MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hypo
na akkor örülök izlések és pofonok én utáltam mint a szart..

de akkor kell egy ilyen es eleg csak oda nyulni
http://www.simw.com/hardware/v737-overhead.html

Amúgy, tök jó a Voice matyi. Nekem bejön. Elsõre megérti amit kell, jelentõsen megkönnyít pár dolgot hogy nem nekem kell minden sz*rt csinálnom, speech recognition pedig betanítva. 😄

///M I Love BMW. :)

persze az volt az elsõ, de az elõbb leírt teszteknél nem
Hypo
fs9.cfgt törölted?

nem állítottam semmit, ergo igen, bár nem tudom mire gondolsz pontosan.
Amit most próbáltam, minden repcsit elmúvoltam, csak a def c172 maradt+ a moduls könyvtárból csak a gyári fs dll-eket hagytam meg ahogy az fs karbantartásnál olvastam, és a jelenség továbbra is fenn áll.😞
A mappában minden a helyén van?
nem ír semmit csak lemerevedik a kép, minden gomb inactív és a repcsi helye fekete, feledatkezelõben 50+% proci és csak akkor áll le ha kilövöm a process-t
Hypo
es OOM CTD MI A HIBA JELENSEG

de nem történt változás<#falbav><#wow3>
Hypo
jaja, nekem is ugy tunik hogy ez valami modul szintu gond lehet,

Clidey
Kísértetiesen hasonlít ez a hibajelenség arra, amikor valamely repcsi-textúra nem jó formátumban van. Akkor is elszáll a 'csába az FS a repcsiválasztó résznél. Csak sajnos nálad minden gépnél ezt csinálja amint látom, szóval biztos máshol a hiba. 😞

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

ezt már megtettem, lentebb írtam, elég sokat próbálkoztam😞 eddig sikertelenül, még mebróbálom azt, hogy tényleg minden gépet törlök vagy deaktíválok még az ai-t is.
Hypo
default flightot allisd vissza ( fs9.cfg torlese) es nezd meg ugy, illetve nem kell uninstallani a gepet eleg ha a panel ja ki van kapcsolva akkor nem teszi be a listaba

Igen ez a gond, de már azt is csináltam, hogy elmásoltam az összes addon repcsit idéglenesen és akkor se volt jó, tehát csak a gyári marad + az ai-k, de ami még érdekes, hogy a jó állapot óta nem volt semmi installálva ahogy már mondtam.
Valószínû, hogy a repcsiknél lehet a gond, na de hogy mi?<#confused>
Ami még érdekes, hogy ugye úgy vettem észre a hibát, hogy rögtön create flight jött be edddig vagyis most már nem, mert ugye fagyi van, és ott a def repcsim az ifly ami eredeti ráadásul. Amíg nem jövök rá addig az elmentett flightokból szerencsétlenkedek, mindensetre köszi, ha van még tipped akkor ne tartsd magadba.😉
Hypo
hali, most olvasgatom a gondod, szoval azon a kepernyon fagy tobbinel mind jo? nekem is volt ilyen egy add on okozta nem volt meg a textura illetve eliras volt az aircraft.cfg ben es ettol a repcsivalaszto kepernyon fagyott, gepet toroltem mindne mukodott ujra

Kipróbáltam egy másik fsuipc-vel is (nem regisztrált), akkor se oldotta meg.
Viszont egyszer kétszer betölti a repülõk kisképét a select aircraft-nál, ha már flightba vagyok és választani akorok, de még nem jöttem rá, mikor tölti be és mikor fagy😞
De szerintem tök random, igazából tényleg tökéletes a szim, csak ne kelljen a repcsivállsztó képernyõre mennem😄
Hypo
😊 komolyan, sajnos a vocie controll az ms speechen alapszik és hát meg fog gyülni vele a bajod, elöször is a speechet meg kell tanitani szóval kell egy kis idõ.

Értem. Leugrok a virágboltba! 😊
Majd leszek.

Hypo
button versional jobban kjartal volna

Most nekem lenne egy kérdésem. 😄
Megszerváltam az ájfláj hétharminchét repülõhöz az efes tu krú vojsz kommander - vojsz kontrol edition progit. De mivel, Magyar 64bites rendszert használok, ezért Microsoft Sam nem mûködik. Most töltöm le a Microsoft Language DVD packját a 64bites Win7-hez. A kérdésem az lenne, hogy ha most feltolok egy English langpack-ot, akkor gondolom semmi hátrányom nem fog származni belõle? Mivel nem kókányolt langpackról van szó.

volt már ilyen gond másnak is, de sajnos nekem nem oldotta meg, szerintem neki is mákja volt, hiába az fs-nek lelke van😊
igen az, de azért nem gondolom, hogy ott van a hiba, mert 3 hónapja és elõtte 1 évig jó volt, azóta meg nem történt semmi változás a gépemen, ez a furi
En azert megprobalnam az fsuipc-t masikkal mikor verzio? Warez reges?

próbáltam ablakban is
fsuipc-vel minden rendben, regisztrált!
szóval a create flightnál fagy, de ha select flight-ból indítok akkor minden rendben, de a játékba repcsi választásnál is fagy, az lehet a gond amikor a repcsik képét mutatná, csak az a kényes!
Mindegy melyik repülõ, ahogy írtam többet próbáltam, mert az aktuális flightnál átírtam a gépet.
hibaüzenet nincs, fekete a kép ahol a repülõnek kellene lennie és a menüben minden inaktív, se típus választás se ok-é se cancel, semmi, ha oda bemegyek akkor fagyi van.
FSuipc?!
Vagy hogy fagy ki hibajzenet es minden gepnel?!
Probald ablakban h akkor is fekete ott a kepernyo?

köszi, közben megtaláltam a userinterface alatt, de a create flight még mindig fagy, és a plane válsztás.
Most azt csináltam, hogy az elmentett default flightokból csináltam több félét és editáltam a flight-ot, kicserélve a gépeket, ergo flightal váltok repcsiket😊
Igen valoban csinal rola mentest, de valahogy megis olyan mintha keveredne!
Nezegettem Zacsi kepeit es nalam is van mikor ilyen de van mikor nem😄

http://xaknak.hrasko.com/20060408fskarbantartas

FS karbantartása xaknák oldalon találsz benne segítséget
próbálgatom, és egyértelmûen az a gond, hogy megfagy amikor gépet szeretnék váltani, azt tudja valaki, hogy az fs9.cfg-ben melyik az a sor ami azért felel, hogy milyen menüvel induljon az fs? mert jó lenne, ha tudnám használni a régi beállításimmal de ne a create flight-ot töltse be default
Sziasztok

2-3 hónapja fs-eztem utoljára, de akkor még hibátlan volt. Gondoltam ma van idõm beizzítom, a közelgõ LHPP alkalmából. Sajnos mikor betölt a játék akkor a create flight menü tök fekete ahol a repcsinek kéne látszania és meg is fagy az fs. Amióta jól mûködött azóta nem volt semmi installálva a gépemre, vagyis a 3.5 net framework 4.0-ás lett, de nem hiszem, hogy ez beleszólna. Eddig azt próbáltam, hogy elmásoltam a default flightot és az fs9.cfg-t, hogy újra generálja a játék. Szépen el is indul, és tudok a menuk között lépkedni, csak a create a flight fagy meg mindig, ha pl indítok egy tutorialt vagy pl. ifly tanító flightját akkor tökéletesen betölti és már mehetek is, viszont ahogy repcsit akarok cserélni akkor ismét fagyi van, ha tudok segíteni akkor kérlek írjatok.
bye
Elvileg backup -ot csinál belõlük csak, de azokat nem használja utána. Legalábbis nem kellene.

m814
Már tényleg a célegyenesben....

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Tudtok arra vmi megoldast vagy egyaltalan van e, hogy ha fent van a rex akkor az alapbol kitorli az alap fs felhoket vagy azt valahol be kell allitani mert nekem neha olyan erzesem van , hogy evbol is meg abbol is van egy kicsi!
Koszonom valaszotokat!

Hont
Sajna az FSG2008 12Gb mappája arra ment...😞
Még gondolkodtam is, hogy üresen hagyom...
Basszus.
[HUN]FaTaL
Ha nem írkáltad tele azt a partíciót, akkor még helyre lehet állítani az adatokat, bár korábban is szólhattál volna, segítettem volna. Most már jó eséllyel mindegy, ha mindent feltelepítettél rá.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hont
<#taps><#eljen><#wave>
Hypo
"...Most így, hogy maradunk az FS9 ill FSX nél ki kellene találni, azt hogy hogyan tovább! .2

REPÜLJ WAZZE!!!!!<#vigyor5>

Hont
Üdv Mindenkinek!
Gyalugépvolt ma...
Bill Gates ma megint "bökött" egyet...😞
Csak sikerült a partíciók között egy olyat formatálni, amit nem kellett volna...80Gb minusz...😞 (frissítésnél nem vettem észre, hogy felcsereberélte a particók sorrendjét és kapásból bele futottam)
Ami a lényeg!
Most minden fent van és LHBP-n full UAI traffik mellett 3D iFLY be 30 körül van.
Talán ez így már ok!😊

Más!
Most így, hogy maradunk az FS9 ill FSX nél ki kellene találni, azt hogy hogyan tovább!
m814
De azért fix ami fix ezzel a névvel ne itt menj a rep orvosira.<#nevetes1>

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

Szerintetek ha jelentkeztem a Lufthansa -hoz, Lezu Hans néven, felvesznek?

Hypo
R

Clidey
Há' neked aztán van szabadidõd! 😄 thx

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
LHBP-EDDM-EDDK-LHBP-PANC-KPDX-KSJC-KPDX-PANC-KBUF-KLAS

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Hypo
<#eljen><#whatever>

exTrem
Köszönöm a segítséget sikerült. Akinek késõbb kellene itt minden pofonegyszerûen le van írva Nvidia Inspector

Clidey
Annyira azért ne sürgesd...vagy annyira vágysz már rá hogy elkezdjen mindenki téged (is) szídni?? 😄DD

Amúgy merre jártál ezeken a képlövéseken és milyen szinöriken?

Hypo
nvidia inspector
egy beállítás fsx re egy fs9 re

exTrem
És mi a megoldás ? 😊 Vagy van egyáltalán ?

Hypo
sõt az újabbaknál jobban de a driverek miatt nem a hardware.