45215
  • polluxware
    2d panelja támogassa a 4:3-matot? key configurátórja van?
  • Matth3w
    Persze mert ezek ahogy mondod csak JATSZAK nokedli nem minden a grafika feltetlen meg a kulso , jo persze szamit de fs nel inkabb az elmeny mintsem a grafika
  • Clidey
    Na igen, vannak itt ám agysebészek szép számmal sajnos... Eleve egy FSX addont egy FS9 addonnal összehasonlítani nagyfokú tudatlanságra utal. FS9 PMDG-vel összehasonlítani pedig szintén. Másrészt sosem állította a QW hogy a legutolsó nüanszig mindent megcsinál. Ebből fakadóan egy iFly-hez hasonlítani is szintén nagyfokú tudatlanságra utal - hisz két külön elvről beszélünk.

Az ofisül fórumot olvasgatva egetrengető bugok nincsenek a cuccban, szépen teljesítette a QW amit vállalt - és a supportot is hasonló szinvonalúnak látom mint az iFly-ét, ami manapság nagy szó szerintem. Bár még csak két rövid utat repültem a Avroval, de véleményem összességében továbbra is nagyon pozitív.
    More to come... ;)
  • fs9pilot
    :DDD

De amúgy milyen pmdg-vel hasonlította össze, mikor ennek a BAE-nak semmi köze a 737-hez? :)) Jaa értem. Mármint ő a minőségre értette.. De igazából az fsx-es pmdg sem valami nagy cucc már nem azért, volt miből foltozgatni ott volt nekik alapnak az fs9-es iFly. Ha majd kijön végre a pack az iFly-hoz szerintem hozza majd közel azt a szintet mint az fsx-es. Az fs9-es 737 is lehetne olyan mint az ngx, ha nem lenne az a sok "engine" limit.
  • Hypo #38730
    rossz az aki rosszra gondol:))))
  • fs9pilot
    "Jaj istenkém mennyi barom játszik ezzel a játékkal IS."

Hirtelen azt hittem már nekem írod.. mondom mi rosszat írtam már. :DDD
  • Hypo #38728
    Jaj istenkém mennyi barom játszik ezzel a játékkal IS. AVSIMen kiraktak hogy megjelent QW BAE fs9 re páran irják kommentre hogy milyen faxa lett erre egy zseni: "
    Sorry but its not even close to PMDG's level. I purchased this plane today and spent 3 hours flying her today. Its about the same level as IFly737.
    "

LOL :))) elöször is melyik pmdg vel hasonlitotta ossze az FSX es NGX el? mert fs9 alatti pmdg-et ifly siman veri, mindegy kell a hype egy 70 dodos repcsinek
  • fs9pilot
    Háj.
    Kamera problémára ez a megoldás ájflájnál: http://library.flight1.net/?p=796

A GW-t pedig úgy kell bevinni hogy az utolsó számjegy előtt raksz egy pontot. Bár elvileg akkor is beviszi ha nem raksz. De pl. van egy gw értéked, mondjuk 141842lbs akkor ezt a GW-be úgy írod be hogy 141.8
    Viszont az előző oldalakat korrekten ki kell tölteni. Gondolom dob valami hiba üzenetet az FMC miközben nem engedi bevinni a GW-t? Báááár... elvileg mondjuk akkor is el kellene neki fogadni a GW-t ha más adat nincs megadva, az IRS -adatokon kívül. Ha beviszi a GW-t akkor magától számolja ki a többit.

Hendz áp, end tács dö szkáj! :)

• Matth3w
    Manualban nezz korbe igy most meg nem mondom neked, az fmc nekem teljesen jol mukodik elotte kitoltotted a tobbi oldalt, amugy nem ugyan az mint a pmdg mert abban ha megadod a GW-t akkor a tobbit kitolti magatol vagy valahogy igy van!
    Gondolom active camerat hasznalsz ahhoz pedig van egy fix amit letoltesz es menni fog az iFLY nal is.
  • attiladiver
    Sziasztok, most próbálom az Ifly 737Ng-t es van pár dolog, ami nem megy. A gépem nem egy taltos. 2Ghz 1 Gb Ram. Fs2004 van rajta. Próbáltam a QNH-t átállítani HPa-os kijelzésre, de nem megy, a másik, hogy az FMC-ben nem tudom bevinni a GW-t és a ZFW-t. A VC-ben és Spot-ban nem tudok egér görgővel zoomolni. A PMDG-vel simán mennek ezek. Van valakinek ötlete?
    Előre is köszi, Attila
  • Hypo #38724
    ferihegy 1 is leves, 12 milliard buko es borzalmas ryanair
  • polluxware
    ez a szutyok ország úgysem érdemelte meg..
  • Hont
    Sajnos ez várható volt!:(
  • BAR101
    köszi a helpet :)
  • m814
    Tessék!
    Tudod... a gugli jóbarát!
  • BAR101
    sziasztok! valaki meg tudná mondani ,hogy ifly 737-hez van e valami letölthető alap textura (pl. az egész gép fehér) amit lehetne festegetni?
  • Matth3w
    Egyebkent van fs9 hez rainwash nevezetu alkalmatossag, van valaki aki hasznalta esetleg?
  • polluxware
    akkor béke, harc!
  • Matth3w
    Sajnalatos modon en nem ertem ;(
  • polluxware
    elfogadva, értve
  • polluxware
    miszanderstud máj kijelentés.. csak mondtam
    píísz
  • CptSAB
    nekem illúzióromboló, ha egy utasszállító úgy repül, mint egy vadászbombázó :D Egy jó repdinamika akkor is érezteti egyediségét, ha a gép ifr repül. A szerkezeti kialakításnak akkor is ott vannak a sajátos vonásai. Bár tévedhetek.. :)
  • Matth3w
    Koszonom szepen, de olvasd el hogy irtam classic es utana hogy johetne a 737 100 ill 200 :) es igen a capt sim, de az sajnos x
    Koszontem:)
  • polluxware
    QW

"szimplicity..." (húúú de ismerős valhonnan)

szóval túl nagy illúzióim nem lennének, de viszont jót lehet majd pötyörészni a kabinban, és az fmc-n...

valhogy soha nem izgatott mennyire reális egy "heavy ifr" reptulajdonságai.. (nem ezen van a hangsúly)

SZTEM!

arra ott vannak az A2A gépek.. (cub, spit, p-40, b17)
  • CptSAB
    Jól néz ki. Tesztelgetted nem műszeres üzemmódban is, tehát repülés kézzel? Remélem egyedi a rep. dinamokája, nem pedig valami sablon, amit összeszinkronizálnak FMS-el.
  • polluxware
    káptönsim pölö.. igaz fösix:)
  • LegendTommy
    a classic az a -300,-400,-500, a -100,-200 asokat úgy hívják orginal
    wiki
    btw jöhetne mindegyik ifly minőségben:)
  • Hypo #38707
  • Matth3w
    Nem utasitanek vissza egy normalis 737 classicot az a 737-100,200 johetne:(
  • polluxware
    honeywell PFD, ND, valmint a hajtómű, és FaultTab rész is egy az egyben J41:)

persze a kialakítás B737 classic kinézetű, de én a "mélyebb" tartalomra céloztam

ahogy elnézem még FMC is ugyanaz a szisztyéma.... na az egy csöppet tanulós lesz neked is sztem

MCP panel az viszont ugyanaz a Boing féle(vagyis az is honeywell)
  • Hypo #38704
    gyűrjed gyűrjed mert nekünk még annyi időnk sincs de kivancsiak vagyunk:)))
  • Clidey
    Nem sok időm volt még próbálgatni. Talán majd a hétvégén. Én inkább a B737 Classic-hoz hasonlítottam a műszereit, ezért is került beszerzésre a masina. Sajna nincs annyi szabadidőm hogy egy komplett új gépet megtanuljak, itt meg visszaköszönnek a műszerek a Classicból. :)
    Elöljáróban annyit hogy fps terén talán egy leheletnyivel rosszabb mint az iFly, viszont hasonló metódust követ, ami nekem nagyon de nagyon szimpi: VC-ből fullra lehet kezelni a gépet, és pl. a HSI-re vagy az FMS-re kattintva előjön a 2D-s verziója csakúgy mint az iFly-nél. Szóval az első benyomások nagyon de nagyon pozitívak.
  • Hypo #38702
    :)
  • polluxware
    műszerei egy az egyben a J41-é:)
  • Hypo #38700
    Nice:)
  • Matth3w
    Tetszetos masina, velemeny, fps?!
  • Clidey

• Matth3w
    Huha ezt nekunk is erteni kene?:)))))
  • Hypo #38696
    :)))))))))) azert voltak jo koreink:)))
  • CptSAB
    "Höhö.. 105-ös de odab*sz.." :) Átharaptam mindnek a torkát..

Minap letöltöttem UH-1N free modellt, most olvasom, Augusta AW138 lehet a befutó.. most akkor azt is letöltöttem.. de lehet ezek a nyomoroncok végül valami kínai gagyi utánzatot vesznek?