45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#39014 drága a papír...
már a benzin is drága, már ha az ember mozogni akar (akár autóval)
-
fs9pilot #39013 He' gyerkőcök.
Amerikániában ingyen osztogatják a pépéel-á szakszót? Mert már idegesít hogy az AOPA repülős tréning oldalon naponta 35678hektomillió amerikániai szerzi meg. De sok pézük' van ezeknek. Jajj tényleg.
A nyári összeröffenéssel kapcsolatban nincs semmi infó? Vagy lemondtunk róla? -
#39012 mondj egy jó riportert
aki először eszedbe jut -
#39011 oksa köszi;) -
#39010 te sem lehetsz tökéletes.. -
#39009 rosszul írod vaze
figyejééé:
emúútnyócév (SPtm) -
#39008 én nem hasznalok skineket egyáltalán de a wot forumon van kulon skin resz ott nezz korul -
#39007 :))))))))
ja nekem a musor tematikajaval nincs bajom bar szerintem a civil a palyan erdekesebb, csak nem tartom jo ujsagironak es egy bitang rossz riporter ennyi.
-
#39006 +? -
#39005 7.4hez nincs valmi Skines oldal linked? panther2-hezhozhöz kéne valmi alter ripént, ami megy (7.4-el) -
#39004 fasznak kellett kiírni? mindjárt megy a zsidózás...
nemvok fanja a nőnek, de sajnos azt kell mondjam hogy SOK dolog kimarad az DEEPmagyar hírcsatikból..
-
#39003 hir tv az igazsag csatornaja:))))) ott minden szep es jo es az elmult 8 ev -
#39002 hír tv az marad, a többit úgyis megszüntetik:)) -
#39001 muhahahah Kalman Olgát hallgatva csak is valami vadaszgeppel csapnek le -
#39000 tv paprika rulez;) -
#38999 pedig azt szoktam:) böngészőben fut tálcára rakva, rollce-royce hang levesz 5-10%-ra, és mellette hallgatom a "K.O."-t :) -
#38998 nem birom a fozo csatornakat, vagy egy ven alkoholista foz vagy egy cicababa probal kezehez nem illo dolgokat megfoni mint pl fakanal, vagy jamie raccsolo oliver ugat inkabb eszem valamit -
#38997 tv paprikát kihagytad.. kedvencem.. -
fs9pilot #38996 Számból vetted ki a sót.. szót. -
#38995 hir tv atv rtl tv2 betiltanam:))) echo hanyinger, marad a natgeo disc spectrum history:) ESPN -
fs9pilot #38994 Agybeteg csatornák ezek...
Nem csodálkozom hogy egyre több a retardált gyerek. -
#38993 bebe tv rulez:)))) -
fs9pilot #38992 A Pax tv-nél nincs jobb, a déli vallási műsoroknál! Különösen egy 4órás repülőútnál! Hidd el! Isten segítségét fogod várni leszállásnál nem az ILS -t. Elindulsz keresztényként, mire odaérsz már görög-katolikus vagy. -
#38991 dehogynem ott megy neki kis ablakban az egyenes beszed:)))) -
#38990 Kancsival és a többi déli gyümölccsel hangolsz? Repülés közben remélem azért nem a TV-ét nézed.. mert akkor aztán accusimes gépeknek kinyomod a szemit. -
#38989 muahahaha -
#38988 néha kell a csata közben az agresssziviti rásh;) -
#38987 ezert nem tudsz loni baxod ne tevezz tankozz:))))))) -
#38986 nemistudom...
megy az onlány tv miközben pátherezek.. -
#38985 Mire érted Pollux? -
#38984 nemtomti hogy vagytok vele... de mintha két közveszélyes örült csukta volna magára a kábin ajtót...
én meg itten ülök a túrista osztályon hátul...
-
#38983 na de hát az ilyen Hevy Buffffoknak mint ti..... fáj ha messziről csipegethetik a husotokat a pántherek:))) -
#38982 nekem tetszenek az új játékmódok.. főleg a kisebb tankoknak kedvezőek -
#38981 Oh.. -
#38980 :)))))) és az uj csatak csodalatos:)))
bár a kedvenc ez, kép címe david és góliát
-
#38979 én még akarok egy emil75-öt.. úgy döntöttem :P -
#38978 anyám ez a fanszia TD ág... na az halál, még papiron is -
#38977 :)) hat ha mar ujra install akkor nem art kidobalni parat amit ugyse hasznalok es ez jo alkalom ra, ghostal a szart is atrakom.....
900 millio repter addon 89 kulonbozo repcsi tok felesleges...de hat izlesek es pofonok:))) bar hogy a wot egyre szarabb lassan lehet visszaterni:))) -
#38976 Ghost a lelke gyerekek.. -
#38975 én ezert tértem át a minimal addon verziora fsx ben mondjuk es meg azt se hasznalom ki teljessen