettem, csak..) és végre nem olyan tenyeres-talpasan repül.
Ifly is szépen fut az új videókártyával, de idõt adjon nekem már valaki..
CptSAB
csak alternatíva 😊 nekem is megvan 😊
polluxware
Áh gyerekek már a jóból is megárt a sok(k). Megint meghalt.. Le küldöm az egészet a fenébe teljesen, aztán újrarakom, tényleg csak azokkal az addonokkal amik kellenek, vagyis amiket kéz alól megvettem. 😄D

.....
Azt hittem hülyét kapok amikor megint csatlakozni akart volna a Kingston memória elosztó központjához.

polluxware
sõt!!!! a da fokker az meg nagyon barátságos ilyen fps téren