MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ipad Fs2004

Tud valaki olyan programot ipadra amiben tudom allitani az fmc-t ill sebesseg magassagot is?!

Egye fene, fent van itt is aztán kész, ha kell valakinek innen leszedheti. <#kacsint>
Amúgy szívesen! 😊

///M I Love BMW. :)

Köszönöm szépen a gyors segítséget!
Közben rátaláltam az Avsim-en! :S
Parancsolj: http://www.sendspace.com/file/f1a4j0
"Click here to start download from sendspace" -re kattints, és tölti is! 😊

Mindjárt feldobom neked valahová. 😉 😊

Sziasztok!
Valaki tudja, hogy honnan lehet letölteni a Varjú László "Lacibácsi"-féle Hungary VFR Scenry-t?
Már használtam egy ideje, de sajnos eltûnt a gépemrõl egy újratelepíytést követõen.

Köszönöm szépen!
g0a
nekem is surun volt OOM de amiota beallitottam kezzel minden particiora 20-30 giga swap file-t azota nem volt OOM. ifly nekem is viragboltos es tokeletesen mukodik.

Tegnap lerepültem egy Vienna-Lisztferihegy útvonalat, hiba nélkül. 1-2 Beállítás módosítás után. 😊 Remélem így is marad. Leírom, hátha jár majd itt még így valaki.

Letöltöttem egy 4GB Patch nevû programot, amit rengetegen ajánlottak erre a problémára, mivel alapból az FS2004 csak 2GB -ot tud megcímezni. Ezt feltoltam rá, kikapcsoltam a 3rdparty "Dynamic scenery" <- (ilyen néven van a beállításoknál) opciót hogy ha itt valami gáz van, véletlenül se akadjon össze semmivel, valamint 1fokkal a felbontást is lejjebb vettem (Bár ez utóbbi nem olyan lényeges). Persze csak olyan mértékben vettem lejjebb hogy ne legyen atomkockás, meg "szemcsés" a táj stb.
Asszem' ennyi.

Hypo
hali, szar erzes tudom, de sok minden okozhatja, lehet epp a repteren valami lehet AI textura lehet ifly es ezek osszesege is.
az OOM nem fugg ossze a gepedben levo memoria mennyisegevel

Gegi86
<#worship>
Valóban van már hibátlanul mûködõ verzió, ismerõsöm a virágboltit használja és semmi baja vele. Az elsõ töréshez még nekem is volt szerencsém, mielõtt megvettem volna, és valóban tetszett amikor FL250-nél magától kipakolta a 40fokos féklapot, valamint elkezdett 9800fpm sebességgel felfelé mászni. Jó volt.

vzsolo

MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/

Gegi86
Köszi pont ezt kerestem. <#eljen>
[HUN]FaTaL
Tessék 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Elvileg már van jól mûködõ verzió a virágboltban. Nem próbáltam, de azt írták teljesen jó.

Mondjuk az elsõ törés produkált vicces dolgokat. 😄

Tuják mellõl szedtem ki, kora õsszel. 😄 A programmal van (remélem most már csak volt) valami, mert az egész program beszaggatott néha-néha, és nem csak a 737-essel.

Amúgy, variáltam jó pár dolgon kínomba. Majd estére kipróbálom egy útvonal röppenéssel. <#hamm>

Clidey
És az iFly virágbolti vagy jogtiszta? Valamelyik fórumban olvastam hogy az is tud érdekes dolgokat mûvelni ha a cserepes tulipán mellett volt a polcon...

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Na jól van, nálam elszakadt a cérna.. Nem szoktam ideges lenni, de most a földig szétrág az ideg.... Fordulok az iFly 737-essel az Aerosoft kiadású Frankfurt repülõtér kifutójára, VC nézetben felnézek az overhead panel-re és látom hogy nincsenek feszültség értékek (magyarul üres a kijelzõ), minden visszajelzõ pilács háttere matt fekete lesz. Na mondom itt valami megint lesz, szinte abban a percben ahogy ezt kigondoltam FS kivág a szokásos hibaüzenettel: KÉP Ez már több mint sok..
Van 8GB memóriám, direkt párba válogatva hogy még ezzel is gyorsabb legyen hogy Dual-Channel (több mint 2GHZ). Azon a meghajtón több mint 200GB szabad hely van, pontosan 292GB ahol az FS9 van, nincs töredezve. Semmi extra nem fut a háttérben, mindössze a tûzfal és a vírusírtó ami ilyenkor át van rakva "Game Mode" -ra, szal nem csinál semmit. Fent van a 9.1-es patch (én már azon is gondolkoztam hogy ez okozza), fent van az ultimate terrain usa-europe, a REX + overdrive, és összesen 9db Aerosoft release repülõtér. Meg egy FlyTampa Vienna, oszt' ennyi. Nincs agyon addonolva' a program, ennyi van amit leírtam, még egyéb AI traffic pack sincs fent. Nem régen raktam újra, kb. 1hónapja sem az egész programot.
Tud nekem valaki valami tanácsot adni, hogy mi a rákot csináljak, vagy mit szedjek le, vagy valami? Mert már komolyan megõrülök... <#guluszem1>

Kb. már itt tartok: ....

Framsen
Kép róla ITT

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Framsen
Sziasztok !

Hogyan lehet megoldani, hogy ne csak alattam legyen éles a kép ?
Teljesen friss FS nél is ezt csinálja, bármit állítgatok ez nem változik, szakaszokra osztja az élességet. Bármi kiegészítõt felrakok ez akkor sem változik.

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Gegi86
Azt nem tudom kiírta csak arra emlékszem hogy volt ilyen.
Én csak a PMDG 747 -hez tudok magyar nyelvût, azt hiszem Klátyik István fordította. Jó magam nem tudok róla hogy az MD-11 készült volna ilyen. :/

Gegi86
Valakinek nincsen meg véletlenül pmdg md-11 magyar nyelvû segédlete? Mert nagyon régen valaki írt egy ilyet csak sajnos nem találom.
Segítséget elõre is köszönöm.
Köszönöm, akkor jól gondoltam. =)

Hypo
valos routeok sid star hasznalatahoz FELEJSD EL A BUILT IN ATC-t!!!!!!
az csak vektoral es kesz eleve szar na jo add legalabb egy kis feelinget.

Kell egy gep aminek frissitheted az eljarasait pl ifly. pmdg be az utvonal groundon kersz engedelyt towertol is aztan csak miutan kileptel utana kapcsolodsz a kovetkezohoz igy nagy valoszinuseg szerint nem fog csezstetni, leszallasnal detto.

Köszönöm, zavarnálak privátban! 😊
Csak én vagyok sötét, és lehetetlen kérdést teszek fel, de nincs esetleg UPDATE az FS2004 -es beépített SID/STAR -hoz? Vagy mivel érdemes IFR-t repülni, mert hiába tervezem meg az útvonalat, hiába akarok én GILEP1D -nél kilépni, ha az fs2004 ATC kanyarba nem arra irányít, sõt, olyan kilépõ pontot adott nekem, ami szerintem nem is létezik, vagy létezett vagy ha igen 980222-5 évvel ezelõtt. Magyarul, hiába állítok be az FMC-n egy valós kilépõpontot és a hozzá tartozó útvonalat, mert az ATC nem irányít arra.

Hont
C:\Users\S\AppData\Roaming\Microsoft\FS9
Azon a meghajtódon keresd, ahol a OP van!
(rejtett)
Üdv mindenkinek!
Olyan gondom van, hogy nem érem el az FS9.cfg config fájlt. Eredetileg ugye a C:\Documents and Setting\"felhasználónév"\Application Data\ Microsoft\FS9\ mappában van (XP-nél).
Most gondolom azért nem találom, mert az FS9-et külön partícióra telepítettem, nem oda, ahonnan a windows xp fut. Esetleg van valakinek ötlete, hogy hol keressem ezt a fájlt? A windows keresõ nem talál sehol semmit, egyik partíciómon se. (Ennek ellenére egyelõre hibátlanul fut a szim.) Köszönöm!
[HUN]FaTaL
Fórumon már kint van, csak kevesebbet tud, mint ami majd rendesen megjelenik. Oliver nem hívja BETAnak, szerintem meg nyugodtan lehet annak nevezni. 😄

Hm, közben rájöttem, hogy lehet rosszul értelmeztem ezt a korlátozásos dolgot, inkább az AS fórumon olvassátok, aztán értelmezze mindenki, ahogy érti <#zavart1>

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

Pontosítok, nem béta verzió, csupán amit le tudsz szedni a fórumukról, abban ennyi korlátozás van a teljeshez képest:

"• Only two different bus models are finished at the moment
• There is only one type of under floor Fuel Truck included yet
• The Deicing will not simulate the fluid steam"

További infó és több kép az aerosoft fórumon: http://forum.aerosoft.com/index.php/topic/50518-5-year-aes-for-christmas-only-here-you-get-aes-220c/

Clidey
No ez már sokkal tetszetõsebb! Erre lehet be fogok nevezni én is! Mikorra várható a megjelenés vajon?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Akit érdekel, itt van két screenshot a béta AES 2.20-ról 😊

Õ pedig az új emberünk, aki végre nem moonwalk-ol, tud járni és normálisan mozogni 😊

Sziasztok!

Mostanában az FS-em active camera használata közben kidob ilyen hibaüzeneteket:

Csinálta már akkor, amikor görgõvel nézelõdtem a cockpitban, de amikor pl. ctrl+1-el beugrana egy mentett nézetbe, akkor is csinálja. Ilyenkor maga az FS fekete lesz, csak a hibaüzenet látszik. A legrosszabb, hogy ezt az összes létezõ scenery könyvtárral végigcsinálja ha legokézom, így általában feladatkezelõbõl ki kell lõnöm. A scenery.cfg-ben ahogy láttam, minden rendben van. Valakinek esetleg van valami ötlete?
Elõre is köszi!

Hypo
remeljuk is😊 az elso se volt kutya, bar tenyleg ott nekem pont a novenyzet az ami nem jott be, szoval eleg szepek most a fak es legalabb homos fajtak😊

Hali....retrozik errefelé vki?<#confused> remélem igen és ismeri a Captain sim 707est.....nos nagyon tetszik az a masina egy kérdésem lenne hogy hogy kell nyomorgatni hogy GPS-t kövesse?o.O ééés ammm a sebességet sem találom hogy tartsa <#szomoru1> lehet nincs is benne lol ma repültem vele elõször <#fejvakaras> légyszíves segíjjjetek köszönöm elõre is <#worship>
Clidey
Le fog esni az állatok, azt garantálom!!! 😉

CptSAB
Akkor már teccetõs lesz. 😊
Nagyon szép!!

Mellesleg, engem megátkozott bill géc.<#idiota> Elõször EHAM pusztult meg, újraraktam az FS-t. Most meg az iFly gépe döglik meg, repülés közben "elmegy az áram",<#csodalk> aztán semmi nem mûködik, nincs ATC kapcsolat stb. Hát az agyam elszáll már tényleg, most újrarakom az iFly-t.

gfarkas
Csodálatosan néz ki ! Elõre is köszönjük !

Hypo
<#worship><#taps><#worship>

polluxware
nagyon fajintos<#taps>

[HUN]FaTaL
<#eljen><#eljen>

Hont
Jaj de jó!
Nagyon sokat használom!!!!😊
Köszönjük elõre is!!!!
m814
Hamarosan LHPP 2.0

Javított koordináták..
Kiterjesztett fotóalap..
Full HUN Base kompatibilitás...
FPS barát Volumetric fû,erdõ,és sok más finomság...

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Ebben az esetben javaslom az online repülést 😊

exTrem
Hopp, lemaradt

exTrem
Itt is megosztanám elsõ FSX-es videómat, hátha érdekel valakit. Semmi extra csak egy real time weather-ben leszállás Innsbruckban az ngx-xel 😊