45215
  • jaszy76
    Köszi mindenkinek az infókat!
  • Hypo #39173
    SSD nel arra figyelj hogy a méretét ugy lődd be hogy minimum 30% üresnek kell maradnia ha jo eredmenyt karsz
  • Hypo #39172
    mekkora tevedesben vagy:))) nyugaton arányaihoz képest semmivel se tobb egybe gépet vesznek foleg desktopoknal es aki jatekra hasznalja az igen is reszegysegenkent veszi meg az igazi kulnseg hogy nekik az OP rendszer ara nem akkora hogy ne erje meg . Az osszes Szmes csako gepe nem egybe gép ha a forumokat olvasod és akkor hol van a többi játék ahol szinten ez van. Persze vannak kivetelek es gyartok lasd Alienware.
    aztan arrol ne is beszeljunk ha MAC et veszel es 20 EUR az oprendszer:)))
  • [HUN]FaTaL
    Nyugaton előtelepített gépet vesznek, azon meg rajta van a win azt kész. Itthon meg kevés a legál win, pár embert leszámítva (aki valóban fizetett érte) a legális windowsok nagyrésze is MSDNAA, illetve a mára már illegálissá vált, de legális tisztaszoftver kulcsok. Az emberek jó részének arról sincs fogalma, hogy a szoftverért fizetni kell. Többnyire a "minek fizetnék én azé'?" kérdés a reakció :D
  • [HUN]FaTaL
    Nem írt lapot, nem tudni milyen sata.

FS9hez teljesen felesleges az SSD.
  • jaszy76
    Rendben, pont ezért írtam, hogy az SSD lehet, hogy nagyobb lesz. A gép egyéb paraméterére értettem, hogy azért elfut rajta az FS.
    Mondjuk agyalhatok még rajta, attól még több pénzem nem lesz rá. :)
    Köszönöm a segítséget!
  • Legvar
    Ezt neked kell tudni, azert mondta, hogy kicsi mert van akinel 200giga az fs fent van mindenfele okos dolog etc.
    De ha neked max 20 giga akkor eleg csak ne pakolj nagyon melle semmit mas jatekok esetleg!

Mas, tudtok arra megoldast hogy pl laptopra hogy tudnam kiterjeszteni az asztalo gepemen futo fs-t ?! Illetve ugyan ez lehetne ipad-re is?
  • jaszy76
    Köszi az infókat!
    Ha mégis marad ez a konfig (SSD lehet nagyobb), azért ezzel is el tudok FS-ezni, ugye?
    A keret az adott, ezért a pénzért ez van összerakva. Nem tudom hogy pl. 1600-as RAM mennyit dobna rajta árban.
  • Hypo #39166
    persze ezzel nem is vitatkozott senki bar azert ennyire nem lehet leegyszerusiteni ami otthoni az nem mind warezpisti ez csak itthon van igy:))))

• Hont
    Én mindenképp Sata3 lapot vennék...
    A 120Gb SSd meg kicsi! Az FS hez kell még egy!
    RAM-ból meg 1600Mhz választanék!
  • [HUN]FaTaL
    Akkor is a vállalati rendszerekben van a bevétel, nem az otthoni warezpistikben :D

Sok cégnél IE7 van, sokan meg már átálltak win7re. Gondolod az otthoni felhasználók termelik a lóvét?:D Meg a WP7 1,5%-os piaci részesedése? Az Androidon több pénzt keres az MS.
  • Hypo #39163
    persze ahol meg mindig IE7 a szabvany meg :))))))
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem a Windowsnál a pénz a vállalatokban van, akik nem kiváncsiak erre a fosra, legalábbis szvsz. Aztán majd, 1-2 év múlva kiderül. :)
  • jaszy76
    Picit OFF:
    Asztali gépet szeretnék venni. Én már nem ismerem magam ki a konfigok között.
    Ez megfelel általában a mai követelményeknek?
    THERMALTAKE COMMANDER INTEL I5 2500 QUAD EXTREME ULTIMATE GAMER FULL PC INTEL I5 2500 QUAD 4X3300MHZ LGA1155 64Bit, .
    8192MB 1333Mhz DDR3RAM
    120GB SSD vagy 1000GB HDD
    NVIDIA GEFORCE GTX560 2048MB DDR5 DUAL DVI/HDMI kimenet,Directx 11, PCI-E
    22X DVD +/- RW Dual Layer dvd iró
    6/8 CH audio , USB 2.0
    10/100/1000 Lan
    6db USB 2.0, 2db USB 3.0 elõlapi USB és audio
  • Hypo #39160
    de a pénz a tartalom fogyasztásban van, meg hogy barhol online legyel es jatsz sharelelj likeolj...stb

• [HUN]FaTaL
    Bármit, ami nem tartalomfogyasztás. Még szöveget szerkeszteni is szar, nincs normális multitask, gyakorlatilag mindenféle munkára totálisan alkalmatlan (a metroról önmagában beszélek, a desktop felület nélkül).

Mivel még szerveren is erőltetik ezt a baromságot, gondolom arra is. Sőt, már most sokan azt mondják, hogy a régi desktop felületet teljesen kiveszik a következő winből. Azért az igen nagy visszafejlődés lenne szerintem.

Na de ez már nem ennek a topicnak a témája. :)
  • Hypo #39158
    kérdés hog mit értesz munkán, és hogy munkára szánják e.
  • [HUN]FaTaL
    Én desktop használatról beszéltem, a tabletek (és az érintőképernyők) más tészta.

Munkára alkalmatlan, és felesleges. Teljesen eltűntetni pedig nem lehet, csak a legeslegelső previewban lehetett.

Normális start menü pedig a Vistaval jött, fejlesztették aztán most kidobták az egészet, pedig a keresővel teljesen jó volt.
  • Hypo #39156
    eloszor is az nem borzalom eleg jol kezelheto foleg ha erintokepernyod van masodsorban eltuntetheto, azert W7 nel mar nagy elorelepes volt a normalis start menu, nem lesz az rossz csak hat a regi beidegzodeseket kell eldobni a kerdes majd az hogy a regi szarok hogy fognak menni rajta
  • [HUN]FaTaL
    W8ra én is kiváncsi leszek, meg arra is, hogy egyáltalán meg fogom e tudni szokni ezt a csempés borzalmat :D

MS Flightot az itteni commentek alapján ki sem próbáltam. Harci szimek nem az én világom :)
  • Hypo #39154
    hát ez van, és az elkovetkezo 5 évben ez nem lesz másképp, új szim nem készül. ami elkészült az nem szim MSFLIGHT szép amugy csak nem nekunk csinálták, harci szimektől a hátam is borsózik szóval ez van és w8 on mjd kivancsi vagyok hogy fognak ezek futni......meg ipaden:)
  • [HUN]FaTaL
    Könnyebb megtanulni alapszinten repülni, mint belőni az FS-t, tiszta röhej :))))
  • Hypo #39152
    :))))
  • [HUN]FaTaL
    :)))

Most valami csoda folytán sikerült 22-25 fps-t kicsikarni az FSXből, Londonban a legdúrvább viharban, forgalommal, NGXszel. Fene se érti ezt :)
  • Gegi86
    Valaki segítsen, most este akartam egyet repülni csak az a baj hogy nincsen runway light se taxi light-om. Ilyen kor mit lehet csinálni?
  • Hypo #39149
    fax se tudja mivel etese az ember:)))
  • [HUN]FaTaL
    Egy új i5 3,8ghz-en jár, szóval sok különbség nem lehet. A Full HD-t nem tudom, nekem 1680x1050, de igazad lehet, több a pixel :)
  • fs9pilot
    Persze, én sem a gépezetekre értettem. :))
  • Hypo #39146
    Nekem fs9 a legjobban 1600x1200 ben q6600 3.2 ghz -n futott a legszebben ugy hogy millio cucc ment kozben és akkor meg csak 4 gigam volt:)
  • Hypo #39145
    azert a full hd felbontas meg fs9 nel is okoz meglepetéseket, de teny hogy fs9 szepen elfut, söt egy E procin 4 gigan jobban mint egy uj i5 on de az már egy masik kerdes:)

De fs9 ilyen szempontbol jobb nekunk, FSX nem hardware nincs ala a gond hogy az uj hardwarek teljesen mas programozast igenyelnek mint ahogy fsx et megirtak es ahogy megirtak az se tokeletes.
  • Hont
    Nálam a kétszer 1920X1080 és a teljes élsimítás volt ami oda baszott...
    A laggolást meg az FPS limiter 26 ra állítása oldotta meg!
    Kisebb felbontásnál nem volt gond, de full HD ba jött egy komolyabb felhő és 10-12 re esett le az fps.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nálad a rnedszerrel valami nem ok, már a core2duomon is mindenhol kompromisszummentes volt az fs9.
  • [HUN]FaTaL
    Nem a géppel van a probléma, egyszerűen az fsx motorja egy rakás szar. Forgalom nélkül pl. a gépemen már teljesen jó (i5-3570k, hd7770) csak a forgalom felezi az fps-t, amit nem igazán értek, mert fs9 alatt szinte semennyi befolyása nincs az fpsre. És ahogy olvasgattam, ugyanolyan hulladék a forgalomkezelése, mint fs9 alatt.
  • Hont
    Az igazat megvallva én most tartok ott, hogy eldöcög a gépemen az FS9.
    Már nem kell izgulnom, hogy ha egy frontfelhőbe kell bele repülnöm, hogy most mi lesz... Nem számít az IA forgalom, sem a 3D cocpit!
    Nincs gond LHBP-vel, se EDDF-el se. Gyors a betöltés és nem kell a háttérbe futó progikat kilőni!
    Az AA és a felbontás maxra van tépve és a 25FPS mindenhol meg van!
    De ha a procit vissza engedem defaultra, akkor már dől borul minden.
    Szerintem most ideális FS9 hez.
    FSx-t meg se próbálom...
  • Clidey
    A vasakkal szerintem semmi gond, az FSX maga ami nem megfelelő, maradjunk annyiban... :)))
  • fs9pilot
    "Az a pár effect amivel szerintem többet tud, nem ér meg olyan brutális hardver beruházást!"

Végre egy értelmes ember. :))
    Szerintem FSX alá a mai napig nincs MEGFELELŐ gép.
  • Hont
    A mostani előtt I3 560 volt. Ott óriási különbség volt a kettő között! Nem volt kérdése a csere! Főleg így utólag...
    FSX re meg nem fenem a fogamat, mert nekem pl nem jön be!
    Az a pár effect amivel szerintem többet tud, nem ér meg olyan brutális hardver beruházást!
  • [HUN]FaTaL
    FSX miatt mindegy, ugyanolyan hígfos, FS9nek meg tökmindegy, már egy Core2Duon is jó a teljesítmény.
  • Hont
    Szerintetek van értelme lecserélni az FS szemszögéből az I5 661-t ami most 4.2Ghz megy egy I7 870-re ami valószínűsíthetően csak 4Ghz-ig lesz stabil?
  • fs9pilot
    Gazsiék' felszedték.