45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Matth3w #39294 Hypo kollega hasznalsz valamifele multimonitoros megoldast ipadre? -
#39293 Hogy a paci lógassa bele a hímtagját az összes ez ügyben érintett fehérjekupac szaplójába.
-
#39292 -
#39291 nem régi felvétel Arizónából
-
#39290 Mert nagyon átszoktál a tankokra... :-))))
Bocs, nem tudtam ezt a szurit kihagyni... -
fs9pilot #39289 Én is linkelek már ilyen cockpit videót, igaz ez "Time Lapse", szóval gyorsított. De szerintem nagyon jó!
Ja, és remélem hogy EZ NEM FOGLALJA A TÁRHELYET. ;) -
BPA102 #39288 Egy kis itthoni repkedés!
-
BPA102 #39287 Köszönöm Tibor! -
#39286 Tudtommal én csináltam az egyetlen Gawront FS-hez.
http://www.simviation.com/fs2000props21.htm
De ezt több mint 10 éve csináltam még FS2000-hez, szóval sokat ne várj tőle... -
Tomyx82 #39285 Nos a hibát elhárítottam, egyelőre egy ilyen fapados megoldással, de azt hiszem a célnak megfelel. -
BPA102 #39284 Sziasztok!
Esetleg olyan PZL-101 modell létezéséről tudtok amiben van VC? -
#39283 thx jól jött nekem is, igaz lassan már hetek óta be sem izzítottam fs2004-et -
Tomyx82 #39282 Aha, értem a problémát, nem is csoda, ha behal ettől:)
Mindenféleképp megpróbálom javítani, de ez valamennyi időt biztosan igénybe fog venni. -
#39281 Mondjuk ez egy alap hiba fs ben de itt egy cucc és a hozza tartozo beszélgetés fsuipc beállitás
http://forum.avsim.net/topic/294940-fs9-visibility-haze-rendering/
Soft Horizont-nak hivjak John Cillis csinálta avsimen fent van -
#39280 Bármit írsz be, ha az egyiknek(induló, vagy érkező) TAPA icaoval rendelkező reptéret, akkor nem tud mit kezdeni vele, mert a routefinder ilyenkor feldob egy oldalt, hogy válaszd ki mit szeretnél.
Nem tudom hány olyan reptér van a világon, aminek az icao-ja megegyezik valami fixnek a nevével, de azoknál ez gond lehet, az is lehet, hogy ez az egyetlen.
Viszont ahogy nézem (szerintem még senki se csinált ilyet), de nem kötelező repteret megadni induló/érkező helynek. Lehet egy vodadó kódja is. Ebben az esetben viszont gyakoribb lehet a hibajelenség. -
Tomyx82 #39279 Valóban nem használtam sosem:)
Ha esetleg le tudnád írni, hogy pontosan milyen útvonalat írtál be country code-dal együtt, akkor az segítene a tesztelésben. -
fs9pilot #39278 Én is pont ezt keresem, ha megtalálnád hamarabb szólj már légyszi. :)
-
#39277 minden gépnél ez van mert akkor nagyon el van cseszve valami neked, amugy altalaban ilyen esetben az a gond hogy a panel.cfg van az adott gepnek elcsezsve vagy nem lett jol felrakva a gep -
#39276 Egy opció még hiányzik! :) Van a routefinderen az a Country code opció. Nem tudom ki hányszor használta, magam se emlékszem, hogy valaha használnom kellett egészen a tegnapi napig. Pl. TAPA icao kóddal rendelkező repteret nem találja meg, csak ha a country kódot is megadom mellé. A te scripted is fatálerrorozik tőle. -
#39275 Ezt a videót hetente egyszer megnézem ha nem többször:)
Carenado következő projektje. -
#39274 Volt valahol az FS9hez egy olyan script, vagy effect ami elmosta a párás légréteg és a kristálytiszta látástávolság között az átmenetet!
Nem találom sehol!
Esetleg tudja valaki merre keressem? -
2:42 percnél van egy kis lekvárkeverés...:) -
#39272 Elhamarkodtam... nem jóóó
Verdammt, schon wieder falsch ! Verdammt, schon wieder falsch ! -
#39271 Meggyógyult magától :)
Jellemző, hogy amikor az ember segítséget kér, már nincs is mihez... -
#39270 Helló, valaki találkozott már ezzel ? Az ÖSSZES gépnél 2D panelben nem látok semmit, csak egy fekete téglalapot a panel helyett. Hiába nyomom a Shift+1/2/3/4/5/6/7/8/9, semmit nem csinál, viszont ha a fekete tégla fölé viszem az egeret kiírja, hogy ott mi van (pl:A/T Switch), szóval a panel ott van, csak feketén ??? Ha nem 2D panelben vagyok, akkor minden megy és a Shift+x re is kijönnek a panelrészletek.
-
#39269 Az iFlyon semmit, az jó. Inkább az alacsony fps lehet a probléma. -
Matyesz56 #39268 Rosszul írtam. static_cg_height erre az értékre értettem. Általában minden helyen ugrál, szóval nem tudom... -
#39267 Static.cfg? Az meg mi? :-O
De szerintem nincs az iFly-al semmi ilyen probléma. Ha valamiért ugrál az scenery probléma nem röpcsi. -
Matyesz56 #39266 Sziasztok!
Valaki letudná kérem írni, mit kell átírnom a static.cfg-ben, ha azt tapasztalom, hogy betöltöm az Ifly gépet és random ugrál a gép orra?
Több reptéren is.
Köszi szépen előre is! -
Egy nagyon frankó kis videó! -
Tomyx82 #39264 Sajnos a választható gépek köre nem rajtam múlik, hanem a konkrét számítást végző honlaptól.
A megfelelő adatok, tudás hiányában saját számítást nem tudok csinálni. -
#39263 QRH az abort take off rol azt mondja: if any of the following conditions occur after 80kts prior to V1.
1. Engine failure
2. Engine fire
3. predictive windshear
4. The aircraft is unsafe to fly.
meg kell szakitani a 4. pont az lehet kerdeses itt:)
-
#39262 80ig lehet megszakítani nem? ha már v2 közelében jár akkor muszály átesetni.. -
Matth3w #39261 Ha nem nagy keres, esetleg tupik is kerulhetnenek bele;-)
Egyebkent jo:) -
#39260 -
Tomyx82 #39259 Na mostantól akkor az összes opció elérhető, ami a routefinder-en is megtalálható.
http://onlineflightplanner.netau.net -
#39258 :)) jobb nem eroltetni es megszakitani:) -
#39257 Nem tudom hogy vagytok vele, de olykor megesik, hogy centiken múlik valami.:) Fs-es pályafutásom leghosszabb nekifutása volt.:) kb.3700 méter után, kb. 300 méterre és 4 másodpercre a pálya végétől még ennyi hiányzik.:)
kép
Rendesen túlbecsültem a tolóerőt, de szerencsére eljött a földtől. :)
A reptér La Paz - El Alto (SLLP) 4000 méterre a tengerszinttől. -
Tomyx82 #39256 Most úgy látom már jól csinálja, illetve közben felfedezett egyéb hibát is javítottam:) -
#39255 (éppen a minap akartam én is olyan progit írni, ami a routefinder alapján csinál .pln fájlt).
van ilyen progi és tökéletesen műkszik.. Hypo sztem fejből vágja a linket is hozzá
csak át kell másolni bele a kijelölt reptervet, és már induló-cél reptérnévvel menti el automatice