45215
  • Hypo #38774
    hát akkor pláne! es egyszerubb is ugy az elet persze dragabb de egyszerubb
  • Hont
    Persze, biztos megoldják ezt is!
    Ettől független azért lehet hogy tényleg meg kellene venni, mert igazán megérdemelnék a srácok!
    Úgy is csak ezt repülöm...
  • Hypo #38772
    hát ez ellen nem lehet mit tenni, max remenkyedni hogy aki kiprobalja az egy ido utan megveszi.

• fs9pilot
    Gondolom már próbálkoznak a virágbolti ifly-ra felrakni. Haverom megpróbálta, azt mondja tökéletesen működik (irónia). Se hang, se display, se apu, a visszajelző ledek is csak világítanak, kapcsolók se funkcionálnak, feszültség visszajelző is csak ott van mint egy bmp kép ugyanazt mutatja mindig :D csak a hajtómű hangja van meg, meg az működik. De szerintem meghekkelik ezt is úgy is. Ugyanúgy mint az előző SP csomagokkal tették. Hiába fáradozik az iFly a védelemmel. :( (szerintem)
  • Hont
    Majd azért írjatok beszámolót, hogy milyen lett...!
    Köszi!
  • fs9pilot
    Tényleg sötét voltam. :DDDD Nem láttam. XD itt a baj már nem kicsi.
  • Hypo #38768
    forumon kint van csak hat ha nem vagy regisztralt user ergo nem eredeti a cucc akkor azokat a forumokat nem latod, de ha belepsz akkor ifly FS2004 es ott van KIEMELVE
  • Clidey
    Nem. Tegnaptól publikus mindenki számára.
  • Clidey
    Ingyenes. De ha virágbolti röpcsihez akarod használni akkor semmire se mész vele.
    Ezt a linket bemásolod a downloaderbe és az letölti: http://cdn1.flight1.net/iFly737-FS2004-FP.exe

Amúgy pedig akkor ezek szerint setét vagy mert itt van az ofisül fórumon: http://ifly.flight1.net/forums/forum_posts.asp?TID=7619&title=ifly-737ng-v3-feature-pack-download-details

:DDDDDD
  • Hont
    Nem vagy egyedül...:S
    Én is keresgéltem, de nem találtam semmit!
    Lehet ezt még csak a tesztelők kapták meg...?!
  • fs9pilot
    Most amúgy ez a feature pack ingyenes? Vagy honnan lehet leszedni a flight 1 downloaderhez szükséges ddf fájlt. Lehet hogy setít vagyok de az ofisül fórumon se találtam. :DDD Lehet este volt már és azért. :)
  • Hont
    Az ex HA-LOH lajstromú gép VP-BDH, míg a korábban HA-LOK lajstromot viselő 737-es VP-BDG azonosítóval fog tovább szolgálni.
  • Hypo #38762
    Szép azért ez a madárka, VC fs9 ben hát top, kár a csőlátásért amit használnak a videóban ettől mindig a falra mászom
  • Hypo #38761
    ja ezt olvastam akkor csak simán fel repaintet meg cfg ben masolni az ujba. Na majd kiprobalom
  • Hont

Majd esetleg ha lesz némi időtök Nekünk falusi paraszt gyerekeknek írjátok le pár mondatban, hogy merre meddig...
    Nekem ez megint O arabul van így első nekifutásra...
  • vajo
    QualityWings Sim-re gondoltam :))
  • vajo
    A QualitySim B787-eséről nem tudtok valamit?
  • Clidey
    Hello Everyone,We are finally ready to release the feature for FS9. I know everyone is very very keen to start downloading and installing, but taking 5 minutes to read these instructions could save you a huge amount of time and hassle with damaged downloads and installs. Download Check List

1. Turn Off Anti Virus
    2. Do not use Google Chrome
    3. Make sure firewalls are off
    4. Win7 and Vista. make sure Windows Defender and Microsoft Security essentials are off.
    5. Win7 and Vista. UAC (User Account Control) is Disabled
    6. Installed Flight1's Download Manager if you want a hassle free download uploads/3/F1Download.zip it will prevent the download from being damaged

Install check list.

1. Make sure you have copied the livery part of your previous config files to a safe place if you want to add those easily again. Remember NOT the complete config, but only the area referring to the repaint.

2. Before running the installer for Windows 7 and Vista Users make sure you run this file as Admin by right clicking on it(not the same as being system Admin).

3. Start FS9 with the default Cessna before selecting the iFly. Previously saved flight cannot be used. You can create a new safe startup by Selecting the default Cessna turning everything off and then loading the iFly and saving the Flight at this time.

3a. When running the aircraft for the first time make sure you use the Config tool to set up the aircraft your old setting will have been removed.
    4. The release contains the current AIRAC, my special thanks to Richard and the team at Navigraph for this. Do not load any old AIRAC's as the new version of the aircraft uses enhanced data that will be available in the next AIRAC from Navigraph.

5. Make sure you copy the VC files as per the MY fleet manager from the new aircraft to the old repaints.
    Gauge_01_ to Gauge_03_
    VC_01_ to VC_18_
    VC_19ER_T
    VC_19ER_L

i737_Stair_L.bmp
    i737_Stair_T.bmp ( These are for 700-BBJ2)
    6. Have a great time flying the aircraft and exploring the new features. If you have a question about a feature please post that here in the pilots lounge and keep the support area for people with install issues.

7. Should you have issues and requires support please remember to do the following
    1. Tell us how you download and installed and the tools used
    2. Tell us all about your system - operating system, hardware, anti virus, spyware, firewall, be specific about the aircraft you have a problem with include images if possibe.

DO NOT Tell us you Anti Virus was off, you ran as Admin etc. if you are not sure you followed the instructions. Just go and read all the instructions and follow them they are there to help you have a hassle free install.
  • Hypo #38756
    épp töltöm, Maestro simán mehet fel a régira csak a repainteket erdemes a cfg bol kimenteni?
  • Matth3w
    Varjuk a reakciokat ;-)
  • Clidey
    iFly Feature Pack for FS9RELEASED!
  • carlosfly
    Műrepülő Világbajnokság 2012 Nyíregyháza
  • Hont
    Köszönöm szépen!
    Ez a rész zavart egy kicsit, főleg landing nál...
    A valós gépben is baromi furcsa, hogy az Overhead ott van közvetlen a homlokodnál szinte...
    Zsigubácsi még poénkodni is szokott, hogy le ne fejeljem a landinglight kapcsolóit, mert sokba kerülnek...:D
  • polluxware
    config.cfg , vc viewpoint = x, y, z

z-t növeled 0,1-0,01-el.. szépen fokozatosan

elment, fs9, nem jó, kilép, állít, megnéz

segyszer meglesz a tuti
  • Matth3w
    Nincsmit Shift+backspc pedig vissza
  • Hont
    Basszus!:)
    De frankó!
    Köszönöm szépen!!!!!!
  • Matth3w
    Shift+enter
  • Hont
    Mondjatok tippet iFLY 3D cocpit nézetbe hogyan tudom a "szemem" magasságát a lehető legegyszerűbben megemelni kb 10cm-vel?
    A Valós gépben az optimális nézet az, amikor a "müszersildnek" a tetejét látod ill annak a meghosszabbított vonala a szemed magasságában van!
  • polluxware
  • CptSAB
    Most már tudom..
    Ez a repaintos érdeklődés nem sürgős ám.. Viszont ismerem a minőséget amit készítesz. Én eredetileg a J.M. HJG féle verziót vártam évekig, mert arról volt szó, lesz majd VC upgrade. Nem lett. A HJG verzió fent a gépen, de sajna nem volt érkezésem repülni vele.
    Ez a QW masina nagyon izgat, úgyis év végén jön a BAe sorozat, akkor szerintem beruházok rá. Egyszerűen bejön, nálam ez a gép a favorit az An-26 és a Tupcsik mellett.
    A Samborski féle An V3-nál sajnálom, hogy végül semmi sem lett a VC-ből, mi több elhagyták a 24RV-ből is..
  • Clidey
    Az érlájnerszről sehova se lehet linkelni, nem tudtad Tomibá? :)

Amúgy majd ha releasélik a repaint kitet a skacok, majd visszatérhetünk a témára... :)
  • CptSAB
    Oké, airlinersről nem engedett linkelni, meg flickrről sem..
  • CptSAB
    Bakker..

• Clidey
    Ne add föl Tomibácsi!!!!!
  • Matth3w
    :D
  • CptSAB
  • CptSAB
    Tibi.. izé egy kérdés.

Ezt esetleg pingálsz majd?
  • CptSAB
    Nagyon tete a kis galambom..
  • Clidey

Key konfigurátora nincsen - legalábbis én még nem találkoztam vele...de nem is igazán érzem a hiányát.
  • polluxware
    megy már az Sons of Anarchy 5. évada?