MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár az igazat megvallva még mást nem is próbáltam...
Igazad van! Gyakorlat teszi...! Megfogadom a tanácsod és már rakom is fel a szoftvereket!
///M I Love BMW. :)
Pláne hogy beirod hogy training flight az ATC rogton latja és ugy is all hozzad, ott az ivaon egy remek fonia doksi ha megérted az alap logikat tehat mi a sorrend ha te hivod az atct es mi a sorrend amikor vissza mondod az atc utasitasait es mar kesz is a fonia. A doksiba tok jo peldak vannak, szoval csak gyakorlas kerdese.
Én sokaig fs ben a magyar foniat ugy gyakoroltam hogy hangossan mondtam amit ahogy kell ( fs atc jet leszarva) szoval tenyleg csak gyakorlas kerdese. Javaslom a fonia doksit kinyomtatni es tok jo kis referencia a tobbi meg gyakorlas
Többnek hatnak a fák, (de kisebbeknek is). Ha megnézed, látszik, hogy sûrûbb az FS-éhez képest.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
😉
2005-2006 környékén vettem már részt ilyen túrákon, tetszett is nagyon! Jó volt a társaság, segítõkész, baráti hangulat volt!
Akkor a gépem nem volt alkalmas és azért adtam fel.
Most meg ez a kurva Fónia ne lenne...
Régen elolvastam egy verset egybõl meg is tanultam. Most meg mintha szellemi fogyatékos lennék...Semmit nem bírok megjegyezni és azt nem mondhatom, hogy "pill rögtön bemásolom a webfordítóba, addig türelem"
Szóval itt van a kutya elásva...😞
De nem adom fel!
????????? Ne legyunk mar beszariak, senki nem harapja le ott a fejed, javaslom IVAON van hetente vfr korut ott meg lazabb a dolog menjel el szivessen latnak tok jo fejek, aztan van heti ifr tura, szoval szerintem a legjobb valasztas és én még egyszer nem tapasztaltam hogy anno velem vagy barkivel aki eloszor volt vagy még nem volt ifr a vérében ne boldogult volna.
EGY TÉNY azért felkészülni odafigyelni KELL, de hát a repülés errõl szól
Szóval csak bátran, legalább ivao.hu foruman nezz körbe vfr tura jó kezdet
Igazából ebbõl csak az utóbbi 2 -nek van köze a témához.
Elvileg még ott van az FS Global is alternatívának. Igazából ízlések és pofonok, kinek mi jön be, vagy mi tetszik. Valamint a beállításoknál a "Terrain Mesh Complexity" -t húzd fel 100-ra. Túlzottan sokat nem ér, de egy hangyaf*sznyit javít a helyzeten. =)
#37720: IVAOn nem tépik le a fejed.
http://goo.gl/gd6Zi5
De jó lenne, ha lenne valami olyan szerver, amit Mi használunk...
Nagyon Király mind az IVAO, mind a VATSIM, de nagyon élesnek tûnik!
Jó lenne egy olyan, ahol nem tépik le a fejed, ha valamit nem csinálsz teljesen szabályos keretek között! (Persze én is arra törekszek, de néha Four-t Five-nek hallom és már kész is a komédia)
Ma volt egy eléggé közeli élményem" 😊
Én már sok ilyenbe futottam bele, mondjuk nem FS nel teljesen mas programoknal foleg azoknal amik nem csak a meghajton vannak hanem irnak rendszer mappakba is foleg amikor egy meglevo dll-t irnak felul UAC kikapcsolas utan se engedi csak ugy a rendszer ezt viszont nem kapsz rola hibauzenetet.
na off
Nekem bevált 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Esetleg az lehet, hogy a transzponder állapota alapján állapítja meg, hogy éppen kifutón vagy-e
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
kép-1 kép-2 kép-3
Indulásnál a RWY-ról beérkezõ gépet az orrom elé irányította a Tower a taxira, amin arra vártam, hogy tovább engedjen, de hogyan? - kérdem, mert hát nem tudok tõle tovább menni... aztán spuri a fûre kikerülni 😊 gondolom ez is FS9 gyagyasága!
2. REX, Active Sky, FSUIPC gyanu: néha utazó magasságon (pl. FL350) mintha ki-be kapcsolgatnák a ködöt 5 percenként. Ez config probléma lehet?
3. FSPass: Mikor lefordulok a RWY-rõl a taxira és groundra ad a torony, akkor kapcsolom ki a strobe-ot és a LDGlight-okat, de akkor is...
Pilot's Penalty points: -60 points
It is considered bad practice to leave the landing lights turned on when the aircraft is on the parking ramp. (-30)
It is considered bad practice to leave the strobes turned on when the aircraft is on the parking ramp. (-30)
Most akkor valaki árulja már el, mikor kell!!! Ha elõtte (pont forduláskor), akkor sem jó 😞
Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
1.) Néztem a magyar srácok munkáit, nagyon bejönnek! Még nem raktam fel egyet sem, de tuti, hogy fogok! 😊
2.) Megnézem ezeket a scenery-ket. Amúgy is fõleg az igényesebb freeware cuccokat akarom kipróbálgatni.
3.) Igen telepítettem a témát. Szépen összeállítottam a theme creatorban a szájízem szerint, majd mentés, utána install. Elszöszölt vele pár percig, majd a játékba belépve csak az idõjárási elemek lettek szépek (de azok legalább nagyon), a többi változatlan maradt.
Tájban szerintem azért FS9 azert nem FSX szint de repterek kisebb teruletekre eleg jo addonok vannak aerosoft.com simmarkets.com
Én kerülném a nagy globalis addonokat sose olyan jók inkább kisebb helyekre koncentralni fs9 ben az igazi az IFR repkedes nagy gépekkel minden repter lassan mar megvan ses más addonok AES, FSPASSENGERS..stb
UT-t nem javaslom szerintem egy fos
Ground Enviroment csak USARA max
FSGLOBAL hát izlések és pofonok
Hát én FSX alatt Budapest 2.0-val a város zsúfolt részei felett repkedve 17-20 fps-t érek el ha teljesen kimaxolom. Ha kicsit visszaveszek akkor kezd élvezhetõ 25-27fps értékre felmászni. De ha az FS2004-ben is sikerülne ilyen látványt elérni akkor nem érdekelne az FSX.
Textura: FSGlobal 2010 (rácsozáshoz), Ground Environment Pro (textúra) vagy UTX. Nálam a kettõ együtt behalt és lapos tortát kaptam 😊, de hozzáértõk tudnak segíteni én nem szopok vele tovább...
LHBP csak a reptér, Bp. és környéke van kidolgozva. 2.0 FSX-es verziót még nem próbáltam, különbséget nem tudok mondani, FPS halottá tesz.
(ha bármiben tévedtem, kérem a topik mestereit, javítsanak ki! 😄 ) Fent a FAQ-ban talán találsz válaszokat.
Amúgy kérdésem lenne az FS2004-el kapcsolatban a topik lakóihoz (akik véletlenül majdnem ugyan azok akik az FSX topikban már segítettek 😊). Látom sok videóban, hogy olyan szépen felhúzható addonokkal a grafika, mely egészen közelít az FSX szintjéhez. Ez milyen addonokkal érhetõ el?
Most csak a REX van fent, de lehet valamit nem jól állítottam be mert csak az idõjárási elemeket turbózta fel (de azokat valóban nagyon szépen). A víz, földi elemek, földi textúrák úgy maradtak ahogy voltak.
Illetve fent van az Aerosoft-féle Budapest scenery (csak az 1.5, míg FSX-en már a 2.0) és kb meg sem közelíti az FSX szintjét. Fõleg az épületek és fák sûrûsége marad el a várttól. Ha jól vettem ki akkor ezt az "AUTOGEN" érték határozza meg, de ennél feljebb nem tudom tolni. Szóval ha Budapest 2.0 szerû látványt akarok akkor az FSX-et kell használnom vagy az FS2004 is rábírható arra, hogy szebb ruhát öltsön?
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ez csak egy pelda kep😊 szoval disable visual themes, disable desktop comp,
es hat aero kikapcsolasa teljesen de azt a control panelen tudod
Köszi! <#eljen>#eljen>