45215
  • Hont
    Én is vezetek egy füzetet...
    Mikor mit csinálok az FS-l, mindent bele írok.
    Még ha a beállításokat módosítom azt is! Havonta meg mentek egy-egy CFG-t!:)
  • exTrem
    Hát ez az, hogy annyi addon van már ami must install kategória mert anélkül nem repülök,hogy már sok. És ezen felül még finomítgatni ezt az meg peccselgetni meg rexet is beizzítani. Grrrrr
  • Hypo #38972
    :((( én anno amikor ujrarktam ( lassan kene megint) akkor kis papiron irtam epp melyik ment fel ellenoriztem...stb tartott vagy 4 napig:)))))))))
  • exTrem
    Virágbolti, de eddig amióta kint van és újra kellett tennem bármikor is, nem volt gond. Na majd most meglátjuk.
  • Hypo #38970
    hmm es pmdg viragbolti vagy más? de azert ne csodalkozz rengeteg addon bol annyi minden bekavarhat.
  • exTrem
    Azt is próbáltam :( PMDG 747 volt az utolsó, de a sok év alatt nem volt ezzel se probléma egyszer se ... Nekiállok újrapakolni megint, csak mérges vagyok, hogy fölöslegesen itt ücsörögtem egy csomót.
  • Hypo #38968
    mi volt az uccso amin meg ment? es mit raktal fel utana?
    fs9.cfgt torolted ugyse indul?
  • exTrem
    Volt default flight miután felment, ugyanígy 9.1 után, és scenery telepítgetés közben is próbálgattam, de valami megadta magát :/
  • Hypo #38966
    hali eloszor is FS9 felrak elindit default flight aztan kilep, felrak 9.1 indit kilep, utana johetnek a sceneryk, nem art mindegyik utan elinditani megnezni az adott scenery megy rendessen es igy tovabb....osszessegeben nem hosszabb mint 4x 5x ujra rakni:)
  • exTrem
    Urak! Most tettem újra az fs9-et 2 órán át pakolgattam fel a sceneryket meg a repzajokat, indítom az fs-t és bejön a fekete képernyő meg az egér aztán kidob az asztalra és a játék már nem is fut. Mi az isten van vele ?? Régen nem volt ilyen .... És most 2 órám ment el rá elég, idegesítő.
  • Gegi86
    Privátba ment.
  • polluxware
    tudom nem illik kérdésre kérdéssel válaszolni, de esetleg te mivel használod megtudnád mondani hogy melyik verzsön az ami "megtalálható", egyben van, és műkszik?

nem muszály hogy a legfrissebb legyen, csak ne hivatkozgasson telepítésnél ilyen olyan frissítésekre..

tehát valmi kompakt dolog kéne:) ha tudol ilyet... "megtalálható jeligére"
  • Gegi86
    Aki használ Jeppview, megtudná mondani, hogy hol lehet ACC frequency-t megtalálni? Mert a papír alapú térképen fel van tüntetve, a választ előre is köszönöm.
  • Hont
    iFly Feature Pack-ról nincs valami új infótok?
    Nem hallottatok valamit?
  • polluxware
    kevertem a wizzair-el.. tényleg ott 738al repdesnek
  • carlosfly
    A találkozóra megtudom szerintem szervezni azt, hogy tartson egy teljes 737 oktatást nagy vonalakban.. ami a szimuhoz nagy segítség, hogy realisztikusabbnak tünjön.
  • exTrem
    Ment pm! :)
  • polluxware
    egy ilyen találkozóra nem tudnál leszervezni egy érbászt?
  • carlosfly
    De van. A főpilóta. Ő volt az oktatóm és személyes jóbarátom.
  • exTrem
    Na ja :)
  • fs9pilot
    Ja csak nehogy valami K1-es travel service -es pilótát fogjon ki, aztán reflexből nehogy visszaküldjön egyet,akkor lesz ott jump to seat! :DDD
  • CptSAB
    Bekopogsz, egy saller balra, egy jobbra, mindkét csóka szép álmokat, oszt jump to seat oszt Play Flight Simulator 2012 Reality Extended version.. hidd el, ha lehozod a madarat a földre, nem csak tapsikolni fognak..
  • polluxware
    sztyöppére nem kell hajtómű..
  • polluxware
    na ezért is ment tönkre!! sok csóókos miatt
  • exTrem
    Malévnál se volt gond egyszer se évek óta :)
  • polluxware
    911 óta max akkor, ha terroristaként jelentkezel be..
  • exTrem
    Sziasztok, nincs valakinek véletlenül Travel Service-s pilóta ismerőse ? Júliusban Travellel utazok majd Törökországba és jó lenne esetleg egy jumpseatet megbeszélni :)
  • Hypo #38947
    ja csak a cionistak adtak 47 milliardot gazturbinakra hogy egy 13 ezer embernek bizotsitjak most evekig a meghelheteset a mocskos izraeliek fujj
  • polluxware
    fájdalom ez az egész...

ott voltak az arabok.. kíínyaiak.. még azok is bacnak ide invesztálni, pedig azok egy igénytelen népség

ja meg a másik!

okosok kimutatták, hogy hiába van az hogy nálunk idehaza kevés a gyárkéméy meg üzem ami köpködné azózonunkat, valahogy a szomszédból (ahol van ilyesmi) ide tódul.. szóval persze ezt a repülős dolgot nekem is sikerült olvasni egy rejtvény fejtős újság hasábjain a 80x80as gondolkodóban (kultúrsarok), de valahogy mégsem CSAk ez az oka....
  • Hypo #38945
    persze mindenkinek magyarorszagra faj a foga: miert is ja viz van elet szar, vrosok lepusztultak de egy aranybanya, van nyugdijjas es roma is boven csudi jo. Én meg ejszakénként horty szobrokat latok repulni a levegoben Nyiro es Wass A-val mint szarnyseged.....
  • fs9pilot
    CHEMTRAILTOT' HÚZOTT EGY REPÜLŐ TEGNAP!!!
    azt hát.... :DDD Szúnyogott írtott a Lufthansa 11km magasról. :DD

- Captain: Ok, dude! We are approaching to Hungary! Are you ready?
    - FO: Yes, i'm ready!
    - Captain: Hold on!
    - Captain: 4...3...2...1...
    - Captain: SMOKE ON!!
    - Ladies and gentleman from the flightdeck, this is your captain speaking, if you look out of the left and the right side windows of the plane, you see the smoke coming out of the "wings"! This smoke is a chemtrail, and a HAARP and i fuckin' don't know what is it. This is not a problem! Lie back, and enjoy the rest of the flight!

• fs9pilot
    Ki voltak akadva hogy hazánk körül körbe a műholdképen kék-zöld pontok jelentek meg. De az egyik elmenyomorultnak sem jutott eszébe hogy azok radar-interferenciából adódtak. :D Mint ahogy írta ott több meteorológus is. Meg olyan marhaságokat írtak kommentekbe hogy valami borzasztó. :DD Na de mindegy. Ez van. We are live in Hungary!
  • polluxware
    sztem most üzenjünk hadat..

ez tűrhetlen..

én azt is hallottam ,hogy a mocskos nyugatiak ide akarnak jönni repülővel velnessssszkedni meg túristáskodni

a pocskok!

szét is basztuk a malévet, nehogy ide tudjanak repülni!

amúgy én meg már aszittem, hogy a romcsik akik kivágják az erdőket, és baccák visszatelepíteni ezért úszik nálunk mindééég minden tavasszal....

• m814

Megnyugodtam!! Az én paranoiám még kezelhető!
  • fs9pilot
    Nem akarok politizálni, de már megint előjött ez az összeesküvés elméletes, CHEMTRAIL-os HAARP-os marhaság...

Idézek:

"Az üzenet egyértelmű és nyilvánvaló! Hazánk légterébe ki-be járkálhat bármely ország légiereje, a vegyi csíkokat létrehozó repülőgépek, és mindenféle, magukat EU-s, NATO-s vagy izraelinek tartó terroristák. A definíció kedvéért megjegyezném: terroristának tekintendő az a csoport, szervezet, hatalom, ország, amely más nemzetek életvitelében, társadalmi berendezkedésében, politikai rendszerében erőszakos változást idéz elő!

Az Eumetsat meteorológiai műhold képein figyelemmel lehetett kísérni Európa és ezen belül a Magyarország feletti chemtrail és HAARP tevékenységet.

A vegyi-permetezés árvizeket okozott Magyarországon, a mezőgazdasági terményeket nagy részében tönkretették, az élővilágban máris súlyos károsodásokat okozott, ami nem csak ökológiai katasztrófával, de az élelmezés ellehetetlenítésével, drágulásával jár! A népes madárcsapatok gyakorlatilag eltűntek, de még az oly gyakori Colorado bogár is ritkasággá vált, pedig európai elterjesztésében a német hátországot vele “megbombázók”, a II. Világháború alatt, is ugyanazok, illetve ugyanazon érdekcsoporthoz tartozók, akik most hazánk és Európa mezőgazdasággal nagyobb volumenben foglalkozó országaiban idéznek elő chemtrails és HAARP tevékenységgel élelmezési katasztrófát, exporttilalmat! Ha valaki nem tudja, miért emelkedett duplájára a gabona árfolyam a világpiacon, ha nem tudná, miért emelkedik a kenyér ára, és ha nem tudná, hogy miért érezhető a levegőben a permetszerhez hasonló, de egyértelműen a nagy mennyiségben, olajiparban használt barit szaga, miért jönnek létre olyan légköri jelenségek, amik nemhogy régen, de még néhány éve sem voltak tapasztalhatók, most már tudhatja!"
  • Hypo #38939
    :) meg is lesem hogy nez ki ipaden akkor pont jo olbe:)
  • polluxware
    ez itt egyben van:)
  • Hypo #38937
    szép elsore nem tunik masnak mint a skyvector.com
  • polluxware
    VFRMAP usa
  • Willenbrock
    CFS2-re feltelepítettem az alphasim hozzávaló gépeit,mégsem jelennek meg a programban.A free gépeket a hivatalos oldalról mentettem (a cfs2 verziósakat persze)Tudja valaki hogy mi lehet az oka,mivel lehetne próbálkozni?