MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
nem is kell, azok olyan mese szeru kepi világgal rendelkeznek.

Pedig az FSRecorder is fent van, és be is van állítva. 😄 Valamiért most ehhez volt kedvem, de nem is lett olyan jó. 😞 Mindegy, most már ezzel csinálom. 😊

Amúgy én ilyen "effekt" szegény videókat fogok csinálni, én nem látom annak értelmét hogy agyon effekteljem (HDR,Blur és társai) mert szerintem hülyeség. Egyszer csináltam, és nagyon nem jött be.

///M I Love BMW. :)

Hypo
na volt egy ilyen gyanúm😊) Ja ahogy MAestro mondja hasznalj FSRECORDERT, egszeru nagyszeru.

varjuk a kovetkezo mûvet.

CptSAB
Nálam 100-on van, de most gyorsan megnéztem, és sorry, valóban még úgy is olyan lapos az egész. Biztos a tegnap délutáni-esti Mecsek-rally ártott meg nekem. 😄 Ott is dombot sejtek, ahol nincs is.. 😛
Jah, legközelebb már azt használok. 😊

A Mesh Complexity 91 azt hiszem, szerintem a fényviszonyok miatt láttad pizzának. 😄

CptSAB
FS-ben a replay funkció elég hiányos, elég sok framet el is dob, és akkor ezek még csak a legkisebb dolgok, ai traficot úgy kihagyja, mint tudathasadásos az esti gyógyszert. Állóhelyre ha beállsz, minden cucc off, akkor visszajátszásnál nincs hang meg más egyebek. De a legjobb, amikor szimplán csak megszakítja a visszajátszást. Mesh complexity mennyire van felhúzva? Valahogy nekem nagyon laposnak tûnt a táj. Mint egy nagy pizza 😄
Clidey
Használj FSrecordert. Zongorázni lehet a különbséget.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Nem veszem rossz néven, de amiket felsoroltál, az mint az FS replay hibája, a kameraállást kivéve. 😄D Ugyanis, az autobrake is be volt állítva, valamint a 30-as fékszárny is késõbb lett kipakolva. 😄D Valamiért összezavarodik az FS ha replayt csinálok, nem tudom miért.

Amúgy, köszönöm a pozitív hozzászólást. 😄DD

Hypo
<#taps><#taps><#eljen>

3 apró megjegyzés, de remélem nem veszed rossz néven.
1. én jobban örültem volna ha a captain helyerol mutattad volna mert hát ebbena nezetben nem tudom ki latja a cockpitben max a blowjobos stuvi😊
2. autobrake lemaradt
3. mintha kicsit elobb lenne 30 flaps mint kene

de szupi és végre NEM TECHNO van alatta meg a TOP GUN zeneje

cool csak igy tovabb

Link

Egy teljesen egyszerû, cockpitos felvétel, egy iskolakör megtétele után, landolás Ferihegyen. Semmi effekt, semmi extra. Letöltéshez katt a linkre, majd középen erre a szövegre: "Click here to start download from sendspace"

Most neztem meg de ablak modban sincs valtozas ugyan olyan pocsek, amugy ez a reality xp teljesen konvertalhato akar az ifly muszerei helyere?! Vagy meg van szabva milyen gep?!

Hypo
😊))))) 2d😊

este megpróbálom csak még nem jutottam el odáig.

2D panel meg olyan illúzió romboló "bár az egész fs az néha"

polluxware
fs9ben én eddig a relity xp gauk-nál láttam csak olyat hogy VC-ben is 25fps a frissítés..

minden más repülõ esetén max 15fps

😊

2D panel

Hypo
probald mar ki hogy ha ablakban futtatod akkor is akadnak a gaugek?

Koszonom meglesem hatha megoldhato

Hypo
Inkabb csak az ifly masinaval (nem viragbolti) meg vegulis mondhatom h a jobb texturaval biro gepek

Hypo
minden gépen?

Nem tudtok arra megoldast, hogy VC-ban miert lehet az, mikor elkezdek gyorsulni vagy a sebesseg mero muszer meg ugy amblokk az osszes akadozva megy felfele mintha keves lenne az fps pedig az stagnal 25on

Igazság szerint, nagyon régen használtam utoljára ezt a scenery-t. Így nem tudok biztosat mondani hogy olyan -e, avagy hiba. Viper kolléga, vagy valaki aki most is használja, okosabbat tud mondani. 😊

Kösz a segítséget, minden rendben mûködik.
A Bp 2004 scenery is fent van és ahol véget ér a szentendrei szigetnél csúnyán el van csúszva a Duna vonala.
Ez valami hiba vagy így kell lennie?
CptSAB
A MAS tartalmaz egy elég ronda poligon hibát a Becsei és Károly-kúti erdõk területén. Ez javítva lett. A fix bgl állományt a Pápa VFR scenery mappájába kell bemásolni.

MAS Pápa hibajavítás
Hypo
Leszallasokban gazdag uj èvet!!!!!!

Igen ez a prioritási sorrendet jelenti.

Ez a scenery library ban a prioritási sorrendet jelenti?
Vagyis ha van 5 másik Magyar cucc akkor a 6. nak kell lennie?
Mivel társalgásunk jövõre fog folytatódni,
Boldog új évet kívánok, köszönettel, z
Tessék! Jennifer Lopez - Precision Approach Path Indicator (PAPI) számával kívánok Boldog Új Évet mindenkinek!

LINK

Clidey
Nem tudom mondták-e már, de a HunBase Scenerynek mindíg legalul kell lennie a scenery listában, az összes többi magyar scenerynek az felett kell lennie, így a Ajerosoft Feri Hegynek és az összes LHSim-es cuccnak is!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Én a magyar manual szerint kitörölni ajánlott fájlokat kiszedtem ementettem, ezért is tudtam visszatenni.
A leírásban nincs szó a 2004Bp scenery esetén mit kell tenni így ehhez nem nyúltam.
Ezek szerint meg próbálhatom, majd beszámolok mi lett.
Elvileg ha az eredeti fájlokat nem törlöd ki, csak átnevezed akkor igen. Akkor csak elég a scenery library-ból kitörölni a cuccot ha mégsem jó, meg az eredeti fájlokat visszaállítani és kész. 😊

Köszi, értem, csak nem jövök rá mit nem csináltam jól.
Szerinted ha megint megpróbálom, és nem sikerül le tudom úgy szedni egyszerûen?
Az se baj ha hideg pezsgõt is készítenek a fa alá
Elvileg annak is hibátlannak kellene lennie amit én töltöttem fel, mert a flightsim.com -fórumán találtam, és ott nem panaszkodott rá senki. 😊

Igen de úgy hogy most minden rendben menjen
Mármint még egyszer le akarod tölteni a HUN scenery-t?

Bocs már nyílik mekem van szilvszteri hangulatom.
Szóval csak mgpróbálom mégegyszer szerinted honnan próbáljam meg a letöltést?
Vagy lehet hogy a Sármelléki reptér dolgozóinak van szilveszteri hangulata, és megtréfáltak néhány fával a kifutón. <#ravasz1>

Lehet de ez nem nyílik, lehet szilveszteri hangulata van!
L Viper
L Viper
Nálam is hibátlan. El sem tudnám képzelni hazánkat nélküle.
Koszi szepen meglesem de most megveszem azt amit korabban irtam AirTrack nevut kivancsi vagyok milyen lesz, eleg jokat irnak rola!

Most levettem, az alábbiak voltak fent mikor megpróbáltam:
A Bp scenery 2003 és Pécs Sármellék debrecen Szolnok õcsény ezek az lhsimulations oldalról.
Újratelepítettem mindent, most teszem vissza ezeket és nem tudom meg merjem e újra próbáln Laci bácsi félét
m814
A scenery libraryban a többi cucc alatt van? Mert valóban komoly a cucc, és jó néhányan, köztük én is minden gond nélkül használjuk, Balatonnal Dunával és minden más kiegészítõvel egyetemben.

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Csábító egy ílyen alap scenery, láttam róla videót nagyon komoly, sajnálom hogy nem lehet használni.
Valóban, gyorsan én is kipróbáltam a scenery-t de nálam is hasonló a helyzet: KÉP

Még jó hogy megvannak az original fájlok.

Hypo
azok ameyekkel lehet fmc-t azok altalaban az addontol is fuggnek, amit en probaltam eddig az a vasfmc-t tamogatta. Amugy moving maphez es chartokhoz perfect a kicsike.

Koszi szepen, de sajnos nem kelenik meg a video.
Most ezt az AirTrack pad nevezetu progin gondolkodom, csak ebben nem lattam olyan funkciot amivel az fmc-t lehetne allitani!

Igaz nem én kértem, de én is letöltöttem a Varju László féle scenery t de nekem fák nõttek a sármelléki kifutóra és eltünt a Balaton meg a Duna.
A letöltési útmutató szerint csináltam.
Ha valaki tud ebben segíteni elõre is köszönöm!
Még egy kérdés, ha ez a scenery fent van lehet rá telepíteni reptér scenery ket?
Boldog új évet!