MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A gép is álló helyzetben alap throttle-n mégis lassan elindul. A sensitivity min és max állítására sem történik változás. A joy jól van kalibrálva. Valakinek ötlet?
....\Aerosoft\AES\
..AFCAD
..AIRPORT
..DATA
..DLLS
..SCENERY
..SOUND
..SUPPORT
..TEXTURE
.
.
.
stb.
http://goo.gl/gd6Zi5
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
- Igazából túlzottan nagy változás nincs benne, talán valamenyivel élesebbek a textúrák. Túlzottan nem használtam ezt a gépet, így teljesen megbízható választ nem tudok adni, viszont az az 1 biztos hogy sok változást nem hoz, ahogy mondtam az elején, néhány textúra élesebb vagy picit "erõteljesebb" mint a gyári. (de már lehet hogy meg sem találnám. 😄 )
@ cessna172
- Én csak a FranceVFR kisebb repterekrõl tudok nyilatkozni, mivel nekem ez, vagyis ebbõl a csomagból van meg pár darab. Nekem a FranceVFR Guadeloupe -hoz telepít fel magának repülõket, de az Atlantiques és a Pyrenees -hez nem rak fel semmit külön. A forgalom nekem úgy van beállítva hogy a general aviation, és az airline van kiválasztva, és azt hiszem 50%-on van, vagy 60%-on. Elvileg, lennie kellene repülõknek. De mivel hogy neked utasszállító forgalom nem kell, elég ha csak a General Aviation (vagy valami ilyesmi) be van jelölve, és az van 50-60%-on. Kisebb repülõgépekbõl alapból nem jelenít meg annyit az FS mint a nagy gépekbõl, én ilyen beállítások mellett is elég kevés kisrepülõt látok repkedni.
///M I Love BMW. :)
Kisebb repülõtereken lehet légiforgalmat generálni kisebb légcsavaros gépekkel, ahová pl. alapból az FS nem is csinál légiforgalmat? A gépem gyenge, így a nagyobb reptereken elég a meglévõ forgalom, meg a nagy utasszállítók nem is érdekelnek annyira, csak valahogy életet kellene varázsolni ezekbe a kis repterekbe, fõleg ha van valami jó scenery hozzá.
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
Level-D 767 -ben hol tudom beállítani, hogy a géphez rakjon winglet-et ?
Intel Core i7-10700 / 32GB DDR4 2933MHz / MSI GeForce RTX 3070 Ti VENTUS 3X 8G OC // VATSIM ATC& X-Plane Pilot
A korlátlan lehetõségek hazája... <#csodalk>#csodalk>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
A HDE -rõl mi a vélemény? , A vicc az hogy magát a programot max grafikán tolja, 40-50 fps-el iFly -al és addonokkal, de ha felhõ jön akkor vége a világnak.
1-2 hónapja behalt a Saitek szarvam. Nem világít a zöld panelja, mintha nem kapna áramot. Pedig kap, mert a throttle résznél pedig világít a zöld fény. A gép se érzékeli. Sajnos garija lejárt már.. :/
Villamosmérnök ismerõs megnézte, minden rendben, de nem világít így se..
Nem tudjátok mit lehetne vele kezdeni?
Beregisztrál, bekérdez, megsértõdik, kicsit kötegszik. Aztán szerencsére elmegy...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Elõre is köszi!!!
#37582: Clidey: sejtettem, remélem kitalálnak valamit. Elég ratyi, hogy az AES catering bábujai fejjel mennek az ajtónak, míg az FSPass utasai ajtózárás miatt nem jöhetnek. Tudom, ezt belsõ nézetbõl és a gép felkészítése közben párakat nem izgat, de azért... na... (iFly doors UPDATE-t!!! És egy normális GAU-t a mûszereknek (így tiszta commodore)!!! stb...)