45215
  • Hypo #38894
    én észrevettem MAESTRO én igen:))))
  • Hont
    Persze hogy figyelünk Rád!
    Az ötlet Tőled van, csak torrentről szedtem és a tegnapi napig nem seedelte senki! Tegnap este 2012.06.12 21:03:59 kor jött le!!!!
  • Papirzacsi
    Ne parázz, vannak akiket átugornak olvasás közben.:-PPPPPPPPPPPPP
  • Clidey
    Olyan jó hogy ennyire figyeltek rám... pontosan ezt a landing light-ot linkeltem ide a #38690-ben...
    Így próbáljon segíteni nektek az ember... :-/
  • Hont
    Talán ez jó lesz....
  • Hont
    A gáz az, hogy már nem működik a link...:(
    Dobj egy címet és átküldöm!
    75.9kB
  • Hont
    :D
    iFLY Landinglight
  • Papirzacsi
    Én nem találom. Jobb lenne, ha linkeskednél.:)
  • Hont
    Akit esetleg érdekel, ez a tuti befutó Landinglight iFLY-hez!
    "43619_43619-TextureENBSeries"
    Avsim-ről tölthető!
    Kintről, bentről, lentről, fentről,2d, 3d -ben is tökéletes.
  • Hont
    Én is túl vagyok rajt...!Mármint az AeroflyFS-n!
    Őszintén nem tudom mit is mondjak!
    Csalódtam!
    A gépigénye jól van optimalizálva. (szerintem) Nálam full-full graf-on 22-25FPS. Minden max.ra húzva 1920x1080, AA.8x,.
    Maga a grafika 5000ft magasságból szép!A hegyek lenyűgözőek!Ellenben azok a fotó scenery-k...
    Siralom! A gépek oldaláról olyan mint az FSFlight!Lehet velük "kilinccsel" előre is repülni...
    A belső kidolgozása a gépeknek szép! A külső is!
    A fények -árnyékok kifogástalanok!
    Ezektől független 2óra alatt én is kivégeztem! Az FS-el egyáltalán nem lehet egy lapon említeni!
  • Hont
    Köszi!;)
  • Hypo #38883
    LEVELD hez HD VC
    http://secure.simmarket.com/zinertek-level-d-767-hd-upgrade.phtml
  • Hypo #38882
    hát iskola kor iranyaval tisztaban vagy igy azert ertelemszeruen megy, de kisgepes nem iranyitott repteren azert nem kel lvalami komoly dologra szamitani rengetegszer elofordul ez, ugye kapsz ha van valami tajekoztato lasd tokol vagy budaors egy sorszamot mondjuk 3 as, final-t jelented, es ha latod hogy zsufi nem lesz ures a palya, mogotted meg nincsenek akkor csak siman korzol egyet, mivel az elotted levo meg nemhagyta el a palyat, ha elhagyja azt ugy is bemondja, ha mogotted is vannak azert nem art bemondani hogy mit is csinalsz de csak roviden, persze van ennek szep leirt verzioja is de az elet mindig mashogy hozza igy torekedni kell a legegyszerubb legbiztonsagosabb megoldasra,

pl: tokol 3 ban jelented hogy leszallnal de azert mar elotte figyelted a forgalmat igy nagyjabol tudod hogy elotted meg vannak ketton ilyenkor erdemes kihuzni es kicsit tavolabb menni finalre hogy addig is legyen ido elotted, vagy finalre fordulasnal teszel meg egy kort, persze figyelve elotted es mogotted levokre.

• Hont
    Egy párhuzamos csíknál egyértelmű, hogy merre fordulok ki (L nél balra R nél jobbra) De egy szimplánál? Mire számíthatnak a mögöttem érkezők?
    Bár gondolom ezt a domborzat is meghatározza adott pályánál...
    Rádion ezt hogy jelentitek be?
  • Hypo #38880
    hát kisgéppel is megesik az ilyen egy jobb hetvegen amikor elotted harman vannak te meg rongyolsz felejuk ilyenkor szepen ki fordulsz es mesz egy teljes fordulot persze ugy hogy figyelsz a mogotted levokre is.
    Iranyitott repteren azert hagynak tavolsagot az ilyenekre de ott is ha nagyon kozel akkor muszaj kifordulni csak hat ott meg tobb dologra kell figyelni.
  • Hont
    Tudom, hogy nem életszerű az FS ATC, és mivel nincs akvárium így szerintetek mi a teendő a következőknél...?
    LOWW I16 6000ft ről süllyeszt pályairányon 2700 ra, majd megjegyzi, hogy harmadik vagy a sorban! Látod is előtted a gépeket.Csökkented a sebit 128 ra és tolsz egy 40%flaps-t. Még így is gyors vagy és esel rá az előtted lévőre. Addig hagytam, míg a TCAS le nem üvölti a fejem! Aztán gáz és balra 180' forduló, közben emelkedés 2700 re.
    FS pass-tól kaptam a mutatványra +450pontot.
    Mi lenne erre a protokoll?
  • Hypo #38878
  • polluxware
    szép ripéntek
  • Hypo #38876
    :) )) 2 napig se volt fent nalam pedig en turelmes vagyok:)
  • CptSAB
    Jól néz ki..
  • Clidey

Volt egyszer egy Malév-TNT Cargo...

És az 1991-es állapot:
  • Papirzacsi
    Igen, próbálta már.
  • fs9pilot
    Tudom hogy másik topik, nem review -et akartam ide írni, csak kérdeztem hogy valaki próbálta -e már (rajtad kívül még).
    Picit elbizonytalanodtam, majd kiderül mi lesz belőle. :)
  • Clidey
    Másik topik...
  • Blackdog
    Ugyan nem házon belüli infó, de remélem nem probléma:
    Más véleménye
    Saját véleményem
  • fs9pilot
    Várhatóan ma kerül kezeim közé az Aerofly FS! Próbálta már itt valaki, vagy én leszek az első? :)
  • polluxware
    J-41-et tedd fel;) ott az ND-n csak a gépet, meg az útvanalat mutatja csak (vonal, meg csínnyag)

ósdi CRT kijelzők ne tévesszenek meg, öreg bringa az már;)
  • Clidey
    Ergo némileg sem neveztem NG kategóriának ha jobban megfigyeled... :)
    Pont azért került beszerzésre mert egy kis Classicra vágytam az iFly glass cockpitje után. :)
    Lévén a B737-3-4-500 is tudja már a green banana-t és a rwy megjelenítést, így azt hiszem jogos a feltételezésem miszerint ennek it tudnia kellene, és nem hiszem hogy az én elvárásaim lennének túl nagyok...
    Ergó!
  • polluxware
    ergó ,és sztem némileg többször fordulhatnak elő

ezeket más a "sMIT" nyelvtanból helyettesíthető szavakkal tetszőlegesen lehet behelyettesítés után értelmezni

• polluxware
    látatlanul nem akarok belepofádzani, de amennyire tudom ugynazok a műszerek mint J-41ben... ergó, ezzel csak azt akarom mondani hogy ez a gép életkorából és az akkori műszerezettségi standardoknak megfelelően nem nevezhető 737NG kategorinak..

szóval ez nem Dash8-as jellegű göbbzi, hiába utal a mérte is erre:)

viszont egy egy Tu-134től modernebb ilyen téren:)

FMC része meg ahogy elnézem a VNAV és calculation résszel van csak feltupírozva

ergó sztem ha szegényes is de reális ilyen téren
  • Clidey
    Nagy vonalakban egyetértek ezzel a pontozással.
    A rendszerszimuláció tényleg lehetne picit mélyebb, engem például kurvára zavar a green banana hiánya illetőleg hogy nem jelöli szaggatott vonallal a pályairányt se az indulási se az érkezési reptéren. Az FMS is eléggé butácska, bár nem tudom hogy az igazi gép szoftvere mennyire hasonlatos a Boeingekben használatosékhoz.A VC szerintemis 9 csillag, azt az egyet csak azért nem kapja meg a 10-hez mert a kokpit ablakok sajna eléggé szögletesek itt-ott. Lehetett volna máshonnan elvenni pár poligont hogy ezt kicsit részletesebbre rajzolják. De végülis együtt lehet vele élni. Nagyon szép textúrák mind kívül mind belül. Külön kiemelném az éjszakai megvilágítását, nekem nagyon elnyerte a tetszésem! És nem torz a VC mint a PMDG-nél az hagyomány, viszont átvették tőlük a "yoke kattintásra lejjebb megy" opciót hogy jobban lehessen látni az alsó MFD-t. Ez jó ötlet volt. A műszerek sajnos sok helyen olvashatatlanok, de ez nem az ő hibájuk, egyszerűen ilyen a gép elrendezése és ilyen felbontású a monitorom :) Ha rázúmolok akkor tökéletesen olvashatóak a bőven szép felbontású gaugesek.
    A hang nekem kicsit halknak tűnik, bár tudom hogy az eredetit is csak "suttogó repcsiként" aposztrofálják. De összességében szépen szól nagyon.
    A repülhetősége nálam is 10 csillag, oltári jó vele manuálban repülni, pláne a leszállás ami iszonyat élvezetes. Nagyon kezesbárány, egy rossz szavam nem lehet rá. Még termikes-dobálós időben is érezni a gép súlyát. Szóval nagyon baba a cucc!
    A dokumentációra sem lehet panasz. Kapunk egy - akár ingyenesen is letölthető - 285 oldalas kézikönyvet, meg egy kvikkstart guidét. Mindezt meglehetősen kellemes dizájnnal megtervezve. Öröm olvasni, néhol kissé szájbarágós de az nem baj szerintem.

Aki a megvételén gondolkodik, azt mondom ne habozzon! Habár nem egy iFly vagy PMDG mélységű a rendszermodellezése, de ha ezen a kompromisszumon át tudunk lendülni, akkor egy nagyon kellemes kis vassal repülhetünk FS-ben, pláne ha még hozzávesszük azt az abszolút nem elhanyagolható tényt, miszerint jönnek majd még szervízpakkok, további (BAe) modellek valamint természetesen FSX verzió is, ráadásul mindez free update-ként...azért ez eléggé döntő érv lehet a kis bringa mellett... ;)
  • Hypo #38863
    :):)
  • eyecandy
    Bár alul az értékelést az angolosok is érteni fogják :)
  • Clidey
    Jobbulást! ;)
    Egy gyors 100 órás ápolás és minden megy tovább, ne aggódj! ;))))
  • Hypo #38860
  • eyecandy
    Németül tudóknak a QW 146 review-ja
  • polluxware
    Jobbulást! itt a nyár, tangás cicák a parton;)
  • CptSAB
    avsim.ru-ról is le tudod szedni mind a 8 csomagot. 6 alap + 1 patch + painkits
  • gfarkas
    Köszi mindenkinek a jókívánságokat.Sajnos 20 éves már nem leszek.
    Az AVSIM-en nem elérhető karbantartás miatta a file library, majd adandó alkalommal megkuksizzuk...
  • Hont
    Szia Győző!
    Jobbulást kívánunk!