45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#38734 2d panelja támogassa a 4:3-matot? key configurátórja van? -
Matth3w #38733 Persze mert ezek ahogy mondod csak JATSZAK nokedli nem minden a grafika feltetlen meg a kulso , jo persze szamit de fs nel inkabb az elmeny mintsem a grafika -
#38732 Na igen, vannak itt ám agysebészek szép számmal sajnos... Eleve egy FSX addont egy FS9 addonnal összehasonlítani nagyfokú tudatlanságra utal. FS9 PMDG-vel összehasonlítani pedig szintén. Másrészt sosem állította a QW hogy a legutolsó nüanszig mindent megcsinál. Ebből fakadóan egy iFly-hez hasonlítani is szintén nagyfokú tudatlanságra utal - hisz két külön elvről beszélünk.
Az ofisül fórumot olvasgatva egetrengető bugok nincsenek a cuccban, szépen teljesítette a QW amit vállalt - és a supportot is hasonló szinvonalúnak látom mint az iFly-ét, ami manapság nagy szó szerintem. Bár még csak két rövid utat repültem a Avroval, de véleményem összességében továbbra is nagyon pozitív.
More to come... ;) -
fs9pilot #38731 :DDD
De amúgy milyen pmdg-vel hasonlította össze, mikor ennek a BAE-nak semmi köze a 737-hez? :)) Jaa értem. Mármint ő a minőségre értette.. De igazából az fsx-es pmdg sem valami nagy cucc már nem azért, volt miből foltozgatni ott volt nekik alapnak az fs9-es iFly. Ha majd kijön végre a pack az iFly-hoz szerintem hozza majd közel azt a szintet mint az fsx-es. Az fs9-es 737 is lehetne olyan mint az ngx, ha nem lenne az a sok "engine" limit. -
#38730 rossz az aki rosszra gondol:)))) -
fs9pilot #38729 "Jaj istenkém mennyi barom játszik ezzel a játékkal IS."
Hirtelen azt hittem már nekem írod.. mondom mi rosszat írtam már. :DDD -
#38728 Jaj istenkém mennyi barom játszik ezzel a játékkal IS. AVSIMen kiraktak hogy megjelent QW BAE fs9 re páran irják kommentre hogy milyen faxa lett erre egy zseni: "
Sorry but its not even close to PMDG's level. I purchased this plane today and spent 3 hours flying her today. Its about the same level as IFly737.
"
LOL :))) elöször is melyik pmdg vel hasonlitotta ossze az FSX es NGX el? mert fs9 alatti pmdg-et ifly siman veri, mindegy kell a hype egy 70 dodos repcsinek -
fs9pilot #38727 Háj.
Kamera problémára ez a megoldás ájflájnál: http://library.flight1.net/?p=796
A GW-t pedig úgy kell bevinni hogy az utolsó számjegy előtt raksz egy pontot. Bár elvileg akkor is beviszi ha nem raksz. De pl. van egy gw értéked, mondjuk 141842lbs akkor ezt a GW-be úgy írod be hogy 141.8
Viszont az előző oldalakat korrekten ki kell tölteni. Gondolom dob valami hiba üzenetet az FMC miközben nem engedi bevinni a GW-t? Báááár... elvileg mondjuk akkor is el kellene neki fogadni a GW-t ha más adat nincs megadva, az IRS -adatokon kívül. Ha beviszi a GW-t akkor magától számolja ki a többit.
Hendz áp, end tács dö szkáj! :)
-
Matth3w #38726 Manualban nezz korbe igy most meg nem mondom neked, az fmc nekem teljesen jol mukodik elotte kitoltotted a tobbi oldalt, amugy nem ugyan az mint a pmdg mert abban ha megadod a GW-t akkor a tobbit kitolti magatol vagy valahogy igy van!
Gondolom active camerat hasznalsz ahhoz pedig van egy fix amit letoltesz es menni fog az iFLY nal is.
-
attiladiver #38725 Sziasztok, most próbálom az Ifly 737Ng-t es van pár dolog, ami nem megy. A gépem nem egy taltos. 2Ghz 1 Gb Ram. Fs2004 van rajta. Próbáltam a QNH-t átállítani HPa-os kijelzésre, de nem megy, a másik, hogy az FMC-ben nem tudom bevinni a GW-t és a ZFW-t. A VC-ben és Spot-ban nem tudok egér görgővel zoomolni. A PMDG-vel simán mennek ezek. Van valakinek ötlete?
Előre is köszi, Attila -
#38724 ferihegy 1 is leves, 12 milliard buko es borzalmas ryanair -
#38723 ez a szutyok ország úgysem érdemelte meg.. -
#38722 Sajnos ez várható volt!:( -
BAR101 #38721 köszi a helpet :) -
#38720 Tessék!
Tudod... a gugli jóbarát! -
BAR101 #38719 sziasztok! valaki meg tudná mondani ,hogy ifly 737-hez van e valami letölthető alap textura (pl. az egész gép fehér) amit lehetne festegetni? -
Matth3w #38718 Egyebkent van fs9 hez rainwash nevezetu alkalmatossag, van valaki aki hasznalta esetleg? -
#38717 akkor béke, harc! -
Matth3w #38716 Sajnalatos modon en nem ertem ;( -
#38715 elfogadva, értve -
#38714 miszanderstud máj kijelentés.. csak mondtam
píísz
-
#38713 nekem illúzióromboló, ha egy utasszállító úgy repül, mint egy vadászbombázó :D Egy jó repdinamika akkor is érezteti egyediségét, ha a gép ifr repül. A szerkezeti kialakításnak akkor is ott vannak a sajátos vonásai. Bár tévedhetek.. :) -
Matth3w #38712 Koszonom szepen, de olvasd el hogy irtam classic es utana hogy johetne a 737 100 ill 200 :) es igen a capt sim, de az sajnos x
Koszontem:) -
#38711 QW
"szimplicity..." (húúú de ismerős valhonnan)
szóval túl nagy illúzióim nem lennének, de viszont jót lehet majd pötyörészni a kabinban, és az fmc-n...
valhogy soha nem izgatott mennyire reális egy "heavy ifr" reptulajdonságai.. (nem ezen van a hangsúly)
SZTEM!
arra ott vannak az A2A gépek.. (cub, spit, p-40, b17) -
#38710 Jól néz ki. Tesztelgetted nem műszeres üzemmódban is, tehát repülés kézzel? Remélem egyedi a rep. dinamokája, nem pedig valami sablon, amit összeszinkronizálnak FMS-el. -
#38709 káptönsim pölö.. igaz fösix:) -
LegendTommy #38708 a classic az a -300,-400,-500, a -100,-200 asokat úgy hívják orginal
wiki
btw jöhetne mindegyik ifly minőségben:) -
#38707 -
Matth3w #38706 Nem utasitanek vissza egy normalis 737 classicot az a 737-100,200 johetne:( -
#38705 honeywell PFD, ND, valmint a hajtómű, és FaultTab rész is egy az egyben J41:)
persze a kialakítás B737 classic kinézetű, de én a "mélyebb" tartalomra céloztam
ahogy elnézem még FMC is ugyanaz a szisztyéma.... na az egy csöppet tanulós lesz neked is sztem
MCP panel az viszont ugyanaz a Boing féle(vagyis az is honeywell) -
#38704 gyűrjed gyűrjed mert nekünk még annyi időnk sincs de kivancsiak vagyunk:))) -
#38703 Nem sok időm volt még próbálgatni. Talán majd a hétvégén. Én inkább a B737 Classic-hoz hasonlítottam a műszereit, ezért is került beszerzésre a masina. Sajna nincs annyi szabadidőm hogy egy komplett új gépet megtanuljak, itt meg visszaköszönnek a műszerek a Classicból. :)
Elöljáróban annyit hogy fps terén talán egy leheletnyivel rosszabb mint az iFly, viszont hasonló metódust követ, ami nekem nagyon de nagyon szimpi: VC-ből fullra lehet kezelni a gépet, és pl. a HSI-re vagy az FMS-re kattintva előjön a 2D-s verziója csakúgy mint az iFly-nél. Szóval az első benyomások nagyon de nagyon pozitívak. -
#38702 :) -
#38701 műszerei egy az egyben a J41-é:) -
#38700 Nice:) -
Matth3w #38699 Tetszetos masina, velemeny, fps?! -
-
Matth3w #38697 Huha ezt nekunk is erteni kene?:))))) -
#38696 :)))))))))) azert voltak jo koreink:))) -
#38695 "Höhö.. 105-ös de odab*sz.." :) Átharaptam mindnek a torkát..
Minap letöltöttem UH-1N free modellt, most olvasom, Augusta AW138 lehet a befutó.. most akkor azt is letöltöttem.. de lehet ezek a nyomoroncok végül valami kínai gagyi utánzatot vesznek?