45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
LegendTommy #38934 Sziasztok!
Történt valami előrehaladás az ifly Feature Pack-el kapcsolatban? addig nem akarom felrakni amíg nem tökéletes:) elég rosszakat olvastam róla:( -
fs9pilot #38933 Fantasztikus élmény lehet. :DDD Most kihagynám. :)))) -
#38932 :) képzeld végrehajtón egy kis cessnaban fuleden a fules es szakad rolad a viz midnen iranyban:)))) -
fs9pilot #38931 Hú gyerekek, ma majd nem egy hőgutát kaptam ajándékba.. Vagyis az is volt, csak hál'istennek enyhe fokú. Kegyetlen volt. :// Vigyázzatok ezzel a meleggel, mert nagyon gáz. Én pedig bírom a hőséget, de ez még engem is megcsavart. Jöhetne már valami hidegfront, mert ez már kezd sok lenni. Jó, nyár van, igen, de bőven megalkudnék egy nappali 27fokkal is, nem kell ide árnyékban(!) 35°C. -
fs9pilot #38930 Pontyosan! -
#38929 Tehát tökéletesen le van szimulálva az eredeti... -
fs9pilot #38928 Hát én freeware-be nem találtam, payware-be meg pláne. Szóval szerintem ez a gép virtuálisan "nem létezik". -
#38927 már ha egyáltalán van -
#38926 Sziasztok. tud valaki egy fajin Sukhoi KR-860as masinát FS-re? -
#38925 Én annyit fűznék hozzá, hogy az Airsimmer csapat készíti az advanced változatot és jól működik a teszteken csak hát lassan megy nekik, de legalább már nincsenek ott azok az emberek akik lenyúlták a pénzt. Next Leveel Simulations készít egy A380-at de hogy az mire lesz kész azt nem tudni, és más Airbus project nincs is a láthatáron:( -
fs9pilot #38924 Értem. Akkor ez is csak a "videóban szép és jó" kategória. Nagy nehezen találtam olyat aki megvette, és ő is azt mondta hogy tiszta bug az egész. Kár érte. :/ Pedig ha figyeltek volna ezekre, akkor szerintem egy nagyon jó A320-as születhetett volna. De igazából nem értem hogy egy normális, tisztességes, iFly vagy PMDG szintű Airbus-t miért nem tudnak "gyártani"? Csak ilyen nyomoronc sz*rságokkal dobálják teli a piacot. Igaz mondjuk alapból nem vagyok erbuszos, de azért kipróbálnék egy iFly szinten elkészített A380-ast. :)) Vagy ha nem is A380-ast, hanem egy kisebb kategóriájút. -
perko #38923 "Hogyan tudom a letöltött repülőgépeket betenni a játékba?"
A a topik tetején lévő bannerban van egy FAQ, arra ráklikkelsz és le van írva, sok mindem mással egyetemben.
Ezen az oldalon szerintem majdnem minden FS-el foglakozó linket megtalálsz, repülőgépeket is, fizetős és freeware, ami kell csak keresgélni kell egy kicsit.
MSFSGateway
-
ekepista #38922 sziasztok aflight simulator 2004 es repülős játékba tudok bettenni kiegészítő repülőket gondolok itt helikopterre nagy repülőkre mentő helikopterre ha tudok küldjetek linket honét szehetem le és mejk mapába tegyem be amodelleket előre is köszönöm asegítségeteket -
#38921 A kidolgozása 10/10 de sajnos egy bughalmaz. Én egy épkézláb útvonalat nem tudtam vele teljesíteni. A legtöbbször csak simán CTD-zett de volt úgy is hogy a throttle elfelejtette hogy neki dolga van még leszállás után is.
Supportja gyakorlatilag nincs, a fejlesztők eltűntek mint szürke szamár a ködben - gyanús financiális vitákkal-összeveszésekkel maguk közt a háttérben. Szóval értelmetlen beleinvesztálni. Nem tudom van-e belőle warez verzió, de ha van, gyanítom még annyira sem üzemképes mint a jogtiszta verzsün. -
fs9pilot #38920 Srácok!
Az AirSimmer A320-at próbálta már valaki? Nagyon jónak néz ki... Videók alapján legalábbis! -
#38919 Húú, akkor megyek ólomkatonát önteni -
fs9pilot #38918 Megyünk! :))))
...Legalábbis remélem hogy tudok menni. :( -
#38917 Tudom ez nem a reklám helye, de:
Akit esetleg érdekel:
2012.07.01-én a Pápai reptér 75-ik évfordulójára nyílt nap lesz.Regisztrálni és belépni elsején a reptér kapujánál lehet 9:00-tól. A belépés ingyenes, statikus kiállítás és egyéb katonai programok lesznek. (MiG, C-17,Ancsa,fegyverek,tűzotók,tűzszerészek stb.
Bővebben :
Július 01. (vasárnap)
MH Pápa Bázisrepülőtér
09.00 Kapunyitás
Repülőtechnika, statikus bemutató:
- C-17 repülőgép
- MI 24 helikopter
- MI 8/17 helikopter
- AN 26 repülőgép
- MiG 21 repülőgép
Haditechnikai eszközök:
- Mistral indítóállvány
- Tűzoltó eszközök ( Panther, MAN)
- Repülőtéri karbantartó eszközök (UNIMOG, Rába)
- Tűzszerész felszerelések
- Kézifegyver bemutató
Egyéb bemutatók, kiállítások:
- Repüléstörténeti előadások
- MiG 29 szimulátor
- I. és II. világháborús hagyományőrző egyesületek
- Középkori zsoldosok bajvívása, páncél és fegyverbemutató
Gyermekprogramok:
- Arcfestés
- Ólomkatona öntés
- Ugrálóvár
- Népi fajátékok
…és más színes programok. -
#38916 Na tessek http://www.simairexperience.com/ -
#38915 igen, közben rájöttem
bocsánat rossz helyre ment
-
#38914 ha Shájnisabb textúrákra gondolsz akkor azt mondom hogy ez egy relatív kérdés..
sokan nyavajogktak miatta a forumon,hogy legyen polishbabbb (smittt rulez)
backup a lelke
egyébként! jobb lett..
eddig max 1db bajom van vele, hogy lóding után ha a "auto c&d" fícsör be van kapcsolva akkor mixture/run nélkül is megy a prummogó (ergó szivatóról megy) ez amolyan fsx riléted problemó is
nincs vele bajom...
kabin fűtés!!
a szellőzőt hagyd kb. 15%on, és a fűtést akkor próbáld meg tekergetni ha utazó magasságon vagy.. addig felesleges "kergetni a párát" -
#38913 Tetves lesz és elpusztul az 1.4-es accusim update-től a p51-es kaktuszom,vagy ugyan olyan jól mutat majd mint előtte? Van erről valami infód? -
#38912 útban Princsz Rupreht felé
egy kis krebbing on the wind a végére (290/24)
jóccakát kis cuncimóksim:)
holnap hangárban alszik...
-
#38911 minel kozelebb vagy hozza annal jobban tud ugralni:)
mondjuk amiben mentem az pon tilyen muszeres volt, de adf nem mukodott:))) -
#38910 látod látod:)))) -
#38909 egyem a szíved! ezért beültél és mentél egy kört?
-
#38908 hááááááát:) ezért..
lefestem!
figyuszolj
szóval!
nyíl egyenesen előre kéne mutatnia, viszont jobbra és balra is kiremeg 5-7egész fokot majd megnyugszik és újra beáll középre (és ezt flyamatosan)
ezt ki tudom kapcsolni!
csak érdekelne hogy létezik-e ez így a valóságban -
#38907 van neki kilengese vornak plane
:)
-
fs9pilot #38906 Elvileg nem kellene annyira tremorosnak lennie... Hogy remeg, vagy mennyire? Videjót nem tudsz felbaszarintani róla? -
#38905 Hypo, Clidey
bocsánat..
Clidey, Hypo lenne hozzátok egy kérdésem!
az ADF műszer a valóságban is egy "remegős" műszer, avagy ha beáll egy állomásra amitől legyünk mondjuk 10nm-re, és pontosan beáll? avagy balra jobbra is kitér 10fokokat remegve majd megnyugszik és mutatja a helyes irányt?
reality xp FLT N műszer miatt kérdem -
#38904 Akkor valamiért nem tudtam direktbe leszedni...
Mást sikerült, azt nem!
Aztán leszedtem a torrentről, de azt meg nem seedelték!
Már el is felejtettem, erre tegnap feljön az ablak, hogy letöltődött...
-
#38903 ez a fetishe:)( -
#38902 De miért kell torrentről, mikor ott van az avsim.su-n a direkt letöltés? -
#38901 Háttimekkoramarhákvagytok...!! :)))))))))))))))))))))) -
#38900 OFF
akkor én már földkörüli pályán vagyok:)
OFF
ON -
#38899 Hogy stílusos legyek: - Ki mint nyal, úgy szárnyal! -
#38898 ott nyalok ahol tudok:O)))) -
#38897 peeeerszeee... stréber -
#38896 hát ez a nap mondása:) -