MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55
Ezen a képen látszik, hogy az FMC-ben a sebesség és magasság beállítva és az autopilot mégsem akarja a sebességet (esik). Ez csak iFly 737-800-asánál van, a 700-asnál anno nem volt. FMC-ben minden jó, az tuti. Csak akkor mûködik a VNAV helyesn, ha már az utazómagasságra értem... <#nemtudom>

A gép is álló helyzetben alap throttle-n mégis lassan elindul. A sensitivity min és max állítására sem történik változás. A joy jól van kalibrálva. Valakinek ötlet?

spyy55
Ezt nem értem... Igen, megvan minden mappa. Megnyitottam az AESRemote-t és kiléptem. Aztán láss csodát, van hang 😊

Minden fájl és mappa megvan?
....\Aerosoft\AES\
..AFCAD
..AIRPORT
..DATA
..DLLS
..SCENERY
..SOUND
..SUPPORT
..TEXTURE
Pedig elvileg abban vannak a kiosztasok ezert nem is ertem, meg azert mindig ujra beallitani nem jo dolog!
xx:\Document and Settings\User\Applicatin data\Microsoft\FS 9\FS9.cfg

.
.
.
stb.
spyy55
(AES 2.21) Manualban Active Camerára panaszkodik, ha Fly-By és Approach View aktiválva van. Kivettem, de akkor sem változott semmi. Mikor ablak módban futtatom az FS-t majd full screen-re váltok, egy pillanatra hallatszik az AES, meg Active Camera settings ablakjának bezárása közben is egy pillanatra. Nem értem... 😞

[HUN]FaTaL
A kiosztást nem a cfgben tárolja sajnos, azt mindig újra be kell állítani. Nem jöttem rá hova menti az fs.

http://goo.gl/gd6Zi5

Papirzacsi
Nálam semilyen hang sincs benne, nem foglalkoztam még vele, hogy miért.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

spyy55
AES 2.21 = nincsenek jármûhangok! A csúszkák fullon, hátha... másnak van?

@ Matth3w
- Igazából túlzottan nagy változás nincs benne, talán valamenyivel élesebbek a textúrák. Túlzottan nem használtam ezt a gépet, így teljesen megbízható választ nem tudok adni, viszont az az 1 biztos hogy sok változást nem hoz, ahogy mondtam az elején, néhány textúra élesebb vagy picit "erõteljesebb" mint a gyári. (de már lehet hogy meg sem találnám. 😄 )

@ cessna172
- Én csak a FranceVFR kisebb repterekrõl tudok nyilatkozni, mivel nekem ez, vagyis ebbõl a csomagból van meg pár darab. Nekem a FranceVFR Guadeloupe -hoz telepít fel magának repülõket, de az Atlantiques és a Pyrenees -hez nem rak fel semmit külön. A forgalom nekem úgy van beállítva hogy a general aviation, és az airline van kiválasztva, és azt hiszem 50%-on van, vagy 60%-on. Elvileg, lennie kellene repülõknek. De mivel hogy neked utasszállító forgalom nem kell, elég ha csak a General Aviation (vagy valami ilyesmi) be van jelölve, és az van 50-60%-on. Kisebb repülõgépekbõl alapból nem jelenít meg annyit az FS mint a nagy gépekbõl, én ilyen beállítások mellett is elég kevés kisrepülõt látok repkedni.

///M I Love BMW. :)

Arra tudnatok valami megoldast, hogy miert nem megy a joy beallitasa?! Ujratelepitettem az oprendszert es kimasoltam az fs cfg-t de a kiosztas az default maradt!
cessna172
Sziasztok!
Kisebb repülõtereken lehet légiforgalmat generálni kisebb légcsavaros gépekkel, ahová pl. alapból az FS nem is csinál légiforgalmat? A gépem gyenge, így a nagyobb reptereken elég a meglévõ forgalom, meg a nagy utasszállítók nem is érdekelnek annyira, csak valahogy életet kellene varázsolni ezekbe a kis repterekbe, fõleg ha van valami jó scenery hozzá.

Neztem de sok kulonbseget nem veltem felfedezni! Milyen javitas van benne?

Shortstop
<#eljen>

Ha kell még valakinek a Level-D VC textúra pakk André jóvoltából, akkor el tudom küldeni. 😊

Papirzacsi
Az, hogy nekem nincs widescreen panelem. 😊

exTrem
Mi a probléma ?

Papirzacsi
És ha valakinek van megoldás LevelD 767 widescreen panelra az se fogja vissza magát. 😊

exTrem
Urak, André Folkers Level-D VC textúráit valaki el tudná nekem küldeni egy rarban ? Elõre is köszönöm szépen!

Tenyleg akartam is kerdezni aki probalta a level-d 767 uj peccsel, hogy mennyivel lett job?! Olvastam valahol grafiaki javulast, ill. Van nemi visual effect javitas?

Framsen
köszi !

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

exTrem
Fel kell tenned a wingletes patchet !

Framsen
Sziasztok !

Level-D 767 -ben hol tudom beállítani, hogy a géphez rakjon winglet-et ?

Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot

Hiába, Amerika!
A korlátlan lehetõségek hazája... <#csodalk>
a www.vacchun.hu oldalon találsz ingyenes LHBP-t, viszonylag jó, de az újabb gurulóutak, és a (már nem) új apron nincs rajta. Van hozzá frissítés. A szkájkór nincs.
Papirzacsi
Tapasztaltam egy kisebb forgalmat Los Angelesben.<#idiota>

Gegi86
Új repteret ingyen letölteni nem nagyon lehet. Magyar repteret innen tudsz letölteni, vagy az avsim-rõl.
Gegi86
Ezt olvasd el alaposan és választ kapsz minden kérdésre.
És azt valaki tudja hogy új reptereket honnan lehet letölteni ingyen???Mondjuk a Liszt Ferenc repteret???
Clidey
A HDE 2.0-át tedd fel, én is azt használom a lapp topomon, és teljesen jó.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Kezdõ simulatoros vagyok azt honnan lehet tudni hogy mely kifutó pályáról lehet felszállni és hogy merre kell menni a megadott országba??
Nem tud valaki valami FPS barátabb alternatívát felhõkre ami szép is ugyanúgy, vagyis hasonló mint a rex? - Nem lenne bajom vele, de mivel sajnos integrált vga-val tolom, és hogy ha sûrû lesz a felhõzet (nem HD-ben van), akkor megdöglik. Nem szaggat, magyarul nem darabos lesz a kép, hanem tulajdonképpen -10FPS -el kevesebb lesz és meglassul minden. Megfõzni meg nem akarom az alaplapomat, kártyára meg egyenlõre nem igen van money.

A HDE -rõl mi a vélemény? , A vicc az hogy magát a programot max grafikán tolja, 40-50 fps-el iFly -al és addonokkal, de ha felhõ jön akkor vége a világnak.

F@sz ki van velük... Ember azt hinné 30ért minõséget kap, de hát manapság... :@@

Hypo
welcome to the club😊

Megpróbáltam, de nem jó akkor se.. :/ Kicsit megmozgatom fel-fel villan a zöld fény halványan, de azonkívül semmi :/

Hypo
vagy probald meg masik usb be bedugni, de nekem se megy már jó ideje😊 én mondjuk le is takartam anno nalam semmit nem jelzett ki csak vilagitott,az meg idegesitett igy leragasztottam

Sziasztok!

1-2 hónapja behalt a Saitek szarvam. Nem világít a zöld panelja, mintha nem kapna áramot. Pedig kap, mert a throttle résznél pedig világít a zöld fény. A gép se érzékeli. Sajnos garija lejárt már.. :/

Villamosmérnök ismerõs megnézte, minden rendben, de nem világít így se..

Nem tudjátok mit lehetne vele kezdeni?

És ez így megy idõtlen idõk óta.
Beregisztrál, bekérdez, megsértõdik, kicsit kötegszik. Aztán szerencsére elmegy...
CptSAB
Hypo
Maestro le lettél minuszolva?😊<#violent><#ijedt><#gun><#love12>

Clidey
Hiába minuszolgatsz, elõször meg kellene tanulni helyesen írni! Aztán meg a guglit használni! <#action>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hypo
de van az egy regi, avsim.com on a file libraryban ( regisztralni kell)
rákeresel LHBP

És ingyenes nincs?
És az új Liszt Ferenc repteret honnan lehet letölteni?
Clidey
Honnan!!!

Sziasztok!!Honnan lehet magyar kiegészítéseket letölteni!!!
Elõre is köszi!!!
Papirzacsi
Persze, hogy nem változik, idõ kell a hmûveknek, hogy újra "felfújják" a törzset. Azután viszont ki kell aludnia a lámpáknak.

spyy55
Azt próbáltam (sejtettem), de nem változott (egyenlõre) semmi 😊, de ma ismét teszt, amíg tökéletes nem lesz(ek)! (szóval minden PACK vissza AUTO-ra)

#37582: Clidey: sejtettem, remélem kitalálnak valamit. Elég ratyi, hogy az AES catering bábujai fejjel mennek az ajtónak, míg az FSPass utasai ajtózárás miatt nem jöhetnek. Tudom, ezt belsõ nézetbõl és a gép felkészítése közben párakat nem izgat, de azért... na... (iFly doors UPDATE-t!!! És egy normális GAU-t a mûszereknek (így tiszta commodore)!!! stb...)