MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MD-11, Fokker segédletek: http://vzsolo.uw.hu/fs/ OMSI segédlet: http://vzsolo.uw.hu/omsi/
///M I Love BMW. :)
Letörlöm, felteszem úgy és az általad javasolt CLB-t is JOBBAN meglesem, bár a Target spd-et is 250-re állítottam be és az Eng out spd-t is.
A joykar fullon van, mindig úgy hagyom, míg el nem érem az utazó magasságot és csak azután húzom le minimumra.
A (MCP) Commanded speed (mikor kinyomom a VNAV-ot) pl. A01.-ot mutat, de volt már rá példa, hogy átváltottam C/O-val kts-re és 20-30 közötti értéket mutatott (PFD-n is leesett). Mire feltekertem 250-re eléggé lebukott a gép.
Nincs mese... újrateszem rendszergazdaként eredeti iFly-omat, és talán... talán...
Hypo: Fsbulidet nem használok, de köszi a tippet, utánajárok, mert érdekel.
de akkor nalad mas a gond ahogy nezem
Illetve felhoznám amit utálok, de lehet benne valami igazság. Rendszergazdaként telepítetted a gépet?
Na meg felszállás közben a joystickodon a gázkar hol áll?
A PFD-n milyen sebesség jelenik meg commanded speedként? (a magenta színû számok a sebességskála tetején). Amit az FMC diktál, vagy valami egészen más?
Aztán még van 1000+1 ilyen kérdés.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Trim-et mi alapján kell akkor? (egyébként nem hinném, hogy az lenne a gond, mert régebben mûködött ezen az értéken is.)
Netán N1 limit oldalon?
Köszi!
Vnavot akkor engedi bekapcsolni ha oda van trimmelve ha tul felfele huz vagy lefele akkor nem engedi bekapcsolni
FMC-ben megadom az útvonalat, aztán ZFW-ben a súlyt, majd reserves 2-4, és cont index 15-20 között. Ezeket mindig erre állítom. Majd a magasság, szél, °C fok, transalt, stb. Takeoffnál a Flaps, trim, és bepötyögöm a 3 V sebit. Az IAS-t ugyebár V2+20-ra állítom. A FMC Legs-ben a waypontok magassága rendben, a Fix pontokat a map-ek alapján állítom be. Egyszer az összes ponton bepötyögtem a 250/5000 értéket, hogy 250 kts-el menjen 500 feet-en. De ezt sem érti meg a gép... 😞 Ezért gondoltam, hogy az iFly menüjében lehet valami gigsz.
Egyébként ha utazómagasságra érkezem, ott már jó (+leszállásnál).
Próbálkoztam még az ENG OUT SPD oldalon, a 190-et átírtam 250-re sejtvén, hogy 250 kts-re ugrik, de semmi 😞
737-800 és 700-ason is ez van. Kezd idegesíteni a dolog, mert régebben minden mûködött, de amióta új FS-t raktam és iFly-t, azóta semmi, pedig a régi saját tutorialom szerint repülök, ami anno bevált és jó volt...
(vagy nincs itt valami N1 probléma???)
"nemzeti"
"nemzeti sajátos nekem-nekem"
mitõl van nekem egy olyan huncut érzésem ,hogy........
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Naugye... <#ravasz1>#ravasz1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
amugy persze ott van csak az mondjuk merfoldekkel szarabb😊 de hat ez van ugy sincs mar olyan ami ne lenne meg😊))))
Ha nem, akkor elvileg nem lehet gond a telepítésnél és indításnál.
Ha bárhol elakadsz akkor írj. Elõre szólok, hogy a beállítás nem lesz sétagalopp, de ha gondolod annyival is tudok segíteni hogy az én fs2004 profilomat elküldöm. 😊 Akkor is írj ha a telepítés sem világos.
Furcsa kérdés, de Intel procid van? i5 vagy i7 esetleg? Mert ezen proci típusokra az IPP library-val gondok vannak, így a Facetrack sem mûködik. "Waterfall" hibával elszáll.
Nekem ez van!
Õ rá gondolok konkrétan: képecske
Használja esetleg valaki rajtam kívül még?