MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, tudom, csak engem állandóan go around-ra küld. 600-ból egyszer volt olyan hogy nem kellett. Az elõzõ szabályt tudom, hiszen valóságban is pilótáskodom, csak éppen nem utasszállítóval. 😄D Csak itt furcsa hogy engem állandóan elküld a rákba. 😄D
///M I Love BMW. :)
Valóságban is több gép van nagyon sokszor egymás után finalen, akár 4-5, vagy még több... sokszor a nagyobb reptereken még a 3nm szeparáció sincs meg, amint leszállt az egyik gép, elhagyja gyorsan a pályát és már le is szállt a mögötte lévõ.
Nem feltétlen kell átstartolni, ha van elõtted egy gép 😊 Nyugodtan süllyedj le DA/DH-ig, ha ott sem kapsz engedélyt, vagy a gép még a pályán van, akkor átstart. Vedd figyelembe, hogy valóságban sem startolgatnak csak úgy át, mert "úgyis go around lesz belõle", hiszen egy ilyen kör ára simán mérhetõ millió forintos nagyságrendben.
Nem feltétlen kell átstartolni, ha van elõtted egy gép 😊 Nyugodtan süllyedj le DA/DH-ig, ha ott sem kapsz engedélyt, vagy a gép még a pályán van, akkor átstart. Vedd figyelembe, hogy valóságban sem startolgatnak csak úgy át, mert "úgyis go around lesz belõle", hiszen egy ilyen kör ára simán mérhetõ millió forintos nagyságrendben.
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Há' azt hittem hülyét kapok... Mi a rákért ilyen sötét az ATC, mikor látja a fájnalon hogy érkezem, de elõttem van egy köcs*g repülõ, és mondja hogy kövessem. De úgy is át kell startolnom, akkor miért mondják azt hogy kövessem, mikor úgyis go around lesz belõle? 😄D
nagyooon jó 😄
ez is 😛
ez is 😛
"Örülök" hogy nem csak én vagyok így ezzel. =)
Köszi valamivel jobb!
Olyan problémám lett most meg, hogy repülök Ifly-al, lerakom a tálcára, majd egy kis idõ múlva a gép fejre áll, elkezd zuhanni... Egyszerûen nem tudom mi a jó bánatért csinálja ezt... Itt egy kép róla mi fogad, amikor visszalépek bele...
http://href.hu/x/gr69
Valaki ötlet? :S:S:S
Olyan problémám lett most meg, hogy repülök Ifly-al, lerakom a tálcára, majd egy kis idõ múlva a gép fejre áll, elkezd zuhanni... Egyszerûen nem tudom mi a jó bánatért csinálja ezt... Itt egy kép róla mi fogad, amikor visszalépek bele...
http://href.hu/x/gr69
Valaki ötlet? :S:S:S
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Kérek egy kis segítséget, a repülõk induláskor leszaladnak a betonról.
Idõjárás beállításokat próbáltam, a játékvezérlõtõl függetlenül történik,
mindegy hogy alap vagy hozzáadott a scenery és amit eddg tudtam kipróbáltam de eddig semmi se segített. A levegõben nincs probléma az irányítással.
Ha valakinek van ötlete elõre is köszönöm.
Kérek egy kis segítséget, a repülõk induláskor leszaladnak a betonról.
Idõjárás beállításokat próbáltam, a játékvezérlõtõl függetlenül történik,
mindegy hogy alap vagy hozzáadott a scenery és amit eddg tudtam kipróbáltam de eddig semmi se segített. A levegõben nincs probléma az irányítással.
Ha valakinek van ötlete elõre is köszönöm.
Na kollégák, kinek mit hozott a Jézuska? 😄
Nekem konkrétan nem sok mindent, mivel nem is folyt a nyálam idén semmiért. (hazudtam) 😄 De úgy döntöttem hogy magamat, vagyis a gépemet megtámogatom +4GB memóriával, hogy 8GB legyen. 😄D Ha már VGA-ra nem telik még egy darabig. Remélem a reptér meg engem lep meg ingyen repülõnek való táplálékkal. Bár kétlem. <#idiota>#idiota>
Nekem konkrétan nem sok mindent, mivel nem is folyt a nyálam idén semmiért. (hazudtam) 😄 De úgy döntöttem hogy magamat, vagyis a gépemet megtámogatom +4GB memóriával, hogy 8GB legyen. 😄D Ha már VGA-ra nem telik még egy darabig. Remélem a reptér meg engem lep meg ingyen repülõnek való táplálékkal. Bár kétlem. <#idiota>#idiota>
hmm mas gepnel ahol egy uj windowt nyit nincs ilyen sotetedes gond? mert ha ign es w7 ed van akkor erdemes a megjelenesnel levenni par dolgot, aerot kikapcs, es akkor elvileg rendbe jon ha ez volt a gond.
Sziasztok!
Elõször is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy Ifly-nál, amikor ráakarom rakni a ground powerre, akkor ugye oda megyek a menübe, és ott tudnám. Ám ilyenkor csak egy sötét képet látok, és akkor látom csak a felugró ,,menüt'', ha lerakom kis képernyõbe, ALT+enter-el...
Nem tudjátok mi lehet a gond? :S
Elõször is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Olyan problémám van, hogy Ifly-nál, amikor ráakarom rakni a ground powerre, akkor ugye oda megyek a menübe, és ott tudnám. Ám ilyenkor csak egy sötét képet látok, és akkor látom csak a felugró ,,menüt'', ha lerakom kis képernyõbe, ALT+enter-el...
Nem tudjátok mi lehet a gond? :S
Sziasztok!
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog újévet kívánok!
<#integet2>#integet2>
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog újévet kívánok!
<#integet2>#integet2>
Nálam is ilyen volt, csak nálam az iFly 737 -es gépénél. Újraraktam az FS-t (nem ez miatt), felraktam a 9.1-es patchet, és kikapcsoltam a REX-ben amit neked is írtam, de nekem megoldotta. =) Amúgy:
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Mindenkinek!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet Mindenkinek!

Helyesbítek: néha jó, néha nem :-D
Én is Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek
Én is Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Minden fórumlátogatónak Kellemes és Békés Karácsonyi ünnepeket illetve sikerekben, egészségben gazdag Boldog újévet kívánok!
Köszi a tippet, de nem jött be.
Attól tartok, a repülõvel van valami gond (pedig régebben mûködött)
Attól tartok, a repülõvel van valami gond (pedig régebben mûködött)
Indítsd el Rexit, majd utána felül katt az Options -re, majd alul találsz egy ilyet: LIGHT THEMES , ebbõl a részbõl vedd ki a Landing Lights -ból a pipát majd Save, és elvileg nem lesz gond.
Sziasztok!
Mindenkinek Kellemes és Békés Karácsonyi ünnepeket kívánok illetve sikerekben gazdag Boldog újévet!

Mindenkinek Kellemes és Békés Karácsonyi ünnepeket kívánok illetve sikerekben gazdag Boldog újévet!

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!
Igen, használok.
Használsz esetleg REX -et?
Sziasztok!
Még régebben írtam errõl a problémáról, de hátha azóta valaki rájött a dologra.
PSS Concorde landing lightja extend állásban nem akar kibújni a helyérõl, viszont világít elõre, ahogy kell. Feltételezem, hogy valami animálási probléma lehet, de eddig nem találtam rá megoldást.
Remélem tudtok segíteni ezügyben. Elõre köszönöm
Még régebben írtam errõl a problémáról, de hátha azóta valaki rájött a dologra.
PSS Concorde landing lightja extend állásban nem akar kibújni a helyérõl, viszont világít elõre, ahogy kell. Feltételezem, hogy valami animálási probléma lehet, de eddig nem találtam rá megoldást.
Remélem tudtok segíteni ezügyben. Elõre köszönöm
Eddig amit sikerült kipróbálni FSX-ben: A tweakekkel meg mindenféle kiegészítõ extrával amivel el kell látni a simet Madeira X-en NGX vc 40 fps körül, külsõ nézetben 50-50 fps. Budapest v2.0, na ez már kicsit izzasztja a masinát, NGX vc 17-20 fps körül 31R finalen, amúgy olyan 25 fps körül átlagban meg van. Még írok ha lesz idõm a további tesztre.
Egyenlõre még nincs sok idõm a vizsgák között tesztelgetni, de FSX nagyon szépen fut NGX-xel 😊 ezt már sikerült kipróbálni. Amint lesz idõm majd tesztelem a dolgokat 😊
Pár apró simítás, és kész is lesz. Tegnap összedobtam egy röpke Prága Airport VFR-t is. Tökéletesen passzol a csehek sceneryjéhez. (a Prága VFR-es cucc, amit egy másik team készített nagyon gagyi.. de csak a fotóscenery szintjén, az objektumok szépek, gazdag kínálat) Majd felrakom a netre. Semmi extra, csak maga a repülõtér. Oda repültem volna..
Ma arra gondoltam elszállok Zágrábba, de aztán nem jutottam el addig, mert nehéz volt épkézláb madárrá varázsolni az Eric Cantu féle madárkát.
Ezek ilyen ad-hoc dolgok, tudom, hogy fél nap alatt készen vannak, erre jut idõm néha napján, most el is fogytak, mert folyamatos robotban vagyunk.
Ma arra gondoltam elszállok Zágrábba, de aztán nem jutottam el addig, mert nehéz volt épkézláb madárrá varázsolni az Eric Cantu féle madárkát.
Ezek ilyen ad-hoc dolgok, tudom, hogy fél nap alatt készen vannak, erre jut idõm néha napján, most el is fogytak, mert folyamatos robotban vagyunk.
<#eljen>#eljen>
Embraer 120
ritka madár fs-ben
Embraer 120
ritka madár fs-ben
sziasztok,
az LHBP-bõl csak FSX-re jelent meg frissítés? (V2.0)
Üdv A.
az LHBP-bõl csak FSX-re jelent meg frissítés? (V2.0)
Üdv A.
Persze, csak a driverben erõltetem, de kíváncsiságból benyomtam fsben. Semmi.
Más programnál, ami maga vezérli ezeket(pl. MW3) ott mûködik az élsimítás. De ez a force dolog nem megy.
Más programnál, ami maga vezérli ezeket(pl. MW3) ott mûködik az élsimítás. De ez a force dolog nem megy.
Köszi, de akkor itt vmi más bibi lesz. Ezzel is állíthatom bárhova, semmi változás. Az az érdekes, hogy ha az FS-ben állítom be az élsimítást, akkor sem változik semmi. Kib*szom az egészet az ablakon.
Kellett nekem az asztalit eladnom...
Kellett nekem az asztalit eladnom...
Egy kis technikai segítség kellene.
Rá lehet vhogy venni egy Nvidia 520MX kártyát (laptop) az élsimításra?
Bármit állítok, fûrészfogas az FS. Semmi változás.
Az Nvidia vezérlõpulton szórakozok, de semmi. Köszi!
szerk: elõbb járt a pofám: most olvasom, hogy nhancer. Kipróbálom.
szerk2.: ez meg azt írja, hogy nincs olyan kártyám, ami kellene.
Rá lehet vhogy venni egy Nvidia 520MX kártyát (laptop) az élsimításra?
Bármit állítok, fûrészfogas az FS. Semmi változás.
Az Nvidia vezérlõpulton szórakozok, de semmi. Köszi!
szerk: elõbb járt a pofám: most olvasom, hogy nhancer. Kipróbálom.
szerk2.: ez meg azt írja, hogy nincs olyan kártyám, ami kellene.
<#mf1>#mf1>
+1
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB