45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#39214 Köszi megpróbálom majd.
Hont.: FS9.CFG be kell betenni a Display alá. -
#39213 Nálatok ez melyik CFG ben van?
Nálam nincs ilyen bejegyzés...:S -
#39212 RUNWAY_LIGHTS_SURFACE_SCALAR=2.0
RUNWAY_LIGHTS_VASI_SCALAR=1.8
RUNWAY_LIGHTS_APPROACH_SCALAR=2.3
RUNWAY_LIGHTS_STROBE_SCALAR=1.9
Nálam ezek vannak,egy próbát megér. -
#39211 LHSimulations új letöltések:
Landmark v1.1
Library Base Pack (FS9) 0812
Több infó itt: http://lhsimulations.hu/?page_id=319
Az előzö postért elnézést, nem ide szántam :) -
#39210 LHSimulations új letöltések:
Landmark v1.1
Library Base Pack (FSX) 0812
Több infó itt: http://lhsimulations.hu/?page_id=319 -
#39209 Lenne egy kérdésem ti milyen értéket használtok ezeknél:
RUNWAY_LIGHTS_SURFACE_SCALAR=
RUNWAY_LIGHTS_VASI_SCALAR=
RUNWAY_LIGHTS_APPROACH_SCALAR=
RUNWAY_LIGHTS_STROBE_SCALAR=
Csak mert nem tudom eldönteni hogy mi a jó érték ezeknél.
Előre is köszönöm. -
#39208 Csáó all!
Azt szeretném kérdezni,hogy van egy flight.. es gépem,amit átszeretnék tenni 1 másik játékba,de nem bírom konvertálni sehova,valaki tud 1 megoldást?
antonov an-2 es lenne vagy 1 KamovKa-26!
Előre is köszönöm! -
#39207 mi a gond?:) -
#39206 Én active sky-t használok ,de nem tudom a megoldást a problémádra... ha ez megnyugtat. -
#39205 Te a REX időjárás motorját használod?
De ha nem tévedek akkor régebben az volt a divat, hogy a REX felhőket használtak és ActiveSky generálta az időjárást. De az is lehet hogy én nem követem a divatot. -
fs9pilot #39204 Én REX után próbáltam ki, és mit ne mondjak, nekem egyáltalán nem jött be. Szerintem használj rexit. :)) -
fs9pilot #39203 Ha tudsz angolul: http://www.youtube.com/watch?v=nkWRzIGGS54
Amennyiben nem: Link
Itt görgess lentebb és keresd meg ezt: "Valós időjárás Active Sky-al (www.hifisim.com)" Így kezdődik a cikk.
-
#39202 Zömében REX-t használunk...!
Mi a gondod? -
attiladiver #39201 Sziasztok, kétszer kértem segítséget az Active Sky használatában. Nem ismeri senki, vagy csak nem akartok segíteni? ;)
Köszi -
#39200 jo kis feature a szimben emlkeszem anno mikor eloszor mentem ilyennel es nem lockoltam erdekes felszallas volt:))))) kilinccsel elore -
#39199 Mellettem ültél a gépen? LOL -
#39198 Na csekkoltam még1x. Arra gondol. Hát az gááááááz... :))))))) -
#39197 Így első olvasatra valóban oltári nagy baromságnak hat már csak az outszájder megfogalmazás miatt is, ám akkora ökörséget azért nem mond: hisz ilyen dolog valóban létezik egynémely farokkerekes konstrukciónál (pl.: An-2), úgyhívják Tail Wheel Lock. Sőt, még az FS is ismeri a fícsört. :)
Az igazán gáz az lenne ha ő orrfutós gépre gondolt volna... :) -
#39196 -
fs9pilot #39195 KÉP
Az előbbi nem jött össze. -
fs9pilot #39194
:D -
fs9pilot #39193 Jaja, bár már megszoktam az "angol vezetőoldalt". :D -
#39192 jo kis sf:)) bal oldalrol azert jobb:))))) -
fs9pilot #39191 Jesszus! Hogy lett ez a kép olyan mint a tiéd? :DDDDDDD
Itt valami gubanc van. XD -
fs9pilot #39190 Reggeli frissítő! Avagy:
-
#39189 Őcsény már aktualizálva van, csak ippen a fotók hijányoznak a kacatos szekcióról, pedig már a modellek is készen vannak, szerettem volna a vitorlázó NB idejére útjára engedni, de nem egyszerű. Tibinek meg nem ígérek több dátumot már.. (A kocsim hetek óta javítás alatt van, és csak reménykedek benne, hogy az aug. eleji műszakira el is készül rajta minden, így kihagyom a látogatást, pedig a szabimat ezidőre sikerült kérnem.) Csak éppen nincs mivel textúrázni ezeket. :) Bárki aki kimegy a 57. Magyar Vitorlázórepülő Nemzeti Bajnokságra, 2012. július 21. - augusztus 04-ig, és szívesen készítene fotókat az légyszi keressen meg PM-ben. -
ToMy_ #39188 GMaps frissítette Dél-Magyarországot, Őcsény kifejezetten részletes és aktuális lett, majdhogynem-normális színekkel. -
#39187 Max a rendszernek veszek majd SSD-t, ha lesz miből. Az FS miatt én biztos nem veszek SSD-t külön :D -
#39186 ja de most tárhely kell vagy gyors vinyo:)))) -
#39185 És akkor nézd meg ezért mennyi HDD-t kapsz :D 10 terányit?:D -
#39184 kell ket vertex4 256Gb-s meg egy 1.5 terras sima hdd oszt jonapot...na biliből kiveszem a kezem:) -
#39183 Persze, ha csak olvasásra van használva, akkor elmegy rengeteg ideig, csak ilyen nem létezik. -
#39182 5 évet sem megy el a legtöbb, hiába írják rá az x évet. Persze gariban cserélik csak fs-t újrapakolni nem valami jó dolog :D
Én max a rendszert tenném ssdre. -
#39181 mondjuk csak ssd nem a legjobb megoldás max laptopba, azért a sok irás olvasás muveletet igenylo cucok lásd browser cache és társai jobb ha máshol üllnek, illetve ha sok filet toltesz le divx és társai akkor azt se oda kell. -
#39180 ez olyan mint a monster3d kártyám anno 8 év gari volt rá aztan 2 év mulva szemétbe ment mert elavult:) -
#39179 hamarabb halnak:) ja nem 60 év hanem 18:))) -
#39178 Na igen csak a cégeknél lévő gépek azért messze nem high-end masinák egyébként az oprendszert amikor nagy cég vesz gépeket a hardwaren soincs rajta, mivel azt külön license-be veszi, nalunk is millió gép van serverek stb de mind uressen érkezik. ÉS a vállalati imageből van feltelepitve. Persze MS nek ez a terulet buli SŐT mivel az apple a desktop piacon leoretört és nyakunkon a tablet őrület más már nem is marad MS nek, viszont itt van a csavar ha ők hallgatólagosan csak ezt a szegmenst akarják lefedni nem értem a W8 hogy fér ebbe bele:) -
#39177 A betöltést igen. Csak az SSD-k hamarabb halnak és baszott drága. FPSben meg semmit nem jelent. -
#39176 Ebben nem értek veled egyet!
Nálam baromira meggyorsította a betöltést!
HDD nél sokszor perceket kellett várni, mire mindent felpakolt!
SSD-nél meg pár pillanat...
Én már biztos hogy szenvednék HDD-vel!
Tervezem egy újabb beszerzését, mert nálam még egy partíción van az FS-l.
Sajnos a 120Gb nem elég az FS-hez! -
#39175 Nem játékról beszélek, hanem munkáról. Nyugaton arányaiban több összeszerelt gépet adnak el mint itthon.
Nem a tesco gazdaságos pcre gondolok, hanem a dell, hp és társaira.
MACen az upgrade 20 EUR nem az oprendszer. Az oprendszer benne van a vas árában, pont, mint az összeszerelt pcknél.