45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#38814 Őcsény inkább csak Őcsény Repülőtér Scenery lesz. -
#38813 Hmmmmmm. Ezt én is nagyon várom, meg persze a többit is -
#38812 Az eredeti Őcsény VFR területileg brutálisan meg lett nyirbálva. Mindössze 4 db LOD13 cellára csökkent, szemben a régi 36 cellával. A rendkívül rossz, fakó nehezen újraszínezhető műholdképek miatt több verzión agyaltam, ezek között volt ground poligonos megoldás illetve landclass beillesztéses verzió. Elvégeztem a fotóalap újra színezését. A régi scenery.cfg bejegyzést egy sokszög flatten szintezés váltotta fel. Módosúlt több helyen a növényzet.A régi is megvan, de szerintem jó egy éven belül nem lesz normális méretű. Tibinek elküldtem a béta teszt verziót, majd meglátom, mik az észrevételei. -
#38811 off -
#38810 azt hogy itt élhetsz, és szolgálhatod az urat, meg azt dilis gülüszemű faszt
síííp -
#38809 Akkor megvárom a frissítést. Nekem a régebbi verzió van meg de valamit bemásoltam a mappájába és valami nem oké a scenery-vel.
De ha olyan lesz mint a LHGY v2 akkor az nagyon király lesz. -
#38808 Úgy tudom ők lettek a blackbox
-
#38807 Mit Nyertem? -
#38806 Nemsokára publikálva lesz. Addig várj légyszi egy kicsit. :) Utsó finomítások vannak rajta. -
#38805 Valakinek nincs meg véletlenül az Őcsényi reptér? -
#38804 egyszerűen muszály volt sajnálom...
-
#38803 ÉS TI IS GYŐZTESEK VAGYOK!
HÁÁ ÉRTITEK?
TI IS!!!
-
#38802 GYŐZTES VAGYOK!!!!!!!
ÉRTITEK?!
GYŐZTES!!!
MA TUDTAM MEG BMEG...
BMEG...
GYŐZTES!!!!
off -
#38801 PSS-sel mi a gond? Rég megszűntek, de azért viszonylag korrekt termékeik voltak (már amennyire próbáltam az A320at, rendszerileg nem volt a topon de legalább nem egy bugos fosadék). Ariane cuccai minőségiek csak nagy a pofájuk, drága és pocsék a support, még a festés is fizetős.
Abacust bazz azt nem is értem. Van aki megveszi azt a fost? Még freewarenek is ótvar nemhogy paywarenek. -
fs9pilot #38800 Ui.: Abakuszékról meg nem is beszélve... maradtak volna a számológépnél. -
fs9pilot #38799 Ez max egy 10éves gyereknek jó. Wilco bácsiék ismét egy fantasztikusan (szar) repülőt adtak ki. Gratulálok ehhez ismét! Az árához pedig még inkább: 12.000Ft a letöltős verzió! Ázigen... Vetekszik az iFly árával. xD
Nem értem hogy ennyire igénytelen legyen egy gyártó. Ez még a kisebbik baj. De ennek tetejében még rohadt drágán is adja, és van pofája rinyálni ha ezt a szart valaki virágboltból szerzi meg. Ha én ilyen szarokat adnék ki, még annak is örülnék ha warez-ról leszednék. Elmászhatna már a piacról ez a trágyagané' az összes trágyagané' "bővítményével" együtt. -> ABACUS,ARIANE,CLS,PSS -
#38798 DA mint olyan megszünt.. Marcel Felde szólóban tevékenykedik még (lásd Katana4X, valmint az upppkomng PC-6)
Aerosoft csak greeeedségből megvette a jogot, és tovább foltozza a DA CRJ-700ER,900at
Fokker VC-ről hallott valaki mostanság? ;) -
#38797 Akkor én mit mondjak a Wilco-ra, úgy hogy A320-s a kedvenc típusom. Ha repülők egyet ifly 737-el és utána meg Wilco A320-al majd nem elsírom magam. -
#38796 Wilcotol egyedül az erj v2 lett normális, bár pénzt azért se adnék. -
#38795 sose vennek semmit ezektol -
Nyiri #38794 Azért érdekes hogy kb egy évtizede tuti hogy a wilco egy fos de sikeres cég ugyanis ontja magából a szarokat és drága is, de mégis megveszik. Lehet itt jonni az aerosoft-al vagy a digital-aviationnal (lehet hogy már egy és ugyanaz), de az az CRJ kb. 2004 óta készül. 8!!! éve. Az is vicc kategória. Hiába minőségiek a dev képek és várható normális minőség. De mikor is? -
#38793 gyerekek WILCO mi a faxt remeltetek??????
Ez olyan mintha biznal abban hogy ABACUS kiad egy normal repulot -
#38792 Egy nagy kupac -
#38791 Akkor nem okozott csalódást. :D -
Nyiri #38790 Szar ahogy vártam -
Nyiri #38789 Kijött az új CRJ NextGen (Wilco). Tud valaki valamit hogy milyen? Szokásos Wilco fos? -
#38788 Rég vártam már egy ilyen szerkesztő progit. Egyszerűen hihetetlenül egyszerű és praktikus. Minden kézre áll. Tőlem világ életemben távol állt a 3dsmax és a többi 3d progik felépítése, az hogy sokszor 1-1 művelet miatt folyamatosan a szerkesztő ablakok között kellett lavíroznom, a textúrázás is körülményesebb na meg az, hogy jó párszor szoptam már azzal, hogy xy update valamit átállított, mire minden fs szerkesztő progi, modul meghülyült, csak mert a rendszeren valami le lett cserélve.
És persze ilyenkor gyakran nem a területi beállítások szoktak lenni a fő problémák. -
#38787 Ez marhajó! -
#38786 Kell nekem :D -
#38785 Nem árt hozzá egy botkormány, mert ha elbillen valamelyik irányba, gombokkal nehéz visszahozni. Ctrl+E-vel indítás, várd meg, míg felpörög a rotor, gázt neki és már indulhatsz is. Fs-ben nem ajánlatos hátrafele billegni vele nagyon, mert hamar irányíthatatlanná válik, nincs jól lemodellezve. Olyan figurákat lehet vele produkálni, amilyet a valóságban soha. Az egyik jellemző hiba, hogy elkezd ficánkolni a fara és irreálisan nagy sebességgel cikázik az égen , kész elmebaj. Ha már felszálláskor adsz neki egy kis vízszintes sebességet és nem lebegsz sokáig egy helyben, akkor viszonylag stabilan lehet vele mozogni. Pedálom nekem sincs, mégis viszonylag jól el tudok vele evickélni. De ez csak Fs, a valóságról lila gőzöm sincs. -
ekepista #38784 sziasztok nem tudjátok nekem meg írni hogy aflight simulator 2004be hogy tudok felszálni ahelikopterel mert mindent meg próbáltam de egyik gombal se szál fel sőt még else indul ahelikopter -
#38783 Szeles idő -
#38782 Hiányoltam már régóta az iflyon, hogy magasan nem ér össze az alsó és a felső sebességhatár... Most megkaptuk!:-)
linkelve -
#38781 -
#38780 Nagyon szép lett!
Köszönöm szépen!!!!
-
#38779 OHH YEAHH :) -
spmodell #38778 Tölthető az LHGY VFR v2.0 scenery FS2004-hez. Használjátok egészséggel:
LHGY VFR v2.0 -
#38777 flight1 -
#38776 Ebből dobozost nem láttatok valahol?
Kitől és hogy érdemes megvenni...? -
#38775 Én pedig úgy vagyok vele, hogy aki manapság FS9-re fejleszt és még minőségi is a cucc, azt támogatni kell a lehetőségeinkhez képest, hogy érezze hogy van értelme FS9-re is fejleszteni.